22410
A Wargaming új MMO játéka
-
malystryx3 #7224 Egy darabig hanyagoltam a játékot, ma mentem egy elfogadható kört az Omahával, összeverekedtünk egy Cleveland-el, és most láttam mekkora nerfet kapott, mintha lassított felvételben jönnének a gránátok, a hajómmal simán kikerültem a lövedékeit 12-13km-ről... Így nem kell a Cleveland... Ez gáz.. Akinek van, mik a tapasztalatai vele? Lehet azért így is játszani vele? -
#7223 0.4.1 - Teszt szerver és release note -
Dewri #7222 Egy egész jó kör jött össze a Minekazéval. Kár, hogy szemben volt 4 Cleveland, nálunk meg egy se, így már az elején el volt döntve a vége...
-
#7221 "Now you can order your fighters to use barrage fire by specifying an exact zone on a map, just the way you do for bombers and torpedo bombers. By using this technique your fighters will spend most of their ammunition but, if used properly, this will significantly thin out the enemy formation and help you get the upper hand."
Na erre kíváncsi leszek, hogy akkor mi lesz ha ugyanerre a zónára elnyomja az ellenfél is ugyanezt a skillt, akkor tulajdonképpen ugyanott vagyunk, ahol eddig és az RNG dönti el, hogy melyik vadász osztag nyer. Mind1 meglátjuk a többi változás jó legalább. -
#7220 Némi egyensúly kezd kialakulni -
#7219 3km-ren belüli pontosság lett buffolva csak ha jól értem. -
StrikeFor #7218 oké 3-as rankban CV-k lesznek only....most hogy kicsit buffolták szegényeket ,hogy a fighterek is szopathatják a hajükat! awesome
az sokat elmond,hogy a BB-k főágyúit buffolni kellett.............nem csoda,hogy csak szoptunk eddig -
Ragnaer #7217 4.1!
WoWS 4.1 Public test -
StrikeFor #7216 az szép! -
#7215 Na ez jól sikerült.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#7214 nem 25 csiilag 1 gold -
#7213 A Myogi mellé lövéseire értettem hogy a türelem kell hozzá
Tudom mert én is görcsölök vele (fenéket, már X csata óta only DD van ) -
seepheeerd #7212 Uh!... :)
És egy az egyben megy? -
#7211 amint végzek a melóval... és/vagy otthon esetleg le tudok ülni gép elé :D -
#7210 nem volt jobb ötletem, de ha már idetaláltam gondoltam berakok valami bannerképet.. ha jól halottam akkor lesz majd egyszer topikdizájn is :D -
_dRaxx_ #7209 Faja ez a World of Warships-es logó. :) Vagy ez eddig is itt volt? xd -
_dRaxx_ #7208 Próbáljátok azt hogy mikor lőtök nem nyomjátok a kanyarodást hanem csak nyíl egyenesen mentek. Mert én úgy vettem észre ha kanyarodás közben lőtök akkor nagyobb a szórás. -
Lokker #7207 Tök fura, hogy egy jó darabig szépen repülnek a lövedékek aztán hirtelen szétzavarja őket valami, mint a madarakat és a hajó köré esnek el. Távolra kb. használhatatlan. -
#7206 Ezt most a következő BB, a Kongo kifejlesztésére érted, vagy pedig a Myogi full kifejlesztésére? mert így is xar. Körbe lőjük az ellent, csak a hajótestre nem mennek a lövedékek, vagy ha igen, akkor max 1 talál el valamit. Távolról persze. Közelharcra már egész okés a myogi. Amolyan sörétes puskaként felfogható.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.08.12. 01:46:36 -
Lokker #7205 Imádom mikor a 7-8km-re lévő hajót körbelövöm. Meg ez is hogy csak 3 torony van. Komoly visszalépés a Kawachi-hoz képest. :) -
#7204 Türelem :D
-
Lokker #7203 Myogi-nak van valami trükkje hogy ne körbe lőjem az ellenséges hajót? -
zsupeti #7202 3200 goldért már válthatod is ,free xp-re. :) -
seepheeerd #7201 Ma két citadell után 3 HP-val osont tovább a Mogami... persze valami jószemű kiszedte :D -
seepheeerd #7200 Az jó, Langley-vel már van vagy 80ezer, úgy hogy a következő anyahajó is ki lett fejlesztve :) -
#7199 Persze az ilyen csata az vereség.. 8 citadell találat egyéni rekord :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
zsupeti #7198 Termelheted az átváltani való xp-t,persze goldért,ennyi. -
#7197 Jó kérdés, wotban ugye azt az xp-t amit a tank kapna, ilyenkor megkapja a legénység egyik tagja és a tank nem kap. De itt a hajó ugyanúgy kapja tovább az xp-t, mintha nem lenne elit. -
#7196 Ha megveszem a következő szintű hajót és megtartom a régit, akkor elite státuszt kap a korábbi hajóm. Ilyen arany színű babért kap. Ez mire jó? -
#7195 A WoT-ban fix 300, de van hétvégi vagy valamilyen ünnepi event akkor előfordul féláron is. -
#7194 Kösz, de csak 42, a lényeg a 4 darab DD akik végigkergetek a pályán, de sikerült túlélni egy Clev-ben. -
#7193 Értem, köszönöm! -
Plata #7192 Az továbbra is 300,legaláb is WoT-ban így volt,mikor vettem.
Ha lesz Wipe az aranyat visszakapod. -
#7191 Gyorskérdés, urak:
Ha vásárlok egy helyet a kikötőben, az 300 doubloon. A továbbiak is 300-ak, vagy fokozatosan, lineárisan/exponenciálisan/valahogy emelkedik ez az összeg minden új szlot vásárlásával?
Szerk.: Valószínűleg ostoba kérdés, de mivel pénzről van szó, inkább rákérdezek. Bár ahogy írjátok, "nagyon valószínűtlen", hogy lesz wipe, DE ha lesz, a garázshelyek megmaradnak az accon?
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.08.11. 20:02:31 -
zsupeti #7190 Szép. :)
Nem egy helyben álltál,az már tisztán látszik.Nem semmi.
300k bevétel biztos volt,meg 4k xp. -
#7189 Salala tararararam salala Clev
-
StrikeFor #7188 ez egy 120k-s kör....kövi meccs: 30 Hit 35k dmg.........taaaaakaaarooodddddj WG -
DantesHUN #7187 Ja, hát én is ennyire jutottam. És úgyis átengedik a rombolót , szóval. Ennyi. Mindegy, köv csata, a csapatárs hordozó AFK. Persze a túl oldalt US hordozók, és aktívak. Mindenesetre erre is nyomtam egy report-ot. A hordozó nagyon a csapatra van utalva, bizonyos tekintetben. Ilyen csatákban semmit se lehet tenni, teljesen haszontalan a hordozó ilyenkor. -
StrikeFor #7186 jól indul a nap
-
Dewri #7185 Semmit. Halál. A hordozó nem tud kitérni egy gyors romboló elől. Esetleg ha nagyon durva mákod van, ki tudod torpedózni a repcsikkel...