Dead Space 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ha valakit érdekel hogy másnak mi a véleménye a játékról akkor érdekesek a pontszámok valóban.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szó esett továbbá a Co-Opról is melyet szintén dicsértek.
FIIIIGYELEM!
Befutott a Dead Space 3 elsõ értékelése a GameInformer jóvoltából.
A kritikában szó esik arról, hogy a fegyver barkácsolás remekül bevált, viszont kritizálták azt, hogy a játék nem olyan ilyesztõ, mint azt korábban beharangozták és inkább third person shoter mint horror, ezen kivûl a játék szerintük túl hosszú lett, hosszabb mint az elõzõ részek. Dicsérték viszont a grafikát és a történetet, de az emberi ellenfelek elleni küzdelmet már nehezen tudták lenyelni, mondván hogy nem elég kidolgozott és erõltetett.
Így a 10-bõl 7.75-öt adtak neki, ami azért nem egy rossz eredmény, viszont ha az elõzõ eredményeket nézzük, amit a 2 korábbi rész kapott (Dead Space 9.25 és Dead Space 2 9.00) azért felfedezhetõ némi viszaesés.
jarlaxxe
Mondjuk nem törték magukat a srácok, hogy valami újat találjanak ki...<#vigyor1>

Ennyivel is okosabb lettem.

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ez klassz, már két exkluzív cuccom tuti lesz: ez, meg az N7 armor.

Egyébként egnap kedztem el a 2-t és ott tényleg van az eredeti Dead Space-es plasma cutter, még írva is van! De kételm ,hogy a mentés/import véget.

wedge31
<#eljen>

gerey
Akinek van DS 2es save file a gépén meg kapja a Planet Cracker Plasma Cutter-t.

DarkSector
Grebber írt pár sort...12-15 óra asszem a fõvonal...szerintem végigrohanva, mellékesekkel azért el lehet bibelõdni. 😄
Valami hasonló., de elsõre ha normálisan mész és nem rohansz, nem sietsz, akkor inkább lesz az 18-20 óra is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A grafika rinyálást? Ha olyan lesz, mint a zelõzõ játékok, akkor nekem OK. Minden tekintetben profi port volt. Engem a játék kb.-beli hossza érdekelne és hogy mennyire lehet azokkal a mellékküldetéssekkel kitolnia játékidõt, a játék világát a plusz infókkal.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Narxis
Steve Papoutsis, executive producer:

"The fact that we're allowing you to control the game with mouse and keyboard immediately makes the game feel different. We seem a little bit discredited for the amount of effort that goes into it, quite honestly."

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DarkSector
Ne kezdjétek vazze....

Jaka923
Aki majd netán mûködésre bírja a PC-s virágboltit, az számoljon be az optimalizáció minõségérõl!

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DarkSector
Kipóbáltad, mûködik?
Nem, nemtudod?

Ennyi.

Ne linkelgesétek feleslegesen a sok szart thx.

DarkSector
Kipóbáltad, mûködik?
Nem, nemtudod?

Ennyi.

Myselor
jah.köszi így már értem😊
1. solóban Isaac-el
2. co-opban Isaac-el
3. co-opban Carver-el
4. Game+
5. Classic mode
6. Pure sirvival
7. Hardocre

Myselor
és mi alapján számolod?😊
Ha jól számolom ezt a játék min. 7 félekép lehet végig vinni. Szóval az elõzõ címekkel szemben elég jó. Azok 7-10 órásak. :S

Hecker007
nem mindenki vesz meg 10k-ért egy játékot hogy egyszer végigtolja aztán a polcon porosodjon...
(még mielõtt nekem esnél nekem már egy hónapja elõ van rendelve)

Myselor
van bizony már csak crack kell ami idõ kérdése
scomcomputers
Na ne...már van warez is...ez tuti?

* Scomcomputers the future of computing!*

Jaka923
Nagyon helyes. Ilyen remek játékokért aki nem fizet és úgy élvezkedik rajta, az fulladjon meg!

Rayden02
Akkor töröljétek,ahogy látom a 2 részhez sem volt Off topik,akkor meg pláne!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

jarlaxxe
Fake.

Késett.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Fpocok
Remélem még nem jön egy darabig... még két rész van nekem 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

TBTPumpa
Talán fake, de már terjed a neten:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dead.Space.3.Limited.Edition-ALI213 <10.1GB>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Jaka923
Ja, így oké. Nekem jó lesz pénteken is, cserébe 1500 Ft-tal olcsóbban megkapom.

wedge31
Részemrõl ez inkább türelmetlenség.

jarlaxxe
A pro-k igy tolják...<#nyes>

wedge31
Detto.

jarlaxxe
Engedi amcsi exével. Mióta nem honositja az EA a játékait mindet ugy inditottam.

Jaka923
Kedden még nem fogsz tudni vele játszani, mert az Origin nem engedni. Pénteken indul.

wedge31
CDG azért szokot ajándék dlc is adni..a lényeg, hogy kedden már tolhatjuk.

Jaka923
Ezek az alap DLC-k, amiket a Limited Edition tartalmaz. Más DLC-t nem adnak sehol hazai boltban.

Aha, legalábbis eddig ez volt írva. De tudtommal nálunk sehol sem adnak többet.

Jaka923
First Contact és Witness ruha, Negotiator és Evangelizer fegyver

wedge31

CroftManor
Egyszer használatos kód. Pl Assassins Creed 3 multiban, uplay passportnak hívják. Ha aktiválod a hozzá kapott kódot, és mondjuk késõbb eladod a játékot, akkor az illetõ csak úgy fog tudni multizni, ha újat vesz hozzá.

Nothing is True, Everything is Permitted

Fpocok
Igen, ezt mondom... online hoz kell.

Az online pass, ami az ME 2-3-hoz is van. A 2-nél a Cerberus Network-höz van: megkapod az 5 ingyen DLC-t. A3-nál a multihoz kell. Gyanítom a DS3-nál is.

Myselor
de.de a másikról letudod tölteni,azthiszem a download historyból
Fpocok
de hát az nem egy egyszer használatos kód?

Myselor
hogyha ismerõsnek vagy jó barátnak adod tovább.letudja tõled tölteni a passt,viszont idegennek nem szívesen adná ki senki az accját.hát igen elég nagy hülyeség
Fpocok
Online passt mindenki kap egyet, aki megveszi eredetiben. Viszont ha továbbadod másnak, akkor neki kell egy ilyen, hogy neten nyomulhasson... nevetséges már... boxon még fizetni kell havidíjat is a goldhoz meg még ilyet is.