22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Ez világos, és lassan ez folytja meg a játékot, a csapatjáték hiánya, ezért lett elegem a WoT-ból is.
    De...mit lehet tenni ebben a helyzetben? Tehát hordozóval, ha átengednek egy rombolót? Nekem semmi ötletem.
  • Dewri
    Mivel nulla csapatjáték van a játékban (pontosan ezért teljesen élvezhetetlen az egész...), ezért teljesen felesleges a többiekkel is számolni. Csak berak 15 embert egy oldalra. Ez egy tömeg, nem csapat, semmilyen formában. Se a CBT-ben, se itt nem volt még soha olyan, hogy bárki segített volna, még ha néha írtam chaten, akkor se. Ellenben sokszor kitorpedóznak, nekem jönnek, elém jönnek, lopják a killt, kb ennyit ér a "saját csapat"...
  • DantesHUN
    A chat-nak tényleg semmi értelme. Hiába kér segítséget az ember. Hordozóval voltam, a pálya közepét teljesen üresen hagyták, bejött egy romboló, és vége. Kieszedett. Hiába írtam be, hogy segítség. A koordinátákat. Senki. A rombolót repülőkkel-torpedóval eltalálni, szinte lehetetlen.

Nem tudom mit kéne ilyenkor hordozóval csinálni? Mehetek akárhová a pályán, ha egy rombolót átengednek, az úgy is megtalál. Ötletem nincs, ilyenkor mit lehet tenni.
  • DantesHUN
    Érdekes, hogy a tier V-ös hordozóval is kevesebb a sebzésem mint a IV-essel. Pedig több gép, több osztag. Csak tier IV-ben több a tapasztalatlanabb célpont, illetve tier V-ös hordozó sokszor akad össze nagy US hordozóval, VI-VII cirkálókkal, csatahajókkal, amiknek igen erős már a légvédelme. Ezek a hajók lazán leszedik a támadó gépek felét is.
  • herminamezo54
    koszia valaszt. majd igyekszem
  • PrasCo
    Kizárólag Random Battle során tudsz kitüntetést szerezni.
  • herminamezo54
    hello ha mar itt vagyok meg 1 kerdes . mikor ad plecsnit a jatek ? coop modban is vagy csak a mission-ban? miota elertem a 8-as szintet eltuntek a kituntetesek . lehet hogy jobban nem de talan rosszabbul sem lovok . szoval nem ertem. ha valakinek van otlete tanacsa elorre is koszonom
  • herminamezo54
    koszonom a valaszt . en is igy gondolkodtam de jobb ha tobben is meg erositik . hajra
  • seepheeerd
    Battlefield '42... na ott imádtam a hadihajókat :)
  • Avenger93
    Bár a játékba most ahogy nézem Expert Marksman a skill neve
  • Avenger93
    Igen erre köszönöm :) csak félrefordítottam a játékba :)
  • Jacktor
    Az Aiming Expert-re gondolsz?
    Megnöveli a fő ágyúk célzási sebességét:
    +0,7 fok/mp célzási (torony forgási) sebesség a nagy kaliberű ágyúkra (155 mm felett)
    +2,5 fok/mp célzási sebesség minden kis és közepes kaliberű ágyúra (155 mm és alatta)
  • Avenger93
    Így már értem :) akkor lehet rosszul fordítottam le :D
  • pxxl
    emlékeim szerint 155-ig 10%, 155 felett 7% gyorsítás vagy valami ilyesmi. de majd valaki megmondja a tutit :)
  • Avenger93
    Annál a kapitányi skillnél amitől gyorsabban forognak a lövegek ott a kaliber, hogy számít bele? Mert azt írja hogy legalább 155 mm-es vagy 200+ mm esetén gyorsít, de ha nekem 152 mm-es van csak akkor annál is hat?
  • Dagohun74
    500 + meccsem volt zárt béta alatt jó volt főleg hogy reménykedtem ez kacsavadászat stílus esetleg változik. De ma már nem, most 200+ meccsnél járok és semmi nem vonz. Főleg az a tudat hogy ez már nem változik érdemben lesznek buffok nerfek és ennyi. Ez nem szól tengeri csatáról. Ez nem is tudom mi. Árkád lövölde hajókkal. De az hogy nincs legénység a másodlagos fegyverzet egy vicc a lőszer végtelen főleg a torpedóknál spot rendszer kriminális. Kár érte. De ízlések és pofonok.
    Bocs az negatív értékelésért.
  • Pluskast
    Semmi értelme lecserélni, felejtsd el. A -2 ágyú elvesztése sokkal jobban fáj mint az, hogy kevesebb a légvédelmed. Amúgy sem az a jellemző abban a tierben, hogy téged szemelnének ki a repülők. Hamarabb fogsz elsüllyedni ellenséges hajó lövedékeitől.
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.08.11. 10:28:04
  • horika
    Szerintem nem érdemes lecserélni, kapsz pár plusz aa-t meg talán minimális hp-t, de cserélbe -2 löveg.
  • ZsG502
    Tier-5 fölött a játékélmény szerintem már elkezd romlani.
    Tier-8 tól meg a magas szervizköltségek által okozott óvatosabb játék egyszerűen monotonná és unalmassá teszi a csaták többségét.

Nekem pár napja lett meg a New Orleans, de pár próbaút után nem hajóztam ki többet. Semmilyen jó játékélményt nem adott.
  • _dRaxx_
    Én bízom benne bár ez kevés de a németeket ismerve szerintem nem lesznek nagy csalódások. :) Mondjuk én ilyen Német fan boy vagyok és lehet csak ez beszél belőlem. :)
  • pxxl
    lehet, hogy az volt a baj, hogy 2-3-as hajókkal próbálkoztam. majd magasabb szinten :) nemsokára jön a Phoenix majd azzal talán :)

vagy erőt veszek magamon és folytatom a japán csatahajókat, és azzal :D csak annak is a szórása nevetséges :\
  • _dRaxx_
    Játszom én.. meg lehet nézni a profilom lassan jön a 200. meccs. CBT-ben is volt 100-200 meccsem. Nekem semmi bajom a játékkal örülök neki hogy kitalálták ezt a hajós változatot és minden meccset élvezek. Persze azért ez túlzás de ritka nálam az olyan meccs amin ki ragelek. :) Meg hát tudni kell veszíteni. Persze az életkedvem elmegy mikor tolok 3-4-5 kill-t 100k dmg-t és lose de ha ilyen van magamban tisztázom a szitut hogy én amit tudtam megtettem és tovább lépek nyugodt lélekkel és már a kövire készülök mit s hogyan kéne. :)
  • StrikeFor
    lehet! én imádok! igaz jó ha a te hajód nagyobb tömeggel rendelkezik mint a kiszemelt :D illetve a HP-d legyen több...ellenkező esetben te is kinyiffansz,mert sokat levesz az ütközés belőled is.....viszont ha összejön kapod a zászlót amivel te kevesebbet sérülsz az ellenfél meg többet :P
    én ha lehet minden meccsen próbálok ramolni, tök jó feelingje van :)

2 cirkáló minusz :D

• pxxl
    tegnap éjjel én is találkoztam olyannal, hogy a pályára tökéletesen lerakott mindenkit, csak el kellett volna indulnia mindenkinek egyenesen, és kész. erre az egyik DD fogja magát, és a jobb alsó sarokból áthúz a bal alsóba :D mindenki őt kerülgette... :D

btw lehet itt érdemben ram-olni? 3x próbáltam, de mindig elsüllyedtünk mind a ketten függetlenül attól, hogy mekkora hajóval mentem neki a másiknak, gondoltam megoldom a problémát...részben sikerült :D
  • StrikeFor
    mit akarsz még csak 1 perce gondolkoznak.....2 napja raktam olyan SS-t amin már csak 8 perc van a menetből és hármunkon kívül még az összes a kezdőn volt :D
  • Dewri
    Fene tudja. A Tirpitz tényleg jónak tűnik, de van élet előtte is vajon?
  • Dewri
    Ez leginkább ultra szerencsés MM, 3 db St. Louis ezek ellen persze, hogy félisten. Ettől függetlenül szép a 10 kill a szakasznak, gratula! Kivételesen nem nálatok voltak az agyhalottak, hanem szemben...:)
  • _dRaxx_
    OP-k leszek a németek :) bár a royal navitól lehet tartani ha behozzák őket. :S
  • Plata
    Én nagyon szerettem a játékot még zárt bétában,de most nem túl sok kedvem van játszani.tegnap is asszem három csatát bírtam ki,megszereztem a First blodd meg devastating Strike kitüntetést,utána az agyhalott csapattársak rám nyomták a torpedókat és megint megöltek.tele a hócipőm a sok team killel.Majd ha végre újra iskola lesz megpróbálok újra játszani,amíg ez a sok retardált hülye gyereknek szünet van nincs értelme játszani.
  • mijki
    Mi 3 db St.Louis-zal mentünk "farkasfalkába", a végén 5v2-ben lehoztuk a játékot, pedig volt ellenünk egy majdnem full hp-s T4-es csatahajó is. Ennyit számít a csapatmunka, kár hogy a random társakkal ez nem adatik meg.
  • Dewri
    Örömködni egyre ritkábban, de sírni napi szinten van ok:

• Dewri
    Dehogynem. Pont azt mutatja, hogy mekkora szar dolgok történnek a játékban. Kvázi lehet okulni is akár belőle. Ha pl megy a sírás hogy mekkora trágya egy adott hajó és többen sírnak miatta, akkor gyanús, hogy tényleg trágya. A youtube-ra úgyis mindenki a best of köröket rakja, onnan nem derül ki, ha trágya valami. De innen kapásból naponta nagy halom friss trágyáról kap infót az ember...:)
  • _dRaxx_
    Hát a sírás semmirevaló... az nem mutat meg semmit sem szerintem. :)
    Utoljára szerkesztette: _dRaxx_, 2015.08.11. 07:03:20
  • herminamezo54
    halio mindenkinek. az omaha cirkalonal erdemes lecserelni a 3. hajotestet? vagy nem? ha van valakinek tanacsa velemenye koszonom. joooo vadaszatot
  • Plata
    Víz alatt lassabbak lesznek,de felszínen haladva gyorsak,és felszínen is kicsi lesz a láthatóságuk,víz alatt meg kb semennyi.
  • Dewri
    "beregisztráltam ide hogy nézzem kinek milyen tapasztalatai vannak a játékkal kapcsolatban"

Nos, a sírás pont a játékkal kapcsolatos tapasztalatokat kívánja bemutatni, úgyhogy csak nézzed...:)
  • _dRaxx_
    Ez kell a játékhoz igen higgadtság és kiegyensúlyozottság .. nyugodtnak kell maradni mert az ha valaki neki áll vergődni meg folyamat a másik hibáztatni attól nem hogy jobb de még rosszabb lesz minden. Ha higgadt marad az ember csak akkor képes normálisan és logikusan gondolkodni ami nagyon fontos mert lehet 1-2 rosszul felmért helyzet(1-2 rossz manőver) vagy éppen csak annyi múlik a meccsed nem mész ki egy sziget mögül és a takarásában maradsz. Az hogy otthon a valóságban káromkodsz semmi gond. Sőt úgy kell leadnia veszkót hogy mondogalódsz egy kicsit de tényleg csak 1-2 sorban elküldöd magadban vagy kiabálva az illetőt melegebb éghajlatra és kész ennyi.. ezután pedig lenyugszol hogy a kövi meccseden újra a legjobbadat tudjad hozni. :)
    Utoljára szerkesztette: _dRaxx_, 2015.08.11. 06:46:08
  • Plata
    Töltsd le az SG bővítményt,és tedd tiltólistára azokat akik sokat sírnak,így nem fogod látni az írásukat.Én is ezt csinálom,és így sokkal jobb.
  • Endre
    Akkor kezdeném a sort. Endre11_2015 néven futok a Wargame játékokban. Ha nem zavarja a társaságot, hogy lassan 60 éves vagyok, de hatalmas tapasztalattal és nyugalommal, na jó néha egy-egy k@rva anyád kiszalad , ilyenkor mondja kissebbik fiam:Apa kúltúráltan szórakozik.
    Ezer éve játszom a neten a Battlefield hőskorában (vagy 15 éve) egy 50 fős klánt vezettem. UFF
  • _dRaxx_
    Valamit kezdjetek már magatokkal. Napi szinten végzek melóval felnézek mi folyik itt és csak a sírás megy. :D Mindenki suta meg camper meg nem tudom micsoda. Meg amin jót nevettem most hogy 1350et sebzett xd Ilyen nincs hogy mindig a másik a hibás. Legkönnyebb persze a másikra kenni a szart. best mentalitás eu... Gondolkozzatok menet közben. Nézzétek vissza a meccseiteket miféle hibákat vétettetek vagy nézzetek streameket v mit tudom én. Mióta beregisztráltam ide hogy nézzem kinek milyen tapasztalatai vannak a játékkal kapcsolatban vagy éppen milyen updatek jönnek mi lesz bent stb.. azóta csak a sírás megy és volt ez regisztráció március 23. napján. Lassan 5 hónapja semmi nem tetszik kb senkinek. :D Ami nem megy nem kell erőltetni. Ha meg ennek ellenére is nyomjátok és csináljátok akkor az legyen a cél hogy fejlődni akartok folyamatosan. Ha meg csak játszogattok és funból toljátok akkor tartsátok magatok a problémáitokat vagy ha annyira nem tetszik írjatok közösen a wg.-nek aztán kalap kabát. Elmondtátok a készítőknek mi nem tetszik aztán vagy változtatnak rajt vagy nem.. de ha itt mondja mindenki a magáét attól nem lesz kijavítva semmi. :D Itt valaki említette hogy vegyétek fel egymást és toljátok együtt. Egyedül sosem fogtok lehozni egy csatát azzal hogy csak mentek előre és hősködtök... Csapatban taktikus megbeszélni kire focusáltok ki megy el pl. a cv-ért többiek addig leszedik a a maradék hajókat... meg ilyen kis apróságok. Én is keresek valakiket akikkel lehetne tologatni de semmi eddig...