World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erről van valami hivatalos infó ?
Link esetleg ?
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
BattleTag: kabel15#2672
"A 0.4.0 nem lesz maga az OBT. Azt még CBT-ben meg kell tesztelnünk bizonyos ideig, gondolom majd utána lehet szó az OBT-ről is."
http://worldofwarships.eu/en/news/common/patchnotes-040/
(Azért profik meg szokták köszönni 😊)
Így low-ra állítva elmegy (bár az fps 10-20 között ugrál.
A nagyobb baj a lag.
(Alienware M17 volt korábban, de megkapta a fiam 😊)
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
ami még poén a képen,hogy az egyik legjobb AA védelmű hajó és nézd meg leszedtem vele 2db gépet....a maradék 8-10 meg simán kinyírt..........
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.24. 11:58:26
Ha tényleg X másodpercig vízközelben kellene dobás előtt közelíteniük, akkor a szigetek és jéghegyek is tényleges biztonságot adhatnának és nem fordulna elő olyan, mint az általad linkelt képen.
Egyébként nem csak a légvédelmet tartom gyengének, hanem a másodlagos tüzérség hatótávját és pontosságát is.
Én minimum megdupláznám a másodlagos tüzérség lőtávját, de hogy a DD-kel se legyen nagyon kicseszve, a teljesen automata tűznyitást megszüntetném. Csak akkor nyitna tüzet a másodlagos tüzérség, ha a játékos manuálisan adna neki célt. Csatahajóknál ezt megfejelném még annyival, hogy a jobb és bal oldali másodlagos tüzérségnek külön lehessen célt adni (pl. eltérő színű célkereszt, max. 2db cél).
Az AA lövegeknél meghagynám az automata tűznyitást és a jelenlegi elsődleges célt kijelölő célzást.
Kettős célú másodlagos tüzérség esetében pedig az automatikus légvédelem felülbírálná a manuálisan beállított víz felszilni célt, így azok a lövegek is a repcsiket lőnék. Ez még egy esély a rombolóknak, hogy azért a csatahajók se legyenek túl sebezhetetlenek. A rombolók pedig így rá volnának kényszerítve arra, hogy légi fedezet alatt támadjanak.
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.24. 09:57:51

A 0.4.0-ban jópofa dolog a felderítő repülő segítségével történő (szinte felülnézeti) célzás nagy távolságra.
A tipkus WG hülyeségeket nem számítva egyre összetettebb és egyre jobb lesz ez a játék.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Egyre rosszabb lesz ahelyett hogy javulna
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cruiserrel 50-ért sem kapsz.
Am egy hete nem játszottam és tegnap töltött le valamit. Gondolom a bugokat, mert egyébként érdemi változást nem láttam a játékban.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
valami gáz lesz
10 perce csak a battle gombot nyomogatom
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.06.22. 20:52:07
Ezer éve nem játszom a Wot-al,és tegnap vettem észre,hogy írt a WG egy levelet.Letöltöttem a játékot és hajókázom,meg aprítom a népet.
CBT vagy teszt szerveren játszom?
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.22. 17:50:55