22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Jacktor #6903 Nyilván igazad van, mert nálam Wyo-val 46k, NY-kal eddig 39k :D Mondjuk ez nyilván függ az új (tier lépés miatti) MM-től is, azaz hogy kikkel kerül szembe az ember fia.
Amerikai BB-k jól páncélozottak. Ha van japán a lőtávban (vagy bármilyen cirkáló) inkább azt lődd (már ha a taktikai helyzet engedi). -
DantesHUN #6902 Nos, Wyoming-al 44, New York-al 32 ezer az átlag. Ekkora különbség nem véletlen -
Jacktor #6901 "Lehet amelyik a támadást kezdi két vadászraj közül, valami pluszot kap."
Urban legend. Mint ahogy az is hogy a hajó minél lassabban halad, annál pontosabb lövéseket ad le (utóbbit konkrétan megcáfolták a fejlesztők).
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.08.06. 20:41:16 -
DantesHUN #6900 A New York-ra mondtad? Rajta van. De ettől még, nagyon pontatlannak érzem. Ha talál is, citadella nem igazán szokott jönni. Mai legjobb kör, alig volt 40. ezernél több. Az eddigi legjobb kör, 60+. A wyoming-al sokkal jobb körök is voltak.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.08.06. 20:36:55 -
Jacktor #6899 1. Rakd rá a Gun Fire Control System Modification 1-et. Lő táv: 18 km.
2. Soha ne nyomd csutkára a lapátot (kivéve ha visszafordulsz pl.), mert 20 mp mire visszafordul. Apró manőverekkel...
Eddig úgy tűnik nekem hogy szimpla peched volt. Ha eltalálod a hajót (AP-val!) akkor 2-3 salvonként adja a cicit. Attól függ persze milyen hajóra, mert az amerikaiak kemények, ellenük ne sok jóra számíts (de Te is az vagy)!
ui: ja, és stock hajókról ne beszéljünk már Srácok...
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.08.06. 20:36:54 -
DantesHUN #6898 Lehet amelyik a támadást kezdi két vadászraj közül, valami pluszot kap. -
Dewri #6897 Kapitányi képesség van a repcsikhez: 'Dogfighting Expert' és 'Aircraft Servicing Expert', ennyit lehet javítani a vadászokon, de ehhez elég magas szintű kapitány kell, egy Langley-n nem divat szerintem az ilyen. -
malystryx3 #6896 Én is tegnapelőtt olyan szituációba kerültem, hogy az ellenfél Langley-jének a vadászai és az enyémek összecsaptak, mindketten fullos rajjal támadtunk, úgy ledarálta az enyémeket hogy a szemeimet úgy kellett visszatekerni. Lehetne prémhez kötni? Az eddigi tapasztalatok alapján, amikor volt még prémem, én nyertem, de úgy, hogy 1 repülőm maradt a rajból. Tegnapelőtt már nem volt prémiumom, simán ledaráltak. Aztán jött a következő rajom, fullos, és az ellenféléből 2 hiányzott. Még mindig ő nyert. Nem értem..... De nem is gondolkodtam sokat rajta :) WG is WG.. -
TuskoMobile #6895 én ott járok(NY) vegyes nagyon vegyes tudnék ellenpéldálozni ez inkább mm rng szokásos wg szívatás meg egy jó adag szubjektív élmény kinek mi
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.08.06. 18:33:43 -
DantesHUN #6894 Azért a Cleveland légvédelme elképesztő. Két Cleveland felett kellet átrepülni, és 12 gépből, 12-őt le is lőttek. Nem szabad a közelükbe menni, kapásból ledarálják az összes repülőt. -
#6893 Upgrade nem tudom, hogy van-e Langley-re, annyival lehet erősebb de egyébként RNG -
zsupeti #6892 Ne is mond,épp most vagyok ott.Berak néha a MM a gorillák közé fél stocként és próbálj valamit elérni.Lehetetlen,mert a 7es szintű cirkálók ketté hugyoznak 1 mp alatt,ha nem akkor meg nem érsz oda,vagy a CV 1 rajjal lesöpör a térképről.
Na itt néha megyek minuszos kört,pedig van prém is.
Hogy ne legyen egyhangú a játék,a Japánnál is ezt érzem most.
49K hp stock hajó. lol -
#6891 NewMexico jobb lesz, mivel 13.6km-ről már csak eltalálsz valakit ja és lesz összesen 4db légvédelmi ágyúd a stock gályán.
Én a WY-al nem tudtam zöld ágra vergődni volt, hogy két salvo-ból is semmi találat mintha sörétessel lövöldöztem volna, a NY-kal jobban éreztem magam mivel bátran neki mentem a WY-nak mivel úgysem talál el alapon.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.08.06. 18:02:52 -
seepheeerd #6890 Szimpla WG gondolkodás... ahelyett hogy egyre jobb hajókat kapnál, beraknak gyengébbeket. Majd a Coloradoval fogsz szívni: 7-es, de ha összehasonlítod 5-ösökkel, talán azon a szinten meg tud állni, vagy még ott sem. -
DantesHUN #6889 Ahhoz kell egy pár XP. Nem értem, Tier III-Iv-es csatahajókat is jobbak voltak. Nagy nehezen sikerült 40 ezer körülit összelőni. Nagyon rossz eredmény. -
seepheeerd #6888 Ígérik, hogy ezen változtatnak, baromi nehéz lehet a programozóknak... -
seepheeerd #6887 Cseréld New Mexico-ra :) -
seepheeerd #6886 A CA fölé repültem (Kuma volt), ha már ott sertepertélt. Low tier szóval nem nagy szám, de mégis kis plusz, arról nem beszélve hogy azért a századomból is illett volna lelőni legalább 1 ellenséges gépet, akármennyire tápos a másik. Persze lehet hogy nem? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.08.06. 17:24:55 -
DantesHUN #6885 6 km-ről egy sortűzből csak kettő találatod adott be, azokra is csak pár ezret. Nem tudom mit kéne a New York-al másképp csinálni, azt hittem lövök a másik csatahajóba ilyenközelről egy citadellát, de alig találtam el. -
DantesHUN #6884 Valami jó tipp a New York-ra? Nem tudom, de nekem ezzel nagyon nem megy. Megőrjít, például ,hogy a tornyok olyan tetű lassan fordulnak. Sokszor van olyan is, irányba fordítom a hajót, de tornyok meg valahogy túl fordulnak, és nem lehet lőni, ezt se értem igazán, na mindegy. De a pontatlansága. Ha el is találok valamit, citadellát lőni, sose sikerül. Egy tier-el lentebb a Wyoming-al kétszer ennyit sebzek lazán. -
StrikeFor #6883 :D :D
ui: megint loss nálunk nincs CV enemy CV=5 kill.....GG
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.06. 16:59:28 -
#6882 Kész is! Most megyek, feltöltöm a jacuzzit könnyekkel és XP-vel. :D (Remélem, helyén tudjuk kezelni a poént.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#6881 Milyen CA, mennyire voltál a CA-tól és milyen parancsnoki képességek vannak kivéve?
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.08.06. 16:44:08 -
StrikeFor #6880 jaja nagy kedvencem amikor 84 db AA lő és nem szed le 1 gépet se -
seepheeerd #6879 Az "RNG" működése -team szinten- anyahajó esetén látszik jól: kiskillezett Langley Langley-vel szemben. Vadászok összecsapása, saját CA fölé húzva a rajt: 0:1 az ellenfél javára úgy, hogy egyetlen egy gép sem került lelövésre az ellenfél kötelékéből.
No comment. -
#6878 Bár nem terveztem, de amiért ennyire szereted őket, most kiviszem a CV-t, mégpedig úgy, hogy egy darab vadászgépet nem rakok fel. >:]]] -
StrikeFor #6877 na ,de mindegy......ezt csinálja utánam aki tudja :D
-
StrikeFor #6876 oké a majom aki meg végigpergeti az arcát a keyboardon győz és szed 3x ennyit -
DantesHUN #6875 Ma is cirkusz nap van? Vereségnél több mint 400 ezer kredit, és 2000 xp, az nem olyan rossz. 1 kill, 5 citadell, 19 lelőtt gép. Ezen mit kell sírni? Ez nem rossz, egyáltalán. -
StrikeFor #6874 ilyen kör ,de a kibaxott CV 6-ot szedett ki közülünk...nekünk nem volt Cv............elmegy a faszomba most már a WG! a kibaszott Hordozóval az anyukájába!!!!!
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.06. 16:01:16 -
seepheeerd #6873 Így van... (persze romboló is szakadt már szét AP-tól, gondolom az is nagy mák, de azokat vadásszák le a cirkálók) -
DantesHUN #6872 Hát nem, nem vagyunk egyformák az tény. -
StrikeFor #6871 jó soká :( -
Jacktor #6870 Új infók a Gamescom-ról:
- A Bismarck lesz a normál, a Tirpitz pedig a prémium hajó.
- Októberben érkezik az első teljes értékű német ág, mégpedig a cirkálók.
"A német flotta érkezése" promó videó:
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.08.06. 13:40:16 -
#6869 Kezdem azt hinni, hogy az MM kiszagolja, ha félsz. -
StrikeFor #6868 nem nagyon kellett volna gondolkodni rajta btw..........,de azért csak oltsál le :D volt aki egyből tudta,érdekes mód...na mind1 nem vagyunk egyformák ugye
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.06. 13:29:01 -
DantesHUN #6867 Na told már túl ma is. Nem vagyok gondolatolvasó. -
StrikeFor #6866 fantázia...... -
DantesHUN #6865 És én ezt honnan találjam ki, hogy gúnynév? -
Jacktor #6864 Az Atago-ról beszél (egy nagy citadella az egész). De amúgy a Phoenix, az Omaha, a Kuma és az Aoba is hasonló (kétségtelen hogy normálisan el is kell találni).