22410
A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #6943 Hajaj...naná. -
Scharnhorst #6942 Valld be szeretnél Hitler, Göring, Goebbels trióból hajó osztályt. :P :D -
DantesHUN #6941 Hát ja. Azért, szerintem inkább úgy legyen mint a Myogi esetében, ha már fantázia hajó, fantázia név is legyen. De ízlés kérdése.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.08.07. 12:27:31 -
Scharnhorst #6940 Én is értem, hogy mit írsz, de a tutit úgy is csak akkor tudjuk meg mikor már kijöttek. :D :) -
#6939 Na hja, a torpedóknak van segédirányzékuk, de a rombolómon például a szivarok öt kilométerig haladnak ötvenhat csomóval. Miután a Clemsonon minden második, a feje felett elzúgó, meggymagnál nagyobb test kiakasztja a motort, biztos lehetsz abban, hogy legfeljebb négy kilométeren én kiszórom az egyik oldalt (ha erősen manőverez a cél, akkor ráadásul széles szórással) és közelebb meg csak akkor megyek, ha cirkálótámogatás nincs, de az meg már a "valaki más súlyosan elcseszett valamit" esete. Miután ezzel tisztában vagyok, az ellenoldalon haladva nagyon megnyugtató eredményeket szokott az hozni, ha nem a torpedókra reagálok, hanem a rombolóra: Látom, hogy a jenki csóka öt kilón belül került, látom, hogy merőlegesen áll az irányzékvonalamra, akkor azonnal kormány koppig elránt. Hiába van segédirányzéka a torpedónak (a találati arányom pedig torpedóval legfeljebb 75%-a, de jellemzően inkább a fele a tüzérségének), ha az halad tíz másodpercig, a célpont pedig manőverezik. Ha pedig mindenki minden szükséges információ birtokában van és odafigyel, akkor a romboló tíz ká alatti teljesítménnyel mehet zuhanyozni. Sőt, megkockáztatom, hogy a romboló talán a leghajlamosabb hajóosztály arra, hogy úgy süllyedjen el, hogy semmi értelmeset nem csinált.
...de személy szerint így élvezem, még úgy is, hogy én sem szeretek egy sor búvárpénisz után elsüllyedni BB-vel, mert büntetlenül körbeszagolt egy romboló. Ha minden ilyen változtatást életbe léptetnénk, visszakapnánk a Pocket Tanks-et.
Talán népszerűtlen vélemény, de nem gondolnám, hogy a játékkal ordító bajok lennének. A "kiegyensúlyozatlanságok" akkor buknak elő, amikor valakik csoportként a rendelkezésére álló eszközöket valamilyen formában rosszul használják (jellemzően a cirkálók, az offenzív helyett inkább támogató-jellegből kifolyólag), az ellenoldal meg jól. A kérdés tehát az, hogy olyan játék kell-e, ahol minden egységnek minden egység ellen van eszköze (ráadásul egyenlő eszköze), vagy ahol a jól-rosszul megoldott kő-papír-olló van. Számomra a variált feladatok és kihívások jobb élményt jelentenek, persze ez azzal jár, hogy időnként én röhöghetek a markomba, időnként meg a szemben lévő majom. Pszichológiából ered, hogy az utóbbit nagyobb súllyal fogja figyelembe venni az emlékezetem, míg az előbbi, fordított esetben a szerencsétlen gyerek a sz*pórolleren csak egy vonás lesz a négyből a kill listen.
Mondjuk azt is hozzá kell tenni a teljes igazsághoz, hogy bár eltérő arányban, de mind a négy osztályt szívesen használom, úgyhogy - kitüntetett kedvenc híján - kevésbé érintenek meg ezek a dolgok.
Szerk.: Tl;dr a torpedó nerffel a komplett DD osztály mehetne a szeméttelepre. Then again, én mondjuk eleve amerikai rombolókat használok...
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.08.07. 12:24:03 -
DantesHUN #6938 Értem én, és lehet így van, csak abból indulok ki a japán ágon is, a megnemépített hajóknak, új nevet találtak ki, és nem egy valóságban létező hajó nevét adták, lásd Myogi. -
Scharnhorst #6937 Én csak arra próbáltam utalni, hogy magát az ágat a nevekkel kiadhatta akár a WG, a képeket meg valaki rárakta a nevek alapján csak nem gondolt bele, hogy az faszság :D :) -
DantesHUN #6936 Ja, te is észre vetted...amúgy én nem hiszem, hogy a cirkáló ágon, papír hajóknak-ami csak tervrajzon létezett-majd pont olyan nevet adnak, amin a valóságban is létezett egy másik cirkáló.
A japánoknál is, a kitalált hajók mint Myogi, vagy a tier X-es cirkálójuk, kitalált név, nem egy másik korábbi létező hajó nevét adták. Új nevet fognak kitalálni a papírhajókra, szóval nekem ez nem stimmel.
-
DantesHUN #6935 A név az bármi lehet, akár egy papírproject neve is, de a képek akkor se stimmelnek. Sőt, a SMS Yorck se stimmel, és az meg tier 7-es. Az egész nem stimmel, bárki állította is össze. -
Sendrov #6934 Szerintem a tier7-es Yorck sem stimmel. Mit keresne egy olyan 1902-ben épített páncélos cirkáló Tier7-ben, amely még 20 csomós sebességgel sem tud haladni? Pláne, hogy a mostani MM szerint lazán találkozhat T9-es hajókkal is. Pikk-pakk- megeszi mindenki.
A képen látható Yorck inkább a St. Louis ellenfele lenne T3-ban.
Szóval a Yorck is valami fantasy hajó lesz inkább. -
Scharnhorst #6933 A német cirkáló ág utolsó két darabjának a neve akár lehet az ami. Gondoljatok csak bele, hogy a japán T9 BB az Izumo vagy a T10 CA Zao és CV Hakuryu a WG által adott fantázia nevek bizonyos papírprojektekre. Miért ne használhatna a WG olyan német neveket papírprojektre ami már korábbi német hajó név volt? -
Jacktor #6932 Az eredeti forrást sajnos nem tudom,de link alapján a FB-ról jött valahonnan (eredeti link és kép). -
Lokker #6931 Berobban a lőszerraktár. Nekem már sima ágyúlövéstől is robbant be szóval csak peched volt azzal. Tény hogy sokat sebeznek a torpedók, de eltalálni se könnyű vele a népet. Meg az is jó hogy a Destromnak mellé lő egy csatahajó képes elszállni a kormánylapát vagy egy-két találattól elfogy a HP. -
DantesHUN #6930 De a tier IX-est se értem...Roon? https://en.wikipedia.org/wiki/Roon-class_cruiser Ez? Ez a összeállítás nagyon stimmel. -
DantesHUN #6929 Ez hivatalos? Vagy csak valami fan-összeállítás? Mert Hindenburg , az korban se igazán stimmel, tier X-be, ráadásul nem cirkáló, hanem csatacirkáló. Első vh-s, 8 darab 30,5-es ágyúkkal.
Inkább a tervrajz cirkálók kellenek oda. -
Jacktor #6928 A tervezett német cirkáló ág:
-
StrikeFor #6927 elég lenne az is ha elvennék tőlük a célzást segítő opciót! tanuljanak meg ők is célozni mint a hajók! számolgassák a sebességét a célpontnak a távolságát meg az irányát! kurvanagy skill,hogy ráteszik a fehér automata vonalra és meghúzzák a ravaszt
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.07. 09:15:40 -
Jacktor #6926 Ezzel az a gond hogy feljebb a rombolókban is sokkal ügyesebb játékosok ülnek (szarul játszva nem lehet így haladni vele). És ez sajnos tapasztalható is. BB vs DD 1v1 tuti bukta.... Ezzel talán nins is gond, a probléma ott kezdődik, hogy a CA-knak fogalmuk sincs hogy mi lenne a dolguk. -
_dRaxx_ #6925 Szép is lenne ha nerfelnék a torpedókat. Szerintem sokan örülnek ha betalál és valamit hozzá tud tenni meccshez. Mivel minél feljebb mész tierben annál ügyesebb játékosok vannak akik simán átszambáznak a torpedók között. -
#6924 Tegnap kerülgetem a lövedékeket mint Neo a mátrixban, de a végén 1 azaz egy db lövedék egy omahától betalált, és a szép kis hajómnak annyi volt... Ammo nerfet! -
#6923 A torpedó nerfet komolyan gondolom :D -
aru #6922 Ugye nem gondoltad komolyan? a T5 csatahajómat 49 ezer hp-ról 4 torpedó levitte 2 ezerre. :D -
#6921 Egyébként nagyon-nagyon SÜRGŐSEN nerfelni kéne a torpedókat... 1 torpedó olyan helyen találta el az Omahámat, hogy azonnal ott pusztultam.. Mi történt volna ha legalább 3-4-be belefutok? kigubbadt szemmekkel néztem, mint borjú a kapura, aztán kiléptem. Remélem Tier 5 felett nem ilyen a játék, mert akkor delete... -
Dewri #6920 Simán kapitány nélkül is veheted. Rá lehet pakolni a korábbi kapitányt akkor is ha üres a hajó és akkor is lehet cserélni, ha már van benne kapitány. -
Dewri #6919 A wotban is mindig haszontalan, kis tierű, géppuskás fosokat adtak, amik még egymást is alig sebezték, nemhogy más tankokat. Egy kör megtekintés után eladás volt mindegyik sorsa...
Az Arkansas Bétát is eladtam már korábban, mert prémium létére a sima Wyoming-al nagyságrendekkel jobb köröket tudtam menni és azon még légvédelem is van... -
#6918 Az előző kapitányt az új hajóra úgy tudom visszahozni, ha Basic Trainingen veszem meg a leendő hajót? Vagy ez mindegy, Naval academyban is áthozható a kapitány? -
Dewri #6917 Akkor nyomassad a replayokat a brutális képeidről! :) -
DantesHUN #6916 Lehet, te jobban érzed a New Yorkot, de nekem nem passzol vele a játékmenet, a Wyoming sokkal inkább. A Myogi is. -
StrikeFor #6915 paszmekk be van állítva:P -
DantesHUN #6914 Én egy kört se mentem vele. Helyet nem foglal, van még. Három üres legalább. Kitudja, lehet egyszer ér majd valamit. A Wot-ban bántam pár eladott ajándék tankot. -
Dewri #6913 Pedig nem macera! A replay mentés automatikusan történik a játék könyvtárában a Replays mappába, neked nem kell vele külön szórakoznod.
Aztán amikor ilyen kört mész, a dátum alapján ami a képen is szerepel (jobb oldalon a "battle start time"), ki tudod keresni melyik replay file volt az és abból máris lehet videót csinálni az utókor okulására...:)
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.06. 21:32:48 -
StrikeFor #6912 macerás a replay nekem....nem veszem a meccseket :( -
Lokker #6911 Arra még sokat kell várni. -
#6910 malystryx3 #6896
CV-nél nincs ilyen +50% sebzés kijelölés ctrl-al a másik repülős csapatra, mint a hajó légvédelemnél ?
(Tehát nem csak odakattintasz, hogy támadja hanem kijelölöd ctrl-al)
DantesHUN #6902
Nálam fordítva van az arány és kisebbek a számok -
Dewri #6909 Replay?? Csinálok videót, csak mellékeld! -
Dewri #6908 Mert minek álljon a kikötőben, ha nem tolom vele. Aranyam sincs, hogy átváltsam az xp-t, amit szerzek vele. És kell a hely a Bismarcknak...:) -
StrikeFor #6907 ez is megvan :P
-
DantesHUN #6906 Minek adtad el? Nem ér sokat. árban sem. -
Dewri #6905 Végül eladtam az Albany-t, mert nem bohóckodok kettes szinten vele. De még utoljára odatette magát, meg is lepett rendesen:
-
DantesHUN #6904 Na, ügye. Akkor nem csak nálam gyengébb a New York.