Dead Space 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
1. Ez szinte tény, hogy kontrolleres vagy - nézz vissza pár kommentedet, és olvasd el párszor
2. Én nem ítélkezem a játékról, csak az elõbbi Gamepodos hír megijesztett, h fullra olyan lesz a PC-s, mint a konzolos kiadás. De utáûna jött egy link, h minden okés, lesz benne full hd. Megnyugodtam. Ha ez neked nem esett le, akkor sajnálom. Itt te kezdtél el más témát (játékélméyes dolog ugye) pedzegetni, amire én válaszolok is😊
3. Nem tom hogy jön ide egy AAA kategóriás játékhoz az árkád stílus. Az AAA játék minõségrõl szól!
4. Nem is részleteztem a monitorokat, csak annyit a dolog lényeg, hogy aki PC-re fejleszt, annak van Full HD monitora.

Na ennyi lenne 😄

DarkSector
1. Én a játékokat szeretem nem a felbontást (ezért vagyok a szemedben/szemetekben konzolos)
2. Ítélkezés megy mikor még nem is láttátok a játékot.
3. olyanok pedzegetik ezt a tmát, akik állíítólag a kis arcade játékokkal is elvannak meg a régi nagy klasszikusokkal, amik nem fullhd-sek
4. Kit érdekel hogy milyen monitorok vannak, én tudom, nem errõl van itt szó

"Amúgy meg azt írod, hogy 1368 x van PC-n, akkor meg mit szólnál ha a konzolodon 800X 600-ban menne a pár játék? na? 😄😄😄"

Ha nem ilyen mai szarok lennének hanem RE1-2-3 féle, összeraknám a 2 kezem.

Bizonyíték rá az Alan Wake, nem 720p, mégis a kedvencem...na erre mit lépsz?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Innen látszik, hogy te INKÁBB konzolos vagy. Mert aki sg-re ír, szerintem, és aki PC-n szeret játszani, annak már van Full HD-s monitora. bemész bárhova, tescóba is, már full hd-s moncsik vannak szal 😄

Amúgy meg azt írod, hogy 1368 x van PC-n, akkor meg mit szólnál ha a konzolodon 800X 600-ban menne a pár játék? na? 😄😄😄

DarkSector
Igényesség? Ja mert ha nem csillivilli valami azt már le kell nézni?
Mert ezekszerint az igényesség fogalmába nem fér meg a játék tartalom õnnmagában.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
"Akkor toljad PC-n 1368 x ...-as felbontásba a játékot egy olyan monitoron, ami Full HD, ok? Már mindenkinek full hd-s monitora van."

Nekem is az van. Nyugi bébi.

Igen mi a hülyeség benne?
Egyszerûen ez van, ha a játék érdekelne bárkit is nem sírna a szája, mondhat bárki bármit.

igényesség szóról te még nem halottál, nekem meg ezt ne magyarázd meg

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Prince23
Az hogy a DS3 full hd-s beállítással jön, már linkelték alattam, azt már értem is.

"Nekem tökmind1, engem a játékok érdekelnek, tökmindegy mire van, de aki ezen lovagol azt kurvára nem a játék-játékélmény érdekel, ezt nekem senki ne magyarázza be."

Akkor toljad PC-n 1368 x ...-as felbontásba a játékot egy olyan monitoron, ami Full HD, ok? Már mindenkinek full hd-s monitora van.

Am megy hülyeségeket beszélsz... oltárian, amit most leírtál

DarkSector
Igen.
De lesz 1080-as felbontás.

Nem védek senkit, de lesz felbontás állítás.

Nem védtem semmit ez nem védelem ez így van.
Ha védelem az ha leírom hogy mi hogy van akkor vedd annak. 😊
Nekem tökmind1, engem a játékok érdekelnek, tökmindegy mire van, de aki ezen lovagol azt kurvára nem a játék-játékélmény érdekel, ezt nekem senki ne magyarázza be.

Prince23
Akkor sem nem fullos full hd, technikailag 😊 érted?
De amúgy te annyire véded azt a konzolokat, hogy az már szánalom 😄

DarkSector
Van. 1080p, amirõl te beszélsz az a textúrák méretezésére vonatkozik, hogy sima HD felbontásra vannak beállítva, de ettõl még 1080p-s felbontást lehet állítani, csak a textúrák nem lesznek 1080p-sek...érti? 😊
Nem azt jelenti hogy mindegy textúra skin 1920x1080 egy fullhd-ban hanem hogy a grafika megalkotásánál elvileg 1 pixel=1 pixel, míg a 720p-nél 1 pixel textúra asszem kb 2.5 képpontban lesz kb.

Szánalom. <#sniffles>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Prince23
Konzolon pont hogy nincs full hd, Xbox360-on legalábbis nincs 😊) sima 720p van, hiába ott a 1080p, nem tudja kezelni

DarkSector
Miért nem?
Nem szoktam warezolni (mármint boxon nincsen fless nekem) , ha DLC nem biztos hogy nekem az megfelel hogy fizessek érte. 😊

Jaka923
Neked nem kell félned ez miatt.

DarkSector
Remélem nem.

Evin
Most olvasom, hogy a megjelenés után pár héttel, jön egy Single DLC. Csak kérdés, hogy mint a DS2 esetében, hogy csak konzolra?!

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Azzal magukat szúrnák tökön<#idiota><#nezze>

Magyarán, a Visceral Games szerint, ha a PC kiadásba került volna DirectX11 támogatás, nagyobb felbontású textúrák és egy rakás extra effekt, azzal tönkretették volna a számítógépes játékosok örömét, hiszen akkor már nem azt az élményt nyújtaná a program, amit elvárnánk tõle. Ráadásul - és szerinte ez a fontosabb - legalább egyik tábor sem mutogat a másikra, hogy azon sokkal szebb vagy jobb a játék, mint náluk. " -gamepod

Seth
Te készíted el a fegyvered. De lehet találni blueprinteket is,már kész fegyverekrõl, szóval ha annyira classic-ot akarsz már elsõre is tolni,akkor a craftolást hanyagolod és csak azokat használod

PSN ID.: Beegabor

wedge31
Elöször craftolnod kell a cuccokat és ehhez nyersanyagokat kell gyüjtened.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Jaka923
Az elsõ 2 részben az volt az alap mód. Ha ez csak az elsõ végigjátszás után fog megnyílni, akkor mifélét fogunk végigjátszani elõször?

wedge31
A classic modra kérdeztél rá.

Jaka923
Csak annyi, hogy halál esetén a legelejérõl kell kezdeni a játékot. Vagy ez olyan szokványos?

Most akkor konzolra vagy pcre lesz érdemes megvenni ?
wedge31
Mire gondolsz, mitöl lenne az más mind a többi mod?

Jaka923
Grebber

Valaki végigjátszotta már?
jarlaxxe
Nem kell találgatni 90%, hogy nem lesz pc-re.

Jaka923
Csak jöjjön PC-re is!!!
Amúgy az mi, hogy a Classic Mode-ot csak a végigjátszás után lehet elkezdeni? 😮
A Hardcore Mode ígéretes lesz.

wedge31
" A Dead Space 3 gyártásvezetõje, Steve Papoutsis ismét egy bejelentést tett a játékkal kapcsolatban. Elmondása szerint a Visceral Games máris elkezdett dolgozni egy történet alapú DLC csomag fejlesztésén, ami, idézem: - "Egy új, felkavaró történetszállal egészíti majd ki a játékot". Részletekbe nem bocsátkozott, azonban azt elmondta, hogy a DLC megjelenése az elkövetkezendõ hetekben várható.

- "A csapat jelenleg keményen dolgozik egy szigorúan titkos kiegészítõ történet létrehozásán, amire az elkövetkezendõ hetekben lehet számítani," - mondta Steve Papoutsis. "Egyelõre nem mondok többet, de gondoljatok valami nagyon felkavaró dologra és engedjétek szabadon a fantáziátokat," - tette hozzá.

A Visceral Games embere elmagyarázta az egyjátékos hadjárat végén feloldható négyféle játékmód részleteit is, melyeket már elõre a lemezre raktak és a történet végigjátszását követõen aktiválódnak majd. Ezek a következõk lesznek:

Game+ Mode = Az elejérõl kezdhetjük ismét a játékot, minden megszerzett felszereléssel és fejlesztésekkel.

Classic Mode = Csak egyedül játszható, az eredeti Dead Space játékban megszokott módon, klasszikus célzórendszerrel, a fegyvereket pedig nem tudjuk gyártással elõállítani, csakis tervrajzok segítségével.

Pure Survival Mode = Az elõzõ móddal ellentétben viszont itt minden a gyártásról (crafting) fog szólni. Az ellenfelek csak alapanyagokat dobnak, kizárólag az áll rendelkezésünkre, amit létrehozunk belõlük. A pályákon nem lehet életerõt, lõszert vagy alkatrészeket találni, így fontos az alapanyagokkal való gazdálkodás.

Hardcore Mode = Egyetlen életünk van, vagyis amint meghalunk, Game Over. " -gamepod

Lehet találgatni, hogy a story dlc jön e pc-re...<#hehe>

Fpocok
Igen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Amikor így másokat pocskondiázol, gondolj arra, hogy az illetõ már játszik a játékkal, amíg neked ez csak álom... <#wave>
wedge31

DarkSector
Meg fog állni az eszed. 😊
lesz benne fullhd, konzolon is lesz...

Prince23
Akkor ezek szerint PC-n 720p lesz?

Eszem megáll... ha full hd felbontás nem lesz benne.

Ezzel egyetértek, de ha az elõzõ kettõt nem cseszték el, akkor bízom a fejlesztõkben, hogy ezt sem fogják.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

jarlaxxe
Azzal nincs gond ha bizonyos idöközönként ellepnek a monszták a gond az ha lépni se tudsz tölük folyamatosan.

wedge31
Meglátjuk. Az elsõ rész azért is a kedvencem mert ott sokszor percekig csak sétáltál a kihalt folyósokon és fostál honnan ugranak a nyakadba.

Myselor
hát egy kicsit marhaság volt ott a fúronál az a rengeteg szar,nehéz odafigyelni,1x nekem jött az a nagy szar de am nem gáz
Az elõzõ részekben is volt azért ilyen, az elsõben például a Valor fedélzetén, vagy a laborban, a kettesben meg amikor Ellie ajtóhackelésére kellett várni... Nem csoda szerintem, ha most is lesz ilyen.

Ps3-on néztem a demóját, teljesen jó lesz ez grafikailag, azzal semmi gond. Kellõen részletes, helyenként kifejezetten szép effektekkel. Persze ha PC-re külön fejlesztik lehetett volna szebb, de mint tudjuk ez ma már nem így mûködik.
Az viszont igaz hogy már a demó végén is van egy rész ahol ömleszti be a játék az ellenfeleket. Ha ezt túlzásba viszik, az valóban lehet rossz a játékmenetre nézve.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Myselor
jöjjön már a játék nekem az számít😄
wedge31
Az elsõ két rész grafja is jó volt nem fontos ide plusz ficsör, viszont amit elkezdet magyarázni a jóember az kissé hülyeség volt finoman szólva.

jarlaxxe
Teljesen felesleges ez a rizsa teljesen jó lesz a graf. Viszont marhaság azt elemezgetnie a tagnak, hogy azért nem lesz jobb graf pc-én mert akkor a többi platformon menne a rinya, érdekes ezt más játékoknál nem jelent problémát...

"Ne adjatok ezért pénz, a grafika miatt nem éri meg."

Hát belõled is sugárzik az értelem... <#zavart2>

Nem értem mit rinyálnak egyesek a grafikával kapcsolatban. Számomra az elsõ rész grafikája is bõven megfelelõ lenne, hát még ha olyan lesz mint a másodiké, bõven elég. A grafikus beállítások ugyan olyanok lesznek, mint eddig, miért is változtatnának rajta...

Azért az eszemfaszom megáll egyesek hozzászólásain...

wedge31
" Sok PC játékost felbosszantott a Visceral Games legutóbbi kijelentése a Dead Space 3 PC változatával kapcsolatban, miszerint csak egy szimpla konzolportot kapunk, nagy felbontású textúrák és DirectX11 támogatás nélkül. Steve Papoutsis, a Visceral Games ügyvezetõje egy Shack News oldalnak adott interjújában elmondta, hogy nem érti a játékosok felháborodását. Azért nem fog különbözni a PC verzió a többitõl, hogy pontosan ugyanazt a nagyszerû élményt élhessük át, mint a konzolosok.

- "Eléggé zavarba ejtõnek találom, hogy a kérdés egyáltalán felmerült," - mondta Steve Papoutsis. "Szó sincs arról, hogy kevésbé fontos lenne számunkra a PC verzió, éppen ellenkezõleg: nagyon is sok figyelmet kap. Viszont a PC egy teljesen más platform. Fejlesztõként pedig azt szeretnénk elérni, hogy játékaink, amennyire csak lehetséges, ugyanazt a nagyszerû játékélményt biztosítsák minden egyes platformon."

Steve Papoutsis elmondta azt is, hogy õk általában konzolos játékokat készítenek, ezért fontosnak tartják, hogy ne legyen eltérõ minõségû egyik platformon sem az adott játék. Így ráadásul a felhasználók sem panaszkodnak azért, mert az õ gépükön sokkal csúnyább vagy rosszabb a játék, mint a másikon. Mindenhol egységes minõséget kapnak, mind látvány, mind hangulat tekintetében.

Magyarán, a Visceral Games szerint, ha a PC kiadásba került volna DirectX11 támogatás, nagyobb felbontású textúrák és egy rakás extra effekt, azzal tönkretették volna a számítógépes játékosok örömét, hiszen akkor már nem azt az élményt nyújtaná a program, amit elvárnánk tõle. Ráadásul - és szerinte ez a fontosabb - legalább egyik tábor sem mutogat a másikra, hogy azon sokkal szebb vagy jobb a játék, mint náluk. " -gamepod

Na ennél hülyébb magyarázkodást is rég olvastam.

Szóval, akkor igazi HC. Hm.. Úgy azért már tényleg durva.
jarlaxxe
Nekem már nem kell kimenem van már erre megoldás.

wedge31
és ez veled gyakran elö is fordul gondolom...

jarlaxxe
Tipikusan az a eset mikor az ember nem tud kimenni egy jót szarni nehogy történjen valami közben...<#idiota>