22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Hát úgy kéne megoldani.
  • Jeffjohnson
    Szonár már most is van a játékban. A cruiserek "Hydroacoustic search" nevű skillje. Igaz nem teljesen az, amire te gondolsz de ez simán lehetséges, hogy egy képesség lesz majd erre.
  • DantesHUN
    Ja, és szegény North Carolina-ak még torpedója sincs. Közelharcban, pár km-ről ezzel így a Tirpitz a legerősebb csatahajó lesz. És értem én , hogy nincs mindig ilyen közelharc, pár km-es távolságról, de azért ez elég komoly előny.
  • DantesHUN
    Egy lehetőséget vetettem fel csak.
  • Lokker
    " -nem lesz semmi radar, szonár,"

Neked van belsős embered vagy mi? Már megint világvégét vizionálsz.

"gondolkodnak a tengeralattjárók bevezetésén"

Erről volt szó, te meg tutira veszed, hogy lesznek. Ha lesznek is akkor is minimum egy év mire bekerülnek ismerve a wg tempóját. Nem mellesleg teljesen más a prioritás.
  • Pluskast
    Egy német srác tesztjátéka a Tirpitz-el. Ajánlom mindenki figyelmébe a videót a 12. perctől. Szerencsétlen North Carolina-ás srác anyázott rendesen amikor szembesült azzal, hogy a Tirpitz mivel és hogyan offolta ki :D

• DantesHUN
    Amúgy meg, az hogy a tengeralattjárók lassúak lennének: oké, de mind ez nem lényeges, ha láthatatlanok, -nem lesz semmi radar, szonár, - illetve ha nagy hatótávolságú és végtelen mennyiségű torpedójuk lenne. A rombolókkal is az a baj, van amelyiket abszolút nem látni, és sorozatban örökké lövöldöz torpedókat.

Igaz nem sokszor van ilyen,de marha jó ám, hogy előttem mondjuk 10 km nyílt víz, se egy sziget, se egy füst , semmi, és megjelenik a semmiből egy tucat torpedó. Hajó sehol. Kikerülöm-ha szerencsém van-és megjelenik még egy adag. Hajó sehol.

Vagy már is lennének tengeralattjárók? Vagy mi?
  • Dagohun74
    Ezekre játékmódokra esély sincs. Se a WG-nél se a Gaijin-nál pedig mindkét fejlesztőnél lett javasolva a fórumokon.
  • DantesHUN
    Ha bekerülnek a tengeralattjárók, az érdekelne, hogy lesz-e például szonár? Ha nem, hogy lehetne őket észlelni? És mivel lehet ellenük harcolni? Lesznek vizibombák? A rombolókon? Illetve, az is gond, hogy ha a rombolók tudnak harcolni majd a tengeralattjárók ellen, harcolnának-e? Vagy a hordozók? Kapnak repülőgépeket, úgy bombákkal ,hogy a tengeralattjárót megszórják? Így sincs semmilyen csapatmunka, a legtöbb hajó nem teszi a dolgát, amit tennie kéne.
  • Pluskast
    Várható volt. Viszont ahhoz valóban át kell dolgozni a játék engine-t, mivel per pill nincs olyan a játékban, hogy vízmélység. Ha erre rá is bólintanak ebből akkor is csak jövőre lesz valami. Idén már nem hiszem. Egyébként így lenne értelme a rombolóknak meg mondjuk lehetnének végre olyan játékmódok mint konvoj kíséret illetve támadás (bár ennek szerintem most is lenne értelme).
  • Jeffjohnson
    Ha úgy oldják meg mint a kínai wows-ben, akkor nem lesz vele olyan nagy gond.
    Azért a 2. vh-s tengeralattjárók, víz alatt lassúak voltak, még a Type XXI is csak 17 csomóval tudott menni a víz alatt. Nem igazán lehet ekkora sebességgel elkapni senkit sem, ezért szerintem kb. az lenne, hogy a csata feléig még csak olyan helyzetbe se kerülnek, hogy tudnának bárkire is indítani torpedót. Probléma inkább ott lenne, hogy ha a csata végén még él tengeralattjáró, akkor emiatt nagyon elhúzódnának a csaták és sok döntetlen lenne. A víz alatt eltölthető idővel nagyon komolyan ki lehetne őket egyensúlyozni.

Viszont ha mostanság kezdenek el ezen gondolkodni, akár évek is eltelhetnek mire ténylegesen bevezetik. Szóval annyira nem kell aggódni miatta. Előbb úgyis a maradék nemzeteket kezdik el bepakolni.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.08.10. 09:10:05
  • Dagohun74
    Hát annyira nem nagy dolog... a kínaiak is meg tudták csinálni.

kínai Wows
  • _dRaxx_
    04:00-09:00 között ne játszón senki. ilyenkor játszik a sok agyhalott unskilled fos. -.-
  • TiborTamas
  • kissssss
  • kissssss
    "lehet mégis lesznek Tengeralattjárók."

én ezt már tudtam zárt béta alatt is.... már éreztem előre hogy ez lesz.
  • Lokker
    remélem nem hagytam ki semmit...
  • Lokker
    köcsög cv-k köcsög destrok, köcsög tengeralattjárók, köcsög cirkálók
  • PrasCo
    Te jó isten, akkor mi lesz itt...
    mármint a játékban is, de a topikban pláne.
  • Dewri
    Ezzel mondjuk vitatkoznék, mert általában egyedül harcolok a térkép másik oldalán nagy túlerő ellen, mégis a végén többnyire bőven a top 3 pontszerző közt vagyok a csapatomban, pedig ők egy kupacban ücsörögnek...
  • Plata
    Állati,lehet mégis lesznek Tengeralattjárók.
    " korábban ugyan nem volt tervben, de mostanság gondolkodnak a tengeralattjárók bevezetésén a World of Warships-ben, ezenkívül elképzelhető hogy a cirkálókat light és heavy osztályokba sorolják majd"
    Jah gamescom-on mondták.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.10. 00:07:52
  • TuskoMobile
    Szerintem jobb nagy csapatban menni persze függ az emberektől mennyire használják ki a helyzetet össztűzzel de általában simán nyernek mert túlerőben vannak még az a 3 hülye aki a másik irányba tart és úszik szemben az árral az mindig a végén grátisz kill marad igazi csemege amire kapnak mint tyúk a takonyra és lehetnek full hp-n is annál jobb több dmg és pontot érnek.

Persze most ennek hatására kialakulóban van a kemény kempelés amivel max csak az időt lehet húzni de a végén úgyis bedarálják
    Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.08.09. 23:33:47
  • TuskoMobile
    jah így van
    legnépszerűbb mész bs-el és eltűnik mellőled a support és ugye te már nem éred utol őket hát akkor cv-vel mennyi az esélyed xD
    és leszednek/kiszednk könnyen az ellenségek
    szóval már az elején eldől és nagyon fontos merre mész

A másik hogy a játék is szándékosan szétszórja az embereket :(

Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.08.09. 23:19:34
  • Endre
    Amit én látok CV ügyben: max behúzódik valamelyik sarokba és az Istenért el nem mozdul onnan. Ha én tudom, hogy ott lesz az ellen is tudja. A 99% ezt csinálja. Épp most próbáltam rávenni egyet, hogy szép lassan menjünk arrébb (cirkálóval voltam), meg nem mozdult volna. Csapat messze 4 ellen persze tudta hol keresse, védtem amíg tudtam aztán engem is kilőttek.
  • Dewri
    Élesben nem működnek az oktató videókon látott dolgok. Az oktatófilmeken valahogy mindig az történik, aminek történnie kell, a cirkálók fedeznek, a csapat együtt mozog, stb. A valóság teljes káosz, full agyhalottakkal, 15-en 20 felé, stb...

CV-vel nem érdemes emiatt a csapattal menni. Némi pályaismerettel már lehet tudni általában hol szoktak jönni leginkább az ellenfelek, úgy kell elhelyezkedni, hogy az áttörési pontoktól jó távol legyél. Aztán ahogy halad a játék, esetleg lehet mászkálni, ha tisztul egy oldal, akkor oda, ilyesmik. De az elején semmi esetre se indulj el előre a többiekkel, mert az halál...
  • Endre
    Most kezdtem játszani CV-vel, coop módban gyakorolgattam a manuális célzást, talán már megy is. Viszont. Próbálom a gyorstalpaló szerint használni a járgányt, a csapat közelében maradni, de mivel a sebességem szinte semmi ott maradok magam, egy dd felderít és végem. Én ha van CV a csapatban ott cirkálgatok a környékén ha épp megfelelő hajóval vagyok és mindig akad valaki a horogra. Valamiféle alkalmassági kéne ezekhez a játékokhoz
  • Bucser
    Japan DD-vel szoktam eloreengedni torpokat szigetek peremerol az elejen amig van ido ujratolteni az elso kozeli kontaktig. Egyszeru coverage szerzes kerdese... ne csak nekem kelljen kerulgetni es ha valaki van olyan hulye hogy belerongyol ingyen pont volt.
  • seepheeerd
    Teljes kezdő guide
  • zsupeti
    Most már tudom,h mi miatt fostam/fosok ezektől ha csatahajóban ülök.

• Endre
  • Kronos79
    Nekem egyszer elegem lett. Kb. 4 napja harmadszor szedett ki saját hülye. Ezúttal én japán cirkálóval, ő rombolóval. Eleresztett egy sorozatot. Persze nem tűnt fel neki, hogy közel azonos sebességgel haladunk azonos irányba egymástól úgy 2,5km-re és a HP-m kb. 85%-a elpárolgott. Barátságosan visszaköszöntem neki 3 torppal. Az ő hajója nehezebben viselte a találatokat.

Többségében azokat a hülyéket nem bírom megérteni, akik meglátnak egy ellenséges hajót 10+km-re és már lövik a torpedókat (T3-4-5-ről van szó). Nem baj, hogy sziget és hatótáv problémák vannak. Kit érdekel? Ez olyan lehet részükről, mint a megijedt állatoknál a berosálás, bepisilés. Torpedó "kakik" el, talán megijesztik a 10+km-re lévő ellenfelet, és minden oké. Te meg nem is számítasz rá, hogy valaki ilyen távolságból megereszt egy sorozatot. Ez az igazi facepalm.
  • PrasCo
    :D Igen, azon mondjuk még most is röhögök, ahogy olvasom.
  • DantesHUN
    Ez semmi. A saját magát megtorpedózó hordozó. Na az a valami.
  • PrasCo
    Két napon belül másodszor torpedóz meg csapattársam.
    Már kezdem elhinni, hogy ez a dolgok normális menete.
  • zsupeti
    Újraosztottam a parancsnoki skilleket,és felpattintottam az "Advanced Firing Training" et.
    15 gépet kapott le a légvédelem,3 rám küldött rajból.
    Hullottak mint a legyek. :)

Valaki írta itt pár napja,annak nagyon köszönöm a tippet.
  • Endre
    Neked is
  • Endre
    Köszi.
  • PrasCo
    Ez így érdekes lett. IV-es jenki DD, Clemson; Mk14-es ágyúfejlesztés. Akárhogy forgattam meg tapogattam, ezek pöccre ugyanazok az ágyúk voltak papír szerint, csak némi plusszal a fejlesztési fán legördülő menü nélkül semmitmondó Artillery-számnál, az "After mounting" után. Sehogy se értettem, ez azért bentmaradt marhaságnak (mint a 37mm-es Maxim légvédelmi gépágyúk az Albany-n...) kissé túlságosan szem előtt lett volna. Megvontam a vállamat azzal, hogy nem sietek sehova, erőforrás akad, beruházok rá, ha semmi másért, legalább azért, hogy vizualitásban szép legyen, ahogy kap egy koszorút a gép.
    ...most négy helyett nyolc ágyú van a hajón. Ja? Oké.
  • Trucker39
    Végre betöltődött. Settings/Controls/ Display team panels pipa

• Dewri
    Angolul van leírás:

Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.09. 16:10:17