• Alexease
    Raadasul, a SimBin-es sisaknezet inkabb monitor-szuro volt, mint sisaknezet;)
    Es ha itt, erre meg rajon (varhato, lesz) egy normalisabb mozgas, razkodas, koszolodas, eso, tukrozodes, becsillanas (elvileg lesz fenytores is a plexin, de azert egy draga sisaknal az felejtos:P), akkor eleg jo lehet.

Utana mar csak azt kell osszehozniuk, hogy egy izgalmasabb manovernel, telelehelje a sisakot a pilota, es kelljen neki nehany masodperc amig kitisztul:))))))

Nem tudom milyen egy jo sisak, de az enyem elvileg paramentesitett, szellozojarattal, beepeittet napellenzovel, de huvosebb idoben, esoben, lassabb temponal vagy ha megallok szart sem latok:)))) Ha tukrozodik, meg jobb;)
    Es a "korrekt" felfestesek miatt, volt mar ra pelda (persze este, ritka forgalomban), hogy savelhuzasnal/megszunesnel, lazan mentem szembe a forgalommal egy ideig, amig ismet volt felfestes, es rajottem hol vagyok:) Ilyen helyen csak emlekezetbol lehet menni:)
    Persze, elojelzo tabla nincs, az minek, ha meg van, akkor a fa mogott, ott jol erzi magat:D