World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

UI: Nem még nem mondtad, bár nem tudom miből szűrted le ezt a bődületes hülyeséget, hogy valaki alteregója lennék. 12 éve írok ide az sg-re, nem szoktam sem trollkodni sem flémet kelteni. Ja és igen ismerem Boo Millert egy klánban játszottunk mikor még wotoztam és igen jó viszonyban voltam, vagyok vele, bár nem értem mi köze ennek bármihez is. Ahhoz végképp nem, hogy mi a véleményem egy adott hajó típusról.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.06.10. 14:17:31
ezt nem értem

megyek Clevelanddel 7 secente szarrá lőni a battleshipeket...köcsög WARGAME
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.10. 13:57:50
T7-8 szinteknél már tökre szívás tud lenni carrier,ha rosszul választod meg hogy mit viszel a csatába,és ugye csata indításnál nem lehet változtatni,választasz repcsi összeállítást és bemész csatába,de ha rosszat választottál akkor atom nagy szívás.
Szerintem már lehet hogy mondtam,de van egy olyan gyanúm hogy te boo miller haverja vagy altja vagy,ő szokott ebben a stílusban dumálni.Meg imádja a flame keltést.
Elég ennyi...
http://www.dropbox.com/s/33fzq4cqwvmx3ak/shot-15.06.10_11.37.53-0617.jpg?dl=0
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.06.10. 12:21:19

Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.06.10. 12:20:34
Na ez jó volt 😊
És hiába ültem carrierban bizony együttérzően megveregettem volna a vállát 😊
A cruiserek jelenthetnek akadályt abban hogy egy két gép mindig elhull a támadás alatt,de van bőven utánpótlás.
Ha az ellenségnél fighteres carrier setup van akkor bizony egész századokat is be lehet bukni.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
http://www.youtube.com/watch?v=8M31T1GB518
Szóval ott voltam a játék elején ronccsá lőtt csatahajóval úgy, hogy még egyetlen 1 ellenfelet sem láttam.
Az i-re feltéve a pontot befutott fölém egy japcsi torpedóvető raj, ami 3 irányból rám dobta az áldást. Valami hihetetlen módon sikerült úgy cikk-cakkolnom, hogy csak egyetlen torpedó talált el. Még ezt is túl éltem egy lehelletnyi HP-vel, de aztán valahonnan jött egy gránát és végem volt.
Süllyedés után bent maradtam még nézelődni. 3 láthatatlan ellenfelem mindegyike csatahajó volt. Közölük kettő 1 tierrel magasabb, mint én.
Nem ez volt a legjobb köröm.
Kiléptem és nyugtató terápia jelleggel bontottam egy sört. 😊

mondjuk ez ilyenek életét egy full fighter carrier igencak meg tudja keseríteni
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.06.09. 13:49:08
van a sima célzás amikor rákattintasz az ellenségre és a gép magától megoldja. van a manuális amikor alt gombbal dobod. És videókon láttam hogy van olyan mint a sima,csak meg lehet határozni valahogy az érkezési irányt a célpont körüli szaggatott vonalon beállítva. na ezt nem vágom hogy kell.
f1et megnyomva azt irja tartsam nyomva a bal egérgombot,de úgy sem megy
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.06.09. 12:58:03
Én most abbahagyom, tuti... nevetséges ami itt folyik. Romboló szigetnek fut, szépen becélzom, lövök, 0 találat, tolatni kezd, persze hogy folyamatosan eltalál. Cirkálóra lövök, 1 találat, a szórásom akkora hogy egy megyét nem találok el, ő lő, 10 méteres körben érkezik az összes lövedék.... Hát harcoljon a realitások ellen az, aki még nem látta Brian életét.
Nem rég kezdtem el a bétát, de frankón csatánként 80-90% ilyen (van úgy, hogy a teljes ellenfél csapata az volt)
cyka blyat