22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Endre
    Ami nekem nem tetszik az inkább a "játékosok" viselkedése. Minden pályán vannak áttörési pontok, ahol nagy valószinüséggel (ha ismerik a pályát, csatahajók mozgási lehetőségét) meg fog jelenni az ellen támadó ereje. DD vel elindulok abba az irányba, jó esetben követ 2 CA és 1-2 BB. felderítem a támadó erőt és mire körbenézek, mindenki ellenkező irányba hajózik, kvázi menekül a harc elöl. 2 lehetőségem marad, megyek vissza utánuk vagy megpróbálok kioperálni 1-2 BB-t a látótáv határáról. Nagyon ritka a TÉNYLEG élvezhető játék, sajna. Leginkább a gyávaság és a túlélés a cél, ami persze így nem jön össze. Tiszta menekülő játék lett belőle, de azért játszom tovább a napi 1 jó meccs miatt.
  • Plata
    Ép eszű ember nem áll ki strikefos mellett,mert ide normális dolgot még nem írt be,csak hülyeséget,de azt rengeteget.
    Az eddigi hozzászólásai 99% rinya volt.
    Asszem a közmondás erre azt mondaná hogy hisztizik mint egy .
  • Avenger93
    Köszi :) csak azért kérdeztem mert úgy láttam hogy egy Cleveland 15,4 km-ről lövöldözött rám, és annak a lőtávja elvileg 14,6 km, de akkor lehet egy nem spotolt hajó lőtt.
  • Endre
    Szuper, az értelem diadala .
  • Plata
    Ok akkor strikefor a te alreged,nekem nyóc.
  • Endre
    Szerintem StrikeFornak sok mindenben igaza van és nem vagyok az alregje
  • StrikeFor
    7-8 as Tier körül lesz +16%-os lehetőség
  • Avenger93
    A cirkálók lőtávját lehet növelni valamivel? Mert az upgradeknél csak pontosság növelést találom.
  • zsupeti
    Sokat dobott rajta szerintem a patch.Lehet vele jó köröket futni,de ha veled szembe jön egy omaha és egy phoenix,akkor hátra arc van.
    Torpedo buff is ad egy biztonság érzetet.
  • Sendrov
    Nekem sajnos egyszerűen nincs időm játszani. Pedig nagyon le kellene már fújni a port a Furutaka ágyúiról és kipróbálni, hogy milyen lett az új patch-el érkező javításokkal. De sebaj...lassan úgyis jönnek a hosszú unalmas téli esték.... :)
  • drop
    sziasztok egy hete kezdtem játszani nekem tetszik a játék kérdés lehet valahogy magyarokkal menni jó lenne ts-en tolva játszani, aki esetleg játszana velem az vegyen fel sipi_15 néven vagyok fent igaz én csak tier 4 nyitottam még meg most megyek t5 re
    egyébként a magyar oldal nagyon jó lesz több hajó leírás ?
    Utoljára szerkesztette: drop, 2015.09.04. 08:14:47
  • Plata
    Én nem vagyok elégedett,mert az első csatában egyből megzavartak telefonon.
    Amerikai BB-vel nekem eddig sem volt gondom a célzással.
  • Plata
    Gondolom te is strike valamelyik al regje vagy,de ha nem akkor nézz szét és láthatod itt csak a strikefor nevű elmebeteg rinyál,többiek próbálnak normálisan fórumozni.
    Én már mondtam hogy használjatok SG bővítményt,nem nehéz használni,és kiszűri a retardáltakat,így nyugisabb a fórum,mert a barmok hozzászólásait nem látod.
  • Me0w
    En elegedett vagyo ka patchel, vegre a BB-n a 12 lovesbol nem 1 talal 15km-en hanem 5-8, ami hatalmas elorelepes. Nekem az uj palyak is tetszenek es valahogy az ingame lag is csokkent.
  • Tono34
    Ha lehet ne általánosítsunk.
  • _dRaxx_
    Szánalom ami itt megy. Le kéne zárni ezt a fórumot. Olyanok vagytok mint a hugyos óvodások... mi műsorokat levágtok itt te jó isten..
  • aru
    Az a 60,5 megtett kilóméter nem azt mondja. Szikla mögött csiki-csukizva nem lehet ennyit megtenni, amúgy azokat utálom a legjobban!

• Lokker
    Jah camper noob, előre kellet volna menned egyedül a foglalókörbe a meccs elején... nem értesz a játékhoz, búúúú

amúgy grat :)
  • Master91
    biztos kempeltél valahol azért maradtál a csata végéig életben
  • aru
    Isteni csata volt. 1vs3-ba maradtam 2 rombolóval és a Tenryuval aki foglalt. 70 ezer sebzés, 6 kill.

Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.04. 00:08:10
  • JethroHUN
    Két AFK de 2v1 volt cruiserek ellen.

Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.09.03. 21:59:52
  • Lokker
    azt hittem már eladta az accját :DD
  • DantesHUN
    Látom a lényeget: cirkuszolsz.
  • StrikeFor
    sikerült megint nem a lényeget meglátni csak a pletyka megy meg az utálkozás nektek........értelmes diskurzus kizárva........
  • DantesHUN
    Csak ígérget folyton...mi meg hiába várjuk.
  • Master91
    azt reméltem letörölte :DD
  • Toweliee
    3 nap után nyertem ma egy meccset (4 draw 9 vereség).
  • aru
    Azt jelezte, hogy van a hajóhoz befejezetlen küldetés. A poén jó volt!
  • GaBika6
    Azért történik is jó dolog a játékban? Vagy direkt idegesíted magad, mert nyugodt környezetben élsz, semmi negatív inger és ezért vered a fejed a monitorba meg fújogatsz itt?
  • DantesHUN
    Amúgy majd mehetsz ranked battle-ba, mivel nagyon jó játékos vagy, neked az kimondottan jó lesz.
  • zsupeti
    Valamit csak reszeltek ezen a verzión,mert fps ügyileg jobb lett,és megszűnt a szaggatás egyes pályákon.

• DantesHUN
    Azt hittem letörölted.
  • StrikeFor
    6 lövés 3 hit 594 dmg secondary gun......aztán ott volt a délutáni 48 HIT 400 sebzésért.....mégis milyen algoritmus van erre írva? aki szerint ez normális és ne bassza fel magát az ember az nem 100-as..........

és 34 találattal 96k sebzés -3 enemy ship............ugye az ominózus példámban pedig 32 HIt-el nem sebeztem 31 ezret.........

tök 8 mennyi tapasztalatod van vagy mennyire vagy ügyes...a RandomIsten dönt a sorsodról

és ez is egy olyan játék volt ahol 3-an elindultunk nyugatra /1 dd 10 cruiser meg én Iowa/ és kiszedtünk 6 hajót........a többiek meg lemmingben szenvedtek a keleti oldalon...pfffffff
  • horika
    Ne érts félre, engem nem zavar, sőt szórakoztat! Úgy jó az élet ha zajlik... :)
  • GaBika6
    Rég játszottam... Na mondom megnézem ezt a verzióváltást! Hát felbaxott. Eladtam az Isokazet, mondom gyorsba megveszem a Minekazet és látom, hogy gyakorlatilag ugyan az csak még szarabb a lőtávolsága. Visszafejlődés lett Minekazera. Miért???
  • Toweliee
    Köszönöm!
  • DantesHUN
    Hány éve is megy a wot? Amióta megy, állandó dolog: ne menj egyedül. Ha a lemmingek egy irányba mennek, menj velük. Ha egyedül mész, esélytelenül lőnek ki. Pont.

Különben van olyan is, hogy én hiába akarok a többi hajóval menni, ha azok...hát, például lassú csatahajóval igyekszem a csapattal mozogni, de a gyorsabb hajók ahányan vannak, annyi felé mennek szét. Vagy az addig mellettem haladó két csatahajó, az első ellenséges lövés után megfordul, és lövés nélkül menekül. Mire utánuk fordulok, és én is menekülök vége.

Ettől függetlenül, a csapattal kell tartani, minden indulásnál figyelem ki melyik irányba megy. Persze ez se olyan könnyű mindig, mert van hogy minden logika nélkül váltanak irányt az első percekben. Vagy...elindul balra, majd hirtelen jobbra, vissza balra, majd középre...döntsd már el haver.
    Mindegy, igyekezni kell velük menni.
  • Plata
    Figy töltsd le az SG bővítményt,ha letöltöd ignoráld ezt a hülye gyereket,és többé nem zavar ha szét spameli a fórumot,mert nem is látod majd.
    SG bővítmény amúgy is nagyon jó cucc,nem csak e miatt.
  • Jacktor
    Aslain-t itt csekkolhatjátok a legegyszerűbben: http://aslain.com/ (jobb oldalon kiírja mindhárom komponens legfrissebb verzióját)
    Mondjuk most nála is behalt kicsit az oldal a nagy forgalom miatt, de próbálkozni kell.
  • StrikeFor
    én szivesen várnám az új peccsel kapcsolatban a tapasztalataitokat ,de olyanok vagytok mint a vénasszonyok......pletykálni meg kibeszélni jártok ide.............