22410
A Wargaming új MMO játéka
-
aru #7824 Én angolt látok. :D -
DantesHUN #7823 Klassz, és ezzel az orosz halandzsával mit kezdjek? -
aru #7822 WoWsStatInfo
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.01. 19:48:51 -
DantesHUN #7821 Miféle lila stat? Már ehhez is van ilyen színes eff. stat mérce mint a WoT-hoz? -
#7820 Hát akkor nem tudok magyarázatot.Ja de a, a hiba az önkészülékében van. -
aru #7819 Mivel a WG nem tett ilyen opciót a játékba és a mókolás nélkül is összeomlik néha ezért nincs. Nem volt füst és egy 6 skill pontos cirkálóval voltam. :D
Amúgy lila statom van cirkálókkal pláne érdekes volt. :D
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.01. 19:18:40 -
#7818 replay van? 1-1.5 kilóméterre max. akkor tűnik el ha füstöt ereget vagy sziget mögött van -
aru #7817 Azért az durva, hogy t2-es cirkálóval megyek egy t2-es romboló után, 1-1,5 kilóméter van közöttünk és csak akkor látom amikor lő vagy torpedót indít. Ki mondta, hogy nem OP a DD? :D
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.01. 18:55:38 -
Toweliee #7816 "ha az ember nem a torpedóra reagál, hanem a torpedóveszélyre (tehát feltűnik egy DD), a túlélési esélyei drasztikusan megnőnek"
Persze, elkezdesz pörögni forogni, csak éppen a csatában nem tudsz résztvenni. Ettől függetlenük BB-vel szeretek a legjobban játszani, de idegesítenek a torpedók. -
#7815 Tirpitz se jó, nem tud torpedós repülőt indítani -
#7814 Igazat kell adnom, hideg fejjel a hat perc irreálisnak tűnik, de a "nagyságrendet" érzékelteti, hogy mennyire kell gondtalanul semmit sem csinálni ahhoz, hogy egy ilyent be lehessen szopni. Amit hozzáfűznék, hogy ha az ember nem a torpedóra reagál, hanem a torpedóveszélyre (tehát feltűnik egy DD), a túlélési esélyei drasztikusan megnőnek. A Minekaze épp azért volt köcsög hajó, és ezért is kapja a nerfet, mert (tudommal?) messzebbről indíthatott, mint ahonnan észre lehetett venni. Ez valóban nem fair, de azért ide is bejön farvízen a "mennyire kell gondtalanul semmit sem csinálni ahhoz, hogy".
@Strike: Én értékelem a játékosteljesítményedet, de eddig főleg arról raktál be shotokat, hogy BB-vel lősz szarrá mindenkit. Tehát a BB op? ;] Nézd, emberileg semmi gondom veled, ott meg szeretnék nem tartani, hogy egy játék miatt akaszkodjak bárkivel is össze. Mégis úgy gondolom, árnyékra vetődtél, de nem szívom mellre, mivel neked nagyjából bármivel gondod van, ami egy kavicsnál erősebben képes megkopogtatni a csatahajódat. De hát akkor vedd meg a Tirpitzet, ami csatahajó, és lőj szarrá mindent torpedóval. Probléma megoldva. ;] -
StrikeFor #7813 a repülők is pl. 12 db-ba kéne,hogy szakadjanak a manővereikkel amiket leművelnek...... -
DantesHUN #7812 Szerintem ezek a számok a játékban nem így vannak, bár lehet igen, de azt vettem észre a kiírt sebességek, és távolságok a játékban nem pont úgy vannak, pl: mondjuk egy repülő megy X sebességgel, és ehhez képest lassabban ér vissza mint kéne. De az is lehet tévedek, nem mértem.
De mindegy, mert ekkora távolságból ki lehet térni, de ehhez kell egy feltétel: látni a torpedót indító hajót, és a torpedóit. Ha ez megvan, persze hogy ki lehet, és ilyen távolságból nem olyan egyszerű bárkit megtorpedózni.
-
StrikeFor #7811 édes faszom mindjárt elkezdem sajnálni a torpedósokat..........mennyi screenshotot szeretnél amiben szarrá lövök mindenkit torpedóval? -
#7810 tegnap 6.8 km-ről indítottam torpedót Myogira....full hp-n öltem meg, egy centit se mozdult se jobbra, se balra. 5 torpedó találat volt 1 sorozatból
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
aru #7809 Szerintem nézz utána tipusra, hogy a játékban van e egyáltalán mágneses, mert szerintem nincs! A WG szokás szerint a szart tolja pedig egy telejesen jó árkád játék lenne ha nem használna kétféle sebzésmodelt (torpedo és HE/AP lőszer). A torpedo minden szögben sebez sosem "pattan le" ebből az következik, hogy a torp. szempontjából a hajótest víz alatti részek kocka. Míg ugye a magyarázat alapján tudjuk, hogy a lőszerek esetében meg nincs víz alatti rész, mert azok sosem ütik át a hajót.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.01. 17:34:44 -
#7808 ...és beszarás, a hajók tényleg "kígyózva haladnak!" Nahát!
-
#7807 A csapódógyújtó mellett/helyett mágneses gyújtó is lehet tudtommal a torpedón, de a kérdés nem ez. A Minekaze Type 92-esei 57 csomóval, tehát ~105 kilométer/órával haladnak, tehát 10 kilométert durván 0.1 óra alatt tesznek meg. Ez hat perc. Hat percen keresztül kell nyílegyenesen előrefelé haladni harci helyzetben ahhoz, hogy a lőtávot a DD ki tudja használni. Ha ezalatt a hat perc alatt véletlenül ráejted a cigidet a kormányra, már elmegy a torpedó a francba, ha pedig széles szórással dolgozik, mondjuk - mondok egy csúnya esetet - beszedsz kettő torpedót.
A kérdés azonban még mindig nem ez volt, hanem az, hogy a japán DD-k "jobbak-e" az amerikaiaknál. Erre jön StrikeFor, és szokása szerint megoszt egy életbölcsességet egy olyan aspektusból, amelyiken belül (2-3 kilométer) a japán és az amerikai torpedók a fogadó szempontjából pont marhára egyre mennek.
Kár, hogy mi most a küldő oldalról beszélgetünk, de továbbra is azt mondom, hogy akit tízről eleresztett torpedókkal kiszednek, az süllyedjen is csak el a p*csába.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.09.01. 17:31:25 -
StrikeFor #7806 igen a hajók kígyózva haladnaK :d -
aru #7805 Mivel fix sebzése van a torpedónak és a hajótest görbületét sem veszi figyelembe ezért OP! Sok olyan szitúáció volt, hogy nem detonálni kellett volna rajtam a torpedónak hanem csak iránytváltania, de hát ez a WG!
Torpedó esetén kocka a víz alatti rész, de ha az AP éri ott a hajót akkor meg az a rész nincs és "drasztikusan lelessult a 900 m/s-os lövedék és lepattant".
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.01. 17:16:58 -
#7804 Ha te a hajóval folyamatosan egyenes vonalú, egyenletes haladást végzel, aztán meglepődsz, mert "opok a torpedók", akkor nincs miről beszélnünk. :)
Néma értő olvasás. Tudod.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.09.01. 17:14:28 -
StrikeFor #7803 nem tudom feltünt-e már,hogy 2-3 km ről veszed észre a torpedókat......nem vágom miért kell hülyeségeket írni,hogy te elindítod 10km-ről a célod meg ezt látja is is kimanőverezi....,mert ilyen nincs! további jó játékot,de ésszel ha kérhetném -
aru #7802 Ma rázúdúlt a sok noob a játékra... Minden csatában a saját hp-m 4x lövöm mégis bukunk... A sok idióta lemming nem érti meg, hogy ha egy irányba megy mindenki akkor állandóan csak veszíteni fognak... -
#7801 M-hm. Elfogadom, hogy így érzed, bár szubjektíve nem minden ponton értek egyet.
A hordozókkal sok tapasztalatom nincs (jenkim van egyedül), mindenesetre sűrűn olvasom a japán észrevételeket, hogy az amerikai vadászrajok leradírozzák őket az égről. A cirkálókat illetően a Furutaka (eddig?) egy híresen szar hajó volt T5-ben, az Aoba már használható, de a problémák maradnak attól még (az egész hajó egy bazi nagy úszó citadella), vele szemben pedig az a Cleveland áll, amiről nagyon sokszor olvastam azt a véleményt (itt megemlítendő viszont, hogy én korábban leálltam az USA CL-ággal), hogy a képességei alapján nyugodtan följebb lehetne tolni a fejlesztési fán. A DD-ken belül (is) az amerikai ágat viszem. A Minekaze valóban kapni fog egy nerfet a patchben, ezen kívül is az amerikai torpedók hatótávolsága kétségkívül gyászos, viszont az ágyúk miatt problémamentesen szoktam megerőszakolni a japán DD-ket, szubjektív meglátásom szerint pedig annyi idő alatt, amennyi ideig egy torpedó elmászik 10 kilométert, csak egy idióta nem manőverezik, tehát az effektív indítási távolság nagyjából éppen az, amit az amerikai romboló is tud (az ő füstfüggöny-hatóidejüket megnövelik, amúgy).
Szóval, ezek azok a pontok, ahol a hozzászólásodat bár vitathatom, de legvégül csak bólinthatok rá, hogy "kétségkívül lehet ilyen érzésed", na de hogy a csatahajók...?! A Myogi gyorsabb, persze, de az amerikai dreadnought-ivadékok mellett ezek csatacirkálók. Mindkettővel játszottam, számomra épp az "látszott" egyértelműen, hogy a Myoval pont abban a zónában tudok elkezdeni érdemi sebzést kiosztani, ahol az amerikai már képes belépni a dalba, mégpedig kétszer annyi csővel. Akkor is a jenki tutajt választanám a Myogi helyett, ha az utóbbi mellé adnának ingyen ötezer forintot Erzsébet-utalványban, meg egy szelet Sport-csokit. A Kongo már egy nagyon fasza hajó, de a New York-ot sem érzem, hogy mögötte lenne: úgy érzem, sokkal jobban bírja a sebzést, a lőtáv meg kitolható tűzvezető rendszer-cserével meg ápgréddel 18 kilóig, ha jó a matekom. Én is igen keményen szoktam vigyorogni, amikor a felröptetett tüzérségi megfigyelővel huszonöt kilométerre toszogatom el Kongóval a gránátokat, és mondjuk két sortűzből az ilyen távon már felcsút-stadionnyi szórás miatt talál kettő, amiből egy megeszik ~2000-et, egy meg lepattan, de ennek az érdemi jelentősége nem ütközet-döntő.
Különben a Wyoming tűzgyorsasága (2 lövés / perc) lekörözi a Myogiét (1.8/perc). Összességében, ennyire azért messze nem érzem egyoldalúnak a meccset.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.09.01. 15:43:30 -
Lokker #7800 Hosho-val ha az ellenfélnél van Langley akkor övé a légifölény, pikk-pakk lekapkodja a repülőimet... -
aru #7799 Azért szedtem ki 2 napja 1v1-ben New Yorkal egy Kongot mert valóban jobb a japán! Még maradt is több, mint 50% hp a hajómon. És ezt úgy, hogy elég rosszak a statjaim csatahajóval.
Egyszer volt olyan, hogy berakott egy rakat t8 és t7 közzé tele a prémium Tirpitzel. Ráakaszkodott az egyik a New Yorkomra amikor 5 ezer hp-ja volt már csak akkor nekem 2 ezer. Alig tudott lőni mert állandóan kapta tőlem a torony sérüléseket, mire megjavította jött egy másik ugyan oda. Végül egy hordozó pukkantotta az utolsó 5 ezer hp-ját. -
#7798 Azt kihagytam, hogy T5-től már a japán cirkálók is felülmúlják az amerikait. Elég gáz így ez a játék... -
aru #7797 Inkább torpedó nerf és AP buff kellene, de nagyon!
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.01. 15:12:52 -
#7796 Japán hordozó, csatahajó és romboló jóval jobb mint az amerikai. Az USA romboló ág kb semmire se való. Alig látni 10 csatánkét 1-et a sok Minekaze között. Myogi és Wyoming között is látszik, hogy a japán jobb: gyorsabb és a lőtávja, sebzése de még a tűzgyorsasága is nagyobb.
New York és Kongó között már brutális a lőtáv különbség.
Mellesleg a patchben nem akarják javítani, hogy a torpedó bombázókkal ne lehessen már közvetlen egy hajó mellé fél méterre lebaszni a torpedókat?
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.09.01. 15:04:31 -
#7795 Puszta érdeklődésből kérdem: Milyen pontokon érzed erősebbnek a "japán hajókat", vagy mit értesz ez utóbbi alatt? -
#7794 Javít majd valamit az amerikai hajókon vagy marad a japán az erősebb. -
Ragnaer #7793 Greetings Captains!
We are happy to announce the release of the 0.4.1 update for World of Warships.
The World of Warships servers will be unavailable on 03/09/2015 from 03:00 to 04:30 UTC due to this update.
Thank you for your understanding and patience.
Action Stations!
Your Customer Service Team -
seepheeerd #7792 Már meg tudnám venni a Langley 100+k-ból de egyelőre nem is játszom. :)
Grat a Montanahoz! (azért a seggért kapsz egy tornyot ) :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(diablo3 season 4 hc on :))
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.09.01. 10:17:55 -
Sendrov #7791 Ezen most jót nevettem :)
Utoljára szerkesztette: Sendrov, 2015.09.01. 09:00:12 -
#7790 WG
Wotba is ez van -
#7789 :D -
zsupeti #7788 Miért van az,hogy hajótól függetlenül,mindig ugyan azt a pályát rakja be ez a nyomorult játék? -
#7787 A mai nap folyamán ha még kettővel több Tirpitz-et látok, mint amennyit láttam, nekiállok szivárványokat okádni. Ha ennek csak a negyedét le tudnám adni a helyi mélytelepen, fel tudnám vásárolni belőle az Apple-t. -
Jacktor #7786 Jobb klikk "Sell" és kiírja. -
StrikeFor #7785 IOWA mennyi? nekem már csak 90k a Monatana :D mondjuk csak 3 millióm van,meg nem is tetszik,mert túl nagy a hátsó része,nekem amorf....most a japó cirkálókra izgultam rá! azok baszott szépek és nagyon brutál amit művelni lehet velük! T6-tól felfele Isten mind