Dead Space 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyetértek, attól, hogy egy elõzetes tele van akcióval, még nem biztos, hogy nem lesz horroros az a játék, de ez a filmelõzetesekre is így vonatkozik, egyébként meg attól, hogy valaki játszott a dead space 3 akció dús demójával, az még nem azt jelenti, hogy nem lesz horror játék. Ki kell próbálni az egészet, aztán utána jöhetnek a vélemények. Ennyi!!
<#eljen>

"Ha kiadunk egy trailert, ami 30 másodperc kemény akció, nem jelenti azt, hogy a DS3 színtiszta akciójáték."

Jó lenne, ha ezt a sok félkegyelmû is megértené...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Seth
Ellie-t mellesleg feltuningolták kicsit...nem áll jól neki 😄

PSN ID.: Beegabor

Értem, ettõl függetlenül remélem elvállalod, mert eddig te tûnsz a leginkább alkalmasabbra eme projekt elkészítésében, egyrészt rendkívül gyors vagy fordítás terén (DMC-t figyelmen kívûl hagyva), másrészt minõségi munkákat adsz ki a kezeid közül. Ha nekiállsz, elõre is sok sikert 😄
wedge31
Én már annak is örülök, hogy leforditod...<#eljen>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

A Gamer365 honlapján készült egy interjú a Visceral Games-el mely kitér a teljes játékra, érdemes elolvasni:

Dead Space 3 Interjú - Gamer365
Evin
Még mielõtt komolyabb pletykák kelnének szárnyra.
NEM lesz magyar fordítás a megjelenésig, majd akkor fogom csak elkezdeni.
Ennek egy oka van; DmC-ben is volt egy kis káosz, de ott nagyrészt rendbe voltak szedve a szövege, és ott volt 10 napom, és videós végigjátszás. Itt, a szövegek össze vannak kavarva, ahogy a korábbi részeknél is, és videós végigjátszás sem lesz (ami azért kell, hogy minden sorról tudjam, hol hangzik el) a hivatalos megjelenés elõtt.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

AntiHero

Csak mert unatkoztam 😄

(trailer mashup)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

DarkSector
jogos...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Oks értelek, de akkor nem tudtam hogy xboxra céloz. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Evinben mindig is szerettem ezt a gyorsaságát, illetve mindig nyílván tartja, hogy hol tart.
Remélhetõleg, a DMC magyarítása is a pc-s kiadással egyidõben jött ki, én is csak lestem 😄
jarlaxxe
Van annak elönye is ha szerencsénk van Evin kész lesz addig a forditással...<#hehe>

wedge31
A szokásos eset mire 8-án elkezdek játszani itt már mindenki végigtolta...<#vigyor3>

Fpocok
az mindegy. Nem írtam oda, hogy pcre.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
de csak xboxra😊
tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DarkSector
merthogy? 😛

tutituti
Mert DarkSector Galád módok félrevezetett az sg fórum nyelvhasználatában lévõ tudatlanságával 😄

Fpocok
De. Azt jelenti. Amint kijön valahova... apa kezdõdik.

Ha meg ismered, akkor miért kérdezed? 😄

DarkSector
Hát pc-re még nincs.

Myselor
ismerem,óránként nézem ne aggódj : D
DarkSector
Ja ez jó oldal.

tutituti
apakezdõdik felkiáltás nem a warezt jelenti?
ezek szerint tévedtem 😊

Fpocok
IDE minden új releaset kiraknak. Játék, sorozat, film, software.<#nezze>

DarkSector
hát az steam-nek hála, nem hiszem hogy kijönne idõ elõtt...😄

Myselor
jah,bár a játéknak jobban örülnék.ideje volna már :d
DarkSector
Xbox senkit nem érint Grebber-en (mármint itt ebben a részlegben) kívül, a többiek nem járnak nagyon ide, mármint akik konzolon warezolnak,.
Amúgy tudtommal tegnap vagy mikor jött ki x360-ra...

DarkSector
flame-re gondol...

DarkSector
ja. 😄

Myselor
hol látod?😊
tutituti
csak xdobozon

Fpocok
APA KEZDÕDIK!

Tényleg abban volt, már kerestem, hogy hol hallhattam elõször, kösz az infót 😄
tutituti
amúgy meg rázott a hideg ezen a traileren!

Hihetetlen jó lett

tutituti
miami vice sorozatban sok Phil Collins szám volt.
Ez pl akkor kapott nagy szerepet mikor Ricardo Tubbs majdnem meghal mert a drogkartell el akarja tenni láb alól!

Aki meg nem ennyire öreg az a másnaposok elsõ részében hallhatta.

Phil Collins - In The Air Tonight

DarkSector
Ez egy régi zene, régen egy fasza mozifilmben volt, talán a Miami Vice vagy hasonlóba, gyerekkori emlék, nem tudom felidézni már pontosan.

Nagyon jó a videó, ez a zene ment a 2-es credits alatt is.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

jarlaxxe
Én semmi hasonlóságot nem látok...

Talán nem 100%-ban, de kicsit szerintem ez inspirálta a CGI jelenetet.

Seth
Úgy van, vesd csak magad a mélybe, vakon , ügyes vagy Isaac 😄
Amúgy a hangját,arcát adó csávó van a végén , bár az arc annyira nem jött át a játékban 😊

PSN ID.: Beegabor

wedge31
A trailer nagyon jó a zene viszont szerintem nem illik hozzá.

Az õ száma? Jó tudni. Jó tailer, bár kicsit a Halo 3 trailerjére hajaz, ahogy beugrik, akárcsak Chief miután magához tér és felteszi a sisakot majd zsupsz a sok... Elite vagy Brute közé?

gerey
Phil Collins azért befigyel 😄

Új trailer, bár lenne egy ilyen film is 😄

Új Dead Space 3 TV Spot, néhány új jelenettel Enjoy 😊

DarkSector
Be lehet azért állítani, de felmerülhetnek nehézségek...én végigjátszani nem tudtam teljesen mert egy résznél elakadtam az irányítás miatt.

Pc-s játékos ha akar vele játszani, akkor csak ezt teheti meg legjobb esetben, vagy vesz egy wii-t. Sajnos mást ez ügyben nem tehet. Pedig jó lenne, ha kapna egy normális pc portot ez a játék is. Talán majd a jövõben 😄.
DarkSector
igen, de beállítani körülményes. 😛

Az Extraction nekem is tetszett, igaz csak youtubon néztem, de azt legalább lehet pc-n is tolni, ha telepít a gépére egy wii emulátort, meg az extractiont. Csak egy tipp 😊