1976
Dead Space 3
-
#736 Ráadásul nem is a fejüket kell lőni. :D -
#735 De ez mos mi a fasz? -
#734 Szánalmas. -
#733 Játék még nincs de trainer már van.
-
#732 A játékidö teljesen egyénfüggö. Van aki 10h és lesz olyan is aki 20h alatt játsza majd végig. -
#731 Milyen igaz! -
#730 Akciójáték 10 óra körül jó.
RPG az meg 20+
Természetesen ez az ÉN VÉLEMÉNYEM. -
#729 Pontosan. Inkább legyen rövid egy játék, de hangulatos mindvégig, minthogy legyen hosszú, de tele unalmas üresjáratokkal. -
#728 Nem tudom mi a helyzet ennél a játéknál, de van olyan eset, ahol szándékosan megnyújtják a játékot. Igen, ott baj, ha hosszú. -
#727 Na hát már azt is kritizálják ha valami hosszú?
Persze, valóban jobbak a 2-3 órás shooterek tízezeré'. -
#726 Ha valakit érdekel hogy másnak mi a véleménye a játékról akkor érdekesek a pontszámok valóban. -
tomas92 #725 Szó esett továbbá a Co-Opról is melyet szintén dicsértek. -
tomas92 #724 FIIIIGYELEM!
Befutott a Dead Space 3 első értékelése a GameInformer jóvoltából.
A kritikában szó esik arról, hogy a fegyver barkácsolás remekül bevált, viszont kritizálták azt, hogy a játék nem olyan ilyesztő, mint azt korábban beharangozták és inkább third person shoter mint horror, ezen kivűl a játék szerintük túl hosszú lett, hosszabb mint az előző részek. Dicsérték viszont a grafikát és a történetet, de az emberi ellenfelek elleni küzdelmet már nehezen tudták lenyelni, mondván hogy nem elég kidolgozott és erőltetett.
Így a 10-ből 7.75-öt adtak neki, ami azért nem egy rossz eredmény, viszont ha az előző eredményeket nézzük, amit a 2 korábbi rész kapott (Dead Space 9.25 és Dead Space 2 9.00) azért felfedezhető némi viszaesés. -
#723 Mondjuk nem törték magukat a srácok, hogy valami újat találjanak ki... -
Harbinger #722 Ennyivel is okosabb lettem. -
#721 Pedig igy volt. -
Harbinger #720 Ez klassz, már két exkluzív cuccom tuti lesz: ez, meg az N7 armor.
Egyébként egnap kedztem el a 2-t és ott tényleg van az eredeti Dead Space-es plasma cutter, még írva is van! De kételm ,hogy a mentés/import véget. -
#719 -
#718 Akinek van DS 2es save file a gépén meg kapja a Planet Cracker Plasma Cutter-t. -
#717 Grebber írt pár sort...12-15 óra asszem a fővonal...szerintem végigrohanva, mellékesekkel azért el lehet bibelődni. :D
Valami hasonló., de elsőre ha normálisan mész és nem rohansz, nem sietsz, akkor inkább lesz az 18-20 óra is. -
Harbinger #716 A grafika rinyálást? Ha olyan lesz, mint a zelőző játékok, akkor nekem OK. Minden tekintetben profi port volt. Engem a játék kb.-beli hossza érdekelne és hogy mennyire lehet azokkal a mellékküldetéssekkel kitolnia játékidőt, a játék világát a plusz infókkal. -
Ironman2 #715 Dead Space 3 Wareztopik -
#714 Steve Papoutsis, executive producer:
"The fact that we're allowing you to control the game with mouse and keyboard immediately makes the game feel different. We seem a little bit discredited for the amount of effort that goes into it, quite honestly." -
#713 Ne kezdjétek vazze.... -
#712 Aki majd netán működésre bírja a PC-s virágboltit, az számoljon be az optimalizáció minőségéről! -
-
#710 Kipóbáltad, működik?
Nem, nemtudod?
Ennyi.
Ne linkelgesétek feleslegesen a sok szart thx. -
#709 Kipóbáltad, működik?
Nem, nemtudod?
Ennyi. -
#708 jah.köszi így már értem:) -
Harbinger #707 1. solóban Isaac-el
2. co-opban Isaac-el
3. co-opban Carver-el
4. Game+
5. Classic mode
6. Pure sirvival
7. Hardocre -
#706 és mi alapján számolod?:) -
Harbinger #705 Ha jól számolom ezt a játék min. 7 félekép lehet végig vinni. Szóval az előző címekkel szemben elég jó. Azok 7-10 órásak. :S -
#704 nem mindenki vesz meg 10k-ért egy játékot hogy egyszer végigtolja aztán a polcon porosodjon...
(még mielőtt nekem esnél nekem már egy hónapja elő van rendelve) -
#703 van bizony már csak crack kell ami idő kérdése -
#702 Na ne...már van warez is...ez tuti?
-
#701 Nagyon helyes. Ilyen remek játékokért aki nem fizet és úgy élvezkedik rajta, az fulladjon meg! -
#700 Akkor töröljétek,ahogy látom a 2 részhez sem volt Off topik,akkor meg pláne! -
#699 Fake. -
Pares #698 Késett. -
#697 Ideje Off topikot kreálni!