Dead Space 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Thx.

Igen nagyot akartak újitani de nem jött be. A story viszont ott is tetszett.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
szintúgy a 2.rész 3d-s szar nekem sem jött be.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
"/ youtube-on azért végignéztem mindkettöt de az nem ugyanaz mintha én játszanék vele /"

hát ha lehetne itt laknál eljöhetnél végigtólni a dlc-t nem kéne megvenned. költözz ide. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A Downfall tényleg nagyon jó volt, az Aftermath már nem annyira jött be, fõleg a vizuális világa...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

jarlaxxe
Abszolút.

jarlaxxe
Az elsõ anime nagyot ütött a második már nem annyira de az is jó volt.

Az Extractiont én youtube-on néztem meg csak a történet miatt. A lópáncél DLC-k meg annak ellenére hogy érdekesek, nem nagyon érdekelnek... Szerintem anélkül is 100%-ban élvezhetõ mindkét rész, vagy nem?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

wedge31
A képregényeget, könyveket olvastam az animációt láttam és gyak mindent ami DS témában fellelhetö kivéve ezeket a dlc-ket / youtube-on azért végignéztem mindkettöt de az nem ugyanaz mintha én játszanék vele /

jarlaxxe
Erröl beszélünk egy ideje...

Tán lett volna valami baj a PC-s verzióval?

DarkSector
Megvolt. 😊

jarlaxxe
A DS frencsájznál nagyon érezeti az EA, hogy magasan tesznek a pc platformra. Lehet örülni, hogy egyáltalán megkapják.

A Dolog:

DS3 Waster:

<#taps>

wedge31
Én a Extraction-ról is csak jókat halottam és mint DS fannak kötelezö lenne csak hát pc-n erõsen szopó ágon vagyunk.

DarkSector
Pontosan én is erre gondoltam a 3 demoja végett ahogy a havas részen mászkálsz...😄

Ja, egyébként emlékeztet bárkit is egy kicsit az egész DS trilógia, de legfõképp a harmadik része a Dolog c. klasszikusra? Ott is rekombinálta az emberi szövetet az a valami, mint itt, plusz jég meg hó meg rettegés és menekülés...

<#eljen> Már nagyon várom!

DarkSector
Hozza, a 2 rész közt lesz akció terén+sok extra dolog. craft, kicsit openworld. <#eljen>

Na sikerült végigvinni egymás után legnehezebb fokozaton az elsõ meg a második részt is. Eszméletlen jó játék mind a kettõ, remélem a harmadik is hozza ezt a minõséget.

jarlaxxe
A severed nagyon jó volt az megérte az árát.

DarkSector
Ja bocs az nem volt.

wedge31
Én a normális story dlc-re gondoltam nem a "lópáncélokra."

DarkSector
Igen?
DS2 -bõl?
Hát érdekes, mert nálam az update miatt beadja alapon a DLC ruhákat meg fegyvereket, elindulsz és alapon a tárgytárolóban lesznek.
Origin-re neked kell peccselni manuálisan.

wedge31
Tudtommal pc-re egy dlc se elérhetö.

broman191
Az egyik szinglis videóból megtetszett a Star Wars-féle "force push" hatású fegyver is, így 2 slotnyi fegyvert muszáj leszek alakítani. 😄 Az fegyverek kezdeti tökéletlensége valószínûleg a fejlesztési rendszer velejárója lesz, majd kialakul a pontosság, sebzés stb. lassacskán....new game+ idejére biztosan. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Myselor
hát a fúros rész kicsit genyó volt.de nem vészes,csak szar 😄
Seth
Itt meg majd megépíted a "fú-fú'" gépfegyvert ,plazmavágó feltéttel, oszt csak egy fegyvert használsz 😄

AMúgy én nem voltam igazán megelégedve a demóval, fura volt a lövölde része. Az elõzõ részekben pontos volt, ahol meglõtted az tuti ott sebezte, itt mintha a hitbox 3x akkora lenne. Kb ilyen: lövöd a lábát ,lerobban a felsõteste vagy a karja.
A fúrós teremben meg a kamera a hátamban filmezett, miközben valamik ütöttek ezerrel, lõni alig lehetett,mert a hülye sebzésanimáció lúpolódott egyfolytában 😄 Közben meg foglalkozzak a fúró kerülgetésével,leállításával. Remélem ezeket majd javítják. A kommandós nekrók sem hiányoztak, de az még hagyján, a rendes ,még emberi kommandósoknak 4-5 fejlövés sem volt elég, bár ez lehet a feygverem hibája volt. És ha már fegyverek...nincs erejük,hangjuk, de ez is lehet azért,mert rossz alkatrészeket használtam.

PSN ID.: Beegabor

Myselor
hiába szerintem most is így marad,próbálgattam a fejlesztést de az alap fegfyver akkor is jobb volt : d
broman191
Lényegében ezért is dönthettek a részletes kusztomizáció mellett a 3. résznél, mivel nagyszerû volt a sok-sok fegyver megléte, csak sokan valószínûleg végigfejlesztgettek egyet-kettõt és öjöm', bódottá', a többi kihasználatlanul maradt. Én végigkaszáltam minden ellent a DS2 2. végigjátszásaim alatt a fú-fú' gépfegyverrel és plazmavágóval, a többinek szükségét sem éreztem. Biztosan jók voltak azok is.<#buck>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

DarkSector
Hát igen. 😊

Myselor
én az 1-t és a 2-t plasmavágóval xd ezt is azzal fogom,sose tetszett a többi fegyver,1-2x használtam a hasonló fegyvert,aminek kicsit szélesebb volt a hatotávolsága nem tudom mi a neve.legjobb az egész játékban az alap fegyver😊)
DarkSector
Egyetértek, ami nem kötelezõ az nekem addig rendben is van.
Régi DS2-õt is 2 fegyverrel vittem végig. nem tunningolt plazmavágó és körfûrész.
Szóval nekem nem tudna akadályt építeni egy ilyen fizetõs fegyvertuning.

Maxtreme
..és ez egészen addig rendben is van, amíg nem megy a játékélmény rovására a dolog.

DarkSector
Nem fizetsz érte ha nem tetszik, vagy nem értesz egyet vele .... és ennyi. 😄

DarkSector
Hõja igen sajnos...ezt én is hiányoltam régen.
Viszont 2.részben tudtommal minden DLC belekerült egy frissítésbe.

Maxtreme
Következõ majd az lesz, hogy a játékokban nem lesz lehetõség a "ingyen" fejlesztésre, hanem meg kell hozzá vásárolni valós összegért a cuccokat.
Menjenek annyukba'.

DarkSector
Hát egyrszt, a design szempontjából az, technikailag nem. 😊

Szerintem Harbinger arra célzott hogy az elõzõ belsõ területes volt inkább és azt ugye sokkal könnyebb szebben berendezni mint egy a játék elején lévõ nagy hegységet egy bázissal....de még így sem érzem hogy csúnyább lenne, sõtt szerintem hozták minimum ugyanazt.

Ellenfelek is piszokjók.
Semmi gagyulást nem érzek rajtuk.
Fenetudja...

Mindegy adja isten hogy ILYEN legalább ilyen csúnya horrorjátékokkal örvendeztessenek meg minket havonta.

DarkSector
Hát nem tudom mire gondolsz én amivel játszottam demo-val az elejétõl a végéig precíz, az egész környezet minden.
Nemtudom mire gondolsz egészen pontoson, lehet az a gondod hogy most nem kis szûk helyek vannak és nem csak sötétség...azért ne keverd a .részben a szûk helyek kidolgozottságát egy ilyen nyíl világú résszel.

mindegy én nem érzékelem hogy a 2. szebb lett volna.

De fõképp azt nem értem hogy elõször azt mondod hogy a DS sorozat eddig sem volt szép.
Utána hogy szép volt, most meg hogy a 2. rész a szebb. 😄

wedge31
Amit eddig láttam sp gameplayt az mind hozza a második rész szinvonalát / az elsõét nem mert az volt a leghorrorosabb eddig /

jarlaxxe
Dead Space 3 - New Single Player Gameplay.

wedge31
Az elsõ két rész is ilyen volt...
Söt elõre szólok, hogy valszeg semilyen támogatás vagy dlc sem fog jönni a pc-s verzióhoz az eddigi tapasztalatok alapján.

scomcomputers
Na neeeee!
<#fejvakaras>

* Scomcomputers the future of computing!*

broman191
A szépség mindig szubjektív... 😄D

A textúrák, egyes modellek és hátterek gyengék, érezhetõ a gyenge textúra ésa régi engine. De a karakter animáció - ami épp látszik a videó állóképnél is - az hibátlan. Mint egyes fény effektek.
De nekem az elsõbõl pl. a bloom vagy bármilyen reflection effekt hiányzott. Az egész olyan matt. A 2 azért "szebb", mert sok a kidolgozott rész a Sprawl-on, mint a BioShock-ban is. Nem szép, nem high-tech engine, de az art designra oda figyeltek.

DarkSector
Ez irónia akart lenni vagy mi? 😄
elõzõ hsz-ban azt írtad hogy nem szép a ds...😄

Játszottam pár nagy címmel, szép grafikával, cinemtic hatású játékkal, de mintha ez a régi Godfather engine-es játék mindet überelné.

PS: csak én érzem így vagy Nicole a 2-ben tényleg sokkal szebb és élethûbb, mint az 1-ben?

DarkSector
A DS2 eddigis baromi szép volt.
és ez nem szubjektív.

Hát eddig se volt szép a DS, de elment + remekül van optimalizálva. Ha hozza az 1-2 grafikáját akkor nem lesz baj.

Az N7 armor miért baj? Zavar? Muszéj használni, aki nem ME fan? Nem értem. A mikrotranzakció se kötelezõ + ha nem használjuk csak nehezebb lesz tõle a játék - mindenk iattól fél "jaj, milyen könnyû lesz!"

DarkSector
Pontosan, addig a bírom akkor valami mással játszom, habár elõtte megyek el 3 napra németbe, vagyis mikor hazaérek 7.-én utána lesz csak. 😄

De messze van még az a február 8 😞. Pedig már tolnám ezerrel 😄.