23001
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Master91
    Tudom, ezeket átéltem én is :D ezért hagyom azt az ágat
  • DantesHUN
    Azt képzeld el: a sima US bombázó, egy osztagnyi magányos bombázó gépükre ráküldtem a japán vadászaimat...és...egyetlen gépüket se lőttem le, ellenben a bombázói lelőtték a vadászaimat. Értem én, van faroklövészük a bombázóknak...de akadálytalanul lelövik a japán vadászokat? Milyen túlzás már ez?
  • Master91
    Itt az enyém:

abba hagytam a japán hordozó ágat
  • DantesHUN
    Kellet ám tele sírni mindent, hogy jajajajajajajajaj OP hordozók. A japán hordozó, teljesen használhatatlan, ha a másik oldalon van egy amerikai. Azonos szintűek, annélkül hogy a vadászait elveszítené, sőt újra se kellet töltenie a vadászait, lelőtte az összes gépemet. Mindent. Az én vadászaim maximumra fejlesztve, a gépeimet a saját hajóm légvédele körül tartottam, a hajóm légvédelme is kimaxolva, és semmi. Mit lehet tenni ha a másik oldalon amerikai hordozó van? Próbálom elkerülni a vadászait, de előbb-utóbb megtalál. Próbálom lehagyni a gépeit,de sokkal gyorsabbak. Nincs ötletem. Van valakinek valami bevált taktikája?
  • Toweliee
    Én abba is hagytam.
  • DantesHUN
    Még mindig nem törölted le?
  • StrikeFor
    miért ilyen elbaszottul nyomorék hülyék az emberek még a rankedben is?
  • Prof William
    Mióta figyelembe veszem torpedózásnál a rásegítést elég sokszor érek el találatot velük. Tegnap egy szerencsétlenül forduló Wyomingot egy sorozattal a tenger fenekére küldtem...

A japánoknak jól jött volna egy ilyen rendszer a 2 Vh-ban.
  • 1kezdő
    Lehet, itt is be kellene vezetni a hosszabbítást és ha akkor sem dől el, akkor 11-es lővések...350mm-el. :)
  • aru
    Látom, eddig valamiért nem vettem észre a pont számlálót, csak a bázisra koncentráltam meg arra, hogy ki kell szedni mindenkit. Szomorú vagyok olyankor, mert ha van még 5-10 perc akkor mi nyerünk, fölénybe voltunk hp-ban is.
  • Prof William
    Kösz a gyors választ. Akkor holnap újrarakom.
  • Master91
    persze, törölheted, másik gépről is bejelentkezhetsz
  • Prof William
    A profilom és az eddig elért eredményeim a szervereken tárolódnak?

Ha letörlöm a játékot és egy másik meghajtóra újra felrakom, akkor fojtathatom ott ahol abbahagytam?
  • seepheeerd
    :)

Én is azt tolom, de csak unaloműzőként, ezért aztán tierII fölé nem megyek .
  • PrasCo
    :D Pedig a nyúlmészárlás még rendben lenne!
    (Ugyanekkor: Farraguttal nyolc torpedót tömtem bele egy NewMex-be, azaz kitáraztam rá - erre megkért, hogy ne csiklandozzam, mert leestek a porcelántányérok a konyhai polcáról az ütődésektől... ömeriken DD-lájn!)
  • pxxl
    hát ilyen dolog ez az inception... :D
  • seepheeerd
    Pedig az a lényeg! Tudod, az aranycsinálóknak is azért nem működött a dolog :D
  • PrasCo
    Óriási, most, hogy megemlítetted, süthetem az egészet, mivel nem fogom tudni kiverni a fejemből a nagy fehér elefántot. :D
  • seepheeerd
    Szereztem egy nyúllábat (csak szűz fekete baknyúlé jó), azzal háromszor köröztem az egér fölött balról jobbra, közben nem gondoltam nagy fehér elefántra, hátam mögé köptem háromszor és lőttem :D
  • PrasCo
    Mit használtál hozzá, railgun-t?
  • seepheeerd
    De azértis megnyertük :D

• seepheeerd
    Mégis, mi a redves ronybatekert beteg péklapátra gondolt a költő?????

• Jacktor
    Domination módban már nincs döntetlen, az a csapat nyer az idő lejártakor, amelyiknek több pontja van. Ez egy nagon jó húzás volt részükről, mert egyrészt marhasok egál volt, másrészt meg így már erre is lehet a végén taktikázni (izgalmas szokott lenni).
  • seepheeerd
    Tegnap meglőttem életem első citadelláját egy Tirpitzen...
  • Lokker
    Valamit benézhettél... ezt a több hp dolog meg wat? Lejárt az idő és az ellenségnek több pontja volt (kilőtt hajókért jár pont és elvesztett hajókért meg mínusz), nincs itt semmi varázslat.
  • aru
    Nincsennek pontok, legalábbis nem rémlik. A mi csapatunknak még több hp-ja is volt, mint az ellenfélnek 3vs3-ba maradtunk és senki nem foglalt be. Nem tiszta miért győzött az ellenfél, de már volt egyszer egy ilyen ezelőtt... azt sem értettem.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.08. 22:03:22
  • Prof William
    Remek csata volt ma a Kuma-val.

Remek manőverezéssel alig pár lövedéket kaptam be. 3 kilőtt hajó 5 lelőtt repcsi 3 citadella... El sem hittem... Rendkívül izgalmas volt. Párszor majdnem ott maradtam de sikerült kimanőverezni az ellent.
  • 1kezdő
    Nem figyeltem, de talán az odáig megszerzett pontok alapján az győz, akinek több volt az idő lejártakor. A zárt béta tesztben ilyenkor döntetlen volt. Úgy néz ki, ezt megszüntették.
  • aru
    Ha az a feladat, hogy foglald el az ellenfél bázisát vagy lőj ki mindenkit akkor miért győz az ellenfél az idő lejártakor ha nem fogalalt senki és még vannak hajók a csatában? Én ezt nem vágom...
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.08. 21:19:25
  • herminamezo54
    nem csomagolja ki azt irja a formatum ismeretlen vagy serult.... mi a teendo? koszonom
  • herminamezo54
    koszonom
  • Jacktor
    Frissítettem a pack-ot, most szedd le.
  • Prof William
    Mármint az ágyút kell cserélni nem pedig hajót gondolom.

A cserélhető ágyút elnéztem. Az egy másik hajóhoz tartozott.
  • herminamezo54
    hello mindenkinek. ami most fent van jaktor mod az jo ehez a mai frissiteshez? valaszokat koszi.
  • kHares
    Hol van opció nem rárakni? Kuma után a Furutaka alapból jön a 200 mm ágyúval és azt rögtön cserélni mert BB sebességgel lő. Nem kell félni, szenvedés lesz a fürge gyorsan lövő Kuma után átszokni erre a szörnyetegre. Viszozt ha meglátom szembe mindig rálövök először ap-val, az egész hajó egy citadellából készült minimális armorral.
  • horika
    Bizony a Furutaka elég szenvedés volt nekem, mondjuk azóta kicsit buffolták és most már talán jobb a helyzete picit.
  • Prof William
    Később megéri majd a 200 milliméteres ágyúkat rárakni a cirkálókra? A lassabb töltési/fordulási idő ellenére?

A Kumában pont az tetszik, hogy szinte folyamatos tűz alatt tudom tartani az ellenfelet.
  • seepheeerd
    Ellenőrizd, hogy a Camera alatt milyen billentyű van a Track Object-hez beállítva :

Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.10.07. 23:18:55
  • Master91
    http://www.wows.hu/index.php/faq
    Megéri átolvasnod, a "sebzési rendszer működésében" találsz erről infót. De tényleg ajánlott mindent itt átolvasni figyelmesen!
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.10.07. 19:24:47
  • RatBaG #8540
    úgy meg nem történik semmi.
    ha az lesz a baja, hogy át mertem állítani egy másik billentyűre, akkor gj wargaming...