19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#1667 És holnap már mi is saját FFB config fileokat írhatunk. -
#1666 FFB dokumentáció. -
#1665 1. Mar a felsobb szinteken tesztelik az online-t.
2. A felsobb szinteken olyan dolgokhoz is hozzaferhetnek, amihez alul nem (scriptek, fel kesz meg nem mukodo cuccok stb.), valszeg ezt a listat frissitettek.
Nekunk lenyegtelen. -
#1664 Mai build leírásában van egy ilyen sor:
Automatically unlock all tracks for Managers and Senior Managers, even if they are not available in server lists yet
Milyen szerver? Van már multi vagy mi? Nem értem ez mire utal. -
#1663 Kulon hardware-t gyartani maceras lenne, de felmatricazni es/vagy a megjelenes utan pCARS DVD-t mellekelni a kormanyhoz mar belefer. De a legegyszerubb helyzetben is, kapnak egy kis penzt a gyartotol, es teletoljak a programot TM logokkal, reklamokkal. -
#1662 Valamiféle megállapodást kötöttek a Thrustmasterrel, de hogy ez pontosan mit jelent(egy pCars kormány?), az majd később derül ki. -
#1661 Értem én, csak ilyenkor hol az a sok okoska, aki szerint eddig is jó volt az FFB-m holott most már beismertem kb semmit nem számolt ? :DDD -
JACKAL89 #1660 Ahogy néztem, a Suzukai pályán is dolgozgatnak most. -
#1659 A mai buildel FFB konfig fileok kerültek a játékba, minden autóhoz külön be lehet majd állítani az FFB-t. -
#1658 (remélem nem félreérthető, eddig is volt felfüggesztés(fizika), csak az FFB most adja majd át a felfüggesztés által az első tengelyre ható erőket) -
#1657 A felfüggesztést is most kezdik el csinálni az FFB-hez. -
#1656 Kevésbé fontos, de ma bekerült 2 új pálya, Henrico(Richmond International Raceway, nascar pálya) és Memphis. -
#1655 Valami FFB GUI nevezetű dolog kerül be hamarosan a játékba, ezzel elvileg látszódni fog, hogy milyen erőhatásokat közvetít a játék a kormányunk felé. -
#1654 Azért ennél többet tud, de egyébként mint már többször is leírtam, sok minden ki van még kapcsolva. -
#1653 Több szó . Amit egy ffb-nek minimum tudnia kell: út egyenetlenségeket átadni, kasztni dőléseket átadni, tapadás vesztést átadni, .A cars egyedül a gumiellenállást tudja, azt is elég gyengén . -
#1652 Jós nem vagyok ,ez most egy gyengébb árkád :) -
#1651 Ha a HC szim elképzeléshez nem is ragaszkodnak annyira, de ahhoz mindenképp, hogy ne veszítsék el a befektetett pénzüket, és ha ők nem vesztenek akkor mi sem, csak maximum egy lehetséges szimulátort, de pénzt semmiképp. -
#1650 Jójó szerinted szar, más szerint meg alakul, hallottunk már mindenféle véleményt, de ezeknek a 2 szavas "szar FFB" véleménynyilvánításoknak semmi értelme. Nem értem miért utáljátok ennyire ezt a játékot... Legrosszabb esetben is egy gyengébb szim lesz és eladnak annyit konzolon, hogy visszakapd a pénzed a profitból, és megveheted belőle az AC-t... -
#1649 Hosszú kihagyás után toltam ma egy F1 2011-et, hát túlzás nélkül mondom, hogy az az FFB sárba gyalázza ezt ! :) -
#1648 Neverending Story ! -
MauroN #1647 True Story -
#1646 Szerintem meg sehonnan, de igazabol ertelme sincs, mivel naponta/hetente valtozik a program;)
De talan a WMD forumban van resz ahol foglalkoznak vele, az Event-ek mistt... -
MauroN #1645 Setupokat honnan tudok szeerezni? Ha lehet egyáltalán..
-
#1644 És ez neked használható ?! :DDD -
#1643 En nem erzem ennyire rossznak, sot most mintha hasznalhato lenne;)
Kihagytam nehany build-et, talan azert erzem igy, de egyelore osszesen 2 program van fent, a masik az iR, amit eloszor teszteltem, es az utan inkabb tunne rossznak, de megsem.
Erezheto, hogy foleg a gumival es a gumirol erkezo erokkel foglalkoznak, a felfuggesztes (amit talan fizikanak neveznek) meg hianyzik;) Nalam 100% FFB-vel es 150 gumierovel (amit mar lehet kulon allitani a menuben) hasznalhato.
Ami problema lehet, hogy meg mindig a kormany specifikus konfig file-okat eroltethetik, kulonbozo ertekekkel, beallitasokkal. Igy kormanyonkent erosen valtozhat az erzes.
Foleg akkor, ha valaki a driverben damper/spring/centering beallitasokat is hasznal (es/vagy ugy maradt), attol valszeg teljesen megvadul (nem probaltam). Korabban olvasgatva a forumot, meg mindig sokan vannak, akik a kormanyt kozepre huzo erovel hasznaljak, ami regen rossz, ertelmetlen, es ha azok az emberek aktivak a forumon, panaszkodnak es abba az iranyba mennek el a keszitok, hogy azt kompenzaljak, akkor bukta az egesz...
DevMode-ban allitgatni, trukkkozni nem lehet, nalam is azonnal bedoglik az FFB, izombol huz az egyik iranyba, utana mar csak a kilepes segit;)
De ezt alapbol is erezni, allohelyzetben es vagy nagyon lassan nincs felfuggesztes adat (vagy utana sem:P), mert vagy huz valamertre vagy csak rossz;)
Remelhetoleg ez lesz a kovetkezo amit rendberaknak;)
-
#1642 Én kipróbáltam, hát inkább nem mondok semmit! :)))
Ilyen rossz ffb-t még árkád vackokban sem láttam. Valami szörnyű, legtöbbször olyan mintha ki lenne kapcsolva, néha valamit érezni, ilyenkor általában bekapcsol valami erő ami el akarja tekerni a kormányt. Bármit állítok a devmenüben, akkor meg 100-os erővel elhúz oldalra !
Kormányzás még mindig az a nem lineáris, kacsázós, billegős vacak ! Múltkor is piszkálgattam, szerintem most is csak állítottak az default értékeken, váltó effektet pl halálba emelték ,alapon most az a legerősebb az FFB-ben :))) -
#1641 Próbáld ki, én nem próbálok ki semmit amíg nem jön az új fizika, sokan írják hogy jó, de legalább ugyanennyien azt is hogy nem jó. -
#1640 Nah, milyen lett az uj update?:)
Meg gepet installgatok, egyelore pihentetem a dolgot. -
#1639 Pontosan azért kell szarozni agyba -főbe, mert valóban az, és mert alfa cucc. Csak vegyék tudomásul, hogy eddig garfikán kívül kidobott munka volt minden amit csináltak. Még a végén azt gondolják, hogy jó amit csinálnak, pedig nagyon nem az, az a baj, hogy forum is tele van okoskákkal, akik szerint ez teljesen jó már most is .... -
#1638 Engem meg szimplán nem érdekel mit kamuznak, vagy mi igaz abból amit mondanak, ha van is rá ütős magyarázat, attól még nem lesz illatosabb a szar ! :DDD
Én most azt mondom katasztrófa amit csinálnak, mást nem mondhatok, majd ha javul valamit, akkor azt fogom mondani :) -
#1637 De nem érted, hogy nem volt beharangozva? Azt mondták hogy van egy új FFB, ami FEJLESZTŐI szemmel nagyon jó, és sok minden ki van kapcsolva, és amíg nincs kész az új fizika nem fogják megcsinálni az FFBt sem rendesen. -
#1636 Ok tény, hogy ez egy prealpha progi és ha így nézzük akkor kifejezetten jó, "még ahoz képest is" (copyright: benyenyőpista akivagyok)
Ha nem harangozták volna be annyira az új ffb-t akkor nekem egy szavam se nagyon lenne, de ugye "nagy" beharangozás után kaptunk egy szarabbat mint ami volt. Ez pedig eléggé lehangoló tud lenni, főleg ha nagy reményekkel vársz egy progit. -
JACKAL89 #1635 Már lehet tölteni a 211-es patchet. -
#1634 AJ sok mindent írt, hogy mit javít még az FFBn, pontosan erről van szó, hogy sok effekt nem érezhető/túl gyenge, írta hogy tudja, hogy miért van és meg fogja csinálni, csak valahol(talán pont a fizikában?) valami rosszul van beállítva, és először azt meg kell csinálni, hogy jobb legyen az FFB, akit bővebben érdekel, hogy mit csinál AJ az nézze meg a topicját. -
Timbu #1633 Azt kellene megérteni, hogy párhuzamosan fejlesztik a fizikát és az FFB-t. Az FFB működik a régi fizikával is, csak nem tökéletesen. Azt szeretnéd, hogy addig ne kapcsolják be (adják át tesztelésre) az FFB-t sem, ameddig nem tökéletes a fizika?
Másrészt elég sokak részéről megy a sírás, hogy ez meg az milyen rossz: csakhogy ez egy félkész program. Majd ha jövő januárban is rossz lesz valami, akkor lehet sírni. Úgy gondolom, hogy a sok sírás (nem konkrétan neked mondom) a nyílt fejlesztések + ismeret hiányából adódik. -
#1632 Semmi script nincs benne, írták is hogy sok dologra rájöttek az új fizikából számolt FFB-vel, és igen tudnak róla hogy az új fizika nélkül az FFB sem olyan jó, ezt is közölték előre... Egyébként már kezditek túlzásba vinni a mostani fizika gyűlöletét, egyrészt annyira azért nem szar, másrészt meg majd jön az új... -
#1631 Hát ffb-t azért egészen jót lehetett csinálni már rf1 -alá is, szóval nem a legjobb, de teljesen jóra, használhatóra meg lehet azt csinálni . -
#1630 Továbbra sem értem, hogy új fizika nélkül, hogy a jó istenbe csinálnak ezek FFB-t? Csak azt tudom elképzelni, hogy scriptelt lesz a móka, az meg 10éve elavult és egyébként fos is.
-
JACKAL89 #1629 Na erre kíváncsi leszek.
ha jól tudom, akkor pont az volt a legtöbb negatív gondolat, hogy az "effektek" ki voltak kapcsolva, nem? -
#1628 Managerek azt írják, hogy az új buildekben, amiben már szinte minden erő be van kapcsolva, sokkal jobb lett az FFB, de ezt már az előzőnél is hallottuk, majd holnap kiderül...