Dead Space 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Grafika tûrhetõ? Mihez képest tûrhetõ? Nincs is hasonló stílusban szebb. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Jó lesz ez! Grafika egész tûrhetõnek mondható.Remélem lesz majd benne valami parás helyszín ,mert a demóban semmi ilyen nem volt,de még hangilag sem.
Azzal a monsztával amivel véget ért a demó nem kis harc lesz majd az is biztos<#gun><#violent>

Next PC upgrade: 2022

Evin
Amennyire emlékszem, olyan színvonalú, mint a játék.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok,
Bár nem mai dolog, de itt van újra a dead space láz , valaki végig vitte a dead space 2 severed dlc-t , jó ? érdemes beszerezni , vagy felejtõs
DarkSector
Van egy Weapon Craft is ami a Single és Coop mellett van.
Ez is jópofa, amolyan aréna mód.

El lehet szórakozni vele.

Weapon Craft

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
A demo alapján amit vázlatban érzek a játék iránt, stílusra akcióban az elsõ és 2. rész köz van, de az elõzõ 2 részekhez képest sok újítás van beleszõve.

Így tudnám jellemezni a 3 részt ha a demo-t veszem alapul.
Ha pedig a single nem lesz rövid, szerintem kurva sokat eladnak majd belõle, mert a palettán marhára nagy lyuk van és ez a játék betömi ezt a rést.

DarkSector
Mondjuk eltekintve ettõl.

Én azért nem szoktam vleményt rendes pontozós formában leírni, és véleményezni mert a pontozos téma egy végletekig szubjektív dolog, bárki bármit állít, az hogy valaki egy játékra írja hogy hát adok egy 8/10-et ebben a saját érzete benne van másnak lehet rosszabb vagy jobb a játék.

Én amiket a demo-ról-játékokról írok nem pontozom, nem skatujázom be mert más meglátja a pontot, és eltárolja elméjében hogy uh xy ennyit írt rá.

És nem tesz próbát.

Csak azt lehet szerény meglátásom szerint hogy egy kis leírást az élményekrõl, de soha semilyen metacritic meg faxomtudja hány oldallal nem értettem egyet, utálom a %-okat meg pontozásokat.
Soha nem tükröznek semmit, mert a játékosoknak mindig egy kis %-át fedik csak le.
Ezért jó Gamestar mert apont fölé röviden le van azért írva hogy pro és kontra.

Lehet van olyan negatívum ami engem nem zavar és az miatt a pontozáskor mínuszolgatnak.10/10-es játék meg nem létezik.

DarkSector
Láthattál összefüggõt, csak max nem figyeltél. 😊 (amennyire egy demo-ról lehet összefüggésben beszélni)

Értem hogy ha így írod hogy Grebber-el egyezik a stilusod és ezért, nem tudtam.
Egy demóról semmiféle NORMÁL értelemben vett értékelést nem fogok írni, max következtetést, ez meg leírva alantabb, meg mások írtak véleményt, azt hittem hogy azok nem elegek. 😄

Rendes véleményt Grebber is a full végigjátszása után tudna írni. Gondolom.

Prince23
Grebber koma véleménye engem kifejezetten érdekel. nagyjából egyezik is a játékstílusunk is. Itt arra gondolok, milyen játékokat szeret leginkább 😊 Azt tudom, hogy van már videó is a demóról, de ha megnézném most, sejtem, sejteném elõre, hogy az akció irányába terelõdik 😄 Csak játékélménnyel keverve lehet más az egész összhatás, vagy a benyomás az illetõnek.

Nekem a DS 2 kifejezetten tetszett (Xboxon kétszer, PC-n 3x játszottam ki, nagyon tetszett a többféle, választható nehézségi játékmódja, baromira), pedig ugye egy öszvér játékról volt már szó ott is. De a lényeg, hogy mûködött. Remekül adagolták az akciós, és paráztatós részeket, valamint ezeknek egyvelegét is egyszerre egy in-game belül. Így látatlanban a Ds 3-ról van némi elképzelésem, és ez nem más, mint hogy full akciójáték lett belõle. Na és ezért érdekel az õ véleménye , na meg mondjuk a tiéd is. 😊 Régrõl ismerlek titeket, s a véleményetek számít számomra.

De amúgy is eddig tudtommal nem is a játékról beszéltünk, hanem magáról a coop játékmódokról és a survival akció mûfajokról 😄 Annyira nem láttam hozzászolás formájában összefüggõ véleményt a DS 3 demójáról.

DarkSector
Nem értettél meg, nem az én véleményemre írtam, hanem többesszába, vagyis errõl beszéltünk...többesszámban, nem csak én próbáltam itt közülünk nem?
Vagy igen?😞

grebber
De nem minden ember egyforma, és gondolom kiváncsi más véleményére is.

Erre mindig azt szoktam felhozni hogy xy online sajtónak ami az év játéka választott sokszor arra sem méltatom hogy warezba letöltsem!

DarkSector
Egész végig errõl írtunk idáig az elsõ benyomásokról. 😛

DarkSector
A második részben is kevés volt csak nem könnyû fokon kell vinni. 😊

Prince23
Várjuk az elsõ benyomást...

grebber
Na megérkezett a demo warezboxra is majd edzés után meglessük.

Mivel hamarosan jön a teljes is most már végig kéne vinnem a 2. részt is,mert egyszer sem sikerült még.(Az elsõt 5x végigtoltam)

jarlaxxe
Az elsõ részben kevés löszer és eü csomag volt igy az ember jobban meggondolta minden lépését, ezt már hiányoltam a második részbõl is.

wedge31
Az elsõ rész az tényleg survival-horror volt a második már nem de még igy is messze a legjobb volt ebben a ketegoriában.
Ez a craft nagyon jól hangzik.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
Azért az elsõ rész sem volt sokkal kevesebb harc mint ebben szerintem, ez a mostaniban mindenképpen a craft lesz nagyon idõtálló, hogy magadnak rakhatsz össze fegyvereket, apró tulajdonságokat is adhatsz nekik.
2x tár, 2x sebzés, 2 sebesség...stb.
Nagyon állat, én egy gépfegyverbe építettem egy plazmavágót, nagyon cool.

Kicsit úgy kell elképzelni a fegyó craft-ot, mint a Ghost Recon FS-ben, darabokból áll a fegyver, asszem 8 alkatrész kell hogy összeálljon a fegyver.
Ezekhez elhullajtott cuccokat kell felszedni, 3 alapanyag van a demo-ban, és ezeket használhatod fel craftolásra.

wedge31
<#eljen>

DarkSector
Demo-t lenyomtam, ha abban az ütemben adagolják az elemeket-mászkálás-harc-feladatok-craft (ez a legfaszább a játékban!).
Nyugtatok mindenkit, hogy ha nem is lesz kevéésbé akciós mint a DS2 de nem is lesz több, és Látványosabb-Craftosabb-jobb lesz mint a 2. rész.

Pedig én magam érzése szerint merem állítani hogy pár lövöldözõs részt leszámítva a 2.rész is kurvajó volt összeségében, mert le is nyomtam majdnem minden fokozaton...megvettem a collectors-t is a kis mûanyag plazmavágóval.

wedge31
Teljesen hozza a második rész hangulatát. Az elsõét persze nem de azt már nem is várhatjuk.

DarkSector
thx. 😊
ma lehet kiválasztok egy másik gémet azt csinálok ahoz.

jarlaxxe
Már láttam, engem is ez a gameplay nyugtatott meg valamelyest.

Fpocok
Szerintem jó lett!

Parasite Eve 2, best game EVER!

wedge31
Ilyen lesz a sp játékmenet szerintem ezzel minden rendben van.

DarkSector
Ez amúgy tetszett valakinek?
😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DarkSector
Ja mondjuk ha valaki coop-ozni akar tény hogy a kampány rész rész jobb coop-ban, viszont akkor ha elõször cop-ba mész megölöd a single-t, vagyis ha coopozni akar valaki elõbb single-ben érdemes, viszont az a baj hogy utána meg már tudod mi van szóval sajnos mindenképpen egyik üti a másikat.

Fpocok
Akkor ezért +1 pont a játéknak!

DarkSector
Igen...érdeks mert ha nem coop-ba mész akkor csak náha találkozol a pirosszemûvel...mintha singleben amolyan rally-ba mennétek mindig elõtted jár.

Fpocok
Pontosan így van.
Amúgy ds3ban a fõkampány lesz a coop? Ugye nem lesz külön neki.

DarkSector
Ha van Kinect-ed.
Mivel az csak Kinect-el megy.

wedge31
Jó a coop ha van kivel, pl a Borderlands szériát csak ugy tolom, egyedül még nem is játszottam vele. De a DS-t egyedül jó játszani, szvsz.

Shep
Mert kópban egy szar játék is jó és ez nem a játékok érdeme hanem a haveroké 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
a coop játékokkal az a gond,hogy én személy szerint utálok másra várni,vagy pedig ha valaki rohan elõre.ugye nincs mindenkinek ugyanakkor annyi ideje játszani,és akkor addig ne játszak vagy mi?ha a másik 2 napig nincs?😊 nem ez nem jó.vagy pedig tényleg rohan elõre.nem mondom lehet jó társat szerezni,de az egészet együtt valakivel.nagyon sok idõbe tellik,mert mindig összekell hozni azt hogy mindenkinek jó legyen😊 én inkább egyedül tolom
tutituti
pc-n is lesz ez a hangutasítós cucc amúgy?
open door,switch weapon stb

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

jarlaxxe
DS-be eleve nem kellett volna coop-ot tenni, bár ha marad az sp ugyan olyan jó mint eddig engem nem érdekel.

wedge31
Igen a nyomasztó hangulathoz egyértelmüen kell hogy egyedül játsz mert coop-ban már a csapatjátékon van a hangsúly egymást támogatásán, fedezésén.

DarkSector
Az nem horror játék, én nem általánosságban írtam ezt a coop-multi-t, hanem kizárólag az ilyen játékokra értem....RE-SH-DS-stb.

A többi játékokban jó a coop persze.

grebber
Az egy dolog de pl a Far Cry 3-at is kimaxoltam és semmi kedvem már a singelbe belépni de bármikor bárkivel letolnám a coopot akár 1000x is!

DarkSector
Nem. Nem azért horror meg jó egy játék mert survival szót ráütik, hanem a játékélmény....
Ha sötét, nyomasztó a hangulat, mert nem tudhaod milyen elmebeteg tocsogó véres monszta ugrik a nyakadba a sötétben vagy kint a hófúvásban, amiben megintcsak kicsi a látótávolság a nagy vihar miatt.

Ezt játsza tudni meg.

A ME sorozat mikor játszom az unalom nyomaszt, nem a rettegés.

DarkSector
Hát a multit lehet, de a coop ugyanannyira hosszú mint a single.
És nekem a single és coop között a single többet nyújt játékélményben. A multi más, az valóban nem nyújt semmit, max haverokkal játszva buli.

Nekem nem ez kell.

persze a SH6 köröket ver erre is de azt már végigvittem, ezt meg még nem, és a palettán egy a következõ darab ami single-ben még korrekt élményt ad.

Prince23
Akkor ilyen alapon a Mass Effect 3 Survival coop módja is egy túlélõ-horror 😄

Prince23
Nálunk a coop véresen komoly, nem szoktunk hülyülni 😄 Arra törekszünk, hogy X játékot lehetõleg kimaxoljunk, ha netán coopba tolnánk.

DarkSector
De még az, nem olyan mint régen de az.
Számomra az. Ez a The Thing-es környezet meg feeling, még mindig összeségében megõrizte a horror hangulatot, nem olyan mint az õsrégiek, de a mostaniakhoz képest nem olyan akciós.

Sokat kell gyalogolni a hóba mire itt-ott elõugrik egy monszta, mikor nem számolnál rá.

De a coop-multi ezt teljesen 0-ra redukálja.

grebber
Coop az nálunk mindig az is ökörködésrõl szólt amit sosem lehet megunni ellenben az mai játékidõket figyelembe véve az 5-10 órás single rész meglehet unni.

Prince23
Ez már messze nem Survival horror 😄

DarkSector
Ja a 99%-a, nem a survival horror, lehet maradi vagyok, de nekem még mindig az egyedüllét az izgi egy horror-ban, ha többen vagytok a horror -ijesztõs rész 0.
Hiszen nem fogsz megijedni annyira vagy szorongani mint mikor a társad beszél hozzád és ott sürög forog körülötted.

Fpocok
Pedig coopban a játékok 99%a jobb.

DarkSector
Hát engem az ilyenekben a multi nem nagyon köt le...😛

grebber
Ha lesz benne system link akkor haverokkal szénné coopoljuk magunkat<#taps>