22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Kronos79 #7304 Annyit mondott róla, hogy érezhetően kevesebb. A patchnotesban nincs szó ilyenről, ezt el is mondja, de WG-éktől már megszoktuk, hogy leírva nincs, de mégis volt változtatás. Ne haragudj, de tesztszervert ezért nem akarok letölteni, így sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom. A pontosságnövelés viszont nagyon jól látszott a videóban. 3km-en belül egy-két kivétellel minden lövedék a célzott helyre megy. -
#7303 All aboard the HE-spam train! -
DantesHUN #7302 És mitől lett kevesebb? Én annyit olvastam, hogy csak 3 km-en belül növelik a pontosságot. -
Kronos79 #7301 Az előbb néztem Jingles legújabb videóját. Lesz itt sírás, ha tényleg így van. Érzése szerint kevesebb lett a citadella találat. Elmondása szerint nem csak ő érzi így, mert a fórumon is felvetődött ez a téma. -
#7300 El se hiszem, hogy Furutakával lehet ilyen kört menni...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
seepheeerd #7299 Nem csak azt, de a BB-k védelmét is, megy mindenki a saját feje után. Pedig egy kis csoport (BB/CA/DD) igen csak ütősen tudna támadni egy-egy hajót.
Tegnap hátul maradtam, hogy legalább az első légitámadás szétszórásában segítsek, folyamatosan támadták a srácot, még egy CA volt ott... A játék felénél megkaptam, hogy camper vagyok :)
(A végére volt pár citadellám és két elsüllyesztett hajóm, nekik megmaradt a két cv és egy BB, mindhárom lőtávolomban, de a torpedók szétszedtek. Nekünk vagy 4-5 hajónk volt még életben, de fene tudja merre jártak. Draw lett)
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.08.14. 15:56:49 -
Jacktor #7298 Hiryu: 25%.
16 csatából 4-et nyertem vele. Félelmetes hogy magasabb szinten milyen szinten szarják le a CV védelmét (ha nem szakaszban megyek). Az első 5 percben nem is látjuk az ellen hordozó gépeit, ebből egyértelmű hogy a pálya szélén sunnyog épp és engem keres, de senki nem hajlandó segíteni még kérésre sem. -
seepheeerd #7297 Ezt mondják fórumon is: baromira nem jelent semmit a win rate. -
Dagohun74 #7296 Az a baj egyre több ilyen játék lesz. A programozóknak is könnyebb elég beleírni RNG-t és mehet. Valahogy sokkal jobb úgy játszani mint pl.: a War Thunderbe kiállok a tigrissel a dombra kurszkon és semmi nem lövi át 1km távolságból. Ma már nem de régen így volt. Nem kellett szerencse, vagy beüt vagy nem és mennyit sebzel, sorsol a gép. Tudtam mit tud a adott technika. De ezt lemodellezni sokkal nehezebb mint a dobókockát. Ezt hiányolom ebből hogy megismerd a hajót, tud hogy mit tud és feszegesd a határait, de így nem lehet. Na peace. -
#7295 Köszi a segítséget de tudom, hogy hol kell keresni :P Nem is azért nem tudom, hanem mert egész egyszerűen nem érdekel :) -
Jacktor #7294 Ha nem lenne szórás, állítom hogy rosszabb lenne a játékélmény. Mikor 15 km-ről becélzol és rálősz egy hajóra, szórás nélkül neked pontosan telibe kellene verned a sebzéshez, aminek a legkisebb az esélye, hisz még ha jól is céloztál, ő ha kicsit is belekorrigál a kormánnyal vagy a sebességgel, akkor már 0 találatod lenne. Így meg a szórás akár a kisebb célzási hibákat is képes korrigálni úgy, hogy a nagyon szélre került lévő lövedék betalál. -
_dRaxx_ #7293 WOWS odalán meg tudod nézni magadnak. Jobb felül ott a neved. Kidobja a wot, wowp meg a wows(katt a wows) és ott is van minden. :D Köszi az infót 7291ben :) -
#7292 ha valaki elvállalja (meg a többség is szeretné stb stb), beállítom neki. :) -
#7291 Házi Gazda. -
#7290 Szerintem nem figyelj a statodra. Teljesen felesleges, meg amúgy is mit számít? Ok ha klánban akarsz játszani talán mert egyes csapatoknak fontos, hogy olyan játékosaik legyenek akiknek jó a statisztikájuk, de azon kívül szerintem tök mindegy. Szerintem az én win ratem kb úgy 40-42% között mozoghat, de igazság szerint leszarom mert ez kb a 12-13 éves vérpistikéknek fontos. Relax és mély levegő:) Ha meg végképp nem bírod tarts szünetet :) Ha meg van kedved hozzá megyek veled. Két Iowa az már csak képes valamire ;) -
_dRaxx_ #7289 HG az mi az? -
_dRaxx_ #7288 Na akkor tisztáztuk mi kell a játékhoz.. SZERENCSE ! Többet meg ne lássam hogy itt rísz. :DDD Mentél egy szar meccset zárd le magadban hogy ez így alakult nem volt szerencséd e van. Jó meccsekről meg lehet pakolni a képeket meg mesélni stb... :)
Utoljára szerkesztette: _dRaxx_, 2015.08.14. 11:41:44 -
#7287 Ha nincs ember akkor időre bevállalom. -
Lokker #7286 Kéne HG-t választani. Van aki vállalná? -
StrikeFor #7285 pont leírtad ugyan azt amit én reggel.... :) -
StrikeFor #7284 nem adtam el...volt rá jelentkező /még magyar is :P / pedig ugye "drága" volt....... -
_dRaxx_ #7283 Szééép ! Gratula :) -
_dRaxx_ #7282 Hát igen oda kéne raknia magukat az ágyúknak mivel nem egy megy mag köpködő fegyverről beszélünk.. DE ! Akármit mond bárki is vagy beadja vagy nem(vagy szerencséd van vagy nem) Ez így lett kitalálva és egyre több ilyen játék lesz én úgy vettem észre. Csak egy pl. Counter Strike Global Offensive nevű fps gémmel tolom. Felfutóban van az utolsó nagyobb rendezvényt már majdnem 1 millióan nézték online meg a helyszínen is az aréna fullon volt. Van egy rank rendszer amiben eljutottam a legmagasabb szintre(global elite) ugye értelem szerűen a legjobbak között vagyok. Van feljebb is de arra már nincs külön rang. Akik e fölött a rank fölött vannak azok a játékosok ebből élnek hogy játszanak egész nap. Volt egy időszak mikor nagyon ki függtem a játékot(gyakorlás orrba szájba) hiába gyakoroltam ott is órákat és hiába tudtam már minden kis rafkóságot még ez is kevés volt néha mert nem volt egyszerűen SZERENCSÉM. Akár mennyire is tudtam hogy mit csinálok volt amikor közöm nem volt a játékhoz mert nem úgy jöttek ki dolgok ahogy szerettem volna szóval nem volt szerencsém. Egyik pályán lőttem 20-30 freget egy meccs alatt ez jónak számít következőn meg örültem ha meglőttem a 10-15 freget ami nagyon gáz.. ahol meglőttem a 20-30 freget szerencsém volt ahol meg lőttem 10-15 freget ott nem volt szerencsém és nem úgy jöttek össze a dolgok ahogy elképzeltem. Ebben a gyönyörű játékban még meg is kell tanulni a fegyverek a recoliját vagy is hogy hogyan mozgasd az egeredet lövés közben hogy a golyók oda menjenek ahol a célkereszted van vagy is ahova te szeretnéd hogy menjenek azok a golyók. Hiába tanultam meg lőni és hiába voltam pontos.. ha nem volt szerencsém akkor nem adott be semmit... ha meg szerencsém volt azt is beadta mikor az ember feje mellé lőttem. szal szerencse szerencse hátán. aki meg nincs jóban a szerencsével az hanyagoljak a WoWs meg az ilyen jellegű gémeket. :D
Utoljára szerkesztette: _dRaxx_, 2015.08.14. 11:24:33 -
Lokker #7281 Na nem sikerült eladni az accot? -
#7280 Ez van ha nem én vagyok az elsődleges célpont :D
-
#7279 -
StrikeFor #7278 engem nem vernek pofán tesó.......megsúgom :) -
Sendrov #7277 As teszt szerveren néhány csata és már lehet is szintet ugrani. Ez magas a tierekre is igaz. Szóval nyugodtan lehet nyomni a teszt szervert, gyorsan meg lesznek a hajók.
Utoljára szerkesztette: Sendrov, 2015.08.14. 10:27:55 -
#7276 így van, mindenki hülye csak te vagy a helikopter
f.sznak játszol még mindig? csak erre válaszolj, ha ennyire köcsög a wg meg a random meg az atya úristen MIÉRT_JÁTSZÓL_MÉG_MINDIG?
Ha téged pofán vernek mindig egy boltba miért jársz vissza ugyan abba a boltba? -
#7275 Nem sok WoT teszt szerveren voltam, de ott fel volt emelve a xp szorzó is, egy sima csatában kaptál olyan 15000xp 3-4 csata és mehettél a másik tankkal. -
StrikeFor #7274 tegnap akartam én is írni :D munka,strand,család után ülj le és kezdj el grindelni megint T1-ről 0 XP vel :D :D ezek betegek baszki :D
miért nem lehet az összes hajót odaadni,hiszen ez úgysem a valós accountod és legalább változatosan lehetne tesztelni.....ez a WG kegyetlenül kecseg banda! 2 nap 8-10 órás játékkal el is éred a t5-6 ot :D -
Scharnhorst #7273 Én sem értettem, de ott volt a dokkjában a T1-es Hermelin meg a T8-as Tirpitz. -
StrikeFor #7272 10 perce megy a meccs.....már csak alig 200 pont az ellenfélnek a győzelem ,de az én csapatom A felett a kezdőben tétován balfaszkodva,kempel! és ez NEKEM ,az én statomnak egy újabb loss.......hát igen b+ sok közöm volt a vereséghez...elindultam A-hoz 2 rombolóval,de amikor ott 4 ellenfél tűnt fel a rombolók visszamentek a kezdőre engem meg bedaráltak.........faszkivan
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.14. 10:00:06 -
Dewri #7271 Gondoltam megnézem a tesztszervert. 1 milliárd kredit, 2500 arany, ez igen! 0 xp... Ennyit erről.
Tier1-ről indulva, level 1 userrel kéne 3 nap alatt "tesztelni". Mit teszteljek, a tier-3-4-5-öt, ami már amúgy is van? Mert 2 nap alatt ki jut el minden ágon tier 10-re? Mármint olyan, aki nem ült ott napi 24 órában a gép előtt...
Miért nem lehet rendesen megoldani a tesztelést, mint a wotban???? -
Kotomicuki #7270 Valaha (tán a 8-as verziók feléig) a wot-ban is többségében voltak a kiszámítható lövések - és jöttek is az eredmények - , de mára az is csak egy unalmas és még bosszantóbb szerencsejátékká lett lezüllesztve - a wowp és a wows meg már eleve így kezdtek és remény sincs a megjavulásukra! -
StrikeFor #7269 ez mondjuk igaz...kevés DD él túl meccset.....,de legalább ha talál a torpedó ott van sebzés rendesen :)
új peccs,remélem hoz valami kis élményt -
#7268 Német hajókat? Minek mikor a a 4.1-el nem is jönnek? Mindegy nem kell nekem ezt értenem. -
Dewri #7267 Ja. Kíváncsi leszek az új rendszerre, ami majd a "győzelmek száma alapján" rak össze embereket. Mert "győz" az is, aki a pálya szélén semmit nem csinál és nyer a csapat, "győz" az is, aki berohan foglalni és győz az is, aki sorjázza a killeket közelharcban... Ez még mindig nem képesség alapú cucc, de legalább már valami, mindenképp örvendetes! A 7v7 külön jó dolog, nem tart majd 20 percig és egyedül is jobbak az esélyek, mint 15 ellen.
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.14. 09:02:39 -
Dewri #7266 Korábban már írtam, a DD-t ne vedd egy kalap alá a CV-vel, mert egy jó DD körhöz, főleg magasabb szinten, igenis vért kell pisálni és még akkor is halál a vége legtöbbször (nekem egyetlen túlélésem sincs DD-vel, tier4-5...)!! A semmibe elengedett torpedó trükk se működik mindig, ahhoz is nagy mák kell, hogy pont arra járjon valami, ami pont belemegy, ez nem mindennapos eset... -
StrikeFor #7265 pontosan! és ezt nem értem a WG részéről,hogy miért csinálja,mert oké most még csak rávesszük magunkat a játékra,de már egyre kevesebbet játszom és tudom,hogy ez kifog golyózni idővel.......