World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megoldódott, dx hiba volt.
Azért ami a bétáért járt kis röppentyű az nem volt olyan vacak, jól bírta a strapát és mindig volt vele 3-4 killem
Annyival mint a Wyoming. Amúgy honnan tudjuk?
WoWp-ben t2-3 vackokat adtak.Elég használhatatlan szutykok,szerintem.
vajon mekkora a lőtávval fog rendelkezni az a 4-es ajándéknak?
egyébként kár hogy itt összesen adnak 1 tankot, wowp-ben adtak 3-at is de a játék szar.
egyébként kár hogy itt összesen adnak 1 tankot, wowp-ben adtak 3-at is de a játék szar.
Jól érzed 😊
https://wotinfo.hu
Mondjuk én azt nem értem, hogy ennek az üzenetnek mi volt az értelme. Az ázsiai szerverre kiírták, hogy wipe hamarosan, az eu oldalra meg kitették, hogy majd a wipe után megkapjuk az Arkanssas-t, de a wipe az még nagyon messze van. Akkor most hamarosan vagy még messze van? Vagy a kínaiaknál hamarabb lesz nyílt béta? Némi fejetlenséget érzek a fejlesztők részéről.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem baj ,hogy csak 50 csata, csak mondjuk esetleg csinálhatták volna úgy 50 csatra: jár érte tier 3-as kis romboló
100 csata: tier 5-ös cirkáló 300 csata: csatahajó. Jutalmazhatnák jobban, aki többet ment. De jól van ez így.
100 csata: tier 5-ös cirkáló 300 csata: csatahajó. Jutalmazhatnák jobban, aki többet ment. De jól van ez így.
örülj neki hogy csak ennyi, war thunderban 1000 killt kellet összehozni 1 hét alatt és akkor is csak esélyekért játszott az ember... nem pedig biztosra, 50 killenként egy ládanyitás én megcsináltam 850-ig(17láda) és talán ha egyszer voltam a közelében a T2 prém tanknak.
itt meg majdnem ingyen adják.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.06.11. 15:59:23
itt meg majdnem ingyen adják.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.06.11. 15:59:23
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Amúgy nagyon olcsón adják a jutalom hajót. 50 csata? Az eléggé semmi.
Ahamm. A WG egy (azaz 1) darab, semmibe nem kerülő béta kulcsot nem volt képes adni nekem hónapokig a wows-hoz (akkor még nem volt pre-order csomag), pedig több admin is hitegetett róla utána levélben (miután elküldtem az oldal referenciáit). Akkor szerinted mennyi az esély arra hogy a gamekapocs.hu/szerző akár egy fillért is kapott azért hogy így írja meg a cikket ahogy? Ne vicceljünk már...
OBT-Release: Kiemelném, hogy sehol nincs biztosra írva az, hogy nem lesz wipe az OBT után. Mindenhol csak "valószínűleg/előreláthatóan/terveink szerint" van. Ettől függetlenül a mostani álláspont az hogy nem lesz. Reménykedjünk.
Wipe:
1. Pénzért vett (pre-order) prém hajók: Visszakapod őket
2. Pénzért vett (pre-order) arany: Visszakapod mindet, akár elköltötted, akár nem.
3. A játékban, aranyért vett prémium hajók: törölve lesznek, de az árukat aranyban visszakapod (lásd 2-es pont)
CBT account adatok törlése (wipe) hamarosan + CBT jutalmak
OBT-Release: Kiemelném, hogy sehol nincs biztosra írva az, hogy nem lesz wipe az OBT után. Mindenhol csak "valószínűleg/előreláthatóan/terveink szerint" van. Ettől függetlenül a mostani álláspont az hogy nem lesz. Reménykedjünk.
Wipe:
1. Pénzért vett (pre-order) prém hajók: Visszakapod őket
2. Pénzért vett (pre-order) arany: Visszakapod mindet, akár elköltötted, akár nem.
3. A játékban, aranyért vett prémium hajók: törölve lesznek, de az árukat aranyban visszakapod (lásd 2-es pont)
CBT account adatok törlése (wipe) hamarosan + CBT jutalmak
https://wotinfo.hu
A hivatalos válasz a fejlesztők részéről az, hogy új nemzet csak az OBT után jön. Először a ruszkik aztán a németek és angolok.
Ne félj, jönnek azok hamar, pedig nekem nem hiányoznak. Inkább az angolok, de ruszki, német lesz a sorrend.
Engem most az érdekel mikor kerülnek be új nemzetek.Még ruszki hajó sincs,pedig ruszki játék.
Engem igen, és nem azért mert ,,német hajó%!!!!!444" hanem mert gondolom t8-as prémium lesz, és tier 8-as prémiumok a legjobbak. Bár ettől még lehet nem adok érte pénzt, csak érdekel.
Bismarck engem csöppet sem izgat,de valami érdekes prém hajó biztos lesz.
Na és ha OBT-re bekerül a Bismarck, mondjuk, tier 8-ba? Azért az elgondolkodtató.
Nem én nem veszek prém hajót,majd ha kijön a játék,figyeld meg ha már rendesen kiadják sokkal jobb prém hajókat fognak kiadni.WoT-ban és WoWp-ben is ez volt,a túl korán megvett prém tank vagy repülő gyönge vacak az újabbakhoz képest,és bénább is.
Ha OBT-ben vásárolsz pénzért vackokat az megmarad,ha jól értem.De nem az elért hajók és a többi.Ha veszel aranyért vagy mi a szarért hajót az meg fog maradni.De más nem igazán.
A jelenlegi darabokból nekem egyik sem jön be igazán (ok talán a Kitakami) úgyhogy én még várok vele. Ha a Bismarck kijön akkor azt lehet megvenném.
Aha, oké. Ha írták akkor rendben,. akkor megmarad mégis.
Viszont ha így van, és OBT-re megy a játék, vesztek-e prém hajót?
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.06.11. 13:35:54
Viszont ha így van, és OBT-re megy a játék, vesztek-e prém hajót?
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.06.11. 13:35:54
Akkor olvasd el ezt a topikot légyszíves és azon belül a 26-os hozzászólást.
Ezek szerint már van rendesen szimulált páncélvastagság, páncélelrendezés?
Bocs ha hülye a kérdés, csak néha nézek rá a topicra, hogy hogyan fejlődik, érdemes-e majd open bétában ránézni stb.
Bocs ha hülye a kérdés, csak néha nézek rá a topicra, hogy hogyan fejlődik, érdemes-e majd open bétában ránézni stb.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Naná hogy lesz,és a jutalmad majd attól függ mennyit játszottál vele.
OBT után is lesz,WoT és WoWp-ben is volt.
Nem-e? Az mindig van. A Wot és a repülős rész nél is volt, OBT végén. Szerintem lesz.
Nem lesz OBT után wipe. Csak a zárt béta befejeztével lesz egyszer.
Ha megmaradna OBT után is, csak ügye nullázott eredménnyel, és nulla XP-vel, végülis nem rossz.
De ha vége a bétának és kijön a játék akkor is kapsz jutalmat.Kb ugyanezt.
Ajándék lónak ne nézd a fogát. Prém hajó, ha másra nem creditet lehet vele gyűjteni. De amúgy nem értem: ajándék hajó és? Az OBT után is lesz még egy wipe. Ismét elveszik, szóval feleslegesnek érzem.
Nekem szerencsém volt,volt alpha teszt hétvége,amire bárki jelentkezhetett.Én is mentem és végig is játszottam,azok pedig akik voltak alpha hétvégén később kaptak zárt béta meghívót.
Háát,50 csata kell legalább zárt bétában.
Sajna nekem már több mint 400 csatám volt,úgyhogy az 50-es határt már nem tudom elérni.<#vigyor>#vigyor>
Pontosan nem tudom hány csatát nyomtam le,de 436 volt múltkor asszem.
Viszont szerintem ez a T4 amcsi csatahajó nem lesz nagy szám,emlékszem mit kaptam WoT tesztelésért,egy olyan T4 tankot amit még t5 tankok sem lőttek át,de szakadékba is max 30 kilométerrel tudott zuhanni,és scout volt.<#wow3>#wow3>
Semmi sem nagyon lőtte át,de a csata végére nem is érte el a pálya felét.<#taps>#taps>
El is adtam a francba.WoWp bétáért megint egy ótvar szutykot kaptam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.11. 12:34:20
Sajna nekem már több mint 400 csatám volt,úgyhogy az 50-es határt már nem tudom elérni.<#vigyor>#vigyor>
Pontosan nem tudom hány csatát nyomtam le,de 436 volt múltkor asszem.
Viszont szerintem ez a T4 amcsi csatahajó nem lesz nagy szám,emlékszem mit kaptam WoT tesztelésért,egy olyan T4 tankot amit még t5 tankok sem lőttek át,de szakadékba is max 30 kilométerrel tudott zuhanni,és scout volt.<#wow3>#wow3>
Semmi sem nagyon lőtte át,de a csata végére nem is érte el a pálya felét.<#taps>#taps>
El is adtam a francba.WoWp bétáért megint egy ótvar szutykot kaptam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.11. 12:34:20
Nocsak, rákaptam a CV ízére 😊

Jah azt gondoltam.
Ezt írták, de minden függ a lejátszott csaták számától (aktivitástól) ami érthető is...
A valóságban is könnyű cirkáló volt. '41-ben Wake-nél süllyedt el.
azt jól látom a 3 premium shop-os hajónál hogy 1 évig exclusive lesz és majd az 1 év letelte után lehet csak megint venni?
egyébként a yubari az destroyer vagy cirkáló?
egyébként a yubari az destroyer vagy cirkáló?
Ha lesz is Wipe Xp-t meg acc szintet kapsz szerintem.Alfa tesztelésért is járt szint,meg pénz és marha sok xp.
Na, azért ott azt írják hogy lesz néhány dolog a söprés után az inventoryban, ami miatt érdemes tolni...
(Account level, részben, jelzőzászlók, részben, két tapasztalati pontokkal rendelkező parancsnok)
(Account level, részben, jelzőzászlók, részben, két tapasztalati pontokkal rendelkező parancsnok)
A Gamekapocs magazin írt a játékról. Méltatják rendesen, bár mondjuk valószínűleg pénzt kapnak a Wargamingtől, különben nem írnának ilyesmit:
"A World of Tanks vonzerejét sok játékos számára az elképesztő mélysége adja: a saját és az ellenfél erősségeinek és gyengeségeinek pontos ismerete elképesztő előnyhöz juttatja azt, aki heteket-hónapokat szán a páncélvastagságok, tűzgyorsaságok, különböző rejtett együtthatók megtanulására"
Elképesztő mélység... Abban a full random fos játékban ugyan mit számít a páncélvastagság, még a gyenge pont is átlőhetetlen, ha épp úgy akarja a játék... Vicc...
"A World of Tanks vonzerejét sok játékos számára az elképesztő mélysége adja: a saját és az ellenfél erősségeinek és gyengeségeinek pontos ismerete elképesztő előnyhöz juttatja azt, aki heteket-hónapokat szán a páncélvastagságok, tűzgyorsaságok, különböző rejtett együtthatók megtanulására"
Elképesztő mélység... Abban a full random fos játékban ugyan mit számít a páncélvastagság, még a gyenge pont is átlőhetetlen, ha épp úgy akarja a játék... Vicc...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát igen. Én nem is megyek már vagy 2 hete, hetes szinten vagyok japán csatahajóval, USA cirkálóval, ötösön amcsi csatahajóval. Itt már kezdenek durva xp-k lenni, de úgy gondolom nem tolok bele napi sok órát azért, hogy majd egy nap arra érek haza melóból, hogy le van nullázva az egész, mert OBT lett... A lényeget már láttam, mind a 6 pályán voltam már (nem biztos, hogy hat van, csak arra utaltam, hogy elég kevés....), komolyabban ráfeküdni majd OBT-ben fogok, addig nem idegesítem magam a 300at sebző csatahajókkal...
Ma két csata elég volt ebből. Ilyet. Kétszer láttam azt, jön mellettem a hajó, és még az ágyúit se fordítja a célpontok felé. Nem hogy lőne. Miaszarez? Lőni esetleg, vagy valami? Kattingatni az egérrel?
Megnéztem a hivatalos oldalon, PvP csatám 1 db van, PvE meg 16, szóval tuti co-opban nyomhattam eddig 😞
cyka blyat
Köszi a válaszokat!
Azóta egyszer léptem be, csak nem olvastam vissza a fórumban, lehet, hogy tényleg co-op csatában nyomom? Ha alapból az van beállítva, akkor lehet, mert én azt nem piszkáltam.
Azóta egyszer léptem be, csak nem olvastam vissza a fórumban, lehet, hogy tényleg co-op csatában nyomom? Ha alapból az van beállítva, akkor lehet, mert én azt nem piszkáltam.
cyka blyat