22410
A Wargaming új MMO játéka
-
#7063 Mindössze egyetlen opciót kell hozzá kipipálni. Ott van az, csak végig kell olvasni melyik mire való. -
#7062 Valahol találok egy összefoglaló billentyű kiosztást? A Help egy szar, napok óta olvasok mindenfélét a játékról, de erről nem esik szó.
Nem is értem egy komolyabb játék normális leírás nélkül. Amit találtam a wows.hu oldalon az is játékosoktól ered. Pl. láttam olyan képet ahol csata közben látszottak a játékosok a képernyő 2 oldalán. nyomogattam minden nem jött össze. Talán mod? Akkor nekem nem lesz -
Dewri #7061 Próbáld az akció végén. Ilyenkor keddenként már lehet nyerni. Ez egy wg féle VÉLETLEN, akciós hétvégén nyilván minden player szarul játszik, nem a játékot manipulálják, az kizárt dolog... -
DantesHUN #7060 Sőt. Régebben a Wot-ban sem +2 tier volt, sokkal több, tier 6-s tank lazán ment tier 9-ers ellen. -
DantesHUN #7059 De a háromszorozás se akar összejönni. Szerintem abba is hagyom mára. Azért nem semmi, a New York-al két nap alatt se volt győzelem. Jó, csak 5-6 csatát mentem naponta, de akkor is. Vagy tíz vereség zsinórban? -
Dewri #7058 Rosszul emlékszel. Wotban is alap a +2 tier, illetve könnyűtankkal a +3-4 lazán... Tigrissel az E75 ellen de szép is volt...
Én is mindig azt mondtam, hogy azonos tierben lenne jó a játék. Nem tudom miért az a közfelfogás, hogy akkor unalmas lenne. Miért lenne unalmas? Ugyanúgy el kéne bontani az ellenséget, ugyanúgy keményen kéne harcolni, csak éppen szemben nem lenne nagyobb látótáv, nem lenne nagyobb lőtáv, nem lenne nagyobb sebzés és páncélzat. Ez nem unalmas, hanem kétesélyes játéknak hívják... -
DantesHUN #7057 És az a durva, hogy mind a két hajó V-ös szintű, még sincs esély ellene. Mi van, ha V-ös japánként egy VII-es US hordozó jön? Egy tárral lelövi mind a 30 gépemet? Értem én hogy ez a balance, az US vadászokban erős, a japán meg inkább csapásmérésben, de ez kicsit durva aránytalanság. -
#7056 nem is CV-zek, csak DD-zek, kíváncsi vagyok hogy a következő patchbe mi fog változni e téren, de addig szüneteltetem a CV-t amíg 1-1be 0 esélyem van még saját hajók fölött lezúzni az USA gépeit, perk ide vagy oda -
DantesHUN #7055 Basszus. Azért ez már nagyon nem fair. Annyival erősebbek az US hordozók légi harcban, hogy japánnal akár ki is léphetnék. Nincs értelme. Egy V és IV-es US hordozó ellen, én egy japán V-ösben kettő! felszálásra futotta. Utána nem maradt több gépem. Én egy! US repülőt lőttem le.
Egy torpedó találatom volt. És annyi.
Bármerre igyekeztem kikerülni a gépeiket, mindenhol ott voltak. Megyek jobb szélen: US vadászok. Középen, szintén, bal oldalt szintén. Mindenhol. Próbáltam, hogy a saját cirkálóink AA hatókörében tartom a repülőimet, hogy legyen egy kis plusz esély, de így is lelőtték minden gépemet, pár másodperc alatt.
Az V. szintű amcsi hordozó egymaga 43! repülőt lőtt le. -
Lokker #7054 Akkor a World of Warplanes a te játékod, ott csak azonos tierbe rak nagyon ritkán fordul elő amikor van 1 db 1 tier-el nagyobb röpülő -
#7053 Egy azon szinten lévőnél is előfordul nagy különbség a lenti táblázaton is látod pl t7-ig a japánok vezetnek és van ahol majd ~7km van az ő javukra ugyanazon a szinten + gyorsabbak is így utolérni sincs esély őket itt jön képbe a taktika.
-
StrikeFor #7052 na csoda egy 7200-as WIN-el kezdtem a napot -
#7051 Ez világos, de 3 tierrel nagyobb hajónak kilóméterekkel nagyobb a hatótávja bármennyire fejlesztem az enyémet azon a szinten. De tényleg hagyjuk a fenébe. -
#7050 Nemrég linkeltek egy pdf-et amiben a kisebb hajóknak nagyobb a DpM-je mint a fölötte 3-mal lévőknek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#7049 Az egyazon tierben is előfordulhat, hogy az ellenfél messzebbről tud tüzelni, nem egyformák a lőtávok + lehet növelni.
-
#7048 Unalmas? Egyenlő szint, egyenlő esélyek semmi "segítő progi" ez a fair játék, döntsön a tapasztalat, kor , hozzáállás, de biztos rosszul látom. Kösz a reagálásokat, ez van, tudomásul veszem. -
DantesHUN #7047 Mert úgy unalmas lenne, ha csak veled egy szintűekkel rakna össze. Illetve nem is megoldható, mert nincs minden szinten elég, játékos. Továbbá, ugyanolyan eséllyel rak össze két szinttel nagyobbal, mint két szinttel kisebbel. És ez minden ilyen online játékban így működik. -
#7046 Azt már felfogtam, hogy összerak, de mi az értelme, célja? -
StrikeFor #7045 3-al magasabbal is összerak! SŐT ha csapatban jelentkeztek be még 6-al is :D -
#7044 Nagyon jó, ezek szerint én a IV. tier beli BB vel simán kerülök VII tierbeli BB vel egy játékba. És ez miért jó? Esélyem semmi. Ez történt most is.
Ha jól emlékszem a WoT ban 1 osztály különbség lehetett , azt egy kis ügyességgel át lehetett hidalni.
Utoljára szerkesztette: Endre, 2015.08.09. 09:59:45 -
#7043 MM táblázat -
#7042 Tudja valaki milyen meggondolásból rak össze a játék 2 tierrel magasabb hajókkal? Én el sem látok addig ahonnan ők már simán tűzet nyitnak.
Tanuljak meg sz˘@pni vagy hogy menjen el a kedvem? Valami oka biztos van csak én még nem értem. -
StrikeFor #7041 én is úgy tudom 7 fölött adja be -
#7040 Nagy tierben van ez a pálya (asszem 7 fölött de okosabb valaki megmondja) -
#7039 Ez egy új pálya? vagy mi? én eddig ezen nem voltam... -
#7038 Furutaka végre egy jó kör :) (Repkedősből jól jött az egy nap prém :) )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#7037 Személy szerint is feltétlenül használom a légvédelemnek a manuális célkijelölést. Ma a Wyoval sikerült egy teljes rajnyi légimajmot leszednem, mielőtt végképp az történt volna, ami történik, amikor egy csatahajó és egy torpedóvetőkkel gazdagon megrakott CV nagyon szereti egymást...
Ugyanakkor a Nap Pozitív Töltetű Kommentje: Az érzés, amikor eldöntöm, hogy beruházok a Kongō fejlesztéseibe és először vezetek tüzet T5-ben 25 kilométerre.
"Na, visszalősz még ma, fiam? Mi van? Nem megy? Nem sikerül? Szeretnéd, hogy közelebb jöjjek? Nem gond ám! Csak alágyújtok a 136.000 lónak és beállok egy visszafogott... harminc csomóra" :D -
#7036 WoT-nál is előfordult "néha" ilyen szituáció :) felkel ülni a LemmingTrain-re és menni velük és kihozni a helyzetből a legtöbbet.
Ilyen your team, my team csaták előfordulnak sajnos enyémek, mint a falra hányt borsó formáció az ellenség meg három vonalba fejlődve koncentrált tűzzel egyenként ledarálnak mindenkit persze néha a másik oldalra is kerülők az nagyon fain igazi csata hangulata van olyankor, pl ma beírta egy NM, hogy ő megnyomja, de segítsünk és tényleg nem fordult vissza átrágtuk magunkat az ellenen. -
StrikeFor #7035 és ha ebben a csatában megyek a lemmingekkel akkor mit érek? max nem halok meg és 2 perccel hamarabb vesztünk anélkül,hogy egyet is lőtt volna bárki a csapatból...........én akkor sem megyek a hülyékkel.........
,az is más kérdés,hogy az ellenség is segghülye,mivel hiába nyertek lófasz pontot se kaptak
ennyire bonyolult ez a kurva játék?????
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.08. 20:46:50 -
#7034 Kedvencem induláskor, hogy aki bal oldalon van az jobbra megy és fordítva. Domination csatában mindig a távolabbi terület felé igyekeznek. Úgy látom itt lemingezni érdemes, megvárom merre mennek és BB vel utánuk. DD vel már bátrabb vagyok gyorsító, foglalás és húzás vissza, aztán meglátom kit lehet kinyomni torpedóval. -
#7033 A légvédelmi rendszer (AAA) működése
Feltuningolva már érhet valamit.
"Fókuszáld az AA tüzet egy adott repülőgép rajra (Ctrl+klikk az adott rajra). Ilyenkor az összes aura ágyúja az adott célpontot fogja lőni (már ha az aurán belül van), ráadásul +50%-os DPS-sel!" -
StrikeFor #7032 a K anyjukat ezeknek! Nézzétek meg az állást...........meg ,hogy hol a csapatom............engem 8-an kivégeztek és vége is lett a meccsnek..........pofám leszakad
-
Malarki #7031 Tök jó hogy mióta 3x XP van egy rohadt meccset se tudok nyerni. Fun game, az... -
StrikeFor #7030 fasza ezidáig random lőtt az AA-m :D :D -
#7029 Nem elhanyagolható, mert ha jól emlékszem a kijelölt célra 50%-al többet sebeznek a sec. és AA fegyók. -
StrikeFor #7028 OMG! KÖSZIIIIIIIIII -
#7027 Konkrétan játszhatatlan foss ez a játék, mindenütt torpedók... -
#7026 a válasz 6975 hsz. -
_dRaxx_ #7025 Mi szerencsétlen playerek vannak.... Omaha 100+k dmg 4kill.. kilőnek. nálunk marad egy BB ami afk és a két CV. Túloldalon 2 CV 1 BB.. 5perc van vissza. AFK BB-t kiszedik a CV-k.. 3perc van vissza. Mondom nekik kezdjenek el valamerre elfutni mert jönni fog a BB.. Erre az egyik elindul a BB felé és 1x csak megáll a semmi közepén.. Enemy CV kiszedi. 1:30 van vissza. Utolsó CV nálunk egy sziget mögött van.. 1perc van vissza és kimegy a sziget mögül.. Próbált korigálni de az ucsó 15 másodpercben a BB kiszedi egy sorozattal 30k HPról... Nem hogy egy drawot nem bírtak összehozni de még el is bukták mert suták a játékhoz.. Ez volt az első ilyet durva esetem a gémben. Eléggé elkeserítő.. :D -
StrikeFor #7024 mi a trükk a CTRL előcsalogatására? nekem nem csinál semmit :(