World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy ki. Ha pl. nem akarod hogy a rombolód korán észrevegyék.
Emellett a Ctrl-t lenyomva a megjelenő kurzorral kiválaszthatod az elsődleges célpontot, mind repülők, mind a közelben kavirnyáló hajók közül (természetesen a légvédelem és a másodlagos tüzérség számára)
Tehát csak bekapcsolom a P-vel?
A légvédelem magától működik, te csak a célpontotok közül válogathatsz ha több repülőegység van a közeledben.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Sziasztok. Nagyon új vagyok még és lenne egy kérdésem. A légvédelmi löveget hogyan tudom irányítani?
Előre is köszi a választ!
ez volt a szorzós kör...őőőőő...mivan????

hm itten véletlenül nem 100% az RNG?
a random valóban megöli a dolgokat azoknál akik ésszel játszanak....a hülyéknek meg csak jó :S 😞 nincs igazság
Játék, de nem értem miért olyan bonyolult dolog rendesen megcsinálni egy játékot... A wotban is a 25% RNG teszi tönkre az egészet, és nyilván itt is van valamennyi belőle. Minek az RNG? Adott a páncél, adott az átütés, a kaliber, a dőlésszög, ezt mind ki tudják számolni manapság. Simán lehetne úgy, hogy a 120 pen átviszi a 110 mm páncélt. De az RNG miatt nem fogja. Pedig RNG nélkül tényleg lehetne taktikázni, tényleg számítana mit hol lő meg az ember. Most meg lassan már ott tartunk, hogy elég irányba lőni, mert a röppályától az átütésen át a sebzésig minden totál random úgyis... Csatahajóval lehetne tudni, hogy ha odapörkölök a 9 db 310 mm ágyúval egy fél hp-s cirkálóra, akkor már akkor kezdhetnék másfelé fordulni, mikor a lövedékek még be se csapódtak, mert tudnám, hogy egy ekkora csapás biztosan széttépi a francba a cirkálót. De most nem ez van, most belever 500at és annyi...

De az is igaz, hogy ez tönkretenne sok járművet, ezért is nem működik a wotban a történelmi csata mód, senki nem akar oroszokkal menni az átlőhetetlen németek ellen... Itt is dominálnának a csatahajók, őket csak a repcsik és a rombolók tudnák pusztítani, a cirkálókat ki is lehetne venni... Persze ha rendes csapatjáték lenne, vagy saját tieres MM, akkor talán javulna a helyzet. A játékosokat nem tudja szabályozni a wg, de saját tiert meg nem akarnak adni, úgyhogy marad ilyen az egész...😞
ez épp olyan amikor 9db 406mm-es ágyuval telibevertem egy DD-t lefogyott 1/3 HP-ja és elillant
Azért na. Az Atlanta a valóságban 127 mm-es ágyúkkal, úgy mégis hogy tudott volna egy csatahajót szétlőni? Oké, ez játék, és balance meg minden, de akkor is. Ez azért nevetséges.
Hát én sem értem mi alapján adogatnak, de Te tuti jobban nyomtad...

Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.06.27. 13:27:45
viszont nézzétek meg hogy ha vesztes meccsben vagy szonte semmit nem kapsz!
Nem az Arkansas a szar, hanem a játék fos még mindig, csatahajóknak nem adja be a rendes sebzést! Arkansassal toltam 3 killes, 83ezer sebzéses kört, jó kis hajó az, ha éppen a játék hajlandó 800-1300 fölött is beadni a sorozatok sebzését...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.06.27. 13:08:57
őőő az szép! pedig akkor elméletileg te jobban nyomtad.............fene se érti....

tényleg a 7-es kapitányokat kapó kolléga miket kaptál még? mennyi flag?
Én alig több mint 40k-t kaptam az Arkansas-al, prém fiók nélkül, tiszta haszon. Igaz nem sok sebzésre. De...hát szerintem 35k sebzés se sok csatahajóval. Bár, nem tudom, abban a pár csatában amiben próbáltam, nem éreztem ,hogy marha sokat sebezne az Arkansas. Elég béna hajónak tűnik, vagy még bénázok vele lehet az is.

De ha az Atlanta ennyit, hoz, végülis nem rossz. Legalább egy prém tank, ami magas szintű meg kell, már aki akar játszani, mert különben tier 7-8 környékén annyi kell gyűjtögetni creditet, hogy beszarás. Kell a farmhajó.
én meg úgy jártam hogy azt írja hogy egyenleg lekérdezés alatt így most se az aranyamat se a free xp-met nem mutatja, sőt még fejleszteni se tudok semmit pedig van rá elég tank xp-m.
http://www.kephost.com/image/SFAL
kiváncsi vagyok hogy meddig fog ezzel basztatni a játék
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.06.27. 11:39:55
Szerintem csak a prémfiók összevonás van, a gold marad külön.
Help!
Most lesz meg egy wipe eles indulasnal? Azt irtak osszevontak a 3 accountot, de a wotos aranyam nincs a wows accon, csak az a 3000 amit a preorderert adtak.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Én meg 20-at 😛
De kapitányt meg nem.... hogyan van ez?
sith7
Az szép ... akkor mindenképpen megéri a magasabb tier - ű prém hajó, én az Arkansassal 35k dmg - re kaptam 113k ... ez meg 25k, és 270k kredit

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

mért csinálja vajon azt a játék hogy rányomok a csata gombra és azt írja a játék hogy 200-300 játékos van a körzetemben ehhez képest 2-3 perceket várok hogy bedobjon
azért pofátlan dolog ám vesztes meccsre,prémium accounttal,prémium hajóval 350XP-ket kapni..............
erre 270 körül
Tono34
Ma még nem sikerült nyernem ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

sith7
erre kaptál 400k - t ???????

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Nálatok is egekben van a ping?

azt most nem mentettem el 😞
kaptam mindenből 10 zászlót level 7-en 😛
sith7
köszönöm a választ, nekem a detailed report fülön lévő dmg mennyiség érdekelt volna, ezt a képet láttam ... innen indult a kérdésem

Most nézem, majdnem 400 ezer credit?! Mi a franc? Arizona alig hoz. Vagy azért ennyi a kredit, mert teljesítve lett egy küldetés? Átlagosan mennyit hoz most a Atlanta?
sith7
Mennyi dmg - re kaptál ennyi kreditet ?

80% szopás 20% fun, erről szól a tier 3 - tier 7 kb. az én szemszögemből.

(Nézem a hajó statokat, t3 cirkáló MINDENBEN jobb mint a t3 csatahajó. Normális?
Köszi!
Erről beszélek...
Bal oldalon alul van egy kis színes szövegbuborék, abban kell keresni a barátokat.
Akarnék, de nem látok olyan opciót hogy friend invite vagy hasonló...
Ketten maradtak a csapatból, ketten az ellenségből. Nézem romboló, fönt északon, full HP. Épp tolat a parttól... aztán nekimegy a következő partnak a másik oldalon, de már orral... CBT player????????????
nah frissítés nekem is lejött, itt az ideje szétcsapni az újoncok között. <#gonosz2>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Be is fejeztem. Bármivel megyek be, az ellenfél ledarál, a mi csapatunk lebeg a térkép túloldalán, minden pontot bukunk. Ez egy kalap szar úgy ahogy a wot, úgy ahogy minden wg játék. Majd visszajövök, ha értelmes csapatokat sorsol a gép. Tehát nem mostanában....
Áh, értelmetlen. Semmi nem változott. Csatahajóval ugyanúgy 830 sebzéses sorozatok. Mindhárom foglalási pontot bukja a csapat, 870-55 arányú állás, mert továbbra is nehéz 3 pontot elfoglalni KETTES SZINTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Itt elvileg csupa CBT játékos tolja, akik már x mennyiségű csatával rendelkeznek a hátuk mögött, magas szintekről kezdték újra. Akkor hogyan lehetséges ennyire látványosan nulla szar köröket tolni KETTES SZINTEN??????????

Az első néhány kört elnézve felmerül a kérdés, hogy minek fejlesszem föl a hajókat 6-7+ magasságba, minek tegyek bele a játékba sok-sok órányi időt és ideget, ha már most látszik, hogy a csatahajók ugyanúgy semmire sem jók, a csapatok meg ugyanúgy agyhalottak?? 😞
sith7
Akinek megvan az Atlanta, kérem tegyen be egy képet egy csata végeredményéről, hogy tudjak viszonyítani az Arkansas - hoz képest, mennyi dmg - re, mennyi kreditet hozott

nekem is majdnem 500 csata és csak lvl 6...,de még 7es kapitányt se kaptam csak 2db 5-ös meg egy 3-ast
Van amúgy valami ts ahol gyülekeznek az emberek akik szakaszolni akarnak?

Valamint mintha mondtak volna arról is hogy bekerül a Mikasaa? Nem emlékeztek hogy volt ez?

https://wotinfo.hu

49+ csata felett mindenki csak lvl6-ot kapott

Tono34
Lehet vmelyik billentyű beragadt.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

A büdös nénikéjüket,több mint 500 csatára csak 6-os accountot kaptam?
Baszódjanak meg.<#vigyor>
3000 free xp-t kaptam öszvissz,ló túró.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.26. 13:57:08