Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Known issues:
- Replays in MP: Not working as they should
- P2P Tracks: Don't press return to pitbox
- JIP: Stop&Go Penalty might be given during the JIP sessions
- Replays will only work with your first race. If you quit and start a new session, all participants will be stuck on the grid.
- GT40 present some visual issues (misaligned window)
- California Highway: Broken AIW and track percentages
- There may be some issues with the AI at both Brands tracks (investigating now).
Meg a profilodhoz legyen kitöltve, hogy milyen géped van a "signature" részben. Ha beírod és beküldöd a hibaleírást, akkor rögtön látják, hogy milyen hardware-t használsz.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
De akkor talan ertem, nektek hogy nincs bajotok vele. 😊
lac coo: steambe a CARS-ra rákattolsz jobb gombal, tulajdonságok, ott indítási opciók beállítása, és oda beírod hogy -dx9
Múltkor volt az a versenyzõ csóka az Audival...
Azt az autót kipróbáltam, hát aki berak nekem egy videót, amin az is látszik, hogy nincs semmi segítség bekapcsolva, és azzal normálisan megtesz két kört, annak fizetek egy italt! 😄D
Ráadásul ez is ferdítés, mert van amelyik autó kezelése valóban rossz, de vannak már nagyon jól mûködõ cuccok is. Biztosan lesznek olyanok akik csalódottak lesznek, de még nem láttam olyan játékot ami mindenkinek egyformán jó vagy rossz lett volna.
Azért fizettem, hogy tudjam tesztelni, de hát így szart se tudok csinálni.
Ahogy nézem másoknak is van ilyen hiba állítólag már hetek óta. Azóta miért nem orvosolják a hibát? Arra fizettünk elõ, hogy ne tudjuk használni? Amit befizettünk pénzt mind a játékra megy, annyit azért elvárnák, hogy a felhasználók által bejelentett nagyobb problémát (mint hogy nem indul a játék) hamar orvosolják.
Heti frissítéses cuccot vettem meg, remélem jövõhétre javítják.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
az tuti, hogy régebben jobb, volt, mikor még több volt benne az alap rF1 cucc... ahogy "fejlesztették" szépen romlik az autókezelés. az is biztos, hogy nem javul 100%-ot, nagyot fognak csalódni azok az emberek akik, majd kipróbálás nélkül megveszi ka videók alapján .
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Vagyis semmi erdekes, izgalmas nincs ebben, legfeljebb, hogy van miert beszolnod..... 😊
http://forum.wmdportal.com/showthread.php?18233-B715-B714-B713-(TM-)-28-4-14
Persze ehhez a dokumentumokból, a CARS könyvtárból ki kellene keresni a dbgSession könyvtárat, be kellene ZIP-elni az ehhez tartozó dbg bejegyzést és feltenni a fenti linkre. Ez alapján valószínü, hogy olyan fogja látni, aki ki is tudja javítani a kérdéses hibát. <#szomoru2>#szomoru2>
Még egy pár hete elindult, viszont ma már nem akart.

Es ha lazabb akkor legyen dogos... 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ha beültetsz egy versenyzõt, mondjuk a pCARS elé egy jobb kormánnyal és pedállal aki - tegyük fel - utoljára c64-en játszott valamivel, akkor az biztos el fog ájulni, hogy milyen jó kis játék ez...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Miért kell ezt a fizika dolgot, ennyire túl misztifikálni?
Miért hiszitek, hogy versenyautót kell vezetni, hogy a fizikai hatásokról, érdemben nyilatkozni tudjunk?
Igaz soha nem vezettem olyan autót ami gázadásra képes kitenni a seggét, de pl rendszeresen gokartozom, és igenis hasznát tudom venni a szimulátor játékokban szerzett tapasztalatoknak.
Ez nekem bõven elég. Függetlenül attól, hogy melyik sztárpilóta mit nyilatkozott egy-egy játékról. Persze érdekel a véleménye, de a saját tapasztalat a fontos, valamint élvezem vagy sem.
pl mikor haverral egy 20 körös versenyen körönként kb kétszer elõzzük egymást (magamhoz mérten) a határon autózva vigyorgok mint egy óvodás.
😊
annyit szeretnénk h élményben autókezelésben stb minél közelebb legyen a valósághoz egy szim ÉRZÉSRE...
a te mondandód alapján akár az NFS-sel is be kéne érnünk...
valakinek többre van igénye, ahogy a CARS fanoknak is....
és kommentem értelmezve olvasva talán értenéd h az AC-t IR-t is csak játéknak tartom én is...
csak azok könnyebben el tudnák feledtetni velem, mert ÉRZÉSRE, VEZETÉSTECHNIKára , VISELKEDÉSRE nagyon hasonló ahhoz mint amikor igazi autót vezetek...sajnos vagy nem sajnos CARS-ban ezt kevésbé érzem...