22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • PrasCo
    Miután egyéb elfoglaltságaim miatt (=épp úsztam a part felé...) nem tudtam érdemben részt venni a további játékmenetben, gondoltam, lekapom a csapatunkban az Aurorát. Vártam, hogy lőjön, de ami fényjelenséget lövésként értelmeztem az első töredékmásodpercben, az - mint utólag kiderült - az a pillanat volt, amikor épp szilánkokra szakadt a szerencsétlen.
    ...gondolom, a csávónak nem én vagyok a kabalaállata.

• Lokker
    Elszomorít a Myogi pontossága. 7 km-en belül körbelőttem az ellenséges Wyoming-et. :(
  • Endre
    Köszi, közben már megcsináltam, sőt még a rég eladott hajóimból is fel tudtam használni.
    Wg :) ezek az ingyenes játékok többe kerülnek néha, mintha vennék egy dobozost. Egy barátom hav 30e-t költ a WoT ra. Nem is százas:)
    Utoljára szerkesztette: Endre, 2015.08.10. 20:51:13
  • Dewri
    Vegyél aranyat valódi pénzért és akkor be tudod forgatni szabad xp-be... Wg...
  • StrikeFor
    következő meccs!!!!! laza 50%-os találati arány

pofám leszakad! ez nem játék,hanem egy kibaszott nagy virtuális dobókocka..........érdekes b+ hirtelen megtanultam játszani.......ez a random faszság katasztrofális
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.10. 19:28:35
  • DantesHUN
    Tudom, de a New York valahogy extra mód pontatlan, vagy extra mód szopat a random . Érdekes, utána köv. csatában lőttem egy 70 ezreset.
  • TuskoMobile
    Megnézed pl:szigetre lövöldözve ha csak egy pontra lősz de jó sokat
    mindig van szétszórásos sorozat perszre elég nagy random faktor mikor fogja dobni
    meg van 1 sorozat ami pontos azt ritkábban adagolja
    szerintem az a jó ha nem pontosan akarsz lőni akkor biztos eltalálja xD
  • seepheeerd
    Nekem 1320 asszem :)
  • TuskoMobile
    Áh azt a játékot elkurta a bumblebee meg a sok privát hack mindenki ezt használta többnyire atom prók voltak flash-gránát se használt ellenük xD
    nagyon megutáltam azt a játékot főleg mikor kiderült hogy még a csapatunk nagyrészt ezzel élt élükön a klánvezérünkkel

3an voltunk csak és itt a játék baromi lassú nincs idő olyan gyorsan aprítani
    +a játék se egymás mellé rak szóval az idő nagy része egymás keresésével telt és ha béna a csapat hamar elhullik azt a hátrányt meg azért nem lehet ledolgozni
    3-an hiába jó dmg-t érünk el de az max csak 4 hajó xD
    Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.08.10. 19:18:10
  • StrikeFor
    3 meccs alatt 53x találat és CSAK ÉS KIZÁRÓLAg 1350-et...................FASZOMBA
  • DantesHUN
    Igen, ez a Wot-ban is így volt mindig.

Lettem azért lehülyézve, mert nehéz tankkal miért nem megyek gyorsabban, miközben max. sebességgel mentem. Nem tudom, szálljak ki és toljam?
    Vagy az arty-s, aki szerint mindenki más a csapatban csak azért van ,hogy neki derítsen fel. Meg sok ilyen volt még.
    Jól rejtőző TD-vel,m nem kempeltem, beálltam a bokorba, ahonnan tudok majd lőni, erre miért nem megyek előre felderíteni? Talán mert ez TD?
    Vagy 5 vs 1--ben miért menekülök, és nem nyerek. Hát én se értem.
    Vagy, olyan tankban, amivel még hátulról se nagyon tudom átütni a sokkal nagyobb ellenfelet, miért nem lövöm már ki?
  • pxxl
    Wot-ban torodik a reporttal. Kiraktak egyszer kb 1.5 orara mert veletlenul csapattarsat oltem. Besetalt a celkeresztbe...persze egybol ment a siras meg a sok report es ennyi :/

De lattam mar h artyt nooboznak mert kempel:DDD az lol
  • DantesHUN
    Legalább sikerült mind két hajóval legalább egyszer nyerni. De azért szerencsétlen nap volt ez. Ez is milyen már, mondom hurrá, most ketten vagyunk hordozóval. Jött egy Mahan, és annyi. Telibe dobtam bombákkal, nem gyullad ki. A csapattárs is, akkor se. Újra én, nem gyullad. Pedig ebben bíztam, ha kétszer sikerül kigyújtani, akkor leég szépen. Nem tudom, valami skill, hogy kevésbé gyulladjon ki? Tudom, van elvileg, én is használtam, de nem éreztem hogy hatása lenne.
    Mindegy, legalább megvoltak a győztes csaták.
  • seepheeerd
    Hogy a Phoenix kikerül minden torpedót...
  • zsupeti
    Ha rajtam múlna,nem is lenne chat-fal a játékban.A sok paraszt írja a regényt orrba-szájba,ha meg valaki kilövi az meg olaj a tűzre.
    Térkép pingelést is 1 csata 1 pingre redukálnám,mert a sok önjelölt gyagyás Tódi állandóan osztja a haditervet.

engem baromiul tud zavarni
  • DantesHUN
    Na meg a tündéri beszólásokat is szeretem. Hordozóval voltam, nálunk egy , a másik oldalon kettő, ráadásul az egyik US hordozó, a vadászai úgy is lelőtték az összes vadászomat, hogy a saját hajóm AA ágyúi is besegítettek. Így is másodpercek alatt, puff, nincsenek gépeim. De nem ez volt a gond. Csapatárs, finoman elmondta, hülye köcsög noob-mármint én- ,miért nem ölöm az ellenfél csatahajóit. Ekkor tartottam két killnél, úgy hogy totális légifölényük volt. 2 kill után teljes hátrányban tényleg miért is nem?
    Megnéztem a statját, soha nem ment természetesen hordozóval. Mindenesetre rá nyomtam egy -report-ot, bár szerintem ezzel a WG nagyon nem törődik. De mit szid a chat-ben?
  • seepheeerd
    Talán csak annyi, hogy nem kell mindent kifejleszteni (ha pl. van két hajótest, ami a továbblépő ágon helyezkedik el)
  • DantesHUN
    Ismét megállapítom : a New York egy bődületesen rossz hajó. 7%-os pontossággal sikerült lőnöm vele. Álló hajóknak lőttem mellé, egy csatában. 5 ezer lett a sebzésem. Nem 50 ezer, 5 ezer. Miért? Mindennek mellé. Nem az van ,hogy rosszul választottam meg a sebességet, távolságot, egyszerűen a célpont mellet kicsivel csobban minden lövés. Hihetetlen.
  • Endre
    Ezt tudtam , a kérdés az, ha már ki van fejlesztve a következő és ezt még használom a termelt xp- vel mi lesz? Eddig, ha eladtam a hajót ment a levesbe.
  • Dewri
    Itt akkor kezdi a következő hajóra termelést, ha az oda vezető modulok megvannak. A wotban is így ment, volt egy irány, amin a modulokat ki kellett fejleszteni ahhoz, hogy a következő tankba menjen az xp. Ebben nincs semmi különbség ahhoz képest.

A war thunder megoldása a jó, ahol egy tetszőleges járművel is lehet húzni akármilyen más járművet, mert beállítod hogy arra menjen az xp és kész. Milyen jó is lenne a St. Louissal végighúzni a különféle hajókat, nem kéne szenvedni a kevésbé fun hajókkal...
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.10. 16:58:43
  • Endre
    Talán a fegyelem hiánya volt az oka. Elmondok egy példát.
    Talán még páran emlékeznek a SWAT ra. Ez egy kommandós játék (szerintem még most is jó). Na bekerültem egy klánba, játszunk, behatolunk az épületbe és nekem az volt a feladatom, hogy az egyik lépcsőt figyelve fedezzem a többieket. Ott kuksolok, figyelek, semmi, de a hátam mögött a többiek felől kitört a Hands up üvöltözés. Na ezek ott vannak gondoltam megnézem. Arrébb mentem 4 lépést kilesek, folyik a bilincselés vissza fordulok és 4 terrorista özönlik le a lépcsőn. A meccs végén megkaptam a magamét, hogy nem láttam el a feladatom, teljesen jogosan. Többet nem fordult elő. A csapatmunkában nem mindig az enyém a skill meg a pont, de CSAPATBAN játszunk. Talán ezt kéne elhinteni.
  • PrasCo
    Egyszer, miután az asztalról spatulával fölkapartam az arcom, valami hasonló hagymázas rémálom jutott eszembe:
    Másfélpercenként a térkép kerületéből egy-egy négyzetrács-egységgel beljebb tolódik a térkép határa, aki akkor a szélét öleli és emiatt kívül reked az új határokon - süllyed.
    (...nem, nem gondolom komolyan, hogy ez jó ötlet volna. :) )
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.08.10. 16:20:24
  • Endre
    A ship xp vel lehet valamit kezdeni vagy csak arra a hajóra érvényes.? Arra gondolok, hogy a wot-ban megtermeltem egy tankkal a másiknak a fejlesztéshez szükséges akármit. Itt nem látok ilyet, de attól még lehet.
  • TuskoMobile
    áh 3 se sokat ér sajna próbáltam már
    jó volna ha itt lenne már nagyobb szakasz mint 3

"Death timer kellene." remek ötlet xD ez kell a népnek egykis motiváció
  • Jeffjohnson
    Death timer kellene. Mondjuk 3 perccel a vége előtt elkezd szép lassan fogyni a HP-d ha te vagy az utolsó élő ember és nem vagy benne valamelyik foglalási körben. De ráérünk a tengók miatt aggódni később is. Egyelőre engem a következő nagy patch tartalma jobban izgat.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.08.10. 15:57:39
  • Endre
    A megoldás egy klán vagy az lehet, hogy az itt puffogó emberek (velem együtt) felveszik egymást barátnak a játékban, összeállnak 3-an mondjuk BB, CA, DD variációban és végigmennek a pályán együtt. Esetleg ha valamelyik CV-t szeretne fejleszteni egy CA BB vagy DD kisérettel megtehetné.
    Amúgy jók a képeid
    Utoljára szerkesztette: Endre, 2015.08.10. 15:43:27
  • TuskoMobile
    ez lesz baszki
    játék csak szarabb lesz most is már új hobbijuk hogy kempelnek hajóval vicc
    hát akkor meg beállnak a cv-kel a sarokba és kidekkolják a végét

• Dewri
    Tolom botok ellen. Ott kapok 800 xp-t szorzóra, átlag meccsre meg 400 körül. A különbség annyi, hogy ott élvezetes.

De ott is látszik, mekkora agyhalottak az emberek, ugyanúgy állnak egy kupacban, külön szólni kell hogy menjenek foglalni, nem képesek kilőni egy fél hp-s Chestert, csak sokadik sorozattal nagynehezen. Isokaze előrébb indult mint én, megyek előre, nézem a mapot, a csávó már VISSZAFELÉ halad... Iszonyat ami ott is van. Csak éppen 7vs7 meccsben, bénán lövő botok ellen képes vagyok egyedül is lehozni a kört adott esetben, ami 15 ellenfél ellen azért nem sikerül...

Ráadásul gyorsabb is egy-egy csata, nem kell várni 15-20 perceket az egymást kerülgető hülyékre, így lényegében egységnyi idő alatt több xp összejön az adott hajóra: randomban vért pisálásért jó esetben kapok 600 xp-t 20 percre, itt meg laza, többkilles harcra jár 400 xp, 20 percbe belefér akár 3-4 ilyen is...:) Nem ömlik a kredit és nincsenek zászlók sem, de legalább nem vagyok idegbeteg játék közben...
  • Pluskast
    Akkor lehet mégis lesz belőle valami :)
  • seepheeerd
    Az érdekes az, hogy a következő szöveg már benne van a játékban :)
    (ferdítgetjük magyarra)

• pxxl
    várd meg míg suli idő lesz...meg éjszaka jobbak a meccsek, mint wot-ban is :)
  • Dewri
    Bár vége az akciónak, de ma sincs értelme játszani. Minden egyes csatában én vagyok az első akit kiszednek, rombolóval konkrétan egyetlen egérkattintást nem tudtam csinálni. Csatahajóval én a 170 csatám alatt 1x nem tudtam egy sorozattal kicsapni egy rombolót, de engem persze lazán kivágott egy Wyo. Omahával füstfal mögött fordultam épp meg, de ugyanúgy 3 irányból lőttek sorozatokkal a füstfalon túlról, pedig az állítólag eltakar. Direkt néztem a többi hajót, én már a fél pályánál vagyok, mire a sok gyökér méltóztatik elindulni egyáltalán! Mire várnak? Egymásra?? Így persze, hogy én vagyok az első halott, hiszen én vagyok lőtávban egyedül, mert én nem nézelődni megyek be, hanem játszani...

Félelmetes. Ennyire trágya szar csapatok nem voltak a wotban se, pedig az se volt piskóta!!! Olyan mintha ide külön beválogatnák a 2 éves/autista idiótákat, szigorúan csak a saját csapatba persze, mert szemben mindig jól tolják! Hetek óta nem volt olyan köröm, mikor mi dózeroltuk volna el a népet! Pedig eleinte előfordult ilyen is. Semmi értelme annak hogy itt vannak velem, teljesen 1v15 az egész és ahogy látom ez többeknél is így van, nem csak nálam!

Eh. Lassan ez is oda jut, mint a wot, szökőévente benézek nagynéha. Csak ott pár ezer csata kellett hozzá, itt meg elég volt kevesebb mint 200... És még csak tier4, ahol nyereségesek a szar körök is, akkor minek menjek feljebb, ahol a sok szenvedésre jó nagy mínusz lesz a jutalom... 10ből 8x esélytelen fos kör (95% csapat semmittevés miatt), 1 x tök átlag semmi kör (általában ez a szorzós...), 1x talán van egy jobb kör. Ez pedig így nem szórakozás, legalábbis számomra. 50% szenvedés-50% kínlódás még elmenne, de ez undorító... Várom a következő wg remeket...

Addig Path of Exile...:)
  • ZsG502
    Ha megnézed, 03:00-nál mind a 20% kredit, mind az 50% Xp rajta van.
  • Dagohun74
    Oszt nem mind1 most is agyon torpedózzák egymást és még tengo sincs.
  • pxxl
    remélem végtelen lőszerrel lesznek ott, és majd lesz olyan aki rátenyerel a gombra, és folyamatosan lövi a torpedókat ^^ jólesz :D
  • Dewri
    Mondjuk odaáll az áttörési pontokhoz vagy a szigetek mellé és torpedót ereszt mindenkibe, akit meglát... Bár ez wg játék, ezért biztos, hogy nem lesz egyszerű játszani velük, annyit fognak leginkább elérni, hogy több lesz a hülye, aki agyontorpedózza a csapattársait...
  • ZsG502
    Az Atlanta az egyetlen Tier 7-es cirkáló aminek nyugodtan neki mertem menni a Pensacolával 1v1-ben.

Az átlag játékokban elég hamar elhullanak.
  • pxxl
    Jó és majd gyök2 sebességgel fog manőverezni egy tengeralattjáró a szigetek között? Vagy vár kint a nyílt terepen, hátha arra jár majd egy hajó? :D
  • Jacktor
    Atlanta - 740k kredit | 141k sebzés | 4 kill (DeltaTM) (by Bodzy) (zászló nélkül ha jól emlékszem)
  • StrikeFor
    ha nem is talál,de elfordít egy BB-t és mire az összeszedi magát meg a tornyait te minimum 2 Salvot beleversz