World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Laposon játszik valaki ?
Munkatársamnak I5 - ös laptopja van, van esélye futtani a gamet, kompromisszumok mellett is akár ?
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.22. 12:06:39
BattleTag: kabel15#2672
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.06.22. 09:21:21
angelus1991ster.blogspot.hu
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.06.21. 19:04:39

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.20. 20:59:05
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Ezen kívül a lényeg semmit nem változott. Fullos sorozatok csatahajóval: 830 sebzés... Ennyit erről... 4 kört mentem, 3x bukta, mert továbbra is végtelenül bonyolult a 3 bázisból 1-nél többre odamenni. A retardált csapatok persze nem feltétlenül a wg hibája, de az, hogy 10ből 8x nálam vannak a retardáltak, az már kicsit gyanúsan nem véletlenszerű... A negyedik kör után kivágott a szerver, de ennyi elég is volt ebből a szarból, továbbra se tolom, majd talán ha kinyit. Nagyon talán...
Engem főként a csatahajók érdekeltek, de azok továbbra is játszhatatlanok, a lassú töltést, lassú fordulást még el lehetne viselni valahogy, de amikor 500-800 sebzéseket lövök, aztán nézek ki a fejemből fél percig és közben a hajó felét elbontják, az már undorító. Én meg nem fogok más osztállyal játszani, csak mert a fos balansz miatt rá vagyok kényszerítve. Tipikus wg, lásd wot, ahol kizárólag a medekkel lehet menni, a többi életképtelen. De akkor minek raknak be 200 járművet, ha ebből 30al lehet normálisan játszani? Esélyes, hogy ez a játék már a zárt bétában eljut arra a szintre számomra, hogy letörlöm a picsába, ami nagy kár, mert lehetett volna ebből egy isten játék, ha nem a wg fejleszti...
NA szerveren játszogattam eddig, de ma sikerült 1 EU kulcsot szereznem. A pingem határozottan jobb, viszont olyan dolgokba futok bele, ami a másik szerveren nem volt. 3 hajóval is próbáltam csatába menni, de 1-2 perc sorbanállás után visszadobott a kikötőbe. 2 kör után újraindítottam a játékot, akkor beengedett 1 csatába. Annak viszont ez lett a vége.
Nálam van valami gond, vagy ilyen előfordul itt és nyugodjak bele? A sima szerveren vagyok nem a 0.4.0-án.
Utoljára szerkesztette: hippy, 2015.06.20. 16:13:46
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
kabel15 ként meg találsz játékban is.
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.06.19. 17:27:36
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.06.19. 17:20:15
https://wotinfo.hu
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening