World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sith7
Sziasztok

Laposon játszik valaki ?
Munkatársamnak I5 - ös laptopja van, van esélye futtani a gamet, kompromisszumok mellett is akár ?

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Pluskast
Próbáld ki és megtudod (tényleg egyén függő, hogy mennyire tetszik vagy sem). Sokszor lesz sík ideg az ember de a játék még így is élvezetes.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

édes Istenem még időm sem volt SS-t lőni....megyek szikla mellett.....egyszer csak 1.2 km-ről!!!!!!!!!!! (igen az ellenfél Destriyere 1.2 km-re jött az én hajomhoz annélkül,hogy láttam volna....se füst se semmi...egyszer csak megjelent egy pillanatra amíg ellőtte a torpedókat)12 db torpedó a destroyeremre...........KÖSZ B+.........kérdésem a következő: HOGY A P'csába?
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.22. 12:06:39
kabel15
Úgy látom kezd megoldódni ez az anyahajós dolog. Kifejlesztettem az independence anyahajót. A repülőimet Cleveland és hasonló szintű hajók légvédelme úgy kapta szét hogy csak néztem. 1db vadász nem volt a térképen csak simán a légvédelem. Ráküldtem cleveland re a bombázókat 6db ból 4db ért oda vissza felé már csak 2 jött. És ez csak egy cleveland magasabb tier ben még több a légvédelem.

BattleTag: kabel15#2672

Caliph
na most romboló füst generálásnál egy olyan tényező is szerepet játszhat(feltételezés)hogy a hajó mögé rakja a füstöt,ergo célszerű lehet visszafordulni és "több rétegben lerakni". tesztelni kéne 😊

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Most akkor jó játszani a játékkal vagy nem? Mert csak sírást látok. Bocs panaszkodást.
Pluskast
Igen sajnos ezt én is tapasztaltam. Ha rombolóval mész és te generálod a füstöt akkor látod az ellenfelet. Ha belemész vagy kívülről látod akkor meg nem vagy csak alig észleled a benne úszkálókat. Szar a rendszer, sőt jobban mondva a megoldás orosz.

itt nem is ez a lényeg....hanem,hogy a füst az ellenfélnek is füst tudomásom szerint.......10-11km-re volt a két romboló! a Destro meg a füstben aki szintén lőtt rám....hogyan láttak? néha feltűnt a hajók ikonja,de mikor célra zoomoltam eltűntek...........na bemegyek Destroval mutatom ahogy ott is lát mindenki
Pluskast
Már bocsi de erre a képre hivatkozni nettó hülyeség. Te épp egy North Carolina osztályú csatahajóval vagy amit elég vicces lenne nem látni 10km-es távolságból... Ráadásul az a távolság kb 8 km. Látható a képen a baráti romboló ami 8.2 km-re van tőled.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.06.22. 09:21:21

akkor újra: hogyan lehet az,hogy ha én játszom Destroval vagy Cruiserral akkor MINDENKI lát és még a Destrom,at is 8-10!! km-ről már lövik ,pedig AA kikapcsolva, nem ágyúzok, nincs fent scout gép SEMMI nem indokolja,hogy lássanak olyan messziről.............ÉÉÉÉÉÉÉS ahogy itt a kép is mutatja engem bezzeg látnak!!!!!! ott a kurvanagy füst és 2 Cruiser kezdett lőni rám én viszont a tápolt radar ellenére sem látok SEMMIT!!! és a SEMMIBŐL lőnek rám a láthatatlan ellenségek................ha én rakok füstöt ÉN nem látok semmit! ,de engem látnak..........hát hogy a kisfaxomba van ez??? ,mert már baszott mód idegesítő!

hogy lehet játszani ezzel a játékkal?
Pluskast
A játék per pill játszhatatlan. Nem bírok bejutni egy csatába mert akárhányszor elindítom visszadob a portba. Borzalom. WG-nek sikerült ismét alúlüberelni saját magukat.

remélem nyertem 😄 😄
Hehe... mintha a valóságban hasonló lenne a fölállás... vagy még ennél is jobb 😄
A valóságban is voltak álcázó festések, de azok a távmérőket voltak hivatottak becsapni. Persze a radarral nem tudtak mit kezdeni...
Meddig van zárt béta teszt? 50 csata után egyből megkapjuk a t4-es ÁrKanSas-t?

angelus1991ster.blogspot.hu

Meddig van zárt béta teszt? 50 csata után egyből megkapjuk a t4-es ÁrKanSas-t?

angelus1991ster.blogspot.hu

Voltunk együtt csatában (csak Te a másik oldalon 😊)
lol <#nevetes1> <#eljen>
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.06.21. 19:04:39
Csak azért kérdeztem, mert én 190 000 aranyat kaptam amiből megvettem az Atagot és maradt is még sok free xp átváltása után. Plusz sikerült egy bugos winratet is összehoznom.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

F2P játèkos 5k,fizetős 10k.

Aki bejutott a 0.4.0 tesztre az mennyi aranyat kapott a bejutásnál?

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Nekiültem és kifejlesztettem végre New Mexico-t.Full stock,de eszement jól kanyarodik.Megvertem közvetlen közelről destrot,próbálkozott ködbe meneküléssel és onnan nyomatta torpedókat,de sikerült szinte mindet kikerülni,öszvissz 1 torpedót kaptam be.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.20. 20:59:05

Mert pénzéhesebbek lettek.

Ja, ezért nem értem miért nem olyan a tesztszerver mint a wotnál, akkor lenne esély tesztelni...
én már többször is próbálkoztam olyannal hogy cleveland-el 😊 követtem a csatahajót csak éppenséggel akkor a csatahajók mindig engem fókuszáltak amíg el nem süllyedtem 😞
hát ez az! pont azokat a hajókat nem tudom/tudjuk kipróbálni ami nincs meg! GRATULÁLOK a sötét baromnak aki ezt így kitalálta..........
Nagyon nem érdemes ráfüggeni, mivel csak holnapig tart a tesztszerver...
azért jó nagy bunkóság,hogy most kezdhetem előről újra játszani az ágakat..........T9-10 helyett
kabel15
Igen tudom, viszont az előbb sikerült össze játszanom ez alapján egy csatahajóval. De 3 an be lehet menni csatába.

ugye azt tudod e hogy most csapatjátékról beszélsz? egy random csapat összeválogatásban ez szinte képtelenség. 😄DD már a wot is ezen vérzett el rögtön a legelején és azóta is csak egy UT team deathmatch szinten van megragadva.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

kabel15
Létrehoztam játékban SG WoWs Hungary csoportot. Ott lehetne csapatokat szervezni játékra.

kabel15
Ha a csatahajókat követné egy cirkáló és esetleg egy romboló rögtön más lenne a játék. Jelenleg az a gond hogy mindenki tudja hogy a csatahajók piszok lassan töltenek, így akár egy cirkálóval is közel mernek hozzá kerülni. És mivel a cirkáló bődölet gyorsan tölt simán le tud adni 6 sorozatot mire a csatahajó betölt. És ezt meg is teszik. De tegyük fel hogy a csatahajó mellett lenne egy kísérő cirkáló aki viszonozni tudná a tüzet, rögtön elgondolkodna a cirkáló hogy megéri e így harcolni. A kis romboló pedig tudna sunnyogni és amíg a csatahajó csatahajóra lő a káoszban néhány jól irányzott torpedóval el tudná dönteni az ütközet kimenetelét.

Én bejutottam. Kár volt. Néhány apróság van, pl a javítócsomag a hajón mostmár 2 féle, a második gyorsabban tölt, de pénzbe kerül. Lehet venni álcafestést a hajóra, ez is 2 féle, más-más tulajdonságot ad. A tech-tree teljes minden ágon. Bejön a 8-as szint a felhasználónál, ez tartalmazza az álcafestést. Az 5ezer arany pont nem jó arra, hogy megnézze az ember a nagyobb prémium hajókat, csak a 2 ruszkit lehet megvenni belőle. Inkább a kapitányok átképzésére illetve szabad xp átváltásra használtam. Ez is wg játék, miért nem úgy tolják a tesztszervert, mint a wotban: végtelen zsé, végtelen xp, sok arany?

Ezen kívül a lényeg semmit nem változott. Fullos sorozatok csatahajóval: 830 sebzés... Ennyit erről... 4 kört mentem, 3x bukta, mert továbbra is végtelenül bonyolult a 3 bázisból 1-nél többre odamenni. A retardált csapatok persze nem feltétlenül a wg hibája, de az, hogy 10ből 8x nálam vannak a retardáltak, az már kicsit gyanúsan nem véletlenszerű... A negyedik kör után kivágott a szerver, de ennyi elég is volt ebből a szarból, továbbra se tolom, majd talán ha kinyit. Nagyon talán...

Engem főként a csatahajók érdekeltek, de azok továbbra is játszhatatlanok, a lassú töltést, lassú fordulást még el lehetne viselni valahogy, de amikor 500-800 sebzéseket lövök, aztán nézek ki a fejemből fél percig és közben a hajó felét elbontják, az már undorító. Én meg nem fogok más osztállyal játszani, csak mert a fos balansz miatt rá vagyok kényszerítve. Tipikus wg, lásd wot, ahol kizárólag a medekkel lehet menni, a többi életképtelen. De akkor minek raknak be 200 járművet, ha ebből 30al lehet normálisan játszani? Esélyes, hogy ez a játék már a zárt bétában eljut arra a szintre számomra, hogy letörlöm a picsába, ami nagy kár, mert lehetett volna ebből egy isten játék, ha nem a wg fejleszti...
Üdv.
NA szerveren játszogattam eddig, de ma sikerült 1 EU kulcsot szereznem. A pingem határozottan jobb, viszont olyan dolgokba futok bele, ami a másik szerveren nem volt. 3 hajóval is próbáltam csatába menni, de 1-2 perc sorbanállás után visszadobott a kikötőbe. 2 kör után újraindítottam a játékot, akkor beengedett 1 csatába. Annak viszont ez lett a vége.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nálam van valami gond, vagy ilyen előfordul itt és nyugodjak bele? A sima szerveren vagyok nem a 0.4.0-án.
Utoljára szerkesztette: hippy, 2015.06.20. 16:13:46

kabel15
Nah már sorban állás is van 😄
Pedig gondoltam ki próbálok 1-2 hajót.

már ha sikerül bejutnod....

Akkor rosszul értelmeztem 😊 köszi
Nem,a teszt szerveren kapod.

Nagy szinten is ugyanez van.

Tehát ha felmegyek tesztszerverre akkor a teszt után kapok 10 vagy 5 ezer aranyat?
hát akkor a wg feldughatja magának a 0.4.0 kliensét meg az 5000 aranyát...... megyek vissza war thuderezni, majd holnap megpróbálom újra.

Caliph
most végeztem a patcheléssel,elsőre beengedett.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

szerverhiba, hibás email vagy jelszó, szerver túlterhelt, stb........ képtelenség bejutni most.

elvileg már mennie kéne a szervernek de még mindig nem lehet bejutni....

kabel15
Nem tudom, hogy engedi e. De mehetünk együtt ha igen.
kabel15 ként meg találsz játékban is.
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.06.19. 17:27:36

Minden szavaddal egyetértek (én is épp ott tartok mindkét ágon). Lehet együtt kéne bemennünk, egymást kiegészítve (már ha engedi a CC szakaszt).
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.06.19. 17:20:15

https://wotinfo.hu

Csak vicc volt, gyertek nyugodtan, megy a szerver.

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

úgy imádom mikor utólag nekiállnak módosítani a feltételeket...... <#levele>

Azt írják a 49% winrate a határ, aki fölötte van azt engedi be a szerver. Igazuk van, azért mindenféle jött-ment ne jöhessen be. 😊

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening