• unrealnoise
    jaj, mert ki az aki elhiszi, hogy PC-sben jobb fizika és FFB lesz, mint a konzolos verzióban?? Mert én nem. :p

AC azért oda fog pörkölni az rF2-nek. Mint mrá mondtam olyan apróságokra kell figyelni, hogy pl. az AC menüje is mennyivel szebb, letisztultabb, modernebb, mint az rF2-é. Tudom apróság, de az ISI ilyen látványos apróságokkal nem is foglalkozik, egyszerűen hányinger ránézni az alapmenüre. Ha az AC-hoz normálisan lehet majd modokat készíteni, akkor jajj az ISInek. Hiába van ott eső meg etc, gondolom az AC-ban is meg lesz oldva nem olyan sokkal a kiadás után. Arról nem beszélve, hogy az AC első kiadása nem hinném, hogy egy gyenge béta verzióban köszönne vissza, az valszeg egy már kész játék lesz. Ezek kurva sokat számítanak szerintem.

Simbin meg vicc kategória, lassan fél éve, hogy fellőtték a GTR3-as oldalt, azóta semmi komoly promo, pár átlagos vagy vacak kép... Jó lenne ha belehúznának.

Ac meg GTR3 persze tuti vétel, annak ellenére, hogy hónapok óta nem is versenyeztem, inkább olvasgatok meg etc. Majd ha lesz valami modern szim, ami nem cseszi fel az agyam és kész is lesz, akkor nekifeszülök megint. :)