22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • kissssss
  • Sendrov
    Én naiv! Azt hittem ez a World of Warships topik, de most látom, hogy már nem az. :(
  • horika
    Gondoltam benézek ide délután, volt e valami, látom 50+ új üzenet. Gondoltam Strike megint vitatkozik valakivel valami faszságon, éééés... Lottóznom kéne.
  • Shiver
    rád meg innentől kezdve nem szánok több időt, így is sokat kaptál
  • Toweliee
    A mod, már próbáltam.
  • Lokker
    Mármint a link nem működik?
  • Shiver
    ha egy játékban campelsz (főleg mondjuk egy DD-vel) és ezt nem egyszer teszed akkor érvényes ez, ha ne adj isten 1x arra támad kedved mert éppen cigizel közbe stb. akkor ok. de sajna a játékok több mint 30-40%ban én is a campelést látom
  • Toweliee
    Köszi, akkor még nincs, ez nem működik.
  • StrikeFor
    ennyire nem fogod fel? én is van úgy,hogy megállok fél perce akár egy percre is "kempelek" ,de itt is azt példáztam,hogy 14 emberből 11 közel negyed órán keresztül egy kurva km-ert se tett meg az object irányába a 20 percből..........ha ebben te látsz értelmet akkor csak gratulálni tudok és remélem soha nem leszel a csapatomban........

igen az ellenfél meg azért volt sík hülye ,mert a harc helyett 7-en neki estek 1 embernek ahelyett,hogy folytatták volna a támadást.....a végén is azért linkeltem az eredményt,mert ha megnézed konkrétan a 2 CV harcolt egymással a maradék 22 player meg ült a seggén és annyit csinált,hogy menekült egymás elől,hogy még véletlen se kelljen lőnie egy harci játékban! érted már?!?!?!? harci játékban menekül a harc elől.....érted már?! érted már?!
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.09.03. 15:44:37
  • Lokker
    Aslainmodpack

Itt tessék körbetekinteni. Gondolom leghamarabb itt lest fent. Amúgy nem használok modot tőle...
  • Master91
    ti vagytok a császárok, térdelem előttetek és besz.rok a röhögéstől közbe

fejet hajtok a képességeid előtt

Shiver te alreg vagy? Vagy Strike az alreg? :D
  • StrikeFor
    vagyunk szerencsére úgy páran ,hogy játszani megyünk be és nem várni a sültgalambot és nézni a pontszámot a "játék" végén,mert faszán kikempeltük magunkat....én csak azt nem értem az ilyen emberek minek játszanak? ez nem játék.....megjegyzem imádom a csapatjátékot, bármilyen játékban az első vagyok aki jelentkezik,ha arról van szó,hogy közösen taktikázva akciózzak a többi játékos társammal,de idegfaszt kapok attól ami ebben a játékban fogad..........egyszerűen nem értem miért ül mindenki a seggén és nem csinál semmit a körben......több olyan screenshotom/videóm van ahol a gyerek 20 percen keresztül egyetlen egyet sem lőtt..............amint jöttek felé menekült............fasza
  • Toweliee
    Aslain modpack?
  • Lokker
    tehát ha én egy JÁTÉKBAN campelek akkor az életben sikertelen vagyok. ezt hogy sikerült összehozni? én is szoktam belefutni ilyen csatákba de érdekes módon a 90%-nak a vége hogy vagy elhullik valamelyik csapat vagy foglalás. az a baj hogy SztrájkFor úgy írja ezeket mintha minden csatában ez lenne és berushol egyedül az ellenség közé majd lehülyéz mindenkit. az ellenség is hülye volt hogy visszafordult a bázisra mikor bement a foglalókörbe...
  • Shiver
    az meg hogy én hányszor írok ide, annak meg semmi köze a véleményem súlyához.
    de ha ezen szeretnék faszozni, hogy valakinek kinek több valami értéke akkor ovodás módjára játszhatjuk azt, hogy "bibibiii nekem meg régebbi a reg-em, kuss van"
    Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.09.03. 15:32:30
  • Shiver
    te meg olvassad el mit írtam: nem azt mondtam, hogy mindennel egyet értek amit eddig mondott, amire reflektáltam azzal értettem egyet és abban továbbra is egyetértek, aki kempelni szeret és megvárni hogy leteljen a 20 perc az sikeres ember nem lehet, gondolom master91 az életét is hasonlóképp majd kiüli a sok hülyével egyetemben és megvárja hátha a szájába esik valami jó falat.
  • StrikeFor
    nem természetesen nem,de 3-4 aki nem kempel csapatonként...és aki ezt nem látja az hülye....ezen nincs mit szépíteni
  • Shiver
    ó te nagytudású naponta többször hozzászóló okostojás mondj még ilyeneket, szomjazom szavaidra
  • Lokker
    tehát minden csatában a másik 14 játék mindig retardált hülye noob... lehet lassan ideje lenne elfogadnod hogy ez nem a te játékod túl jó vagy ide, menj cod-ozni ott mindenki rohan előre...
  • StrikeFor
    a játékos állomány agykapacitása miatt a torpedók állandó fix max sebzése miatt/CV/ és a legundorítóbb RANDOM miatt "hisztizek" érdekes módon sokan hasonlóan vélekednek ingame is és itt is jó páran.....
  • Lokker
    Látom új vagy a topikban. :D Kicsit olvass vissza ha gondolod, SztrájkFor szerint törölni kéne minden hajót ami erősebb az Ő szeretett csatahajójánál. Konkrétan minden dolog miatt hisztizik és minden nap ugyan az a dolog miatt többször is. Minden ami nem BB a játékban az szar szerinte... Lassan lesz megint elég "alapanyag" hogy 1 hsz-be (4-5 mondat) összesűrítsem SztrájkFor sírását. :)
  • StrikeFor
    mert nem ír ide attól még lehet aktív játékos akinek szintén lehetnek hasonló tapasztalatai mint nekem! nem hiszem el,hogy értelmes ember nem érzi át,hogy mi az én problémám! még egy példa: mondjuk CS FPS-el játszol ,de mindenki sniper.........nálatok is meg ellenfélnél is.....az mennyi játékélményt adna számodra? na ugye...........
  • Toweliee
    Van már friss aslain modpack?
  • Master91
    légyszi csináld azt, hogy 2 hónapig ne gyere a fórumba, aztán random szólj bele olyan dologba amihez fingod nincs, oké ?
  • Shiver
    1. tehát ha valaki elmondja a nemtetszését az hiszti, gratulálok neked
    2. ülni a sarokba és várni a 20 perc leteltét kézenfogva "mert a többiek is ott vannak" és majd jó lesz a draw, ismét gratulálok (idevágó mondás: egy hülye százat csinál)

teljesen egyetértek StrikeFor-ral
    javaslom inkább te töröld a játékot és menjél aknakeresőzni, az való neked
  • PrasCo

Na jó. GG, no re.
  • StrikeFor
    eddig még nem sikerült senkinek megsúgom:)

• Master91
    felnőtt emberként (?) meg tanulhatnál nem hisztizni EGY-JÁTÉK-on, amíg ezt se tudod meg oldani addig a szavad semmit se ér itt.

ja igen, te olyan remek vagy, téged nem pofoznak fel az életben sem :DD hallgatok rád, tényleg
  • StrikeFor
    felnőtt emberként védd meg magad az elveidet! nem az oviban vagyunk,hogy az óvónénihez rohangálj árulkodni! bajod van? Ignorálj vagy vedd fel a kesztyűt! pontosan ezért vagy ingame is sarokban ülő kis fosimanó és csak a többiek poppójában érzed magad biztonságban.........elárulok egy titkot: mert a játékban meghalsz a valóságban nem halsz meg.......oké?
  • Master91
    majd ha elhúzol akkor majd kiderül

személyeskedést meg már akár fel is adhatod, ha egy rakás szerencsétlenség vagy akkor inkább ülj ki valahova egy doboz keksszel és nyugodj meg, vagy meg lehet beszélni a moderátor szobába, úgy is van már pár vonalad behúzva oda
  • StrikeFor
    oké értem mit akarsz mondani,de nekem a kempelő senkiháziak nem a csapatom..........

és ha elhúzok ti miről diskuráltok majd? hogy ha jön az ellenség,hogyan lehet leggyorsabban az ellenkező irányba elhajózni,közösen "egymás kezét fogva" ? vagy,hogy ki merre nézzen a kezdőn horgonyzás közben?szerencsétlen maki
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.09.03. 14:18:07
  • StrikeFor
    végre egy értelmes hozzászólás!
  • Master91
    igen, én vagyok a hülye, te megy menj egyedül 10 ellenfél ellen
    ki mondta hogy kempelek? :D

kicsit felvilágosítalak
    CSAPAT JÁTÉK - ha 5 majom 2-3 szektor körül szarakodik akkor nem hagyom ott őket kilóméterekre mert szét kapnak mint téged

nem kell rejszolni a bázison, figyelni a cseszett térképet tudoood

ha csapatomba meg látlak azonnal öllek is meg, hasznavehetetlenebb vagy mint a randomba a "válogatott faszkalapok", azok legalább a környékemen maradnak

töröld le azt húzz már tényleg

• Sendrov
    Most viccet félre, én továbbra is tartom azt a nézetemet, hogy a másodlagos tüzérségnek is kellene manuális célzási-lövési lehetőség, nem csak ez a célkijelölés és automatán össze-vissza tüzelés. Meg az sem tetszik, hogy van egy löveg ami ha cirkáló tornyába van szúrva akkor 14 km-re lő, ha meg ugyanaz a típusú löveg egy csatahajó oldalán van, akkor csak 4km a lőtávja. Vicc, hogy ott van a csatahajó oldalán egy St. Louisnyi tűzerő, de csak dísz. Tudom, így túl sok felé kellene figyelnie a "tisztelt" árkádcsatahajó kapitányának, de sebaj. Ennyi előny a DD-nek is kell.
    A légvédelem persze maradhatna úgy, ahogy most van, illetve ahhoz csak annyit raknék, hogy az a repülőraj, ami elsődleges célnak meg van adva ne tudja már manuálisan 150m-re az oldalamba dobni a torpedóit a zárótűz miatt, csak olyan távból, ahogy az automata dobás lehetséges.
  • PrasCo
    De remélem, miután kiszedtek, chaten őket is elküldted a jó k*rva anyjukba, csak a miheztartás végett?
  • StrikeFor
    annyi eszed van mint az FPS-ben sniperkedő 12 éveseknek....

minek játszol hajós játékkal? ennyi erővel valami céllövölde szimulátort is felrakhatnál........sajnálom,hogy belőletek hülyékből van több és tönkre basszátok a normális emberek játékát a buzi kempelésetekkel.....ültök egymás seggében fogjátok egymás péniszét és ha véletlen valaki a célkereszt elé úszik meghúzzátok a ravaszt! nagyon fasza skilles gyerekek vagytok! legyél boldog!
  • Master91
    Igen :D és túlélem a csatát és első 3-5 xp közt vagyok hoppá
  • DantesHUN
    Végre valahára.
  • StrikeFor
    nem baszdmeg neked van igazad te ott verted volna a farkad a többi senkiházival a kezdőn! pofám leszakad
  • StrikeFor
    32 HIt 30450 DMG :D ééééés 104 secondary lövésből 48!! HIt na mennyi sebzéssel? 389 :D :D :D :D :D :D :D

prémium nélkül ez 76000 ezüst és 176.000 volt a javítás..........

DELETE
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.09.03. 13:27:26