19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#1587 Nem egészen. Ha jól emlékszem én vetettem fel ebben a fórumban, hogy mégis, hogy akarnak új FFB-t új fizika nélkül, merthogy ugye a felfüggesztésből kéne számolnia az ffb-t realtimeban. Ők erről egy szót nem szoltak, legalábbis nem vettem észre. Abban meg igaza van Laccp-nak, hogy nem kell hc szim, pl ha egy ACR szintet hoznának azzal majdnem elégedett volnék. -
#1586 NKP tartalmát és lehetőségeit nézve 100% hogy senki nem adna érte egy petákot sem:D Én autós játékot akarok, sok autóval pályával jó karrierrel, ha lehet eső, éjszaka is és azért legyen minőségi kinézetre. Ez nem túl nagy kérés, de ezek alapján élből kiesik az összes PCs szimnek nevezett valami. -
#1585 Az tiszta víz lenne a pohárba :)
Amúgy meg nem lesz..rják ki lesz mérges, megfinansziroztuk a fejlesztést, ha az eladások jók, bevétel meglesz, már jól állnak :)
Mindenki amúgy sem lehet elégedett , és tuti mi vagyunk a legkevesebben :) -
#1584 Már az elején is ilyen volt Bell, az a baj, ha ilyeneket ígér, és mégsem lesz sim, akkor nagyon mérgesek lesznek azok, akik szimulátor fejlesztésére adtak neki pénzt.(pl. én is) Nem tudom mi lenne, ha egyszer jönne egy bejelentés, hogy na jó akkor mostantól Shift 3-at fejlesztenek:D -
#1583 ...és ez a sok nagyképű duma amit ezek lenyomnak már jelent valamit. minden jelenlegi szimulátor fejlesztő bölcsen hallgat AC-vel kapcsolatban, hát naná hogy az SMS megeszi reggelire :) -
#1582 Elvileg ha 250 000 darabot eladnak, akkor mindenki visszakapja a pénzét(vagy kicsit többet), egyébként ennyit biztos eladnak, tekintve hogy 3 konzolra is megjelenik. -
#1581 Mivel konzolra is csinálják, sőt leginkább arra, nem reménykedek hc szimben, esélyét sem látom.Ha most 50 000 konzolos emberke kipróbálná az NKP-t, hát 1 nem venné meg. Legyen laza kis autós játék, jó hangulattal, szép grafikával és jó lesz az . Csak azért egy alap fizika ahhoz sem ártana . -
JACKAL89 #1580 Annyira rossz olvasni ezt a sok negatív véleményt. (más tészta, hogy igazatok van)
Sok emberke véleményét értékelve, a Carst már elkönyvelték, eltemették, és fejfát kapott.
Nem vagyok szakértő ezekben a készítési dolgokban. Én is nagyon idegesítő hibákat láttam benne, de hiszek abban, hogy rendbe tudják tenni.
Ha nem, akkor így jártunk... :S
Kérjük vissza a lóvét. -
#1579 Ez erős túlzás, előre megmondták, hogy az új FFB-ben sok "effekt" ki van kapcsolva, sok minden egyáltalán nincs benne, és az új fizikáig ne is várjuk, hogy a hibáit javítják, mert nincs értelme, nem mutattak eddig fel sok mindent fizika/FFB terén, de ez még nem jelenti hogy nem is fognak és nem értenek hozzá... -
#1578 Pont ez a baj! Beharangozza, hogy na most aztán itt akkora űberbrutal új FFB lesz, hogy besz@rtok behugyoztok. (Na jó nem ezt mondta, de mindenki így értette) Erre kaptunk egy akkora trágyafost, hogy a 15+ évvel ezelőtti Grand Prix legendsé porba alázza, úgy, hogy ha valaki kipróbálja az első méteren érzékeli a nem kicsi különbséget.
Na most, ha Ian Bell ezt jónak találta beharangozásnak (mert ha nem mond semmit akkor ok, max azt hisszük, hogy megint arrébb húztak egy csúszkát a ffb beállításon) akkor egyértelmű a hozzá nem értése. Kb olyan szinten van mint Montezemolo a Ferrarinal. Ha viszont a stúdió fő designere hülye a témához akkor kérem vissza pínzem, de k.gyorsan, mert nem erről volt szó.
Ennek ellenére drukkolok nekik, és ha mégis beváltják amit mondanak akkor örülni fogok mint majom a f@szának, mert bár az ország legnagyobb és legősibb(?) Kunos fan-ja vagyok Egy nKPRO-nál vagy AC-nál jobb szimmel mindannyian csak nyerünk. -
#1577 Ahogy Géza bácsi mondaná: ehhez már anyucika nunája kell ! :DDDD
-
GPx8 #1576 "fizikában is le akarják győzni az AC-t, nem csak látványban..."
Muhh-ha-ha! -
#1575 Ian Bell a stúdió feje, neki az a feladata hogy pofázzon, nem ő fejleszti a játékot.
#1574 Attól függ, hogy mennyire gondolják komolyan, ez az új fizika után kiderül.(az új FFB nem sokat mutatott sajnos) -
#1574 Muhaha ! Az kemény dió lesz, pénz ide vagy oda !!! -
#1573 Amíg Ian Bell (ki a f@szom az?) pofázik addig Kunos dolgozik. De ez eddig is így volt, Kunos dolgozott (ingyen), SMS pofázott (pénzért)... -
#1572 Megvan, Race-re volt állítva és csak gyakorlásra lehet használni. -
#1571 Nem tudja valaki, hogy mi lett a Test Trackal? 207es buildben nem találom! -
JACKAL89 #1570 Én leszedtem.
http://forum.wmdportal.com/showthread.php?5842-Build-207-Discussion-%28Junior-Member-%29/page19
AriesEF.zip
be kell másolni az exe-t a főkönyvárba, és indítani.
Állítólag felerősíti az effekteket.
-
#1569 Fórumon írták, hogy dolgoznak az FFB-n, illetve jött is ki a hétvégén egy teszt file, ami elvileg javít rajta.(én nem próbáltam) -
#1568 Ha a penzugyi hatteruket es a lehetosegeiket (kapcsolatok, liszenszek) nezzuk, manapsag illene tobbet nyujtaniuk, foleg hogy elore "elkertek" a penzt erte;) -
#1567 Én sem olvastam el, de az feltűnt, hogy a driftről szó sincs, pedig egy régebbi anyag szerint még a drift is a karrier része volt. -
JACKAL89 #1566 Igen, meg közé tettek egy új PDF anyagot. Még csak bele-bele olvastam, de a karrier módról irkálnak nagyon.
Bár elég nagy anyag. -
#1565 Új Assetto Corsa videók után Ian Bell azt írta ki facebookra, hogy fizikában is le akarják győzni az AC-t, nem csak látványban... -
#1564 Panorámában?! A panoráma ilyen... -
#1563 Sajnos valoszinuleg az az ertelme, hogy nalunk utanpotlas, tehetsegkutatas nincs, minek az, de ezekkel az ismert (bar en egyiket sem ismerem) media es egyebb luvnyakkal, jjol el lehet adni mindent, lehet reklamozni, hirdetni, erre bukik a media, sajto stb. -
#1562 Itt van panorámában is.
-
#1561 Én is jót röhögtem :)))))
És igaz, ennek mi értelme :) -
#1560 Ezen mast nem lehet, csak rohogni:) Lehet hogy megszokasbol sminkelte magat, a tukorben piszkalta a hajat, probalt CD-t cserelni, ugy halotta sms-e jott a "telcsin" stb:)))
Ha neki vagy a csapatanak kellene fizetni a szorakozasat (es ilyenkor a tetemes anyagi kart), es nem az Uniqua/Invitel/MTVA ugyfel lehuzo cegek allnak a szamlat, jobban meggondolna mit miert csinal...
Mondhatnam, hogy mennyivel jobb lenne tehetsegkutatonak, utanpotlasnak hasznalni egy ilyen sorozatot, de hat sokkal jobb olyanokat tolni, akiket amugy is "tolnak"... -
#1559 a közönség tetszik, nem ám aggódás vagy valami ,röhögés meg aztaqrva :)))
Mondjuk megkérdezhetnék a csajtól, hogy nunikám, mégis mi volt a koncepció ? :))) -
#1558 Ez olyan volt, mint egy tetnelkuli, ereszd el a hajam nyilt szerver szosszenet:DDDD -
#1557 Sikeres töréstest is megvolt élesben:) fékezni gondolom elfelejtett, de jó látni hogy mennyire komolyan nyomják és nem csak sétakocsikáznak, persze ez márt azért túlzás:D -
#1556 -
#1555 Persze, lehet írogatni, hogy ilyen meg olyan árkád szar lesz, meg hogy úgyis HC sim, de ezt talán még a fejlesztők sem tudják, én most az új fizikáig nem fogok játszani, mert nincs értelme, az új autók/pályák már nem olyan érdekesek mert van elég autó és pálya most is, más újdonság a fizikán/FFB-n kívül meg nem nagyon van/lesz.(persze ha kijön valami érdekes pl. Nürburgring akkor azt megnézem) -
#1554 SMS mindegy mit akart a Shiftel amikor akik az árkédot szeretik azoknak túl szimes és nehéz volt, akik meg Forzáznak vagy GTznek azoknak túl egyszerű, és buta, meg árkéd... szóval kíváncsi lennék ezekkel kiket céloznak meg mert egyik tábor sem elégedett a végeredménnyel. A 4 keréken csúszó fizika, meg hab a tortán. -
#1553 ezzel nekem nincs bajom, de nehogy már egy ilyen fajta játékban ne lehessen normálisan kormányozni ! :)
Vagy az is a koncepció része ? :) -
#1552 De amig a SimBin es az ISI maradt a szimulatoros vonalnal, abba az iranyba fejlesztettek, addig az SMS a "mindenkinek autos" SHIFT/latvany iranyba ment el, ami inkabb butitast, egyszerusitest jelentett a PC/konzol, kormany/kontroller/bill, real/arkad miatt. Az SMS inakabb a latvanyt, hangulatot, multiplatformot drotozta evekig.
De valszeg itt sem hulyek, meg van egy evuk a fejlesztesbol, lehet meg ebbol barmi, valszeg megtudjak irni, a kerdes inkabb az, hhogy mi lesz a koncepcioval, mert attol erosen fugg, hogy mennyire kell eroltessek a dolgokat;) -
Anotino #1551 Egy uj dinamikus abroncs model keszul kozben a jatekhoz es abbol meg semmit sem lattunk. Lasd "AJ's thread" a forumon. Amig azt nem lattuk (es nem szerepelt le) addig korai temetni a jatekot szerintem. -
#1550 Simbin, meg az ISI is drótozgatott, és azért ennél messzebbre jutottak :) -
GPx8 #1549 Ilyesmiben kár is reménykedni cross-platformon meg pláne! :( -
#1548 csak az a kerdes hogy egyaltalan lehetseges-e egy olyan hogy egy jatek alol kitoroljek a fizikat es egy teljesen ujat rakjanak ala? en nem ertek hozza de csak igy lehet valami a CARS-bol, viszont ilyenrol meg nem halottam