1976
Dead Space 3
  • DarkSector
    kurvajo
    de ehhez kell eredeti és egy ilyen dlc
  • BongoBácsi
    Egyetértek, én a napokban kezdtem el újra a Dead Space 1-et. Iszonyat f*satós, végig stresszben van az ember , ebben a 3-ban viszont semmi, simán mész azt ölsz. Ráadásul ez a nyersanyag gyüjtögetés és craftolás is teljesen felesleg, a régi power nodeos rendszer sokkal jobb volt szerintem. Viszont a COOP nagyon jól sikerült szerintem bár talán kissé szűkek a pályák néhol de adja a feelinget nagyon.
  • BongoBácsi
    Előrehozták bizony, éjféltől már tudtam nyomni.
  • Maxtreme
    Kb 2-3 óra játék után azt mondom hogy nem rossz ez, DE nem dead space.
    Az elmúlt hetekben vittem végig (újra, harmadszor) az első és második részt, hát a harmadik valami teljesen más. Ez sokkal inkább egy szimpla tps. Abszolút nem jön át (legalábbis számomra) a régi feeling.

Ráadásul nekem kicsit kaotikusnak is tűnik ez a krafting rendszer.
  • jarlaxxe
    és tényleg, ugy tünik elörehozták az EU megjelenést.
  • wedge31
    Már ma lehet aktiválni a játékot.
  • Fpocok
    Epci Fail!
  • Csokis

• m0na
    csak hogy kevésbé legyen ciki: http://i50.tinypic.com/3508jlw.jpg
    nem vagyok akkora warez huszár :)
  • m0na
    úristen, most látom hogy ez nem a warez topik...nem tudom törölni a hozzászólást..tényleg ne haragudjatok.
  • m0na
    lehet, hogy már valaki kérdezte és akkor boccs a duplázásért de: nekem az ncore féle 2xDVD5 verzió van meg a hozzátartozó crackkel. Ennek van valami hibája a RELOADED verzióhoz képest? köszi a segítséget ;)
  • Myselor
    akkor szépen visszaolvashatsz,tök normálisan kértem,kb könyörögtem hogy valaki segítsen mondjon valamit,ahelyett hülyének néznek mintha nem tudnék olvasni vagy nem tudnám mit kell,közben tökre megmondtam hogy tudom mit kell nem az a baj,és kértem mentést.de nehéz volt felfogni,persze aztán nekem is elegem lesz
  • Pares
    Jó, mondjuk elismerem, hogy a chapter töltést nem vettem még észre, mert nem is kerestem eddig, de ez a hangnem amit a hozzászólásaid megütnek, kicsit bicskanyitogató.
  • BongoBácsi
    Valaki coop ?
  • wedge31
    Jó is az.
  • Shep
    Hát azért aljas egy játék ez még mindig, mikor özönlik rád egy szűk szobában vagy 4 fajta dög te meg hirtelen azt sem tudod melyiket lődd. Na meg az a tüzes pálya is, áá hát direkt úgy volt belőve ,hogy elsőre minden tűz akkor lobbant fel mikor pont odaértél és ha nem álltal meg előtte akkor szépen szarrá égetett.
  • Frank99
    a magas ló nem biztos, hogy ezen a pályán nyerő... mert egy kicsit magas lovon vagy. csak jószándékból írom neked....

persze hetente/kéthetente új reggel lehet így is megy, vagy elővett régi reggel...
  • Myselor
    mit nem értesz azon és még sokan hogy lehet chaptert választani,onnan játszani,vagyis a 14chaptertől letudtam volna tolni.de már más segített,köszönöm azért.sok az értelmes ember látszik .:|
  • Pares
    Én már kijátszottam, nem mész a mentésemmel semmire.
  • Myselor
    hehe,igazad lehet,na mindegy majd kitalálok valamit jobbat.ja és megoldottam kaptam egy mentést utána.valaki legalább segített.majd reloadeddel meg újra végigjátszom,de már így több mint a felétől nem kezdem újra most:) szal nem hisztizek többet.de szégyelhetik magukat akik hülyének néztek és nem segítettek
  • Frank99
    semmi. csak nem jót szül egy ilyen aláírás, de te tudod :-)

lehet az enyém sem, de ritkán járnak erre politikusok...remélem :-)))
    illetve inkább remélem, hogy igen.
  • Myselor
    miért?:)ha amúgy meg nem vagyok bunkó.mibajod van velem mégis?^^
  • cody1994
  • Frank99
    nincs mit...
    az aláírásod elég gyökér.... tényleg. nem gondolod, hogy megváltoztatod?
  • Myselor
    hát jó.pedig csak 1 boss fight,nincs benne duma kb csak hogy mit csinálj ezt mondják el.na mindegy köszi azért:(
  • Frank99
    bocs, de spoileres lehet, így inkább nem...
  • Myselor
    odaadnám a mentésemet,csak hogy megnézd neked megöli e az a szar harpoon,mert látom nem hiszitek el hogy nem bénaság,hanem több ember járt már így,hogy nem hal meg a boss,hiába csináljuk amit kell:)
  • Myselor
    nem baj csak megkéne lesned azt a részt nekem,azonnal ott van,könnyű 2 perc:)
  • Frank99
    az első mentésnél vagyok....
    és házas....

:-)
  • Myselor
    a-a,lányos hajlamú ha te mondod:) de segítesz nekem?
  • Frank99
    na, lány vagy, vagy nem?

• Myselor
    most télleg ezen vitatkoztok?ahelyett hogy valaki felajánlaná hogy meglesi nekem a mentésem?vagy aki már túl haladt ezen a részen odaadná az övét.csak hogy tényleg mi a gáz
  • Frank99
    szavazzatok....
  • Frank99
    olyan nincs, hogy nincs!
    akkor van!

legyen igazad.
  • wedge31
    Nálam is...
  • jarlaxxe
    Az, hogy hogy kell megölni egy bosst nálam teljesesen a spoiler kategoria.
  • Frank99
    akkor fiú, de lányos hajlamokkal....
  • Frank99
    amúgy ez tényleg nem spoiler.

ami a konkrét történetet érinti, az spoiler. ez nem az
  • Myselor
    ez titkos,de nem azért hisztizek.csak senki nem képes segíteni,kiborulok már:))
  • Frank99
    lány vagy?

komolyan, légyszi....