Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát hogy az AC-ban nincs kihívás, az érdekes...
Bár CARS-ban nagyobb az tény, nem azért mert jó a fizika, autókezelés hanem mert oltári rossz ! 😊. Az Insideosok mindenrõl áradoznak, valamibõl meg kell élni 😉
De errõl nem vitázok, van egy pár új hsz, nyomkodjátok a minuszt, jobb kedvetek lesz, én meg tíz év után már csak eldöntöm, hogy ez rakás szerencsétlenkedés ..
De már az ezerszer feltett kérdésem: miért nincs egy azaz egy darab fizikával foglalkozó, autókezelést mutogató videó sem CARS-ról ??? Miért ???
De gondolom akkora spílerek vagytok simán összedobtok valamit, én AC ból simán, gyõzõk válogatni a jobbnál jobb dolgai közül 😉
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Igen F1 azt adja vissza. AC meg az autókezelést.
Cars meg egyiket sem ! 😊Olyan lapos, van autó, van valami hang, szép ,azt mennyéparaszt ! 😊
Ma már vicc ....
Néha ránézek, de percek alatt elmegy a kedvem tõle ....
A tákolmány meg inkább az AC-ra illik. Mert azt tényleg elég amatõr módon gányolja Kunos. 😊)
Polcra tenni??? Már ennyi tartalommal is el lehet lenni évekig, ugyanis inkább k. jókat versenyzek kevés autó pálya kombóval, mint egy igen érdekes fizikai szimulációval rendelkezõ tákolmánnyal.
Egyelõre AC-ban nics normális multi, a karriernek még híre sincs, így azt se lehet tudni, hogy milyen szabályrendszer szerint lehet majd versenyeket rendezni benne. Esõs versenyekrõl még álmodni se lehet. Még nincs gumifizika se. Hiányos a fizika is. Ráadásul nagyon sovány a tartalom is. Elismerem jó az autókezelés, FFB. De ezzel legfeljebb pár hétig lehet körözgetni, mielõtt végképp polcra teszi az ember.
Szóval nem ironikus volt. Még csak nem egy ligában játszik a két játék. 😞((
A Spa azóta sem játszható. Sajnálom én így érzem, és csalódtam.
Gyakorlatilag bármikor odaülök, hogy na megnézem mi változott x hónap elteltével mióta nem láttam, egyszerûen nem találok olyan autó pálya kombót ahol élvezném a játékot, mert valami tuti nem kerek. Vagy akadozik, vagy irreális fizika, vagy egyéb.
De pl van olyan pálya ami kb 2 éve benne van de egy rohadt kép nincs róla a menüben a fantázianevérõl meg baromira nem tudom, hogy miaz.
Értem én, hogy licensz, na de egy képet a pályarajzról legalább biggyesszenek már oda 😊
Azért néha néha elõ fogom venni és fogok adni neki még egy utolsó utáni esélyt, hátha lesz belõle valami. De igazából már nem számítok semmire.
Náluk ez a tm ...😊
Amúgy teljesen egyetértek veled, kívülállónak nézegetni nagyon szép, de használni nem lehet, szimnek vicc, dögös autósjátéknak meg unalmas, kevés .Autó kezelés autós játékot látott usert öt perc alatt elriaszt ....
Ez ilyen egy nyaras játék lesz, gyanítom, sok gyerek megveszi, deszép autó, aztán megy a kukába ....
Nyomd a minuszt, Zuzu !!!! 😄DD
De eleg vacak lehet akkor a cars, ha egy sufni jatekot kell lenyomnia a csicsaival...Autokezelesben egyelore almodnak olyasmit.
Eleve nagyobb tartalommal rendelkezik, dinamikus idõjárás és napszakváltozás, a karrier is szinte már kész, KERS és DRS, stb...
Tudom, hogy ezzel idevonzom az AC fanokat, de akkor is azt mondom, hogy a CARS-hoz képest az AC egy "sufnibarkács" cucc. 😊)
Másrészrõl azt se felejtsd el, hogy a CARS sokak számára még nem elérhetõ, ugyanis a WMD-n kívül mások számára, zárt fejlesztésü, tehát csak a videók és képek állnak a rendelkezésükre. Egyéb másik játékoknál, amit most fejlesztenek, mi is csak képekrõl és videókról tudunk újabb értesüléseket szerezni.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Kicsit segíti a beleelest... Kevésbé érzem a halszemeffektust...
De ha hasznalsz trackirt, vagy hasonlot, annak ellenere, hogy a monitort bamulod, automatikusan picit benezel a kanyarba, es pont annyit, amennyit te szeretnel,erzel. Aki mindenkepp at akar elni hasonlot, azt ajanlanam. De mint sokszor elhangzott a legtobben nem hasznaljak a trackirt sem, autos jatekban.
szerintem
Gondolom, ha lenne egy a Ferrarinál használt szimem itthon kéznél, akkor biztosan nem kellene bekapcsolni ezt a funkciót. Mellesleg ilyesmi volt már az FVA-ban is.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Ha csak azt nezzuk visszaad e teljesen hasonlo latvanyt, mint amit egy sisakra rogzitett kamera ad akkor igen, erre teljesen jo.
szerintem
Egy szimnel pedig a realisztikussagnak kéne lennie a legfontosabbnak,nem pedig h mivel lehet még összecsapás pár tizedét...
Opcionális a használata, de jó hogy van...
Én speciel AC-ban is használok egy App-ot ami ezt szimulalja és lassabb se vagyok tõle, minden csak szokás kérdése...
Szépek ezek a videók, na de akkor mivan? Én kiábrándultam <#gonosz3>#gonosz3>
De ez se rossz. 😊
Gondolom Õ nem kapcsolja ki ezt a nézetet, pedig elég komolyan áll a dologhoz. 😊))
Mert en nem, mert csak hatraltat minden szempontbol.
szerintem
Nem ahogy vezet, az mindegy, az egész, bár szerintem ezeket az autókat nem is lehet normálisan vezetni egyelõre.
Alatta levõk sem sokkal jobbak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
http://www.wmdportal.com/projectnews/experience-the-indianapolis-500-in-project-cars/
Csak az elmeletet nem ertem, hogy miart ilyen. Ha csak jobbra-balra dolne, az talan meg OK, ha a monitorok fixen allnak, es az ember benne ul valami mozgo cuccban, ami szinkronban dol a keppel (a monitorokfixek!).
De az egyeb mozgasa meg nem tiszta😊 Mintha 3 szammal nagyobb sisak lenne a fejen, ami ossze-vissza mozog😄
De nekem mindegy, mert ugy sem hasznalom. Egy normal plexi jobb lenne, ahol nem latok bele a belsejebe (ezt sem ertem😄), es egyszeruen csak koszolodik, tukrozodik, vizesedik - az izgalmasabb kanyarokban parasodik😊))
Ha a Helmet leaninget leveszed 0-ra, akkor megszûnik ez a sisakmozgás. 😛
Ezt a nezetet meg mindig nem ertem. Miert fordul el es mozog a pilota fejen a bukosisak?!?!