Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Kipróbáltam még tegnap a Lycant. Én is úgy álltam neki, hogy assist OFF, de mivel ez egy utcai verda, mégha sport is, két lehetőség van a kellemes autózáshoz. Vagy bekapcsolom a REAL assistokat és akkor tényleg FUN a cucc vagy elkezdek piszmogni vele, hogy az assist hiányából fakadó instabilitást megszüntessem. Na, én azt választom, hogy a jövőben hagyom REAL-en az assistokat, mert sajnos a CARS jelen pillanatban még nincs annyira kidolgozva, hadd ne mondjam szimesítve, hogy megérje órákat, heteket áldozni a setup beállításokra. Mondjuk én nem szeretnék abba a hibába esni, hogy úgy akarjam elérni a szimulátor hatást, hogy szétállítgatom, addig amíg olyan instabil nem lesz hogy elmondhassam, mekkora egy szimes vagyok már és így mekkora egy kihívás vezetni. :DDD Akinek nem inge ne vegye magára. :)
Nem merték meglépni végül is, hogy egy jóval szimesebb játékot adjanak ki, inkább arra gyúrtak rá, hogy segítségekkel vagy legalább a gyári segítségek bekapcsolva hagyásával egy igen kellemes játék legyen belőle. Amit el is értek és szerintem jól is sikerült, itt jegyzem meg, ha REAL-en van hagyva, akkor az AI is mintha intelligensebb lenne. :)) De lehet ez placebo. :D
Félreértés ne essék, nem szidni kezdtem el a játékot csak egyszerűen tényt közölni, hogy inkább a REAL DRIVING játékokhoz van közelebb mint a szimulátorokhoz, ami ugye nem is akkora probléma, mert Forza és GT tipusu játékok eddig nem igazán voltak PC-n. És azt azért mindenki belátja szerintem, hogy a Codemasters és az EA szörnyűségeihez képest ez már inkább szimulátor. Sőt anno imádtam a Shift játékokat, amiket szintén az SMS követett el, de a CARS mérföldekkel elszáguldott már azok mellett is.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.08. 08:31:41