Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Jobb lenne, ha elõbb utánanéznél mi az a teszt. 😛
De nem is neked van elsõsorban, hanem azok számára akik komolyan is gondolják, hogy segítenek egy játékot létrehozni. Ha nem akarsz részt venni benne, akkor ne tedd, de ne is rombold, fikázd mások munkáját.
Ha érdekel, próbálgasd. Fogadd el hogy ez még csak itt tart és kész.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
a CARS pedig csak a "JOGI PROBLÉMÁK"miatt nem megvásárolható egy jó ideje...õk már akkor a szalonba rakták amikor csak egy -két csavar volt meg...😊
a CARS ilyen szempontból nem különb sõt inkább hallgatni kellene a dolgokról...😊
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Vagy leginkább mire jó az ? OK, leteszteltem nem mûködik, és akkor most mire jutottam? Persze, õk csinálják, nem én döntöm el, de mire jó, hogy nulla szinten használható ?
Ez olyan, mintha meg akarnám mondani Beethovennek, hogy milyenre írja meg az V. szimfóniát.
még nincs rajta kerék, nincs benne kormány, de már az autószalonban árusítják. <#vigyor2>#vigyor2>
Hát ki hibája ? A vízcsepp tökéletesítés helyett talán ez elõbbre való lenne ...
Maradjunk annyiban, hogy én az AC-t folyamatosan a netKar-hoz hasonlítom, nem a CARS-hoz, nem az iR-hez, mert elsõsorban ez az utódja a netKar-nak és mindkettõt Kunos csinálja, csinálta. Na most az AC fizikája egyelõre nincs nK szinten, minden egyébben jobb.
kezdetektõl van melegedés AC-ban, különbözõ gumik pedig eltérõen melegednek...
igaz jelenleg csak a gumi core temp-jét méri...
és a KTM isten király!!!
egyébként tényleg sokan panaszkodnak alulkormányzottságra AC-ban, de b type-nál az igazság mert tényleg határon jön ki h mit is tud az AC és valójában szó sincs alulkormányzottságról ha elkezdi tényleg megismerni az ember az autók korlátait...
mindenesetre én is várom a CARS-t mert legutóbb pár napja próbáltam és egész jó volt az akkori build...
Mert 50-60 fokos slick gumi az nem igazan jo versenyre....
gördülékenyebbé kell tenni, felhasználóbarátabbá, és persze ütközésmodell..stb.
Van mit csinálni, ez még nem az a fázis amikor a részleteket kell reszelgetni.
Norschleife meg a Snoopy féle verza már teljesen rendben van, autózható, 'hotlapoható', online és offline. Amikor csak szerver van rá megyek, azért is van benn az összes korábbi verzió is 😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Vallelungán próbálgattam, úgy egy hónapja. Nordom nincs és a amíg nem lesz hivatalos Nord, addig nem is lesz. De nem ez a lényeg. Szóval amikor mentem akkor és ott nem volt semmi melegedés. lehet, hogy azért a multin kívül mégis csak piszkálgatják. <#conf>#conf>
Nord-n most 79-81° közt volt az elsõ, 85° a hátsó, beállva a garázsba, meg ilyen:
kép
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A legtöbb autót az AC-ben nagyon meg kell hajtani, hogy kijöjjön belõle a lényeg.
Amikor komolyat mész, és a gumik melegek, és tapadáshatáron bele kell kormányozz...na ott jön. Mûködik a felülkormányzás...amikor tudod hogy meg fog úszni az autó hátulja, és már rátartasz, vagy a gyors belekormányzás, amikor pl. a Parabolica-ban bele kell nyúlni, és nagyon gyorsan beleteszel egy 90°-s kormánymozdulatot és vissza, és rendbejön az autó.
Ezt egyébként zsigerbõl csinálnád, közúton persze nincs rá alkalom, szimeknél meg nem nagyon van rá lehetõség, mert általában elkezdenek csapkodni.
ugyan azt csinálod amit néha látsz onboard, biztos lehet tanulni is, vagy több tapasztalattal jobban csinálni, de a poén az benne hogy ez mindenkiben benne van, olyan mint amikor orra esnél de kalimpálsz a karoddal. Csak itt mûködik.
Ezért van hogy egy autó az AC-ban nem feltétlenül jó, csak egy bizonyos köridõ környékén, mert kell hozzá egy 'felfûtöttség' vagy koncentráció, vagy mi hogy érezd hogy elúszhat az autó, és akkor lereagálod.
Nehéz elmondani, mert mikor elmondom olyan mintha ennek így kellene lennie, és nincs ebben semmi kunszt.
Tényleg nincs, csak más szimekben ez nem jön elõ. Van ahol nagyon jó 'setupolni', van ahol nagyon jó határon menni, van ahol nagyon jók a hangok vagy a hangulat. De maga az autó kezelése az más világ.
AC-ban én k. 2 hete Nordschleife-zek mindenféle autóval, most éppen Lotus Evora GTC-vel.
Nem lehet megunni,..vagy nekem nem megy 😊
Szal menj vele tempót. ..vagy ne használd, mindegy, amit írtam arra írtam hogy ez ilyen.
A Top Gear-ben valahogy sokkal fürgébbnek tünik. Meg valahogy a féktáv is rövidebb, meg stabilabb is. Lehet hogy videón más. Ki tudja?
Eletem eddigi legjobb szimautoja.
Mire 1.0-ás lesz addigra biztos pótolják az összes hiányosságát.
Nem alulkormanyzott, kifejezetten jo az egyensulya, inkab picit tulkormanyzott, folyamatisan virgonckodik a hatulja.
Setuppal gyonyoruen alakithato, mint minden AC ban.A fektavon pattogast nem ertem, talan abs lehet.Eleve segitsegekrol nem tudok nyilatkozni, hogy azokkal milyen, sose probaltam.
Egyesben 60, azzal mi a baj, nem f1 , hogy menjen 150-et, szinte utcai motor, palyahoz igazitott nagyon rovid attetelekkel.....
De majd linkelek videot, milyen hihetetlen modon lehet terelgetni, belenyulni.....
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Multkor tokeletes volt, de most ismet beletettek valami extrat, ami durvan megfogta.
mire visszakaptam meg beékelte magát valami idegen pitben 😊
De ami most bosszanto volt, hogy automatankijott allandoan a pitbol, aztan ossze-vissza maszklat elore-hatra a palyan😊 Talan az is auto-palya fuggo, nem tudom...
Az autokkal (kezeles, FF😎 mar nincs (nagy) gondom, nekem most mar tetszik/hasznalhato a kezelhetoseg. Ha egyben lenne a program, hasznalnam rendszeresen.
A lenyeg, hogy elnezve a rendszert (online), teljesen jo lesz.
Indítottak egy új szervert mastersesek AC-val nem megyünk oda?