23001

A Wargaming új MMO játéka
-
Jacktor #8419 Leszakadhatnál róla. Wows.hu-n is probléma volt a kommunikációddal, ne ronts a helyzeten szerintem.
Jellemző vízvonal alatti sebzés a BB-vel CA-kra kiosztott citadellák zöme (mivel így nem megy keresztül rajta az AP). -
aru #8418 Ezen az oldalon még mindig nincs fönt minden játékos, és én sem. Egyszerűbb a hivatalos WoWs fórumban megtalálható stat bővítményt leszedni és azzal nézni. Sőt az még többet is mond ettől, mert ott minden hajóra meg tudod nézni. -
aru #8417 WoT fórumból megtanultam tőletek, hogy nem számít a véleményed ha nem tudsz felmutatni egyetlen lila vagy kék ágat sem! Én ezt megtettem korábban míg te még úgy sem! Ennyi! Várom a vízvonal alatti sebzésedről a képet, mert most te jössz! -
Szerintem celszeru lenne berakni ezt pl: http://warshipstats.com/eu/player/TheMeow a nickek melle (persze sajat nevvel), es akkor ez a lila meg minden faszsag nem kapna akkora szerepet.
Utoljára szerkesztette: Me0w, 2015.10.02. 09:40:50 -
Jacktor #8415 Ha nyer a csapat, jóval több XP-t is kapsz. Nem akarok hülyeséget mondani, de úgy 1,5x körül annyit... -
seepheeerd #8414 Követni szoktam a skulókat amikor van rá idő, láttam már vízbe csapódó lövedéket, közel a hajótesthez. Találatot kiírt, damot nem. -
Prof William #8413 Szerintem max a Kapitány marad. Mivel a különböző skilleket (gyorsabb kárelhárítás, pontosabb célzás/töltés) is nála lehet kifejleszteni, ezért nem lenne értelme új embereket behozni emiatt.
Nem kizárt hogy hamarosan meg lesz a Kuma is. Az elmúlt csatákat 1000 feletti hajóXP-vel nyertem.
Amúgy ha nyer a csapatunk az is megdobja a hajóXP-t vagy, csak a meccs során okozott találatainkat stb. nézi a játék? -
Jacktor #8412 Nem lesz. Sőt, a WoT-ban lesz olyan a legénység mint itt. -
Jacktor #8411 Fogalmam sincs mi kellhet a lila színhez egy hajónál, de az Amagi-val a következő átlag statjaim vannak:
Winrate: 69%
Kill: 1,12
DMG: 85.013
És ez zöld :D úgyhogy én a színre nem hivatkoznék a helyedben míg nincs normális rendszer rá.
(mondjuk 0 bázisos számaim vannak, na de na) -

-
kissssss #8409
-
Ja néhány peccs és szintet lép még a szakács is. Komolyra fordítva nem hiszem. -
SzocsA #8407 Ebben a játékban később lesz olyan legénység mint a wotban? vagy marad csak a parancsnok? -
kHares #8406 Valamelyik Q&A-ben mondták régebben, hogy nem szándékoznak a vízszint alatti ap találatra bevezetni süllyedést. Tehát elméletben van sérülés én még gyakorlatban nem nagyon találkoztam vele, mondjuk 15km+ már nem is igazán látni pont hova megy.
Amúgy valamit árulj el, miért satíroztad ki a nevedet a képen? Komolyan miért vetted a fáradtságot, mit számít? Elvárod a lila statot de valahogy úgy tűnik jóval alatta vagy.
Ja, van lila mindhárom típussal (carrier-el nem megyek), akkor most amit írtam az kinyilatkoztatás? Elég ha minden vasárnap csak fél órát imádod a nevem. -
DantesHUN #8405 Ő nem élvezi, hanem sanyargatja magát vele, de amúgy a legjobb játékos, csak kár hogy ezt még nem látta senki -
En szarul jatszom, de elvezem :D Ha nem elvezem, letorlom, de nem hanyom tele a forumot vele, hogy fos a jatek. Biztos a neveltetesem az oka :) -
DantesHUN #8403 Ez igaz, erről megfeledkeztem, a játék rendszere szerint, ha egy nagyon nem páncélozott hajóba ha HE talál, akkor robban az egész. Ez igaz.
De ettől eltekintve ,persze megint ostobaságokat beszélsz, nem érted a sebzés mechanizmusát, de azért erősködsz.
Például: csak torpedókkal lehet vízbetörést elérni, lövéssel nem, de ettől függetlenül a vízvonal alatt is lehet hajót meglőni. Így működik a játék, nem tudom mit vitatkozol folyton.
A statiszikdára meg: ne legyél már ennyire nevetséges. Vered a nyálad, hogy kék meg lila, de a te statisztikádat még soha senki nem látta. Ha olyan nagy stathuszár vagy, akkor talán ne titkold, hanem lássuk mi a neved? Egyébként nem érdekel, de ha már ennyire dicsekszel, akkor lássuk.
Különben is: ez a játék egy nagy szar, meg csalnak benne, szóval nem is értem miért nem törölted még le. Hogy van az ,hogy a legjobban vergődők, soha nem törlik le, hanem vergődnek tovább?
Ez biztos úgy van, hogy a legnagyobb stat huszárok, se mutatják meg soha a csoda statisztikájukat. -
seepheeerd #8402 A lövedékek ismertetéséről szóló videóban mintha elhangzana az, hogy nincs szerepe az rng-nek.
(Persze sem azt, sem az ellenkezőjét nem lehet bizonyítani :)) -
aru #8401 Tessék itt a citadelás képed HE-vel. Mai első csatában simán... És elkeserítelek, mert cirkálónak is lőtem már citadelát HE-vel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Erre a válasz az, hogy azért nem rendelkezhet, mert akkor a sok klikker DD iszonyú nagy bajban lenne! Amúgy olyan infót WoWs oldalon nem találtam, hogy lehetne töltényel vízszint alatt sebezni.
Én tudom, hogy játék, de ettől még kérhetem a kék statot, mint ők a WoT topikban, hogy elhiggyem amit mond.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.01. 17:47:33 -
na zavard össze még sokkot kap -
Arra meg nem gondoltal ugye, hogy ez egy jatek es mondjuk a shell type object nem rendelkezik flooding propertyvel? -
Prof William #8398 Kösz szépen a felvilágosítást! -
aru #8397 Ha bemegy a lövedék akkor ott lyuk lesz egy árkád játékban is és süllyed! Valaki kapott már süllyedést lövedéktől? Persze, hogy nem!
-
Ezt az "értelemszerűen"-t te tetted hozzá, vagy a cikkből idéztél?
Ja, tehát te úgy gondolod, hogy lennie kell, de nincs, tehát biztos f*szság. Értem, nincs kérdésem. :D
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.10.01. 14:00:56 -
Még az is lehet, hogy tényleg a páncélozott kormányművet (pl. Yamato-ék) kaptad el. Vagy a net/lag baromkodott. És nyilván az is egy opció, hogy az egész rendszer egy véletlenszerű baromság. Viszont, ha az utóbbi áll(na), akkor meg nincs miről beszélni. -
aru #8394 Olvastad a cikket? Ha te vízvonal alatt beütöd a "cirkálót vagy rombolót úgy, hogy a LÖVEDÉK belül felrobban" akkor ott értelemszerüen süllyedésnek is lennie kell.
Mivel soha nem kapsz vízvonal alatti találatnál (inkább lepattanó) süllyedést ezért nyilvánvaló, hogy ott nem is tudsz sebezni, azt a részt csak a torpedó sebzi.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.01. 14:01:08 -
seepheeerd #8393 Engem baromira idegesít a mindenütt "lőszer*", holott az csak lövedék. (A shell vagy projectile sem lőszer)
A másik: nagyon szép a citadella ábra, animáció mifene. Namost én gyakran követem a lövedékeket az ellenséges hajóig, és egyszer láttam olyat, hogy a tatba csapódott pár, a többi a hajó mögé és hoppá, citadel... Azóta is azon gondolkodom, mi volt ez: hajócsavar, kormány? Vagy az idióta rng?
*Lőszernek azt az egybeszerelt cuccot nevezzük, amely tartalmazza a lövedéket, lőport, gyúelegyet. Bármelyik ezek közül hiányzik, az nem lőszer, legfeljebb töltény, vagy még az sem.
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.10.01. 13:47:32 -
Lokker #8392 "Ó léci mutass már legalább egy hajóosztályt amivel lila vagy kék eredményt értél el utána hablatyolj."
Ezen kiégtem. :D -
Ebben egyébként igazad van, én is lőttem már citadel-t HE-vel hordozónak. Tippem nincs, hogy; kinetikailag bizonyára semmi akadálya, de hogy a pillanatgyújtó miért nem durrantja el a burkolaton, az jó kérdés.
Azt viszont tudtommal senki nem írta a világon sehol, hogy ágyúlövedékkel árasztást lehet elérni. -
aru #8390 Ó léci mutass már legalább egy hajóosztályt amivel lila vagy kék eredményt értél el utána hablatyolj. Na? Azért mert mindenütt reklámozod a weboldaladat attól még nem lesz minden igaz ami azon van! Pláne úgy, hogy a WoWs oldalon nem is lelhető föl az infók egy része amiket leírtok!
Tegnap is lőtem 5 csatából 3x HE-vel citadelát többször is. Majd akkor nyomok printscreent. De te akkor mutass olyat, hogy lőszerrel süllyedést hoztál össze!
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.01. 13:28:05 -
DantesHUN #8389 Egyrészt attól függ melyik hordozó. Másrészt HE-vel citadellát? Nosza, mutass róla egy képet. De hát mint tudjuk te úgyis mindent jobban tudsz. -
aru #8388 A hordozó, mint páncélozottabb... HE-vel citadellákat lövök rajta! A cikk meg több helyen nem stimmel... vízvonal alatt még senki nem ütött át hajót lőszerrel a játékban. Vízvonal alatti rész csak tórpedó esetén van. -
DantesHUN #8387 Nem én írtam, én csak mindig belinkelem :) Nehogy valaki félreértse. -
Dantes cikke* kiváló, szintén komolyan javaslom.
*által linkelt cikk :D
Ökölszabályként csatahajóval mindent megküldök AP-vel, vízvonalon, nagyjából merőlegesen (ha látom, hogy ilyen kölcsönös pozícióba kerülünk belátható időn belül, akkor sűrűn addig el sem eresztem a sortüzet), hozzávetlőeg a kémény alatt - kivéve pl. a St. Louis-ál, ahol a kazánok inkább a tat felé el vannak tolva némileg. Ha látom, hogy kénytelen vagyok egy rombolóval hosszabban elszórakozni (mert pl. nincs cirkálótámogatásom), akkor váltok HE-re.
Személy szerint az ütközet kezdetén az első sortüzet olykor még HE-vel engedem el, mivel a lőtáv miatt a találati arány egy picivel még kisebb, mint normálesetben, ha pedig sikerül tüzet okozni (nem ritkán márpedig sikerül), akkor a majom ellövi a kárelhárítását, és a ráraboló cirkálóknak könnyebb dolguk lesz sebezni, ha újragyújtják - de a második sortűztől kezdve viszont jóformán végig AP. Technikailag tehát úgy kezdem az ütközetet, hogy egy gombnyomás a '2'-esen, és W-W-W-W. :D
Szerk.: Hopp, most látom, cirkálózol... mea culpa. Ettől kezdve ez az átütés kérdése, de Ternyu, Kuma szintjén még talán érdemesebb a nagyvasakból kerti grillt csinálni - na meg _itt_ torpedózni. A nehézcirkálóknál az ellenséges cirkálókat már egyértelműen érdemes AP-vel lékelgetni, de érdemes kitapasztalni, mert egy 203-assal már sikerülhet egy Kongo-szintű csatacirkálót is átlőni. Legalábbis, engem lepett már meg annyira, hogy sikerült a mutatvány, hogy emlékezzek ilyesmire. :)
Ezzel kapcsolatban láthatsz a kapitányi skillek között egy olyan elsőszintű lehetőséget is, folytatva a tegnapit, ami a már reteszelt tüzérség új lőszertípusra áttöltésének időszükségletét veszi le valamelyest. ....nehogy költs erre. :) Ha "rossz" lőszertípus van nálad, inkább válts puhán (egy gombbal) lőszert majd lődd el a sortüzet (váltáshelyzetben egy klikk elszórja a helyzetben álló csöveket majd tölt az összesen), így sebzel több, mint nullát, és vársz - teszem azt - 30 másodpercet. Ezzel szemben a kapitányi skillt kihasználva nem történik semmi ÉS vársz 25 másodpercet. Összességében a "szub-optimális" lőszer a kisebbik gond az egyáltalán nem tüzeléshez mérten.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.10.01. 12:40:52 -
DantesHUN #8385 Ezt olvasd el ha még nem volt, és van más jó tippek az oldalon. -
Prof William #8384 Írják, hogy páncéltörő lőszert értelemszerűen a páncélozottabb célpontok ellen kell használni.
Tehát jobban megéri a csatahajókat/hordozókat lőni AP val míg a többiek inkább a robbanólőszerre érzékenyek? Vagy vannak kivételek?
Tegnap már nekem is sikerült a TIer III-as Teryu-val két egymás követő csatában előbb 500 majd 1000 hajó XP-t szerezni.
Tier IV Kuma jövök!
Csatahajóval akkor nyomom ha túl hamar kilőnek és el kell valamivel tölteni az időt. Legalább az is fejlődik közben.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.10.01. 10:35:36 -
SzocsA #8383 Hát tegnap mentem vele egyet, körülöttem volt még két csatahajó, de engem kellett letorpedózni, maradt 11000 hpm utána meg a 6 os amcsi csatahajó kilőtt, úgy hogy lőni sem bírtam....
Csak rombolót, meg cirkálót húzok, meg hordozót.
durva ez a hajó és még csak 6 lövegje van. a 8as lesz a legjobb annak 15 olyan mind egy cleveland.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Elrontottam a fordulás utáni torpedózást, elfordult, elé kellett volna lőni és akkor kiszedtem volna majdnem fullhpról :)
-
tutyimutyi2 #8382 azért olyan ritka az arkansas beta mert mivel hogy csatahajó ezért meglehetősen nagy, nem fordul olyan jól mint a többi amcsi csatahajó és mivelhogy nincsen légvédelme ezért ínyenc falat a hordozóknak.
-
SzocsA #8381 Tök jó hajó ez az Arkansas béta, nem is értem, hogy miért ilyen kevés van csak belőle, szinte alig látni csatákban.
Láttam még olyan hajót is aminek Warspite volt a neve, csatahajó, meg volt valami ishizuchi. ezt megtaláltam a prémium boltban.
Prémium boltban a hajóknak a tulajdonságait nem látod, hacsak nincs a tech treen. ez így elég gáz. -
Nekem BB-nel joparszor volt eletmento a a torpedok elobbi eszlelese, mert pl. a Colorado olyan fordulekony, mint egy raktarepulet, sajnos kell az a par szazalek, hogy eselyem legyen kikerulni barmit is.