World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hamarabb is van.Ha a 2 torpedó 2 bombázó felállást választod.De azt csak akkor érdemes ha valaki megy veled és hoz vadászokat,különben nagy bukta lehet.
Amerikai hordozókkal az a gond hogy csak a 9 es szintűnél van 2 topedó vető szakasz. Egyébként a bombázókat hogy érdemes ráküldeni az ellenfélre? Milyen szögben?
BattleTag: kabel15#2672
Bocs figyelmetlen voltam,azt hittem rombolónál kérdezed.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.15. 11:32:29
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.15. 11:32:29
Alt gomb.
Szerintem az a CBT csata szám.
Sajna nekem alig van most időm játszani,ma is öszvissz 1 csatára tudtam szakítani időt.De az sem lett túl jó.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.15. 11:30:45
Sajna nekem alig van most időm játszani,ma is öszvissz 1 csatára tudtam szakítani időt.De az sem lett túl jó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.15. 11:30:45
Ha váltasz torpedóra nyomd meg még egyszer a torpedó gombot,alapból 3-as gomb a torpedó,ha nyomkodod a 3-ast akkor a szórást állíthatod vele.Közelről a sűrű távolról a ritkást ajánlom.
Torpedóvetők (repülő) szórását hogy lehet állítani? Van mikor egész vékony sávban dobják le de van mikor 1/4 kör a szórás.
Én elhiszem hogy nincs páncél a játékban, de hogy AP feliratú lőszer 310-t sebez az ellenségbe, az azért nem teljesen normális dolog.
Ezzel csak az a baj, hogy simán összerak egyel magasabb japó hordozóval, és az azokon lévő torpedóvetők meg bombázók úgy lehagyják az amcsi vadászokat, hogy legfeljebb pislogni tudsz majd.
Ez engem is érdekelne... Amúgy, ami az adatlapomon van csataszám, az a CBT csaták száma? Piszokul nem emlékszem már...vagy másfél hónapig nem volt gépem, három napja lett kész s ma jutottam el a World of családhoz, újra :S
Tudom,de a 2 torpedó 2 bombázó öngyilkos felállás ha két carrier van szemben veled,már pedig mostanában szinte mindig 1-2 vagy 2-2 a felállás.
Az a baj hogy én a 2 torpedós szakaszt szinte kötelezőnek tartom. Ha csak 1 et küldesz az elől ki mennek.
Nekem most 2 vadász 1 bombázó 1 torpedó felállás van.Elég jól lehet velük aprítani a japánokat.Épp most voltam egy csatát,igaz sajna közben vagy 5 percig afk voltam mert telefon persze ilyenkor csörög.
Jah utólag kilőttem azt aki engem kilőtt.Ráküldtem a bombázót kilövésem előtt,telibe nyomta.<#vigyor>#vigyor>
Jah utólag kilőttem azt aki engem kilőtt.Ráküldtem a bombázót kilövésem előtt,telibe nyomta.<#vigyor>#vigyor>
Emeletileg ez a balance. Meg, egy amerikai osztagban több gép van. Ez van, ha a US hordozó sok vadászt hoz, totális légifölény. Leradírozza a japán gépeket
Hogy lehetnek ennyivel erősebbek az amerikai vadászgépek? Paraméterek alapján egálban kéne lenniük, egy össze csapásnál viszont 3 géppel túl éli.
Kétszer ugyanaz. Senki egy hajó se fordul vissza, miközben a bázist foglalják. Lejár az idő. Vesztünk. Lövés nélkül, minek vissza menni, a foglalást megakadályozni? Inkább az ellenkező irányba menjünk. Tisztára mint a WoT-ban, ott áll tőle 10 méterre foglalják a bázist, de nem megy oda. Nem látja a piros csíkot a monitor tetején.A gondolatai meg: Aaa...ooo....böööö...gaaaa....beeee....öööö...aaaaa.
<#eljen>#eljen>
nekem 18k 😛
2mp volt hátra, amikor beértem a körbe és azzal nyertünk 😊
Az Iowa IX én is arra gyúrok... az Iowa osztály évtizedek óta a kedvenc osztályom...
(6000 kell a Norh Carolinához 😊)
(6000 kell a Norh Carolinához 😊)
Nem a North Carolina? Az Iowa T9-es.
jaj nagyon szép! alig várom,de én most a T8-as IOWA osztályú Battleshipre vagyok ráizgulva még ha szopatom is majd magam vele,mert semmire nem jó egy BS
majd a des moines ami ugyanez t10ben 😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Most hirtelen egy csomó modul és hajó (az csak tierVII-ig nálam a csatahajó ágon) félárú cimkét kapott 😊
És mióta mondom már ugyanezt? Sokkal veszélyesebb mint bármi. Nem egy hordozótól, vagy rombolótól kell félni, hanem ettől.
de b+ ilyen hajót!! 8 másodpercenként tölti a 4x3-as ágyukat amik gyújtanak és kegyetlenül pontosak, a légvédelme kegyetlen, kurva gyors--én boostoltam is a gyorsulását és olyat fordul,hogy iszonyat......szerintem a játék legdurvább hajója
<#gun>#gun> az szép....
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Őőőőő hellószia............szerintem itt valami nagyon el van baszva,mondom ezt annak ellenére,hogy ezzel így lehet játszani

Megoldódott, dx hiba volt.
Azért ami a bétáért járt kis röppentyű az nem volt olyan vacak, jól bírta a strapát és mindig volt vele 3-4 killem
Annyival mint a Wyoming. Amúgy honnan tudjuk?
WoWp-ben t2-3 vackokat adtak.Elég használhatatlan szutykok,szerintem.
vajon mekkora a lőtávval fog rendelkezni az a 4-es ajándéknak?
egyébként kár hogy itt összesen adnak 1 tankot, wowp-ben adtak 3-at is de a játék szar.
egyébként kár hogy itt összesen adnak 1 tankot, wowp-ben adtak 3-at is de a játék szar.
Jól érzed 😊
https://wotinfo.hu
Mondjuk én azt nem értem, hogy ennek az üzenetnek mi volt az értelme. Az ázsiai szerverre kiírták, hogy wipe hamarosan, az eu oldalra meg kitették, hogy majd a wipe után megkapjuk az Arkanssas-t, de a wipe az még nagyon messze van. Akkor most hamarosan vagy még messze van? Vagy a kínaiaknál hamarabb lesz nyílt béta? Némi fejetlenséget érzek a fejlesztők részéről.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem baj ,hogy csak 50 csata, csak mondjuk esetleg csinálhatták volna úgy 50 csatra: jár érte tier 3-as kis romboló
100 csata: tier 5-ös cirkáló 300 csata: csatahajó. Jutalmazhatnák jobban, aki többet ment. De jól van ez így.
100 csata: tier 5-ös cirkáló 300 csata: csatahajó. Jutalmazhatnák jobban, aki többet ment. De jól van ez így.
örülj neki hogy csak ennyi, war thunderban 1000 killt kellet összehozni 1 hét alatt és akkor is csak esélyekért játszott az ember... nem pedig biztosra, 50 killenként egy ládanyitás én megcsináltam 850-ig(17láda) és talán ha egyszer voltam a közelében a T2 prém tanknak.
itt meg majdnem ingyen adják.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.06.11. 15:59:23
itt meg majdnem ingyen adják.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.06.11. 15:59:23
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Amúgy nagyon olcsón adják a jutalom hajót. 50 csata? Az eléggé semmi.
Ahamm. A WG egy (azaz 1) darab, semmibe nem kerülő béta kulcsot nem volt képes adni nekem hónapokig a wows-hoz (akkor még nem volt pre-order csomag), pedig több admin is hitegetett róla utána levélben (miután elküldtem az oldal referenciáit). Akkor szerinted mennyi az esély arra hogy a gamekapocs.hu/szerző akár egy fillért is kapott azért hogy így írja meg a cikket ahogy? Ne vicceljünk már...
OBT-Release: Kiemelném, hogy sehol nincs biztosra írva az, hogy nem lesz wipe az OBT után. Mindenhol csak "valószínűleg/előreláthatóan/terveink szerint" van. Ettől függetlenül a mostani álláspont az hogy nem lesz. Reménykedjünk.
Wipe:
1. Pénzért vett (pre-order) prém hajók: Visszakapod őket
2. Pénzért vett (pre-order) arany: Visszakapod mindet, akár elköltötted, akár nem.
3. A játékban, aranyért vett prémium hajók: törölve lesznek, de az árukat aranyban visszakapod (lásd 2-es pont)
CBT account adatok törlése (wipe) hamarosan + CBT jutalmak
OBT-Release: Kiemelném, hogy sehol nincs biztosra írva az, hogy nem lesz wipe az OBT után. Mindenhol csak "valószínűleg/előreláthatóan/terveink szerint" van. Ettől függetlenül a mostani álláspont az hogy nem lesz. Reménykedjünk.
Wipe:
1. Pénzért vett (pre-order) prém hajók: Visszakapod őket
2. Pénzért vett (pre-order) arany: Visszakapod mindet, akár elköltötted, akár nem.
3. A játékban, aranyért vett prémium hajók: törölve lesznek, de az árukat aranyban visszakapod (lásd 2-es pont)
CBT account adatok törlése (wipe) hamarosan + CBT jutalmak
https://wotinfo.hu
A hivatalos válasz a fejlesztők részéről az, hogy új nemzet csak az OBT után jön. Először a ruszkik aztán a németek és angolok.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ne félj, jönnek azok hamar, pedig nekem nem hiányoznak. Inkább az angolok, de ruszki, német lesz a sorrend.
Engem most az érdekel mikor kerülnek be új nemzetek.Még ruszki hajó sincs,pedig ruszki játék.
Engem igen, és nem azért mert ,,német hajó%!!!!!444" hanem mert gondolom t8-as prémium lesz, és tier 8-as prémiumok a legjobbak. Bár ettől még lehet nem adok érte pénzt, csak érdekel.
Bismarck engem csöppet sem izgat,de valami érdekes prém hajó biztos lesz.
Na és ha OBT-re bekerül a Bismarck, mondjuk, tier 8-ba? Azért az elgondolkodtató.