22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Tono34
    Clevelandnek az egyik legjobb az AA védelme + erre még rá is lehet tenni.
  • andriska97
    Hogyan kerül 1 phalanx AA a cleveland-ra? Vagy hogy a rákba szedi le 6 repülőmet 12 másodperc alatt?
  • DantesHUN
    Egyrészt, már belinkeltem egyszer, de akkor se értetted meg, hogy működik a sebzés rendszer.
    Másrészt, ha reálisabb lenne a játék, vastagon 10% alatt lennél.
  • GaBika6
    Én nem értelek... Ha normálisan le lenne szimulálva minden, akkor meg azért sírnál, mert nem fut el a gépeden, mivel mindent számolna. Mit vársz ettől a játéktól, ami "majdnem ingyen" van?
  • StrikeFor
    206 lövés 25 találat: 5940 dmg...........ééérted 594........valami csoda folytán mpst 5940 nem 594 :D beszarás
    a 10% os találati arány meg szánalmas
  • lexlutor
    nem, ez a konstans sirasod topikja, a jatekhoz mar eleg reg semmi koze :DDD
  • aru
    Ez a játék akkor lesz játszható ha kurvára lenerfelik a HE-t és torpedókat, vagy háromszorozzák az AP sebzését és átütését. Addig amíg ezt nem lépik meg a cirkálók ág OP marad.
  • DantesHUN
    Olvasd el
  • StrikeFor
    ha jól tudom ez egy játék topikja úgyhogy az ilyen beszólogatással húzzál át máshova...köszönjük
  • vfrtom1
    Ez jó.
  • DantesHUN
    Nem ez nem véletlen. Tudod kik állnak mögötte? A zsidók. Meg a bevándorlók. Meg a gyíkemberek. Meg a szabadkőművesek.
  • StrikeFor
    akinek van kedve egy kis játékra az nézze meg pls.,hogy sebez-e 594-et másodlagos fegyverzettel BB-vel.......tegnap meg ma 3 meccsen is ennyit sebeztem,mindegy volt,hogy 48x,10x vagy 6x találtam-e el az ellenséget a sebzés 594 volt :D véééééletlen :D
  • StrikeFor
    110 ezres kör prém nélkül -30000 ezüst 565 Xp :D :D korrekt! "free to play" :D
  • aru
    Nem én sírok én csak kíváncsi lettem volna "a több kattintásos irányításra" de nem találtam meg. Leszarom a 3 buktát, mert többségében cirkálóval megyek 2000 fölötti lila statal. Az az ág legalább élvezetes és nem szívás, mint a csatahajó!
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.05. 15:51:36
  • DantesHUN
    Én ezt nem igazán tudom elhinni.
  • StrikeFor
    RANDOM szokjátok és sírjatok
  • aru
    2 gépet veszített 1 kötelékből míg én 6-ot, és nem volt semmilyen légvédelem a közelben!
  • Myke28
    Mintha jobb lenne a patch óta :)

Utoljára szerkesztette: Myke28, 2015.09.05. 14:36:15
  • Master91
    1v1 japán nyer usával szemben? lehetetlen
  • aru
    1v1-be úgy szedik le a japán vasászok az usa vadászokat, hogy sírva nézi az ember... 2 repülőt veszített a századból... 3/3 vereség, ennyi a hordozózásról ismét pihentetem 1 hónapig.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.05. 14:29:35
  • Avenger93
    Köszönöm :) Én is erre gondoltam.
  • aru
    Nekem meg ez hihetetlen. Az előző csatában most meg úgy küldött föl az ellenséges japán hordozó torpedósokat, hogy végig spotolva volt a vadászaim által és érthetetlen módon nem látszódtak. Biztos valami klingon álcájuk volt... Ráadásul 40+ lelőtt repülőre kaptam 600 xP-t, abszolút nem éri meg vadászokat vinni csak WR romboló!
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.05. 14:17:22
  • DantesHUN
    Nekem ez elég hihetetlen sztori. Egy V-ös szintű US hordozó, két osztag gépével, újra töltés nélkül lelőtte a 3 osztag torpedó+bombázó gépeimet, plusz az egy osztag vadászomat, majd újra felszállt egy osztag vadászom, azt is mind lelőtte, mindezt úgy, hogy a hajóm AA ágyúinak lőtávolságában voltak. És így lőtte le öt osztagomat, abból kettő vadász volt.
    Újra tölteni se töltött, mert utána a csapattárs csatahajó felderítő gépét vadászta le, majd felszállt az utolsó osztag torpedósom, kikerültem őket, ledobtam a torpedókat, de aztán ezeket a gépeimet is lelőtte.
    Ez már hat lelőtt osztag. Ez után talán vissza ment lőszert tölteni, és vesztett egy vagy két vadászgépet.
  • aru
    Nem tudom miről beszélsz! Az előbb 2 századnyi japán vadász szedte le 4 századnyi USA vadászomat... Plusz ehhez még hozzá jön, hogy több torp repülői vannak. Bukta is egyből!

Ezért nem szeretek vadászokat vinni mert kurvára nem éri meg, XP sincs rá! Csak ki akartam próbálni a több kattintásos irányítást, de nem találtam sehol!
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.05. 13:52:39
  • StrikeFor
    már megint sírsz? nincs más lemez ?:D
  • DantesHUN
    A hordozók egyensúlya továbbra is szar. Az jó ,hogy ugyanannyi kerül egyik oldalra mint a másikra. De, hogy japán gépeknek NULLA az esélye az US gépek ellen. Ez nagyon nem jó. Legyenek kicsit erősebbek az US vadászok, de az hogy 2 másodperc alatt lelövik az összes gépem. Nagyon durva egyenlőtlenség van a kettő között.
  • aru
    A legutolsó javítás óta párhuzamosan, szimmetrikusan kerülnek be a hordozók, 3 nam lehetett egy csatában.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.05. 11:06:47
  • andriska97
    Szerintem kicsit balanszolni kéne a repülőkért járó xp-t, mert 51 repcsiért kaptam 1100 xp-t a bogue-mal 1 bogue és 1 langley ellen nekik volt 3 vadászrajuk, nekem 2 aztán egyenként ledaráltam mindet minimális veszteséggel.
  • ximix #7956
    Kotomicuki #7954

Az RNG az ugyan úgy megvolt akkor is csak ahogy írod nem volt ennyire érezhető
    - 5 féle vastagságú" lemezből" építhettek tankot - ma azt hiszem 15 féle
    - ha oldalt eltaláltad a futóművet leesett a lánc- ma csak akkor ha az első hátsó lánckereket
    - a tankokon még nem működtek a kötényezés vagy az oldalsó üregek
    - a szóráskörön belül a lövedékek nagyobb eséllyel középre mentek
    - a lövedékeknek nagyobb kompenzációjuk volt, ha lapos szögben is érkezett gyakoribb volt az átütés
    - a HE lövedékek sebzése nagyobb volt
    A random szám generátor az már akkor is volt, csak az nem mindegy, hogy mekkora a halmaz amiből keres egy számot, és az évek alatt ezt tudatosan növelték. Pl mikor elvették a kompenzációt cserébe csökkenthették volna a +/-25%-ot.

Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.09.04. 18:26:23
  • StrikeFor
    96k DMG 1 hajó kill....4 citadell......136k ezüst /1900 XP............a hajóm 3/4 Hpn fejezte be,javítás+lőszer+festés= 155k ezüst---> -19000 ezüst.....prémium nélkül hiába érsz el viszonylag korrekt eredményt veszteséges/T9
  • Kotomicuki
    De a wot, a korai 8-as verziókig pontosan azért volt játszható, mert saját magad lehettél a sikered kovácsa és nem a script írta elő - ilyen mértékben legalábbis nem - , hogy mi találhat és mi sebezhet, csak azután lett, ehhez hasonlóan RNG-szerencsétlenségjáték az egész!
  • ximix #7953
    A WG játékoknak ez az alapja, még az őskorból mikor még itt tartottak, szerintem ez így is fog maradni ez amolyan névjegy náluk, hogy kockával dobnak egyet és találsz vagy nem I LOVE RNG
  • Tono34
    Nagyon jó kis kört sikerült mennem NewMexel :)

Pensacola 3 citadellbe lemerült :)

• ximix #7951
    Clev.-nél úgy van ez, hogy a kapitányi képességeknél kihúzod a 4pontos képességet mely növeli a lőtávját a másodlagos és légvédelmi ágyúknak, de van egy kitétel, hogy csak a 155mm alattiakat na és a Clev-nek pont a főágyúi is ezen űrméret alatt vannak így azokét is növeli, kb 10e xp hiányzott a PerszeKóla-hoz amikor nekem is meglett és kikerekedett a szemem rögtön valami 17,4 km lett ha jól emlékszem
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.09.04. 17:07:37
  • Kotomicuki
    Hát, ez még mindig gyönyörűen villába fogja a sortüzekkel az ellenfelet: vagy előtte, vagy mögötte csapódnak be a lövedékek, de mindig kényesen vigyáznak arra, nehogy kárt tegyenek a célpontban...
    Továbbra is összesorsol a MM olyan hajókkal akik már azelőtt szétkapnak - érdekes, őket nem sújtja a mellékanyarodó lövedékek özöne?! - , mielőtt én lőtávolba érhetnék -> nagyon nem akarnak ettől az elvetemültségtől (sem) megszabadulni a wg-sek!
  • Avenger93
    Igen azt én is tudom :) csak a #7942 hozzászólásban leírt dolog miatt kérdeztem.
  • Endre
    pontosan
  • pxxl
    gondolom sokakban benne van még a wot-os ha "vesztesz is, éld túl" mert akkor több pontot kapsz érzés. :)
  • Plata
    Jelenleg nem húzok cirkálót,mert nem jönnek be,de BB-re már 4-es szinten lehet tenni 16% lőtáv növelő modult.
  • Endre
    Azt írtam, sok mindenben.