1976
Dead Space 3
-
#696 Remélem még nem jön egy darabig... még két rész van nekem :D -
#695 Talán fake, de már terjed a neten:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dead.Space.3.Limited.Edition-ALI213 [10.1GB] -
#694 Ja, így oké. Nekem jó lesz pénteken is, cserébe 1500 Ft-tal olcsóbban megkapom. -
#693 Részemről ez inkább türelmetlenség. -
#692 A pro-k igy tolják... -
#691 Detto. -
#690 Engedi amcsi exével. Mióta nem honositja az EA a játékait mindet ugy inditottam. -
#689 Kedden még nem fogsz tudni vele játszani, mert az Origin nem engedni. Pénteken indul. -
#688 CDG azért szokot ajándék dlc is adni..a lényeg, hogy kedden már tolhatjuk. -
#687 Ezek az alap DLC-k, amiket a Limited Edition tartalmaz. Más DLC-t nem adnak sehol hazai boltban. -
Harbinger #686 Aha, legalábbis eddig ez volt írva. De tudtommal nálunk sehol sem adnak többet. -
#685 First Contact és Witness ruha, Negotiator és Evangelizer fegyver -
#684 Azért egy fontos infó hiányzik még milyen dlc-t adnak mellé? -
#683 Egyszer használatos kód. Pl Assassins Creed 3 multiban, uplay passportnak hívják. Ha aktiválod a hozzá kapott kódot, és mondjuk később eladod a játékot, akkor az illető csak úgy fog tudni multizni, ha újat vesz hozzá. -
#682 Igen, ezt mondom... online hoz kell. -
Harbinger #681 Az online pass, ami az ME 2-3-hoz is van. A 2-nél a Cerberus Network-höz van: megkapod az 5 ingyen DLC-t. A3-nál a multihoz kell. Gyanítom a DS3-nál is. -
#680 de.de a másikról letudod tölteni,azthiszem a download historyból -
#679 de hát az nem egy egyszer használatos kód? -
#678 hogyha ismerősnek vagy jó barátnak adod tovább.letudja tőled tölteni a passt,viszont idegennek nem szívesen adná ki senki az accját.hát igen elég nagy hülyeség -
#677 Online passt mindenki kap egyet, aki megveszi eredetiben. Viszont ha továbbadod másnak, akkor neki kell egy ilyen, hogy neten nyomulhasson... nevetséges már... boxon még fizetni kell havidíjat is a goldhoz meg még ilyet is. -
#676 tök baromság lesz szerintem ez a halom dlc.engem egyikse érdekel ezekből.nem fizetnék érte:) -
#675 A witness szerintem a limitedben benne van. -
Harbinger #674 A Frist Contact pack ingyenes? Az a pre-orderhez jár, de a Witness pack már nem. :S -
#673 Bekavart hogy a DLCket is szóba hozta... DLC fronton viszont igaz, amit leírtam.
Az online pass meg ma már szinten minden multis játékhoz kell, lásd ACR, AC3 -
levente256 #672 Kösz az infót. Azért kíváncsi leszek hogy euróban mennyi lesz a dlc. -
#671 Amiről te beszélsz az a season pass. Az online pass a multi mókához kell,anélkül el sem tudod indítani.EA trükkje arra,hogy aki multizni akar, inkább boltba vegye,minthogy másodkézből,a használtpiacon,ahol az online pass-t már valószínűleg aktiválták,és más nem tudja használni, csak az a user aki aktiválta. Persze jó pénzért lehet új online pass-t is venni. -
#670 Az nem olyan, mint az ME3-hoz volt, hogy ha eredetiben veszed akkor az jár hozzá? -
#669 Azt hogy egy összegben megveheted az összes DLCt, ami majd ki fog jönni a játékhoz. Valamennyivel kedvezményesebben. -
levente256 #668 Sziasztok.
Az online pass mit is jelent? Dlc fronton le vagyok egy kicsit maradva. -
#667 persze több akció...hőja -.- -
#666 Azért van egy kis eltérés az árak között. Pl a konzolok szervizében 5490 Ftért megkapnám, míg a gameshopban meg 6900 Ft... -
#665 11 darab DLC már az első napon -_- -
#664 A DS 2-t akkor ajánlom figyelmedbe. A DS 3 hasonlóan olyan stílusban fog játszódni, csak picivel több akció lesz benne. -
#663 Demó alapján a 3 tetszik a legjobban. Meg az is, h van benne coop mód is. -
#662 Az első rész a legfosatósabb. A második rész meg keverve van a sok adrenalinpumpált akcviójelenetekkel. A második részben a gyűjtögetés meg a plusz módok nagyon bejöttek. -
#661 Február 8. -
Harbinger #660 Én egyszer röhögve vittem végig. XD Ahogy a sok Necro csápolva szalad olyan vicces, meg az ajtók lock-unlock?-open-open? és persze a 24/7 nyitva lévő shopok az egész hajón. Az egész játék alapfelvezetése elég klisés. Plusz én a csattanót is sejtettem az 5 fejezet körül.
De a Doom-FEAR-AVP jtáékokhoz mérve iejsztő! És elégé gyomorforgató a sok bizar szörny, fél szörny, csonkított ember. -
Prof William #659 PC-re mikor jön ki? Ti gondolom X-box-on nyomjátok. -
#658 fosatós mindegyik. -
#657 Az első rész mennyire fosatós? A demótól majd beszartam.