Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Kicsit visszakanyarodva a szerverrészhez (bár lehet sokakat ez nem érdekel). 
A multi mint tudjuk működik és ha már fent vagyunk valamely szerveren leszámítva 1-2 hiányosságot nincsenek olyan nagy anomáliák, a szervert is viszonylag részletesen lehet paraméterezni. A dedicated szerver viszont egyelőre sajnos nem sokban különbözik attól a megoldástól, mint ha játékon belül a "saját gépünkről" indítanánk. Annyi a különbség, hogy nem a saját internetünk feltöltését terheljük, hanem a "távoli gépét". Ahogy írtam is a dedicated szerver csak akkor érhető el, ha csatlakozott rá egy admin, ez pedig egyelőre elég kényelmetlen. Tehát egyelőre komolyabb szervezett eseményekre még alkalmatlan. Persze barkács megoldással már most is lehet finomítani, hogy bárki-bármikor csatlakozhasson egy dedicated szerverhez, viszont szvsz érdemes még várni, mert biztos jön még ezzel kapcsolatos update, ahol már humánusabb megoldással lehet joinolni egy adott szerverhez.
más:
Tegnap mikor páran tesztelgettük a multit, ez mellett természetesen a játékra is figyeltünk. Vér szimulátornak én sem mondanám, de egyelőre még azért nem írom le, mert tudom, hogy kell némi idő míg az ember kiismer egy új platformot. Az AC fizikáját biztos, hogy sosem fogja elérni, viszont annyira rossznak sem mondanám így elsőre, van ebben még potenciál sztem. A PC-ba már most nagyon sok olyan dolog megtalálható, ami sztem az AC-ban sosem lesz, és ezek a plusszok miatt simán el tudom képzelni, hogy lehet helye a "online szimulátor" világban is. Elég csak arra gondolni, hogy a PC-ban akár egy 64 fős endurance futamot is meg lehet szervezni, ahol bárki az általa (menüben) választott festéssel tud csatlakozni, változó napaszak és időjárási körülmények között és a pilótacsere is rendelkezésre áll. Ezek a pluszok lehet képesek lesznek kompenzálni a picit gyengébb fizikát...