World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.20. 20:59:05
BattleTag: kabel15#2672
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Ezen kívül a lényeg semmit nem változott. Fullos sorozatok csatahajóval: 830 sebzés... Ennyit erről... 4 kört mentem, 3x bukta, mert továbbra is végtelenül bonyolult a 3 bázisból 1-nél többre odamenni. A retardált csapatok persze nem feltétlenül a wg hibája, de az, hogy 10ből 8x nálam vannak a retardáltak, az már kicsit gyanúsan nem véletlenszerű... A negyedik kör után kivágott a szerver, de ennyi elég is volt ebből a szarból, továbbra se tolom, majd talán ha kinyit. Nagyon talán...
Engem főként a csatahajók érdekeltek, de azok továbbra is játszhatatlanok, a lassú töltést, lassú fordulást még el lehetne viselni valahogy, de amikor 500-800 sebzéseket lövök, aztán nézek ki a fejemből fél percig és közben a hajó felét elbontják, az már undorító. Én meg nem fogok más osztállyal játszani, csak mert a fos balansz miatt rá vagyok kényszerítve. Tipikus wg, lásd wot, ahol kizárólag a medekkel lehet menni, a többi életképtelen. De akkor minek raknak be 200 járművet, ha ebből 30al lehet normálisan játszani? Esélyes, hogy ez a játék már a zárt bétában eljut arra a szintre számomra, hogy letörlöm a picsába, ami nagy kár, mert lehetett volna ebből egy isten játék, ha nem a wg fejleszti...
NA szerveren játszogattam eddig, de ma sikerült 1 EU kulcsot szereznem. A pingem határozottan jobb, viszont olyan dolgokba futok bele, ami a másik szerveren nem volt. 3 hajóval is próbáltam csatába menni, de 1-2 perc sorbanállás után visszadobott a kikötőbe. 2 kör után újraindítottam a játékot, akkor beengedett 1 csatába. Annak viszont ez lett a vége.
Nálam van valami gond, vagy ilyen előfordul itt és nyugodjak bele? A sima szerveren vagyok nem a 0.4.0-án.
Utoljára szerkesztette: hippy, 2015.06.20. 16:13:46
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
kabel15 ként meg találsz játékban is.
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.06.19. 17:27:36
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.06.19. 17:20:15
https://wotinfo.hu
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
Nagy a dilemma, hogy melyik ágat érdemesebb húzni. Amerikai repülők lényegesen erősebbek, vagyis ha nem is erősebbek de míg egy japán csapatba van 4 repülő addig egy amerikaiba 6. Szóval 1v1 ben amerikai fog nyerni. Viszont ugyan akkor ott van az is hogy míg egy japán azonos szinten 6 csapatot irányít egy amerikai max 4 et tud. És itt jön a probléma, hogy nem tudjuk magunk elosztani hogy milyen gépeket szeretnénk vinni magunkkal, előre meghatározott séma alapján kell kiválasztani. És ez az amerikai hajók nagy hátránya (kis szinten legalábbis) 5. szintű amerikai anyahajónál járok, de lényegesen kevesebb siker élményem van mint a japán 6 os anyahajóval.
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.06.19. 16:20:03
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Ez most akkor hogy is van ?
A teszt szerver június 19-től 21-ig tart (a június 10 előtti CBT accountok férnek csak hozzá).
Utoljára szerkesztette: sith7, 2015.06.19. 13:20:41
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Sith7: Elnézést a félretájékoztatásért.
Most akkor bárki beléphet, vagy nem ?
Pedig már nagyon kipróbálnám a játékot.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.06.19. 12:21:06
New-Yorkkal megyek, start után 3 torpedó raj és 2 bombázó raj. Foroghattam én torpedó ledobás előtt akár egy évvel is, amerre csak akartam...minden irányból jött az áldás. HP-m több mint a fele szevasz. Aztán láthatáron kívülről, vagy a világűrből nagy kaliberű sorozat telibe ver. HP-ből alig maradt valami. Nyomom visszatöltést, de az csak egy vékonyka vonásnyit ad hozzá. Fene sem érti, máskor azért a HP visszatöltés többet ad.
Megjelenik egy Yubari és a kis meggymag köpőjével néhány sorozat HE-vel elsüllyeszt. Persze közben én meg egy teljes AP sorozattal derékba lövöm és csak -3000-ret sebzek rajta (Pont AP volt töltve és nem volt időm áttölteni HE-re). Fasza! Csak egyetlen 1 ellenféllel találkoztam és a New-York máris korallzátony. Csatahajó kuka.
A kikötőben átülök az Aoba cirkálóra. Erre a nyomorult MM berak az X pályára, ahol mindig bukok.
De most nem! Egy csapattárs Baltimore cirkálóval pálya szélén kerülünk nagyot. Szépen hátba kerültük az ellenfél csatahajóit, és egyesével 3 db-ot is elsüllyesztünk ugyanazzal a taktikával: sziget mögül Aobával közelről szűk sávban elengedett torpedókkal megtorpedózva, majd a két cirkálóval a csatahajó körül forogva folyamatos HE sorozatokkal a maradék HP-jét lefaragva elsüllyesztve. Ráadásul az egyik csatahajó Tier IX-es volt!
Komolyan mondom ez volt az első eset, hogy idegen csapattárssal ilyen jól össze tudtam dolgozni (pl. torpedóvetés előtt lassított és előre engedett, vagy ha én jobbra kerültem az ellent, akkor ő balra, hogy két tűz közé vegyük stb.). Ráadásul ez volt az első eset, hogy nyertem az X pályán.
Szóval aszem maradok a cirkálóknál. Jelen verzióban az a legjobb.