Dead Space 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Befutott a Dead Space 3 elsõ értékelése a GameInformer jóvoltából.
A kritikában szó esik arról, hogy a fegyver barkácsolás remekül bevált, viszont kritizálták azt, hogy a játék nem olyan ilyesztõ, mint azt korábban beharangozták és inkább third person shoter mint horror, ezen kivûl a játék szerintük túl hosszú lett, hosszabb mint az elõzõ részek. Dicsérték viszont a grafikát és a történetet, de az emberi ellenfelek elleni küzdelmet már nehezen tudták lenyelni, mondván hogy nem elég kidolgozott és erõltetett.
Így a 10-bõl 7.75-öt adtak neki, ami azért nem egy rossz eredmény, viszont ha az elõzõ eredményeket nézzük, amit a 2 korábbi rész kapott (Dead Space 9.25 és Dead Space 2 9.00) azért felfedezhetõ némi viszaesés.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Egyébként egnap kedztem el a 2-t és ott tényleg van az eredeti Dead Space-es plasma cutter, még írva is van! De kételm ,hogy a mentés/import véget.
Valami hasonló., de elsõre ha normálisan mész és nem rohansz, nem sietsz, akkor inkább lesz az 18-20 óra is.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"The fact that we're allowing you to control the game with mouse and keyboard immediately makes the game feel different. We seem a little bit discredited for the amount of effort that goes into it, quite honestly."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Nem, nemtudod?
Ennyi.
Ne linkelgesétek feleslegesen a sok szart thx.
Nem, nemtudod?
Ennyi.
2. co-opban Isaac-el
3. co-opban Carver-el
4. Game+
5. Classic mode
6. Pure sirvival
7. Hardocre
(még mielõtt nekem esnél nekem már egy hónapja elõ van rendelve)
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nothing is True, Everything is Permitted