Dead Space 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
tök baromság lesz szerintem ez a halom dlc.engem egyikse érdekel ezekbõl.nem fizetnék érte😊
gerey
A witness szerintem a limitedben benne van.

A Frist Contact pack ingyenes? Az a pre-orderhez jár, de a Witness pack már nem. :S

CroftManor
Bekavart hogy a DLCket is szóba hozta... DLC fronton viszont igaz, amit leírtam.
Az online pass meg ma már szinten minden multis játékhoz kell, lásd ACR, AC3

Nothing is True, Everything is Permitted

Kösz az infót. Azért kíváncsi leszek hogy euróban mennyi lesz a dlc.
Seth
Amirõl te beszélsz az a season pass. Az online pass a multi mókához kell,anélkül el sem tudod indítani.EA trükkje arra,hogy aki multizni akar, inkább boltba vegye,minthogy másodkézbõl,a használtpiacon,ahol az online pass-t már valószínûleg aktiválták,és más nem tudja használni, csak az a user aki aktiválta. Persze jó pénzért lehet új online pass-t is venni.

PSN ID.: Beegabor

gerey
Az nem olyan, mint az ME3-hoz volt, hogy ha eredetiben veszed akkor az jár hozzá?

CroftManor
Azt hogy egy összegben megveheted az összes DLCt, ami majd ki fog jönni a játékhoz. Valamennyivel kedvezményesebben.

Sziasztok.

Az online pass mit is jelent? Dlc fronton le vagyok egy kicsit maradva.
DarkSector
persze több akció...hõja -.-

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CroftManor
Azért van egy kis eltérés az árak között. Pl a konzolok szervizében 5490 Ftért megkapnám, míg a gameshopban meg 6900 Ft...

Prince23
A DS 2-t akkor ajánlom figyelmedbe. A DS 3 hasonlóan olyan stílusban fog játszódni, csak picivel több akció lesz benne.

CroftManor
Demó alapján a 3 tetszik a legjobban. Meg az is, h van benne coop mód is.

Prince23
Az elsõ rész a legfosatósabb. A második rész meg keverve van a sok adrenalinpumpált akcviójelenetekkel. A második részben a gyûjtögetés meg a plusz módok nagyon bejöttek.

DarkSector
Február 8.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én egyszer röhögve vittem végig. XD Ahogy a sok Necro csápolva szalad olyan vicces, meg az ajtók lock-unlock?-open-open? és persze a 24/7 nyitva lévõ shopok az egész hajón. Az egész játék alapfelvezetése elég klisés. Plusz én a csattanót is sejtettem az 5 fejezet körül.
De a Doom-FEAR-AVP jtáékokhoz mérve iejsztõ! És elégé gyomorforgató a sok bizar szörny, fél szörny, csonkított ember.

PC-re mikor jön ki? Ti gondolom X-box-on nyomjátok.
DarkSector
fosatós mindegyik.

CroftManor
Az elsõ rész mennyire fosatós? A demótól majd beszartam. <#hehe>

grebber
Chapter 15-tõl elgurult a gyógyszer az biztos! Nem gyengén szopás még normálon is.

Chapter 16. -> 10 óra

Next PC upgrade: 2022

Hecker007
Így van, sõt ha valakit érdekel a story érdemes megnézni az anime-t is belõle, az elsõ részt a játék elsõ része elõtt, a másodikat meg utána, így kerek lesz a történet. Nem rég játszottam végig az elsõ második részt, a fent említett felállásban 😄

CroftManor
Sztem ez egy tipikus kérdés volt a részemrõl. Szoktak ilyet kérdezni. Eddig nem érdekelt a sorozat, de a DS3 demó alapján bejön.

DarkSector
Baromságokat írsz..van ugyanúgy story, és érthetõ külön is.

Így nem tudod ki az az Ellie, Isaac miért felõrült, miért van ez a Necromorph mizéria, ki vagy mi az Unitilogy szervezet. Ez olyan, mintha azt krédeznéd baj- ha a ha Star Wars szériát a Jedi visszatérrel kezded.

Jaka923
WTF? 😄
Történet szempontjából nem árt azokat is végigvinni, de ha csak a hentelés érdekel, akkor nem szükséges.

Seth
Mindenképp érdemes elõbb azokat letolni a sztori, karakterek alaposabb ismerete miatt.Mindegyik rész bõven megállja még ma is a helyét.

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Érdemesnem mindig érdemes, hogy kell-e, azt nem, nem kell.

CroftManor
Érdemes úgy elkezdeni a 3. részt, hogy az elõzõ két rész kimaradt? Csak az 1. rész demójával játszottam, de az eléggé fosatós volt <#idiota>

Hát érdekes...Nem baj legfeljebb 1x végigjátszós lesz ez is.

És egy Lullaby Trailer se lesz? 😞

tutituti
új(?)
videó

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Myselor
17esen,am nem midnen játéknál kell inkább csak a mostaniaknál
JethroHUN
De mondjuk az is a kérdés h mekkora monitoron.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Myselor
miért volna élvezhetetlen?😊teljesen szép tud lenni úgy is a játék,és medium high beálításokkal tök jó.én nekem megfelel😊
JethroHUN
800x600 az komoly. Élvezhetetlen lehet <#idiota> Amúgy most mi ez a vita a DS3-mal? Mert nem lesz jobb graf PC-n? Szóval nincs DX11 és HD textúra? Azért annyira nem vészes, de attól még 1920x1080 felbontásnak lenne kell majd. Ha nincs az a szívás, nekem is ilyen monitorom van. Bármi nem natív felbontás ocsmány rajta.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Myselor
tiéd nem is számít alacsony felbontásnak😄
Ryder62
Azt hittem az én felbontásomnál nem nagyon van lejjebb de tévedtem XD

Am az mi hogy az 1360*768 meg az 1366*768 is úgy van jelölve hogy kb 16:9? lol

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Myselor
én sok új játékkal 800x600ban játszom,sajnos nagyobb felbontásban már nem folyamatos,ehhez mitszóltok?nyertem?xd nekem teljesen jó medium beállítással mennek így a dolgok😊
Ryder62
Nekem is 1360*768 a natív és bõven megvagyok vele, így is itt van a pofámban egész nap.
Semmi bajom nincs vele. Nem is kívánom a nagyobb felbontást.

A másik hogy tényleg már csak full HD monitorokat árulnak és azok kb 50k körül vannak amit én sokallok. Fõleg azért mert belekényszerítenek.

Fpocok
Nem hiszem hogy attól függ, hogy ki pcs, ki konzolos, hogy milyen monitorja van.
Nekem 1600 900 a max felbontás, nekem tökéletesen elég.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nekem csak 1440x900 monitorom van, nem mai tény, de nekem elég. Sõt. Van pár játék, ahol a pre-redenerelt videók annak ellenére, hogy 720p-sek iszonyúan ocsmányak. Milyen lehet egy full HD monitoron? :S

Egyébként PC-n támogatnia kell az 1920x1080 és 1920x1200 max felbontást, hacsak nem olyan port lesz, mint a DMC3.

Ryder62
"Innen látszik, hogy te INKÁBB konzolos vagy. Mert aki sg-re ír, szerintem, és aki PC-n szeret játszani, annak már van Full HD-s monitora. bemész bárhova, tescóba is, már full hd-s moncsik vannak szal 😄"

Sokan még 4:3 képarányon játszanak, és vannak még bõven akiknek nincs full HD moncsijuk.

És attól hogy már csak olyat árulnak akkor az egyenlõ azzal hogy otthon is mindenkinek olyan van? lol

Myselor
akkor igazából majdnem hogy lényegtelenek oké,szerintem se vesztettem vele kösz srácok😊
DarkSector
A 2.részhez járó dlc 1orás volt kb asszem a wii-s ds-el volt kapcsolaros. Sokat nem vesztettél vele.

wedge31
Extraction.

Severed.

Itt is olvashatsz róluk de a legjobb ha youtube-on végignézed öket, én igy tettem.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
mert mik voltak azok?én nem igen vágom mennyire pótolták ki a storyt mit lehetett megtudni belõlük?
DarkSector
Szerintem lesz pc-re is.

wedge31
Az elsõ két résznél lemaradt a pc platform a story dlc-rõl így csak tényleg reménykedni lehet, hogy ez most változni fog.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
1, mert sok stílus van amit kontrollerrel könnyeb, amit bill+egérrel könyebb azt azzal tolom, multifunkciós vagyok, ezt mivel kapásból megemlítetted, ebbõl látszik hoyg nem a felbosntás érdekel téged hanem csak engem gúnyolsz szóval tovább innentõl nem érdekel a téma engem.

A többi 3 arról árulkodik amit írtam téged nem a játék érdekel amivel fogsz játszani és még nem ismered, hanem csak a számok, meg adatok.

😄