Dead Space 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen... anno én is ettõl féltem, mert az én se bírom. De ha ÉN tudok/merek vele játszani, szerintem te is.

Fpocok
Szeretem-e? IMÁDOM!
Csak a horrort nem szeretem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Én tegnap kezdtem el az 1-et, Hardon, csak plasma cutter. Még mindig ütõs játék. Igaz sci-fi hangulat! Ha kicsit is szereted a sci-fit eretnekség kihagyni. 😊

Jaka923
Nem bánnád meg, az biztos.

Fpocok
Kijött egy ilyen videó GT.com -on

Nem hittem volna, hogy egyszer ilyet mondok, de most felkeltette az érdeklõdésemet a játéksorozat. Lehet, hogy ha meglesz az új 5.1 fejesem, kipróbálom õket.

Fpocok
Nekem is volt szerencsém vele. Ha nem is 10per10, de nagyon jó volt.
DS te meg ne legyél lusta, nem lesz itt remake, szedd le és nézd meg.

wedge31
Favor.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

tutituti
Na jó de az nem elég hogy a legjobb horror mellé a kalandjátékként is tökéletes

És persze Lovecraft.Ami csak jót jelent.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Az még hagyján, az utolsó 1-2 fejezet, ami tényleg basztatós. Fõleg Zealot fokozaton. Viszont összemérve az 1-el sokkal nehezebb, több a feladat és többször halsz is. sok a sunyi és gyors ellenfél.

wedge31
Ez igy van szerintem is.

jarlaxxe
és a call of cthulhu dark corners of the earth? az is egy el nem ismert baszott jó survival-horror.

Az Unitológus részleg? Annál "szarabb" helyet keresve sem találhattak volna, messze a legdermesztõbb élmény a két rész közül. Az óvoda sem volt kispista szerintem.

Igazat adok abban, hogy az elsõ rész általánosságban hozta a nyomasztó érzést, míg a második részletekben, de nagyobb adagokban.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

wedge31
Nekem megvan és tényleg jó bár a kemerakezelés néhol nem a legjobb.

DarkSector
Remake-et a népnek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tutituti
azám.
Kicsi gépigény ütõs grafika.
nagyon jó történyet,fasza scriptelt harcok.
nálam 10/10 mai napig is.
Csak kis hazánkban alig ismerik!

wedge31
Az elsõ sokkal nyomasztobb több a szük klausztrofobiás helyszin. Jobban érzödik, hogy isaac egyedül küzd és kiszolgáltatotabb. A második rész már nem ilyen de erröl már akkor beszéltek a fejlesztök, hogy szándékosan nyitotak a játékon és az eladásokat nézve igazuk volt.

DarkSector
Az baszottjo gém volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mégpedig?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

tutituti
A Cold Fear is túlélõ horror, mégis kiírt az ember egy halom szörnyet benne!

DarkSector
Különbség van, de nem genre-ben.
RTS-ben is baszottsok van, De attól még RTS.

DarkSector
milyen 2 részre érted?
Dead Space 1-2?
Az igen mind2-õ sh.

jarlaxxe
Pedig van böven különbség a két rész között, furcsálom, hogy te nem látod.

DarkSector
Táblázat

Vannak elágazások, nem hiszem hogy egy adott játékra más genre-t osztottak volna...

cod-ot sehol nem láthattad se rpg-nek sem rts-nek.

Rendben, csak annyit szeretnék mondani, hogy nem rég játszottam ki egymás után mind a kettõt, és vagy mind a kettõ ugyan olyan sh, vagy egyik sem. Én nem éreztem különbséget a két rész közt. Sõt, a kettesben több olyan helyzet volt, amikor tényleg úgy éreztem, hogy ha most nem nyílik ki az ajtó 3 másodpercen belül, akkor végem.

DarkSector
Arra írta seth, hogy thriller-t írtam nem jorror-t...😄

wedge31
Igen, ilyen pszihó izé...nekem egyébbként nagyon nem jött be a játék.

DarkSector
Ha szar oldalt néztek akkor van kavarás, de a Dead Space attól még Survival Horror, egyértelmû még ha nem is látszik.
Attól hogy nem csak menekülni kell benne és lõhetsz is ettõl nem lesz valami nem survval-horror.

Az hogy ki hogy véli, az elfogaható, saját izlésetek dolga, ez SURVIVAL-HORROR hivatalosan és nem elírás.

Seth
thriller

PSN ID.: Beegabor

wedge31
Az AW-be szerintem semmi horror nincs de lehet, hogy csak nekem magas az inger küszöböm.

jarlaxxe
Sok hülyeséget olvasni a neten. A genre témában meg föleg nagy a kavarás van aki szerint már a cod multi is rpg mert van benne fejlödés...
Nálam a survival-horror ketegoria az a Resi 1-3, AitD 1-5, SH frencsájz, stb.

DarkSector
Alan wake érdekes egy játék, ebben élvez egyediséget, hivatalosan ilyen kategóriát nem határoztak meg, akció-kaland elvileg, de a fejlesztõk által meghatározott kategória amibõl csak egy van mégpedig az Alan Wake: "Psychological Action Thriller"

Nem mondtam, hogy túlélõ horrorban nincs fegyver, de pl. Alan Wake-t sokkal inkább tartom th-nak, mint a Dead Space-t.

DarkSector
Nem nagy kunszt, egyszerûen neten hivatalosan Survival-Horror.
Aztán hogy ki minek hiszi az egyén szocproblem. 😊

wedge31
<#eljen>...ezt én se mondhatam volna szebben. A nagy kedvenc survival szeriámban a SH-ban is van fegyver böven nem ez adja a lényegét ennek a müfajnak.

DarkSector
Amnesia is survival-horror.

jarlaxxe
Nagyon bent vagy az erdöben fogalmilag a survival-horrorok legnagyobbikaiban / Resi, AitD / mind voltak fegyverek. Az amnezia egy szar menekülös marhaság, szvsz.

DarkSector
Miért? 😊

Engem ez foglalkoztat. 😄

DarkSector
" de Dead Space, ahol a fegyverek széles skálája áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy az ellenfelet ledaráljuk, nem mondanám túlélõ horrornak. de Dead Space, ahol a fegyverek széles skálája áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy az ellenfelet ledaráljuk, nem mondanám túlélõ horrornak. "

Te nem mondod annak.
viszont ez Túlélõhorror, még ha egy sereg ellenzéki a fején forog körbe akkor is. 😊

Survival-horror-nak semmi köze a fegyverek mennyiségéhez.

jarlaxxe
Ez egy Kazinczy dijas kérdés volt...<#idiota>

Elsõ rész mint túlélõ-horror? Ki találta ki ezt a hülyeséget? Amnesia, na az túlélõhorror-kategória, de Dead Space, ahol a fegyverek széles skálája áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy az ellenfelet ledaráljuk, nem mondanám túlélõ horrornak. A Dead Space nagyon nyomasztó hangulatú horror sci-fi, ennyi. Ugyan úgy volt az elsõ részben is csomó hent, mint a második részben, csak a környezet változott. Szerencsére, mert nem szerettem volna 3 részen keresztül ûrhajókat javítani...

Ahogy gondolod.
DarkSector
Nem Game + van? magam miatt kérdezem.

wedge31
Hát ezt már kihagyom mert a végén még minden poént lelövök magamnak.

grebber
Nem egy nap alatt! Én úgy mondanám ,hogy a körülményekhez képest a lehetõ legrövidebb idõn belül, ahogy az élet engedi!<#idiota>
Sajnos EA nincs benne system link egy végigjátszás után kuka!
Megvenni majd akkor fogom mint pl a 2. részt amikor szinte már ingyen dobálták.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Kérdés hogy érdekel-e titeket hogy más mit gondol?

FIGYELEM!!!!!!!, erõsen spoileres videó, csak saját felelõsségre tekintsétek meg, az elsõ pár perc ne tévesszen meg benneteket, tudom hogy egy elõzetes, de utána má a játék elsõ fejezetének elsõ kb 30 percnyi anyaga következik. Enjoy 😄

Fpocok
Õ minden egyes warez játékot végig tol konzolon egy nap alatt... ahogy kijön.

Már játszasz is vele?
grebber
Nem rövid ez , mint mondták!
5 és fél óra chapter 9 vége felé! (19 chapter van)
Eddig jóféle!Vicces hogy a 2-nek sosem értem a végére 😄 De majd eztuán végigküldöm azt is!

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Horror mindenkép lesz csak sokan még mindig a survival-horrort várják amilyen az elsõ rész volt olyan meg nem lesz már a Dead Space.
Amit én eddig láttam videókat az a második rész szinvonalát hozza és az már nekem böven elég.