World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na jó letöröltem a picsbe a 0.4.0 verziót, átnyálaztam a hiv fórumot, leveleztem a wg-vel is,stb.... de egyszerűen képtelenség bejutni.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

hm nekem most azt csinálja hogy elkezdek várakozni és kb fél másodpercenként ugrálnak a várakozó játékosok száma 0 és 100 között illetve néha-néha egy pillanatra középen feltűnik a töltő kör aztán eltűnik
peccs után kezdhetjük elöről kiütni a hajókat???
Nekem is ez van most.Csatlakoznék csatába a számok összevissza ugrálnak,és visszadob kikötőbe.Hatos hajóval is minimum 9-es csatába jutok.

Caliph
nekem tegnap csinálta,ma még nem dobott vissza a kikötőbe.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Egyre távolabbinak tűnik nekem ez az indulás . Utolsó patch óta minden hülyeséget csinál a játék. hiába indítom a battlét visszadob a kikötőbe. ha a sorsolás hoz be is jutok ott össze vissza számokat mutat és nem tudja elindítani a játékot.

Egyre rosszabb lesz ahelyett hogy javulna

http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee

kabel15
Nem lenne rossz. Holnap műtenek utána 2 hét betegszabi <#banplz>

BattleTag: kabel15#2672

Cobra.
Nem egyértelmű, de lehet már holnap vagy holnapután indul az open beta.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

jah hamarosan átlép open bétába írja is a hír hogy a jutalmas dologhoz ma éjfélig lehet még csatákat gyűjteni illetve holnap éjfélig van lehetőség megvenni a yubari-t az orosz-t aminek nemtudom leíni a nevét és a sims-et utána pedig örökre eltünnek.
Holnaptól valami változás lesz? Hamarosan nyílt béta?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

kabel15
Azt meg lehet nézni, hogy a szerveren ki hányadik helyen áll lejátszott csaták számában?

Iowa már csak 30k 😛
MM megint formában van.<#vigyor>

North Carolinával AP 5 HIt 1 Crit= 7860 dmg egy kibebaxott Destriyerbe........reális,hogy telibeveri 6 db 406 mm-es löveg és a fele Hp-ja sem megy le..........
jaaa pakki 😛 Battleshippel
Mivel voltál?Mert szerintem azt az acsit csak akkor kapod meg ha carrierrel mész és azzal lősz le 30-at.
Cruiserrel 50-ért sem kapsz.

végre kiszedtem 30 repülőt erre nem adta meg az acsit :S 😞
Én tegnap hajóztam 2 vagy 3 kört. Rányomtam a csatára, végigment a töltő csik, és visszadobott a kikötőbe. A hajóra meg kiirta hogy csatában van. Há mondom ez fasza, nem elég hogy a WoT már hetek óta szopat, WoWp-ben nincs egy normális csata, most már hajózni se lehet? Átváltok egy másik hajóra, erre bedob az elsővel inditott csatába. Mondanom sem kell, már vagy 4 perc lement belőle, szerencsére még nem spottolódtam.
Am egy hete nem játszottam és tegnap töltött le valamit. Gondolom a bugokat, mert egyébként érdemi változást nem láttam a játékban.
valami nagyon nagy gebasz van...én mozogtam,de minden kb. 6-8 másodperces késéssel lett érzékelve...........
Caliph
na most berakott az x pályára nem tudok mozogni 😄 tornyok forognak,lőni menni nem tudok,a csata viszont megy😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

dettó

valami gáz lesz
Caliph
na jó a fakkom kivan,csata gomb után kidobál a portba folyamatosan
10 perce csak a battle gombot nyomogatom
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.06.22. 20:52:07

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

hát igen itt egy cirkáló szarrá lövi kanyar nélkül a csatahajót
Hogy milyen a játék? Na egy példa. elolvashatjuk hogy a angol csatahajók hogyan lövik szarrá az olasz cirkálókat. Nos, ezzel szemben a játékban, ha csatahajók cirkálókkal találkoznak, akkor a cirkálók minden második sortüzükkel kigyújtják a csatahajókat, amik aztán szépen leégnek.
Közben rájöttem.

Ne nevessetek ki. 😊

Ezer éve nem játszom a Wot-al,és tegnap vettem észre,hogy írt a WG egy levelet.Letöltöttem a játékot és hajókázom,meg aprítom a népet.
CBT vagy teszt szerveren játszom?

főleg mikor kiszedsz 29 repülőt kinyírsz 2 Battleship-et egy Carriert,Dreadnaught,First Blood achie,Rammolós Achie 26 HIT 3 Citadell, 6 Critical,3 Burning DMG és 3800 TP 😊
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.22. 17:50:55
összességében én is ezt állítom
sith7
Sziasztok

Laposon játszik valaki ?
Munkatársamnak I5 - ös laptopja van, van esélye futtani a gamet, kompromisszumok mellett is akár ?

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Pluskast
Próbáld ki és megtudod (tényleg egyén függő, hogy mennyire tetszik vagy sem). Sokszor lesz sík ideg az ember de a játék még így is élvezetes.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

édes Istenem még időm sem volt SS-t lőni....megyek szikla mellett.....egyszer csak 1.2 km-ről!!!!!!!!!!! (igen az ellenfél Destriyere 1.2 km-re jött az én hajomhoz annélkül,hogy láttam volna....se füst se semmi...egyszer csak megjelent egy pillanatra amíg ellőtte a torpedókat)12 db torpedó a destroyeremre...........KÖSZ B+.........kérdésem a következő: HOGY A P'csába?
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.22. 12:06:39
kabel15
Úgy látom kezd megoldódni ez az anyahajós dolog. Kifejlesztettem az independence anyahajót. A repülőimet Cleveland és hasonló szintű hajók légvédelme úgy kapta szét hogy csak néztem. 1db vadász nem volt a térképen csak simán a légvédelem. Ráküldtem cleveland re a bombázókat 6db ból 4db ért oda vissza felé már csak 2 jött. És ez csak egy cleveland magasabb tier ben még több a légvédelem.

Caliph
na most romboló füst generálásnál egy olyan tényező is szerepet játszhat(feltételezés)hogy a hajó mögé rakja a füstöt,ergo célszerű lehet visszafordulni és "több rétegben lerakni". tesztelni kéne 😊

Most akkor jó játszani a játékkal vagy nem? Mert csak sírást látok. Bocs panaszkodást.
Pluskast
Igen sajnos ezt én is tapasztaltam. Ha rombolóval mész és te generálod a füstöt akkor látod az ellenfelet. Ha belemész vagy kívülről látod akkor meg nem vagy csak alig észleled a benne úszkálókat. Szar a rendszer, sőt jobban mondva a megoldás orosz.

itt nem is ez a lényeg....hanem,hogy a füst az ellenfélnek is füst tudomásom szerint.......10-11km-re volt a két romboló! a Destro meg a füstben aki szintén lőtt rám....hogyan láttak? néha feltűnt a hajók ikonja,de mikor célra zoomoltam eltűntek...........na bemegyek Destroval mutatom ahogy ott is lát mindenki
Pluskast
Már bocsi de erre a képre hivatkozni nettó hülyeség. Te épp egy North Carolina osztályú csatahajóval vagy amit elég vicces lenne nem látni 10km-es távolságból... Ráadásul az a távolság kb 8 km. Látható a képen a baráti romboló ami 8.2 km-re van tőled.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.06.22. 09:21:21

akkor újra: hogyan lehet az,hogy ha én játszom Destroval vagy Cruiserral akkor MINDENKI lát és még a Destrom,at is 8-10!! km-ről már lövik ,pedig AA kikapcsolva, nem ágyúzok, nincs fent scout gép SEMMI nem indokolja,hogy lássanak olyan messziről.............ÉÉÉÉÉÉÉS ahogy itt a kép is mutatja engem bezzeg látnak!!!!!! ott a kurvanagy füst és 2 Cruiser kezdett lőni rám én viszont a tápolt radar ellenére sem látok SEMMIT!!! és a SEMMIBŐL lőnek rám a láthatatlan ellenségek................ha én rakok füstöt ÉN nem látok semmit! ,de engem látnak..........hát hogy a kisfaxomba van ez??? ,mert már baszott mód idegesítő!

hogy lehet játszani ezzel a játékkal?
Pluskast
A játék per pill játszhatatlan. Nem bírok bejutni egy csatába mert akárhányszor elindítom visszadob a portba. Borzalom. WG-nek sikerült ismét alúlüberelni saját magukat.

remélem nyertem 😄 😄
Hehe... mintha a valóságban hasonló lenne a fölállás... vagy még ennél is jobb 😄
A valóságban is voltak álcázó festések, de azok a távmérőket voltak hivatottak becsapni. Persze a radarral nem tudtak mit kezdeni...
Meddig van zárt béta teszt? 50 csata után egyből megkapjuk a t4-es ÁrKanSas-t?

angelus1991ster.blogspot.hu

Meddig van zárt béta teszt? 50 csata után egyből megkapjuk a t4-es ÁrKanSas-t?

angelus1991ster.blogspot.hu

Voltunk együtt csatában (csak Te a másik oldalon 😊)
lol <#nevetes1> <#eljen>
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.06.21. 19:04:39
Csak azért kérdeztem, mert én 190 000 aranyat kaptam amiből megvettem az Atagot és maradt is még sok free xp átváltása után. Plusz sikerült egy bugos winratet is összehoznom.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

F2P játèkos 5k,fizetős 10k.

Aki bejutott a 0.4.0 tesztre az mennyi aranyat kapott a bejutásnál?

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"