• unrealnoise
    nah igen, nem elhanyagolható dolgok ezek, bár megjegyzem haver használtan most vett 20-ért xbox360-at (azon próbáltam ki), szóval az a konzol önmagában nem vészes, csak a plusz kormány cumó hozzá. filózom, hogy eladnám a DF GT meg a clubsport pedálom, de azért ezek lehet korai és elhamarkodott döntések lennének. :)

Bár Forza-val tényleg az lenne jó, hogy nem kell piszkálnom, letöltögetnem, hegesztenem, ott van. Pláne, hogy tényleg majd minden a konzol mellett szól. Már ha van pár olyan játék rá, ami komolyan érdekel. De egyébként is, ami itt PC fronton zajlik, GPU versenyben az optimalizálatlanság magasiskolájával karöltve az egyenesen nevetséges, sima pénzlehúzás, rossz vicc...

már ha az ember el tud tőle tekinteni, hogy nem kap csúcs fizikát, viszont kap egy csomó minden mást nagyon jól kidolgozva.

ui: mindenesetre én köv hónapban beruházok rá, gamepaddal elhülyülök, aztán a többit meglátjuk. a polyphony és a Sony az utóbbi időben több elég komoly hibát is elkövettek, valahogy abszolút elzárkóztam tőlük. Pedig kormány bajok ott nem lennének... :/ csak hát a GT a gagyi hangokkal, nem fix képkockaszámmal és a változó színvonalú pályákkal és autókkal... kössz, nem.