Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
Valaki nyugtasson meg, hogy itt mar teljesen mas az ffb, meg az egesz iranyitasi mechanika, mint ami a shitfben volt. (Most nem a fizika erdekel)

szerintem

lac coo
Úúúú...ez nagyon gagyi videó, rosszabbnak látszik mint ahogy mondom 😄D

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Tudom, luzer a pasas, legalabbis a felsobbrendu Igazzy Szimulatorosok faja szerint. A tobbiek meg elvezzek. <#awink>
Sajnos nincs rá mód. <#shakehead>

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

hali srácok. tudom zárt már a játék.. nekem junior tagságom van és szeretnék team member tagságot. valahogy meg lehet oldani?
lac coo
Lehet azt melegebbre is setupolni, meg kicsit eroltwttni kell.

Az Ariel gumijai kb. 40 fokosak két kör után. Nem lehet, hogy emiatt nem tapad annyira?
lac coo
Azt tudom, hidegen jön ki mindegyik, setupolni is szoktam úgy nagyjából .

De pl az Atom meleg gumiknál még 180-200-nál is hajlamos maga alá tekeredni , úgy vándorol ide-oda a betonon. Az persze jó, dolog, hogy fogható ( nagyobb tempónál, lassan már hajlamos korcsolyázni ...),ha a kasztnit lecserélik a Mustangéra, akkor azt mondom jó !!! 😄D

Az ISR teszt hatására kipróbáltam az Atomot, és az irányítása alapján valóban van reményre ok. Viszont nekem nagyon tolta az orrát, szemben a többi autóval. Megfelelõ körítéssel akár hc szimulátornak, akár nem, jó lesz ez.
(Aki tuti hajó fizikára vágyik, az próbálja ki a McLaren F1-et. 😊 Az még nagyon kezdetleges állapotban lehet.)

Toltam most egy kicsit, pár GT autót próbálatam ki néhány pályán úgy, hogy nem nyúltam az autó beállításaihoz. Amire Laccoo panaszkodik a vezethetetlenséggel kapcsolatban, szerintem réjöttem, mi a baja. A garázsból kigurulva 27 fokosak a gumik, és persze érezhetõ tapadásuk gyakorlatilag nincs. Viszont: nekem úgy tûnik, olyan 55-60 fok körül kezd betapadni, 65 fok fölött meg már egész vezethetõvé válik mindegyik GT autó. Hozzáteszem, ehhez a hõmérséklethez kell vagy másfél-két kör pályától függõen.
Tudom, lejjebb már emlegetett hasonlókat, de itt némileg számszerûsítve itt van az, amit én tapasztaltam. Hozzáteszem: én nem vagyok profi, legjobb esetben is csak mákedvelõ amatõr.
sertrex
<#eljen><#taps>

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Inside Sim Racing 48 perce

I loved how much of a challenge it was to drive! Loved the way the car stepped out and you could feel it and wrangle it back in

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
De persze a legbántóbb, hogy köze nincs egy Atomhoz....
Nem is értem, hogy lehet egy olyan agilis, szinte gokartos autóból egy ilyen bálna érzést csinálni ....

lac coo
Most hajlandó volt elindulni ,mentem vele pár kört, ha a gumi úgy dönt, hogy meleg elég jól lehet gépészkedni vele, bár roppant bizonytalan az egész.Olyan csónak érzés, bár nem billeg de úszkál a betonon ... A gumi tapadása nem jó, lassú tempónál ha nincs aero tükörjég ...

Amúgy ez még elmenne, de rendszeresen tuti nem használnám, ahhoz túl faék ....

A videóban is érzõdik ,az ember alig mer menni vele, sokszor nagyon nem arra megy amerre akart volna . 😊

Alexease
Na jó. Megyek haverokkal multizni inkább.

Jaaaaaaaaaa?? 😄DDD

lac coo
Dehogy.... ez vicces, nem lehetett kihagyni 😉

Mert ez értelmes és egyáltalán nem provokatív hsz, igaz?

lac coo
A naplón ? 😊

De van naplózás is és folyamatosan dolgoznak is rajta. Hányan és hány linket mutassunk, hogy elismerd, hogy csak hasraütésre irogatsz ide, kitalált és valótlan dolgokat?

lac coo
De nem a naplozas, irkafirka erdekel engem.Akkor is azt irtam ,higy nincs javitas ebben a reszeben a jateknak, (ezert) igy nincs semmi naplozas rola.

Pont néhány hsz-el ezelõtt azt hiányoltad, hogy semmi írás, naplózás nincs fizika területén. <#conf>

#8606 "Semmit nem naploznak a fizikaval kapcsolatban....Ezt irtam, azt hittem ertheto, ha nem sorry....."

Senki nem mondta, hogy ez különbözõ fizikai motort igényel. Csak arról volt szó, hogy a fizikán kívül mennyi mindenbõl áll még egy ilyen játék. Szóval ezeket a kezelési módokat, mégha nem is igényel más fizikát, bele kell tenni úgy a játékba, hogy mindegyik, TT, race, karrier vagy éppen multi módban is hibátlanul mûködjenek. 😊

Ebben Tottiéknak van igaza. Semmi másról nincs itt szó, csupán arról, hogy van pár preset kezelés, de a fizika attól még ugyanaz. Az AC-ban is ott van ugyanúgy Gamer, Pro, meg nem tudom, mi - és ott sem különbözõ fizikai motor dolgozik az egyes módok alatt.
lac coo
Azt nem elolvasni kell, hanem erezni mikor jatszok vele ! 😊

Laccoo: Félreértesz. Én csak arra próbálok rámutatni, hogy a jelenlegi állapotában nem érdemes messzemenõ következtetéseket levonni a játékról. Ahogy nézem, emiatt van itt állandóan szájkarate. Screenracernek abból a szempontból igaza van, hogy várjuk ki a végét (én is ezt mondom - a béta fézis közepéig nem érdemes nagyon feszegetni ezt a jó/rossz lesz ez dolgot). Igen, ugyanazt mondjuk, csak míg te pápai tévedhetetlenséggel nyilatkoztatod ki, hogy ez már nem is változik, addig én azt mondom, várjunk még. És ez a stílusbeli különbség ad munkát Jonnykának.

(Amúgy eddig én véleményt eddig nem is írtam a Carsról, csak megjegyeztem, hogy jelen pillanatban az AC-t jobb vezetni.)

Ha viszont a fizikát hiányolod ennyire, akkor hadd adjak némi oldasnivalót:
Physics releases
Physics discussion
Autónkénti fizika lebontás
Tudom, masszív mennyiség. De ha egy délutánt esetleg rááldoznál, hogy beleolvasgass, akkor lehetne érdemben is vitázni itt az autókezelésrõl szájkarate helyett. Természetesen ez mindenki másra is ugyanúgy vonatkozik!
Totti5
Én is, az meg nekem nem hiányzik hogy kötekedésnek vegye és nekemessen, amikor csak beszélgettünk. Továbbbi szép napot.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Hat en mara mar kiszaltam, egyszeru dolgok ezek a profilok, de en nem ertem mire akar kilyukadni......

De akkor is bel kell tenni valahogy a játékba, hogy az normálisan mûködjön. Nem? Arról volt szó, hogy ezek fölösleges dolgok és nem csak fizikával foglalkoznak. Korábbi hsz-re hivatkoztam mikor ezt írtam. Miért nem olvasol vissza, egy szóval se mondta senki, hogy bármi változik a fizikában. Nem is arról volt szó.

j0nNyKa
pontosabban majd én nem tûröm, de igen, most éppen egyetértünk <#eljen>
screen: értelmezd kérlek, amiket leírtam, hidd el, neked még mindig kevésbé hiányzik ez a "bannollak - anyázol/fenyegetsz priviben - alregeket gyártasz" mizéria, mint nekem!

én tudom, hogy tudtok ti értelmesen is vitázni, vegyétek elõ azt a stílust légyszives.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Totti5
Tök egyszerûen: a készítõket csináltak 6 profilt, amiben fixre vannak véve a segítségek és a nehézség csúszkák/kapcsolók, amit én bármikor tudok magamtól is állítani a menüben. Aki nem akar az rámegy erre és belövik neki autómatikusan.

Itt semmi nem változik meg. Az FFB, fizika, vezetési modell ugyan az.

lac coo
Ac dupla TC-jet, vagy IR TC-t szoba sem hozom miben mas......

lac coo
Egyetertek veled, csak igyekeztem tudomasara hozni, higy tovabb nem turjuk a hsz-ei masodik felet......

Totti5
Szépen leírja hogy egyre több segítség van kilõve amíg el nem jut a SIM-ig ( autómata váltó / kuplung, ABS, TC, Stability ). Itt a fizika és a vezetési modell semmit nem változik, az mindvégig ugyan az.

+ az AI nehézség, a HUD, a törés/sérülés és valami vizuális effekt, de ezeknek egyikse sincs kihatással a vezetési modellre és a fizikára

lac coo
Na neeeee..... 😊)))

Egy fórumban miért ne lehetne vitázni?

Én végig a játékkal kapcsolatos dolgokat írtam le, sajnálom, ha valakinek nem tetszik, hogy másnak más a véleménye.

j0nNyKa
ha így történne / így fog, ahogy leírod, akkor nem, nincsen semmi gond.
ja és nem tudom, ki kell-e egészítenem a mondanivalómat azzal, hogy kurvára nem érdekel, hogy milyen mértékben van feszegetve az a határ, ami még a játékról szól, és nem a másik buzerálásáról. van az a beszélgetés, ami TELJESEN a játékról szól, meg van az összes többi fajta.

Tessék, mint mondtam ezek az elnevezések vannak. Indulásnál rákattintasz a neked megfelelõ nehézségi fokozatra. Mit nem lehet ezen érteni? De ezek sem nõnek maguktól. Meg kell ezt is írni valakinek, hogy amikor valaki ezek egyike szerint kezdi a játékot az mûködjön is.

Házigazda kellene ide...
Én még nem láttam tökéletes játékot, nem tudom, hogy miért ennek kéne annak lennie, miért ezt a KÉSZÜLÕ játékot találták meg egyesek...
lac coo
En megertettem, maratam a jateknal, nem mondok el senkit semminek. Van valami gond ezzel ? 😊

lac coo
😄

j0nNyKa
srácok én nagyon de nagyon meguntam a flame törlését
egyszerûsített moderáció lesz, és én leszek a buzi, ha bannollak mindkettõtöket
van esély arra, hogy kettõtök közül valamelyik észheztér, és VÉGLEG befejezi a másik baszogatását, vagy pakolhatlak ki sorban? NAGYON jó lenne, ha legalább az egyikõtök megértené ennek a hozzászólásnak a mondanivalóját.

ja és ez nem olyan, hogy majd írkálok nektek, meg baszogatlak, meg kérlellek, meg apámfasza, hanem így valószínûleg még a mai nap folyamán én ezt a folyamatos faszom vitázást így vagy úgy megszüntetem.

Totti5
Értem. Köszönöm. CARS eszerint ebben úttörõ.

lac coo
Ezt honnan veszed ???????

Totti5
Te nem tudom kivel beszélsz, de én kérdeztem valamit. Amennyiben nem megy a válasz akkor nem kell reagálni ( nem fogsz vele megbántani, én meg nem fogom erõltetni ), de a személyeskedést fejezd be.

Igen.

Attól az még ott van. Sajnálom, de a nyelvi és egyéb nehézségeiddel magadnak kell megbirkózni. Ezen nem tudok segíteni és igazából nem is akarok.

Totti5
Konzolon miben más pl a Forza?

Van TC, ABS, menetstabilizátor. Ennyi nincs más. Ha kikapcsolom a TCt akkor kipörög a kerék, ha kikapcsolom a ABSt blokkol a kerék, Ha kikapcsolom a stabilityt akkor a kanyarokban ideges tud lenni az autó.

Szóval mit jelent a szim és az árkéd vezetési modell? CARSban több féle van??? még mindig nem értem.

lac coo
Csak az en szememt bantja, Sceenracer minden egyes hsz-e vegen ezburkoltlan provokatuv, mindenkit hulyenek mondok stilus ????

Gyak nincs ettelme sokszor a hsz nek, mint alattam, csak azert ir valamit, higy a masikat elmondhassa idiotanak, aki keptelen bekapcsolni egy jatekot.......