Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sertrex
"Tires: Next revision of tire for GT3, GT4, TC, LMP1, LMP2, Ginetta G40 and Zonda R."

Ezek közül próbálgasd. Itt már elõfordul a gumimelegedés. De még semmi nem úgy mûködik ahogy kell.

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

lac coo
Mindegy, most fuvetnyirok, utana csinalok valami egyszerut...
Bar erdekes lesz, en az elobb probalgattam az istennek nem melegszenek a gumik . 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Azt allaitgattam en is alapbol, de nem tiltja le. En logikusnak a no allast gondolnam....Se a belso nezetet semmit nem tilt le....

sertrex
A sárga kmenüben bemész oda, hogy create. Utána settings és a jobb szélsõ oszlopban van, hogy allow abs, allow tc, stb. De nem biztos, hogy aktiválva van.

Alexease
A multiban en is benne lennek, legalabb hasznalnank is a programot😊
lac coo
Hogy lehet letiltani a segitségeket a szervernél ???

Köszi, ezt én is nézegettem még pénteken. Viszont azt nem értem, a készítõk miért nem címkézik fel a pályákat-autókat ezekkel a címkékkel? Jobb volna rögtön, a választásnál in-game látni, hogy valami Alfabétagammadelta, semmint külön bohóckodni egy weboldalon (akár Steam overlay-jel, akár okostelón).

Laccoo: <#wilting> Te önként jönnél multizni? <#idiota> Viccet félretéve, jó volna, ha páran össze tudnánk innen röffenni. Fernandooo mondta a múltkor, hogy sima publicon mekkora sírás van, ha 5 körnél hosszabbra állítja a futam hosszát... <#wink>
lac coo
Az a baj, hogy segitsegek nelkul mar eleg idetlenek az autok, pici tc-vel, abs-el , pillangoval autokuplunggal el lehet lenni vele, de h valtoval, kuplungolva, segutsegek nelkul szinze elvezhetetlen.Vagy csak nem sikerult jo autot talalnom.De ertelmes tesztben benne vagyok, tudok szervert csinalni.....

A tesztpályával együtt, 47 helyszín 100 nyomvonalán lehet jelenleg menni. 😊

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Találtam két egészen jól áttekinthetõ táblázatot.

Autó lista

Pálya lista

Cheers! 😊

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Az utóbbi idõben a Lotus 98T-vel mentem, az egész jó már. Jó néhány pályán kipróbáltam. Egyébként néha össze kéne hozni egy-két pár körös összeröffenést, nem?
Tegnap este vezetgettem egy kicsit. Alakul ez, csak bosszantó, hogy nem jelölik, melyik autó mennyire van kész - a BMW-k érzésre már egész használhatóak, azokkal nem is rossz csapatni. No de majd' fél év még van a fejlesztésbõl, addigra csak kész lesz. A következõ munkaszüneti nap Angliában meg augusztus 4-én lesz, addig nincs megállás! <#zavart1>
48 és még tervbe van véve legalább 5.
alma2
hany palya van kb most a jatekban?

szerintem

Csak úgy. A hangulat végett. 😊)

sertrex
Tetszik a #8739 videóhoz tartozó YouTube hsz is. A srác tök normálisan áll a dolgokhoz. Érdemes elolvasni. A váltóval addig nincs gond, amig nem csinálják meg túl valóságosra a meghibásodás szimulációt, mert ha megcsinálják, akkor úgyis átáll az ember arra, hogy ne gyilkolja. Ha csak nem mazohista. 😄DD Én úgy szoktam csinálni, bár ezt nem tudatosan, csak úgy jött, hogy felplankolok egy pályát ami éppen valamiért megtetszik és sorban különbözõ járgányokkal megyek rajta amíg el nem unom. Így egy idõ után már csukott szemmel is elmegyek az adott pályán. Azután jöhet másik. 😊

sertrex
Tegnap mentem vele pár kört, meg egy gyors tíz köröset, AI ellen is. Tényleg egész jó. Mondjuk addig esély sincs jó AI versenyre amíg a gumifizikát, fizikát faragják. Viszont ha az FFB-t tényleg élvezetessé akarom tenni, akkor minden belépéskor be kell lépnem az F1 menübe és be kell kapcsolni mindent a MASK-ban. Lehet, hogy ez az én kormányomnál nincs csak bekapcsolva alapból, de idegesítõ egy kicsit. De megéri mert a fék visszajelzése teljesen új életre kel, pl... Na mindegy.
Ráadásul nagyon ott van a pálya hangulata, ez egyike a lézerszkennelt pályáknak, ahogy a hangok átjönnek a motorhangon, ahogy a közönség dudál, éljenez, fütyül. Plusz a gumik ahogy fékezéskor visítanak. Rohadt jó. És ennek ellenére nem sinautó, mert ha egy kicsit felbátorodtam egy-egy kanyar nagyobb tempóval való betámadásánál rögtön csúszni-mászni kezdett és nem irreálisan betapadni. De még mindig nem melegszik a gumi ahogy kell vagy a túlmelegedés, még szóba se jön. Milyen lesz ha ez is elkészül végre. Wow!

Feelingben kb. mindent agyonver. Hát igen, a váltás soha nem volt az erõsségem, hol túl idegbetegen csinálom, hol túl ráérõsen. De annyi pálya-autó összeállítás van, hogy nincs idõ tökéletesen kitapasztalni mindet. 😉
Köszi, ez jó lesz így. <#worship>

j0nNyKa
ez a fehér hátterû kell, vagy amit mod topicba linkeltél?
mérettel ne foglalkozzál, azt beheggesztem

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

sertrex
<#eljen>

Arra gondoltam, hogy ezt beteteném ide bannernek, ha nincs ellene kifogásotok.

Ezt a kombót érdemes kipróbálni. Már setup nélkül is elég jók a beállítások, persze nem biztos, hogy mindenkihez passzol.

sertrex
Minek ide valóság, ha itt a CARS. 😄DD Mindig belefeledkezem a látványba. Méghogy ennek nincs semmi feelingje. <#fejvakaras>
Szép körök. 😊 De a váltóval egy kicsit mostohán bánsz. 😊)

Látom, vita tárgya volt, hogy mennyire használhatatlan a dinamikus sisak-nézet. Tökéletesen használható, semmi perc alatt hozzá lehet szokni, és még mindig valószerûbb, mint az, hogy atomstabilan áll a kamera és néz egy irányba. Proof:
j0nNyKa
én megbocsájtok, és nem fogom egyessével mindenkitõl végigolvasni, hogy õ miért szent, és miért csak a többi offol - flamel etc
baromira nem érdekel annak se a kifogása, aki védi a játékot, meg annak se, aki nem képes eltakarodni innen a folyamatos fikázással
leírtam, vagy a topic fog eltûnni, vagy mindenki, aki már hónapok óta részt vesz ezekben a faszrázásokban
3. megoldásként saját fórumban nyissatok egy off fórumot, és ott azt csináltok, amit akartok - itt játékosok fórumában pont most lett ebbõl elég.
meg sem kérdezem, hogy érthetõ-e, ha úgy érzed hogy nem, olvasd el újra ezt a hszt.
ja és most itt ne kelljen már külön kitérnem rá, hogy mennyire érdemes feszegetni azt a határt, amiért még nem kezdek el kirakni embereket, meg amiért már igen.

Már megbocsáss, de nehogy már off legyen ha válaszolok.

j0nNyKa
most ha nekiállok mindenkinek elakadásjelzõt osztani, aki offol, elkussoltok, vagy folytatódik?
mer ha nincs értelme, fölöslegesen nem állok neki kattintgatni, inkább bezárom a topicot
ebbõl a kettõbõl lesz valamelyik, lehet választani

Magyarázva rosszabb...

Mibõl gondolod, hogy valaki innen volt? Lehet hogy az AC topikban haragudott meg valaki rád. Talán multiban nem voltál fair vele.
Vagy valaki azt szeretné elhitetni, hogy innen szórakozik valaki, mert az utóbbi idõben túl nagy volt itt a békesség.
Esetleg olyanra gondolnék, akinek itt minden hsz-e csak flém és kötözködés.
Lehet, hogy ti itt élitek az életeteket, de nekem például tegnap is dolgom volt, néha telefonon ránéztem az oldalra. Szóval bocsi. Lehet hogy csalódást okozok, de azt se tudtam, hogy létezel, pár nappal ezelõttig.

És tisztelj meg azzal, hogy most nem jössz itt azzal, hogy akinek nem inge, mert mindenki tudja, hogy kire gondoltál. Fõleg ez az alreges dumátok, mert ha valakinek nem tetszik valami, akkor biztos csak alreg lehet. <#banplz>

lac coo
😊))

Kedves topiklakó(k)!!
Én megértem, hogy egy nagyon elfogult rajongó személyes sértésnek veszi, ha valaki csalódottan negatívan mondja el saját szubjektív véleményét, na de 26 negatívot 3 hsz-re hogy??? Ehhez kell minimum 8 alreg, és egy fél óra pöcsölés a ki-be jelentkezésekkel és kattingatásokkal bazzeg 😄
Komolyan erre élvezel(tek) itt? <#mf1>

Kinek nem inge...<#puszis>

sertrex
Nem írtam, hogy a Shift a mérce. Viszont az SMS a Shiftet csinálta elõtte és nem a netKart. Tehát? A Codemasterstõl se várnék iR-t, annak fényében, hogy mit csináltak korábban. Nem? Egyébként a Shift elsõrésze sokkal jobb volt szerintem a másodiknál. A CM játékai meg akkor lennének jobbak fényévekkel, ha megtanulnának autósjátékhoz normális kormánnyal játszhatóságot csinálni. Szóval azért túlzásokba ne essünk. 😊)

sertrex
Hát akkor ezek szerint a többség a pénz irányába ment. Volt jópár dolog ahol én is a kisebbséggel szavaztam, de hát ez a demokrácia. A többség dönt. 😊

Totti5
Shift ne legyen már mérce hisz autókázásra borzalmas volt az a fizika amit beletett az SMS mind a két részbe + a Ferrari játékba is. Annál minden jobb pl egy tisztességes autós játék is pl akármelyik Codemasters fényévekkel... nyilván Shiftnél ez jobb. Ez egyenlõre nem érdem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Engem az nem nyugtat meg a közönség szavazta meg hogy szar legyen ...
Mert azért figyelgettük eleinte, voltak érdekes szavazások ,amik a tömegjáték felé vitte, mert sokan hasznot reméltek ebbõl ,és simán terelték a bóvli de sokat eladós kategóriába .

sertrex
Ha már arra hivatkozol, akkor olvasd is el, mert ott sincs olyanról szó, amit ne tartanának be. Igaz menet közben voltak változások, de a fontosabb dolgokról voltak szavazások, tehát a tagság beleegyezésével vagy éppen nyomására történtek. Pl. az hogy dobozos legyen a tartalom vásárolgatós helyett, vagy az hogy ne csak a Shift utódja, hanem jóval szimesebb legyen és ezért is van az hogy át kellett szinte az egész progit, motort írni. Ha te nem vettél részt a szavazásokban, vagy nem tudtál róla az szerintem nem az SMS hibája. 😉

lac coo
PL amivel megy lett nyitva ez a topik ! 😉

sertrex
Tény, hogy nem önszántukból zárták le a befizetéseket, de ettõl még nem lett nyílt hozzáférésü. 😄DD

Pontosan milyen kamu dumákkal húztak le téged?

Mert én úgy léptem be, hogy itt van a Shift készítõjének az új játéka és be lehet fizetni rá még a fejlesztés alatt. Azt az igéretüket, hogy a Shifthez képest jobb játékot akarnak csinálni betartják, mert már most, sokkal jobb. 😊)

sertrex
Végül is, így is lehet szõrszálhasogatni.

sertrex
Szerintem nem jó helyre válaszoltál. <#szomoru2>

lac coo
Azt mindenki tudja, hogy csak egy számukra váratlan jogi döntés miatt nem veheti meg boldog boldogtalan !
De dörzsöltek, az tény, jól lehúzták a népet a kamu dumákkal .... 😄DD

sertrex
Csak hogy tisztán lássuk a dolgokat. A CARS még zárt fejlesztésben van, csak WMD tagok számára hozzáférhetõ, vagyis azok a bugok egy fejlesztés alatt lévõ játékban megengedettek, mert nem kell arra ügyelni, hogy így kerül ki.
Az AC korai hozzáférésben nyílt piacon van, vagyis amit kiadnak annak már késznek illik lenni.
Majd akkor próbáld össszehasonlítani ilyen szempontból, ha már a CARS is piacon lesz.
Az meg eléggé elfogultnak tûnik, hogy az AC-ban ne lennének bugok. Mondjuk nézél körül a YouTubon. 😊))

Korábban már említettem, hogy miben.

BooMiller
iR-en nevelkedett?😄DDD mennyi idõs 14 éves?

lac coo
Hát ha az jelzi, hogy jó egy játék ha sokan kedvelik .....<#nemtudom>

A második fele válaszra se érdemes ....

BooMiller
Kedves screenracer tudod te azt😊

sertrex
Hogy jön ide az NFS? Látomn érted a lényeget. 😄DD

Tíz év után? Mit csinálsz tíz éve? Gondolom már tíz éve monitor pilótáskodsz. 😊)) Vagy esetleg már tíz éve szimulátorokat csinálsz? 😄DD Nagyobb lenne a respekt ha fel is tudnál ebbõl mutatni valamit. Mondjuk igazi autóversenyzés vagy nemzetközi siker szimulátorral. 😊) De gondolom az autóverseny nem errõl szól. 😊))

Áruld már el, mi ez a minusz nyomkodás! <#nemtudom>

Totti5
Bugokkal még nem találkoztam az ACba, CARSba már jó párszor belefutottam. Ennyit arról melyik tákolmány.

De miben nyilvánul meg az AC tákolmánya a CARS kiforrottságával szemben?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10