Dead Space 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nothing is True, Everything is Permitted
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Én pl az elsõ részt csak pc-n vittem végig(akkor még nem rendelkeztem 360-al), bill+egér kombóval természetesen, semmi gond nem volt vele. Úgyhogy tehet vele szerintem egy próbát
PSN ID.: Beegabor
"A játékot ha indítod akkor kapsz egy összefoglalót"
Akkor valszeg neten is van/lesz.
"Legjobb viszont az lenne,ha nekiállnál az 1. résznek és sorban játszanád..."
Megpróbáltam... de elsõ rész játszhatatlan a szar port miatt.
szerK: De lehet, hogy megnézem elsõ részt valami összefoglalón, és a második résznek adok egy esélyt. Az mennyire horror az elsõ részhet képest?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Van dead space wiki is, ott minden le van írva,bõven van mit olvasni 😄
Legjobb viszont az lenne,ha nekiállnál az 1. résznek és sorban játszanád, esetleg még a két animációs filmet is közre veheted
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tudom. Ezért is szomorû.
1ik mikrofonos videó :
Imádom amikor az emberek már csak végletekben gondolkodnak. Ha nem "REMEK,JÓ" egy játék az már csak a "FOS ,SZAR,ÓCSKA" lehet, ejj de szép szavak. 😄
Mikrotranzakció detto.
Mi lesz gagyi? nem lesz dx11, kevés embernek fog hiányozni.
Neked mit hazudtak a DS3-ról?
Kicsit túl pörgöd a szitut, szvsz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ha megveszed, akkor végülis támogatod ezeket? Igen.
Ezekrõl.
Ellenben a Ds az utbbói évek egyik legjobb, ha nem a legjobb sci-fi/horror franchise-a. Igazi, hamisíthatlan sci-fi felinggel. Az ME is jó, de a Ds más. Kevésbé elrugaszkodott.
MoHnak örülök... szegény franchiset már jól megerõszakolták így is.
És még csodálkoznak hogy nem fogyott jól.Ha az elsõket adták volna ki felturbózott grafikával az többet hozott volna nekik mint ezek a fos úja mohák!
Next PC upgrade: 2022
Az aliens meg nem igazán volt meggyözõ az eddigi videk alapján.
De mindenképp te dönsd el szerintem ne hallgass senkire biztos, hogy az egyik jobban bejött az eddigiek alapján mint a másik.
Ez vagy az Aliens?
Jó kis játék még így is és a grafika is tûrhetõ
Csak mondtad hogy még meg sem jelent...😄
Megjelent, csak nem hivatalosan. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Baromság...
Max konzolra...x360...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
RPG az meg 20+
Természetesen ez az ÉN VÉLEMÉNYEM.