Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek közül próbálgasd. Itt már elõfordul a gumimelegedés. De még semmi nem úgy mûködik ahogy kell.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Bar erdekes lesz, en az elobb probalgattam az istennek nem melegszenek a gumik . 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Laccoo: <#wilting>#wilting> Te önként jönnél multizni? <#idiota>#idiota> Viccet félretéve, jó volna, ha páran össze tudnánk innen röffenni. Fernandooo mondta a múltkor, hogy sima publicon mekkora sírás van, ha 5 körnél hosszabbra állítja a futam hosszát... <#wink>#wink>
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Ráadásul nagyon ott van a pálya hangulata, ez egyike a lézerszkennelt pályáknak, ahogy a hangok átjönnek a motorhangon, ahogy a közönség dudál, éljenez, fütyül. Plusz a gumik ahogy fékezéskor visítanak. Rohadt jó. És ennek ellenére nem sinautó, mert ha egy kicsit felbátorodtam egy-egy kanyar nagyobb tempóval való betámadásánál rögtön csúszni-mászni kezdett és nem irreálisan betapadni. De még mindig nem melegszik a gumi ahogy kell vagy a túlmelegedés, még szóba se jön. Milyen lesz ha ez is elkészül végre. Wow!
mérettel ne foglalkozzál, azt beheggesztem
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ezt a kombót érdemes kipróbálni. Már setup nélkül is elég jók a beállítások, persze nem biztos, hogy mindenkihez passzol.
Szép körök. 😊 De a váltóval egy kicsit mostohán bánsz. 😊)
baromira nem érdekel annak se a kifogása, aki védi a játékot, meg annak se, aki nem képes eltakarodni innen a folyamatos fikázással
leírtam, vagy a topic fog eltûnni, vagy mindenki, aki már hónapok óta részt vesz ezekben a faszrázásokban
3. megoldásként saját fórumban nyissatok egy off fórumot, és ott azt csináltok, amit akartok - itt játékosok fórumában pont most lett ebbõl elég.
meg sem kérdezem, hogy érthetõ-e, ha úgy érzed hogy nem, olvasd el újra ezt a hszt.
ja és most itt ne kelljen már külön kitérnem rá, hogy mennyire érdemes feszegetni azt a határt, amiért még nem kezdek el kirakni embereket, meg amiért már igen.
mer ha nincs értelme, fölöslegesen nem állok neki kattintgatni, inkább bezárom a topicot
ebbõl a kettõbõl lesz valamelyik, lehet választani
Vagy valaki azt szeretné elhitetni, hogy innen szórakozik valaki, mert az utóbbi idõben túl nagy volt itt a békesség.
Esetleg olyanra gondolnék, akinek itt minden hsz-e csak flém és kötözködés.
Lehet, hogy ti itt élitek az életeteket, de nekem például tegnap is dolgom volt, néha telefonon ránéztem az oldalra. Szóval bocsi. Lehet hogy csalódást okozok, de azt se tudtam, hogy létezel, pár nappal ezelõttig.
És tisztelj meg azzal, hogy most nem jössz itt azzal, hogy akinek nem inge, mert mindenki tudja, hogy kire gondoltál. Fõleg ez az alreges dumátok, mert ha valakinek nem tetszik valami, akkor biztos csak alreg lehet. <#banplz>#banplz>
Én megértem, hogy egy nagyon elfogult rajongó személyes sértésnek veszi, ha valaki csalódottan negatívan mondja el saját szubjektív véleményét, na de 26 negatívot 3 hsz-re hogy??? Ehhez kell minimum 8 alreg, és egy fél óra pöcsölés a ki-be jelentkezésekkel és kattingatásokkal bazzeg 😄
Komolyan erre élvezel(tek) itt? <#mf1>#mf1>
Kinek nem inge...<#puszis>#puszis>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mert azért figyelgettük eleinte, voltak érdekes szavazások ,amik a tömegjáték felé vitte, mert sokan hasznot reméltek ebbõl ,és simán terelték a bóvli de sokat eladós kategóriába .
Pontosan milyen kamu dumákkal húztak le téged?
Mert én úgy léptem be, hogy itt van a Shift készítõjének az új játéka és be lehet fizetni rá még a fejlesztés alatt. Azt az igéretüket, hogy a Shifthez képest jobb játékot akarnak csinálni betartják, mert már most, sokkal jobb. 😊)
De dörzsöltek, az tény, jól lehúzták a népet a kamu dumákkal .... 😄DD
Az AC korai hozzáférésben nyílt piacon van, vagyis amit kiadnak annak már késznek illik lenni.
Majd akkor próbáld össszehasonlítani ilyen szempontból, ha már a CARS is piacon lesz.
Az meg eléggé elfogultnak tûnik, hogy az AC-ban ne lennének bugok. Mondjuk nézél körül a YouTubon. 😊))
Korábban már említettem, hogy miben.
A második fele válaszra se érdemes ....
Tíz év után? Mit csinálsz tíz éve? Gondolom már tíz éve monitor pilótáskodsz. 😊)) Vagy esetleg már tíz éve szimulátorokat csinálsz? 😄DD Nagyobb lenne a respekt ha fel is tudnál ebbõl mutatni valamit. Mondjuk igazi autóversenyzés vagy nemzetközi siker szimulátorral. 😊) De gondolom az autóverseny nem errõl szól. 😊))
Áruld már el, mi ez a minusz nyomkodás! <#nemtudom>#nemtudom>