Dead Space 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Én nem ítélkezem a játékról, csak az elõbbi Gamepodos hír megijesztett, h fullra olyan lesz a PC-s, mint a konzolos kiadás. De utáûna jött egy link, h minden okés, lesz benne full hd. Megnyugodtam. Ha ez neked nem esett le, akkor sajnálom. Itt te kezdtél el más témát (játékélméyes dolog ugye) pedzegetni, amire én válaszolok is😊
3. Nem tom hogy jön ide egy AAA kategóriás játékhoz az árkád stílus. Az AAA játék minõségrõl szól!
4. Nem is részleteztem a monitorokat, csak annyit a dolog lényeg, hogy aki PC-re fejleszt, annak van Full HD monitora.
Na ennyi lenne 😄
2. Ítélkezés megy mikor még nem is láttátok a játékot.
3. olyanok pedzegetik ezt a tmát, akik állíítólag a kis arcade játékokkal is elvannak meg a régi nagy klasszikusokkal, amik nem fullhd-sek
4. Kit érdekel hogy milyen monitorok vannak, én tudom, nem errõl van itt szó
"Amúgy meg azt írod, hogy 1368 x van PC-n, akkor meg mit szólnál ha a konzolodon 800X 600-ban menne a pár játék? na? 😄😄😄"
Ha nem ilyen mai szarok lennének hanem RE1-2-3 féle, összeraknám a 2 kezem.
Bizonyíték rá az Alan Wake, nem 720p, mégis a kedvencem...na erre mit lépsz?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy meg azt írod, hogy 1368 x van PC-n, akkor meg mit szólnál ha a konzolodon 800X 600-ban menne a pár játék? na? 😄😄😄
Mert ezekszerint az igényesség fogalmába nem fér meg a játék tartalom õnnmagában.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem is az van. Nyugi bébi.
Igen mi a hülyeség benne?
Egyszerûen ez van, ha a játék érdekelne bárkit is nem sírna a szája, mondhat bárki bármit.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"Nekem tökmind1, engem a játékok érdekelnek, tökmindegy mire van, de aki ezen lovagol azt kurvára nem a játék-játékélmény érdekel, ezt nekem senki ne magyarázza be."
Akkor toljad PC-n 1368 x ...-as felbontásba a játékot egy olyan monitoron, ami Full HD, ok? Már mindenkinek full hd-s monitora van.
Am megy hülyeségeket beszélsz... oltárian, amit most leírtál
De lesz 1080-as felbontás.
Nem védek senkit, de lesz felbontás állítás.
Nem védtem semmit ez nem védelem ez így van.
Ha védelem az ha leírom hogy mi hogy van akkor vedd annak. 😊
Nekem tökmind1, engem a játékok érdekelnek, tökmindegy mire van, de aki ezen lovagol azt kurvára nem a játék-játékélmény érdekel, ezt nekem senki ne magyarázza be.
De amúgy te annyire véded azt a konzolokat, hogy az már szánalom 😄
Nem azt jelenti hogy mindegy textúra skin 1920x1080 egy fullhd-ban hanem hogy a grafika megalkotásánál elvileg 1 pixel=1 pixel, míg a 720p-nél 1 pixel textúra asszem kb 2.5 képpontban lesz kb.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nem szoktam warezolni (mármint boxon nincsen fless nekem) , ha DLC nem biztos hogy nekem az megfelel hogy fizessek érte. 😊
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Magyarán, a Visceral Games szerint, ha a PC kiadásba került volna DirectX11 támogatás, nagyobb felbontású textúrák és egy rakás extra effekt, azzal tönkretették volna a számítógépes játékosok örömét, hiszen akkor már nem azt az élményt nyújtaná a program, amit elvárnánk tõle. Ráadásul - és szerinte ez a fontosabb - legalább egyik tábor sem mutogat a másikra, hogy azon sokkal szebb vagy jobb a játék, mint náluk. " -gamepod
PSN ID.: Beegabor
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Amúgy az mi, hogy a Classic Mode-ot csak a végigjátszás után lehet elkezdeni? 😮
A Hardcore Mode ígéretes lesz.
- "A csapat jelenleg keményen dolgozik egy szigorúan titkos kiegészítõ történet létrehozásán, amire az elkövetkezendõ hetekben lehet számítani," - mondta Steve Papoutsis. "Egyelõre nem mondok többet, de gondoljatok valami nagyon felkavaró dologra és engedjétek szabadon a fantáziátokat," - tette hozzá.
A Visceral Games embere elmagyarázta az egyjátékos hadjárat végén feloldható négyféle játékmód részleteit is, melyeket már elõre a lemezre raktak és a történet végigjátszását követõen aktiválódnak majd. Ezek a következõk lesznek:
Game+ Mode = Az elejérõl kezdhetjük ismét a játékot, minden megszerzett felszereléssel és fejlesztésekkel.
Classic Mode = Csak egyedül játszható, az eredeti Dead Space játékban megszokott módon, klasszikus célzórendszerrel, a fegyvereket pedig nem tudjuk gyártással elõállítani, csakis tervrajzok segítségével.
Pure Survival Mode = Az elõzõ móddal ellentétben viszont itt minden a gyártásról (crafting) fog szólni. Az ellenfelek csak alapanyagokat dobnak, kizárólag az áll rendelkezésünkre, amit létrehozunk belõlük. A pályákon nem lehet életerõt, lõszert vagy alkatrészeket találni, így fontos az alapanyagokkal való gazdálkodás.
Hardcore Mode = Egyetlen életünk van, vagyis amint meghalunk, Game Over. " -gamepod
Lehet találgatni, hogy a story dlc jön e pc-re...<#hehe>#hehe>
lesz benne fullhd, konzolon is lesz...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Az viszont igaz hogy már a demó végén is van egy rész ahol ömleszti be a játék az ellenfeleket. Ha ezt túlzásba viszik, az valóban lehet rossz a játékmenetre nézve.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Hát belõled is sugárzik az értelem... <#zavart2>#zavart2>
Azért az eszemfaszom megáll egyesek hozzászólásain...
- "Eléggé zavarba ejtõnek találom, hogy a kérdés egyáltalán felmerült," - mondta Steve Papoutsis. "Szó sincs arról, hogy kevésbé fontos lenne számunkra a PC verzió, éppen ellenkezõleg: nagyon is sok figyelmet kap. Viszont a PC egy teljesen más platform. Fejlesztõként pedig azt szeretnénk elérni, hogy játékaink, amennyire csak lehetséges, ugyanazt a nagyszerû játékélményt biztosítsák minden egyes platformon."
Steve Papoutsis elmondta azt is, hogy õk általában konzolos játékokat készítenek, ezért fontosnak tartják, hogy ne legyen eltérõ minõségû egyik platformon sem az adott játék. Így ráadásul a felhasználók sem panaszkodnak azért, mert az õ gépükön sokkal csúnyább vagy rosszabb a játék, mint a másikon. Mindenhol egységes minõséget kapnak, mind látvány, mind hangulat tekintetében.
Magyarán, a Visceral Games szerint, ha a PC kiadásba került volna DirectX11 támogatás, nagyobb felbontású textúrák és egy rakás extra effekt, azzal tönkretették volna a számítógépes játékosok örömét, hiszen akkor már nem azt az élményt nyújtaná a program, amit elvárnánk tõle. Ráadásul - és szerinte ez a fontosabb - legalább egyik tábor sem mutogat a másikra, hogy azon sokkal szebb vagy jobb a játék, mint náluk. " -gamepod
Na ennél hülyébb magyarázkodást is rég olvastam.