World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval 32000 játékosnak van CV-je? Nekem is kell abból az anyagból, amit te szívsz.
a gépek zuhanóbombázóként Instant dobják a torpedókat és igen bármilyen furcsa,de pár száz méterről is robbannak! a fodrozódás kezdeténél dobták le és emelkedtek is vissza azonnal.........
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.06. 13:49:50
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"Alapvető taktikai felállás terén nem szabadna eljutnia a hordozókhoz az ellenfél hadihajóinak"
Ez igaz. Viszont ilyen nincs egy normál csatában, ahol 0 koordináció van. Mindenki megy amerre lát és legtöbbször DD vagy CL szed ki. CV túl lassú ahhoz, hogy elmeneküljön ha valaki nyitva felejtette az ajtót a lopakodó DD-k előtt.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.06. 13:47:29
"oh my God what is that shit" 😄
"its aah,looks like world of warships still need some advice on how to implent carrier gameplay..........." 😄
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.06. 13:43:01
Ismét a tengeralattjárókra mutatnák rá, ha azokat kihagyták, akkor a hordozókat minek rakták be? Mindkettő alapjaiban eltér a "klasszikus" ágyúzásra, esetleg torpedózásra készült felszíni flotta hadrendjétől, harcmodorától.
Szóval ha most azzal jössz, hogy a PoW se mondhatta, hogy ez nem ér, akkor a viszontválasz meg az, hogy akkor a tengeralattjárók meg miért maradtak ki a játékból? Legalább annyira odaillőek, mint a CV-k...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
https://wotinfo.hu
A "Kő-papír-olló" azért "poénos" alapkoncepció, mert a hordozók a pálya másik végéből elérnek bárkit, iszonyú erősek tudnak lenni, és legalábbis egy jó ideig nem tudod mással "ütni", mint egy másik hordozóval. Alapvető taktikai felállás terén nem szabadna eljutnia a hordozókhoz az ellenfél hadihajóinak. Ha a koncepciót nézzük. Szóval akadnak itt gondok, rögtön a gyökereknél...
Utoljára szerkesztette:
Azzal egyet tudok érteni, hogy az MM úgy rakja össze, hogy mindkét oldalt ugyanannyi CV legyen de ha a te oldaladon lévő csapattársad, aki CV-ben ül nem segít, akkor őt kell szidni nem pedig a játék készítőit.
5-ös szinten van az első lehetőség választani de akkor is minek supportot játszani PUG-ban, amikor cserébe 0 védelmet kapsz?
Mert nekem ez volt a határozott elképzelésem, ezért kezdtem Amcsit, hogy támogatom a csapatom és leradírozom az ellen repülőit de sem XP-ben sem pedig segítségben nem volt ez megfelelően honorálva. A Japó CV playerek azzal kezdik, hogy kihasználják azt, hogy nekik több squadjuk van mint, amennyit a vadászaim le tudnak szedni és ha át tudják úgy hozni repülőiket, hogy nem veszem időben észre, akkor akár 1 támadás alatt kukázhatom a CV-m hiába vagyok támogató felállásban, az ellen veszít 1-2 sqadront cserébe én vagy halott vagy 0 HP-s vagyok.
Viszont soha egyetlen csapattárs nem köszönte meg azt, hogy én "tisztán" tartottam az eget és segítséget is csak akkor kapok ha véletlenül valaki arra jár és éppen nincs más dolga. Olyan lassú a CV, hogy semmi elől nem képes elmenekülni, ami rá vadászna. Ellenségnél is ott a CV, aki rám vadászik +DD-k szinte mindig át tudnak surranni.
Meglátom, hogy alakul nagyobb szintem de ezen a szinten a CV-k egyáltalán nem OP-ok, legalábbis nem a USN. Ha vadász beállítást választom, akkor a legtöbb, amit el tudok érni, hogy az ellenség CV-je nem fog semmit sebezni de kilőni nem fogok semmit. Nem azt akarom, hogy 2 dolgot tudjak egyszerre hanem, hogy megfelelően legyen honorálva az ha én a támogató szerepkört választom 4-5000 XP ugyan már....
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.06. 12:55:49

(Szerk.: Látom, van fent Youtube videó is róla. Oké, a WG hülye. Pont.)
Amúgy azért igyekeznek hátul maradni, a csatahajók, mert félnek a cirkálóktól, meg a rombolóktól, ami szépkapja őket secperc alatt. Meg a térkép közepére berohanni csatahajóval eléggé öngyilkosság. Persze, a sziget mögött bujkáló , meg egy helyben álló hülyéket én se szeretem.
Csatahajóval szerintem azon kell lenni ,hogy a lehető legnagyobb tűztámogatást lehessen adni, hiszen elméletileg a csatahajónak van a legnagyobb tűzereje. Illetve a másik csapat csatahajóit kilőni értelemszerűen.
valóban nem, tier 4 ben voltam, nem figyeltem kik ellen.
a textúra glitchet lövöldözős játékok példájával tudom elmesélni, pl egy láthatatlan kiszögellés ami még is ott van és fel lehet rá ugrani, majd onnan még jobb pozícióba kerülni, ezeket nem illik használni. ebben a játékban nem tudom mi lehet az, én annyira jöttem rá, hogy sziget mögött megéri elbújni, ha át tudsz lőni felette, mert sokszor simán átlátsz és át is lősz, az ellen meg nem láthat téged akár hogy is emeli a periszkópját és ezért nem is tud rád lőni 😄 persze ha közelebb jön már nem játszható de addig is előnyre tehetsz szert
A képen látszódik kik azok akik a WG "nevelő táborban" szocializálódtak
Palinko #4897
Oldalanként, max 1 hordozó, plusz 4-6 játékos pilótának.
Nem lehetne típusra, tier-re jelentkezni csak pilótának és az MM besorsolna valahova így könnyebb dolga volna az MM-nek csatákat összeállítani. ebből adódóan pilótát lehetne fejleszteni pl, jobban bírja a terhelést, farlövész és hasonlóak.
A hordozókon xy darab repülő lenne amiből lehetne választani mivel repülsz, de típusonként korlátozva lenne a darabszám ami egyszerre a levegőben lehet tehát ha van 4 torpedóvető a levegőben akkor vagy bombázó vagy vadásszal mehetnél vagy vársz míg lelövik az egyik torpedóvetőst.
A hajóknál a légvédelmet lehetne kézire és automatára állítani.
Szerintem jóféle csaták lennének, és nem kellene aggódni, hogy jön 2-3 raj és rád dob kb 12 torpedót .
StrikeFor #4900
"map end textura glitch"
Ez mit takar pontosan ?
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.06. 11:40:39
te 20csomóval tudsz menni ő meg 30 körül fog jönni mert manőverezik orbaszájba
ez a legjobb megoldás mert engem is így szednek ki legjobban dd-vel és én is így csapom agyon a kis szunyogokat*
mert bs-el a hátsó ágyúk jól forgathatók és a torpedókat is simán ki lehet kerülni így
+ torpedó csak kb 7km-en belül fog hatni ha utol ér
*persze ha már sikerült szemből közel férkőznie akkor már mind1 bukta van nincs idő manőverezni egy bs-el
de ez meg annak a hibája lesz hogy nincs senki körülötted aki spotolná
akkor meg úgyis kiszednének ha egyedül vagy mert egy cirkáló is lealáz szóval tök mind1
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.07.06. 11:26:26