World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyobb lőtáv? az USA BB-k TIER 8 ig!!! nem lőnek 15km-re 😄
Igen... úgy tűnik a fiatalság BB-re hajt... 😊

Gondolom azért tanultak a WoT-os hibáikból, és az MM nem enged bizonyos típusból sokat egy csatába ezért várni kell ha valami hiányzik, és egy bizonyos időkorlát után dobja csak össze káosz meccset pl tegnap este 12vs14 ,de sikerült lehozni a Wájommal valami 169k guba utolsóként maradva volt izgalom rendesen 😊
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.05. 20:59:48
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.05. 20:59:48
Valszeg tier probléma.
Lehet még nincs ez beállítva. De amúgy mire várakoztat? Most mindig sokan vannak fent.
6:20 várakozás... mi az a "Random csatára nincs 5 percnél hosszabb várakozás"?
Igen, igen, mostantól egységesen 4 km lesz a lőtáv.
Nem , mert eleve úgy fognak kezdeni Tier4-től, hogy már égnek, és a lőtávot és a sebbegésüket nerfelik 😊
Leveszik a csatahajók sebzését, és növelik az esélyüket a kigyulladásra.
Most léptem be, mini update érkezett, vajon mit balanszoltak? 😊
Az érzés mikor a csata kezdete után 3 perccel csak az ellenfél hordozója és az én hordozóm a halott <#eljen>#eljen>
BattleTag: kabel15#2672
Néha 2 millió fölött volt, egy csata szinte végig játszhatatlanná vált, de az utólsó kettőben ok.
Nektek nem lagol a szerver?Nekem olyan lagok voltak hogy inkább át mentem WoT-ozni.
kezdődik <#idiota>#idiota>
Imádom a BB-ket, főleg a dél karolinákat. A többsége lesz az új generáció WN8:400 E100 stronk tenkje.
De nem baj talán mire tier 10-ig eljut megtanulja hogy nem nyaljuk a sziget oldalát BB-vel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Imádom a BB-ket, főleg a dél karolinákat. A többsége lesz az új generáció WN8:400 E100 stronk tenkje.
De nem baj talán mire tier 10-ig eljut megtanulja hogy nem nyaljuk a sziget oldalát BB-vel.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ja ezt én is írtam már 😊 mondjuk utolsó meccsekre picit változott a véleményem fullosan annyira nem vészes.
Hallottál már az Iowa osztályról?
Ez ilyen, amikor nyílt béta lesz egy játék mindig akadnak olyanok akik már előre tudják merre induljanak a fejlesztési fán egy kis pénzzel megtolva a szekeret , ezáltal a csatákban mindig topp tier-ek lesznek majd mikor a többiek felérik az alap vassakkal addigra ő fullosan, skillekel várja a csatákat., majd mikor felérnek a komolyabb játékosok addigra keresnek más ágat vagy új gamét.
A WG lépése erre a WoT-ból kiindulva asz lesz szerintem, hogy a hordozok maradnak így csak felemelik az xp a ki fejlesztésükhöz, mint pl az arty-nál .
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.05. 15:22:54
A WG lépése erre a WoT-ból kiindulva asz lesz szerintem, hogy a hordozok maradnak így csak felemelik az xp a ki fejlesztésükhöz, mint pl az arty-nál .
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.05. 15:22:54
@JethroHUN: alacsony tier alapján ne ítélkezz ... A Cleveland és a Des Moines a saját tierbe annyira OP járgányok, mint anno a WoT-ban a KV volt.
@Dewri: Tegnap a streamjében találkozott egy Midway-el és akkor már nem volt akkora pro játékos. Az egyetlen előnye a srácnak hogy végig úgy húzta prém fiókkal gyorsan a hordozóját hogy számottevő azonos tierű járgány nem volt ellenfélként. Aztán a végén találkozott egy azonos tierű amerikai hordozóval egyből gondban volt.
@Dewri: Tegnap a streamjében találkozott egy Midway-el és akkor már nem volt akkora pro játékos. Az egyetlen előnye a srácnak hogy végig úgy húzta prém fiókkal gyorsan a hordozóját hogy számottevő azonos tierű járgány nem volt ellenfélként. Aztán a végén találkozott egy azonos tierű amerikai hordozóval egyből gondban volt.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Pont most "kergetünk" egy Cleveland-et 2 Wyoming-el, azért ez na ........gyorsabb nembaj majd ledurrantatjuk messziről ja hogy nagyobb a lőtávja is hát van ilyen 
Amerikai nemzet minek van egyáltalán a játékban... St. Louise ami fasza. Minden más akkor hulladék, hogy nem igaz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Gondolj a Cleveland-re! Mondogasd magadban: Cleveland, Cleveland, Cleveland...😊
Hát ez az... zoomolt, célzott, lőtt és az egyik az ellenfél hajója előtt csapódott be, a másik pedig mögötte. 😊
Nagyon. Lehet hagyom is francba, ezek nagyon gyatrák.
Én mondom, hogy a Phoenix/Omaha szenvedős...😊
Nem azért, de aki 2 km-ről 2x is mellélő, ott nem a játékkal van gond...😊 Zoomnál már betölti a monitort a hajótest, mit lehet ott mellélőni?
Hogy a Phoenix mennyire egy ócska hajó. Alapból oldalanként három semmit nem sebző ágyú. Basszus, HE-vel lövök, de ez soha fel nem gyújt semmit. Soha. mInden más cirkáló képes erre, de ez nem.
Tudja a farom... nekem sosem volt gondom ilyesmivel, de egy fickó beírt, hogy 2km-ről egyik elé ment, másik mögé, erre válaszolt az egyik fejlesztő(?), hogy közelről nem célszerű zoomolni, és ezalatt 5km-t értett.
Ha a tapasztalat más, az jó 😊
Ha a tapasztalat más, az jó 😊
Inkább arról lehet szó, ha nagyon közel van a célpont, pontosabban lehet normál nézetben célozni, mint ,,periszkóp"' nézetben.
Szerintem marhaság.Még csak South Carolina vagy mi a túró csatahajóm van,de szerintem akkor is pontos.
5 km alatt már tökmindegy a szórás... 20 km-nél jobban zavar...
Egyelőre ezt adták, nem tudom mi a nyű miatt nem rakják be maguk. Csak egy menüpontba kerülne a settings-nél.
Urak, turkálva a WG fórumon beleszaladtam egy megjegyzésbe, miszerint 5km alatt ne használjunk zoom-ot csatahajónál, mert megnő a szórás...
Még nem volt időm tesztelni...
Még nem volt időm tesztelni...
Aha, erről találtam meg a videjóját 😊
Hivatalos replay mode mikor kerül be a játékba? Vagy ez a mókolás lenne a "hivatalos"?
BattleTag: kabel15#2672
Miért mindig hozzám kerülnek azok az idióták akik egy helyben álnnak? Beáll egy sziget mögé, néha kitolat, és ennyi.
Hát nem csatahajóval...😊
Hát ez az. Már 10-es szinten van. Ami nem véletlen. Hogy jutott el odáig máris?
Na ja, de a srác 10es szinten adta az élőadást. Nem voltak 15 fős csapatok, de nem tier3 kezdők ellen játszott...
Én tovább szoktam vinni, elég gyorsan eléri újra a 100%-ot, hamarabb, mint az új a 4 skillt.
Amúgy ti tovább vinnétek a kapitányt? A t3-as hajóban már 4 skill-je van. Érdemes tovább vinni, vagy újat képezni a köv. hajóban?
Vedd figyelembe, hogy azért most sok a tapasztalatlan játékos, illetve alacsony szintű gyenge légvédelmű hajó. Akinek már van hordozója most arathat. Később egy kiegyensúlyozottabb lesz. Másrészről: meg egy dolog látni ,hogy valaki hogy csinálja és egy másik dolog utána csinálni. Az kicsit nehezebb. Hidd csak el, hordozóval is tud rohadt nehéz lenni. Nagyon sokszor nem annyi hogy oda kattintok. zöld sáv, és meg van egy hajó. Sokszor olyan ellenfeleket kapsz, hogy mindent kikerülnek.
Szerintem pedig szar... A St. Louis és a Cleveland között a Phoenix és az Omaha iszonyat gyenge eresztés... Bár van akinek bejönnek... Játssz óvatosabban, abszolút kerüld el a csatahajókat és a nálad erősebb cirkálókat is. Kizárólag a rombolókat és a saját szintedet vadászd, de őket se közelharcban. Így talán javul a helyzet, bár erősen csapatfüggő is sokszor egy meccs, Omahával biztosan nem hozod le egyedül...
Én ránéztem tegnap az élőadásra mikor játszott, azért írtam hogy könnyű a játék. Profi, ez látszott, mert nagyon gyorsan mászkált a térképen, meg gyorsan kattintgatott, tudta mit csinál. De akkor is csak annyit csinált, hogy kijelölte a zöld sávot a hajók útjában és már le is dobták a gépek, általában az összes betalált, pont mikor láttam. Közben beállt a hajójával 2 sziget közé, meg elkerülte az ellenfél vadászgépeit egyszer. Míg néztem, 3 hajót szedett le csak így simán, hogy odatette a gépeket, ahol mutatta a zöld sáv... Szerintem mondjuk 3 St. Louis össztüze elől csatahajóval menekülni, közben lesni az eget, a rombolókat, elkerülni a szigeteket és ezalatt még vissza is támadni nagyságrendekkel izgalmasabb és durvább meló, mint amit ő csinál... Ha nem undorodnék ettől a fajta játéknézettől és érdekelne a stat, biztos csak ilyen szarban ülnék. Nem véletlenül ilyen a gyerek statja, más hajóval esélye nem lenne 90% fölött lennie...
Na megfogadtam, hogy itt nem fog érdekelni a wr meg egyéb stat de azért az felbassza az agyamat, hogy ma az Omahaval 9/9 vereség, tegnap is 6/1 győzelem vele. Nem érzem, hogy én lennék ennyire béna, de ha még így is van, akkor se kellene állandóan veszíteni. A hajót sem érzem ennyire szarnak azért.
Bocs hogy itt kérdezek ilyet.
Adott az alaplapom amibe AMD Athlon X2 7750 ketyeg.Döcögve de elfut a gépen a játék,igaz a random csatánál már néha beszaggat pláne ha többen vagyunk kis területen, de a 8v8 esetén még nem jön elő.
Ha lecserélném egy AMD Phenom Quad-Core 9650,esélyes hogy simábban futna el a játék?
Adott az alaplapom amibe AMD Athlon X2 7750 ketyeg.Döcögve de elfut a gépen a játék,igaz a random csatánál már néha beszaggat pláne ha többen vagyunk kis területen, de a 8v8 esetén még nem jön elő.
Ha lecserélném egy AMD Phenom Quad-Core 9650,esélyes hogy simábban futna el a játék?
Tessék. Rögtön első csata. Nulla hordozó volt. Mégis iszonyat szívás. Elindultam az egyik irányba, többiek után. S. Carolina-val. Mire oda értem, mind meghalt. Rakás cirkáló, gyújtott fel, amikbe én persze nem tudok sebezni. Meg két tucat torpedót lőttek rám. Menekültem, de felgyújtottak. Ennyi.