Dead Space 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2020.10.08. 14:40:38
A biztonsági kódos minijátékban billentyűvel hogy lehet mozgatni azt a kis kört? Csak az egyik kört engedi egérrel mozgatni, a másiknál csak a wasd működik, de ebből meg hogy lesz átlós mozgás? Köszi a válaszokat! :)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
t
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
https://www.origin.com/en-us/store/buy/dead-space-ANW.html
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Még egy nyári Humble Bundle-bõl maradt meg Dead Space, illetve Dead Space 3 Origin kódom. Videók alapján nem nyerte el a tetszésem, így nem is használtam fel a kódokat, de hátha valakinek innen kelleni fog.
Aki kapja marja alapon:
Dead Space: AGS2-PA6Y-8YJC-KL9F-AEY3
Dead Space 3: 4V77-4D5P-F8TA-J222-PQCR
Elõször engem is iszonyat módon idegesített ez a fegyverépítés-modolás, fõleg, hogy totál semmilyen segítséget nem ad hozzá a játék. Sajnos a korábbi két rész ikonikus plazmavágója - önmagában legalábbis - szinte semmit nem ér. Aztán néztem Youtube videókat fegyverekrõl, meg rájöttem, hogy van külön opcióként egy fegyverépítõ aréna, ahol a kampányban éppen rendelkezésre álló inventory alapján büntetlenül (értsd: nem veszik el semmid, ha valami nem jön be, amit megvettél/fejlesztettél) lehet fegyvereket összerakni és kipróbálni (és ha valami jól sikerül, akkor azt a kapmányra is meg lehet tartani), plusz lehet hívni szörnyeket is, hogy kipróbáld a fegyvert.
Most meg már kifejezetten tetszik ez a lehetõség. Iszonyat über fegyvereket össze lehet hozni, pedig még mindig eléggé alap dolgokkal/nyersanyagokkal rendelkezem, de sokszor már olyanokat, hogy a korábbi kis géppisztollyal meg alig használható plazmavágóval bóklászós "rettegésbõl" a játék átváltott kacsavadászattá. Akkor tudnak meglepni a szörnyek, ha konkrétan a hátam mögül ugranak rám, de egyébként nincs esélyük.
Szóval, ha valaki rááldoz egy kis plusz játékidõt a fegyverek építésére, modolására, akkor azért rendesen oda lehet pörkölni a szörnyeknek. Mondjuk kell a tûzerõ, mert ebben a részben úgy tûnik, szeretnek tömegben lerohanni.
Kétségtelen, hogy - legalábbis veterán DS játékosként - minden rettegõs elem eltûnt a játékból, megmaradt pusztán gusztustalan kinézetû szörnyeket felvonultató akció-horrornak. De ettõl függetlenül tetszik, pedig az elsõ 1 óra után majdnem töröltem...
Nem tudom, miért kell a fejlesztõknek pont a legjobb, legemlékezetesebb tulajdonságokat kigyomlálni egy sorozatból, és mindent egyszerû akció szintjére butítani.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
PSN ID.: Beegabor
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Parasite Eve 2, best game EVER!
Megvettem a Dead Space 3 at, felraktam az Origin nel, de mikor inditom, akkor kilep app crash hibauzenettel.
esetleg mas is talalkozott mar ezzel a problemaval?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nálam ugyanez a probléme dettó nem jelenití meg az "e" gombot mikor kéne és így nem tudom kilõkni az ajtót.Köszönöm ea csak mert lowon tolom nem enged tovább??
Amúgy már a lvl9-en meg lehet szerezni a kutatópuskát amit elvileg a játék végén kapsz csak meg.Össze kell szerelni igaz hogy nincs meg hozzá a legfõbb alkatrész a preciziós csõ azt úgy kell nyersanyagból létrehozni.Új eszközök készítése alatt meglehet építeni bizonyos mennyiségû nyersanyagból,ha meg közel kerül valaki ott van rajta a hidraulikus mag kettévág majdnem bármilyen ellenfelet :D<#mf1>#mf1>
Elég nagy lehúzásnak tartom egyébként, még nem vettem meg a DLC-t, de amiket olvastam róla 10€ nem ér.
Még valami: kipróbálnám a coop módot, de a vadidegen külföldi hangok helyett valami magyart hallanék inkább. :) Ha valakinek volna kedve, szólhat nekem.
csuuzli
Fel fog tûnni, hogy visszanõnek a kezei, lábai. :)