23000

A Wargaming új MMO játéka
-
Esetemben most a Farragutnál van egy olyan választásom, hogy vagy öt és feles torpedókat használok, amiből viszont nyolc darab nem elég ahhoz, hogy kipattintsak egy NewMex-et, vagy cserélem őket - négy és fél kilométeresekre... :D
Ugyanakkor legalább vettem egy Murmanszkot. Dől a lé. -
Prof William #8657 Az oroszok nem éppen a penge haditengerészetükről voltak híresek már 1914-előtt sem. A SzU idejében pedig tovább romlott helyzet... Szerintem örülj hogy nem robban fel torpedóindításkor... :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.10.14. 14:36:45 -
seepheeerd #8656 Ja bocsánat, 68sec a reload time, ellenben a torpedo range 4 egész km, ami lássuk be, hogy tier 6-on nagyszerű, hiszen már 7.7km-ről észrevesznek.
Nem tudom mit szívnak a WG-nél, de jó anyag lehet, ha ilyen hajók futnak neki tier 8-asoknak :D -
seepheeerd #8655 Cső töltése 40sec, smoke screen a joke, died as soon as detected :D
-
Lokker #8654 Oroszhoz amcsi hajóval kell 4 kill, jó hogy megadta. :) Csak csodálkoztam ezen a rombolós dolgon hogy azzal kell 4 kill mikor a küldetésben nincs hajóosztály kikötve. -
Gondolom addig maradnak a kuldik amig meg nem csinalod oket. Igy felgyulnek azok amiket az altalad nem hasznalt hajoval lehet megcsinalni. -
Nekem megadta az orosz hajot, mikozben amerikai battleship-el voltam. -
aru #8651 Csodálkoznák ha nem úgy lenne akkor nagyon berúgtak a WG srácok! A napi küldetésnél is azt erőltetik rád amivel nem játszol, így ott kb 1 hónapja nekem ugyan az a 3 küldi áll. :D -
Lokker #8650 Forrást pls... -
Szimplán csak olvasni kellene.
"During Sea Trials: Sink four enemy ships in one battle (Random battles only), while commanding any Japanese vessel tier IV or higher." -
aru #8648 A cirkálóért rombolóval kell menni...
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.13. 23:30:48 -
szvsz tuti nem marad meg a slot. majd csak úgy ingyen osztogatják pár killért, ugye? reális... -
Nem csak rombolóval lehet teljesíteni.. -
aru #8645 Felejtős. Én biztosan nem fogok kényszerből rombolóval klikkelni azért, hogy kapjak egy cirkálót amiből talán megmarad a kikötő hely. -
1kezdő #8644 Elég bosszantó, hogy képtelenek egy kicsit is gondolkodni. Persze lehet, hogy nagyon fiatal gyerekek irányítják, így nem is várható el, hogy stratégiában gondolkodjanak. Ők még úgy képzelik, hogy neki rontanak az ellenek, az meg azonnal el is süllyed. A másik meg el sem indul, abból a megfontolásból kiindulva, hogy csak hagy harcoljanak és süllyedjenek el a többiek, aztán majd elindul ő is és csak meg kell nyerni. Az eszébe sem jut, hogyha a többieknek vége, akkor őt sem védi meg senki. Szóval: elég egyénieskedő a játék néha. De van hogy jók jönnek össze, akkor simán lehet nyerni. Én már nem idegeskedem -na jó! Néha igen-, Süllyedek, aztán kezdem rögtön a másikat. Nem lehet mindenki tökéletes.:) -
azért buktuk rögtön az első meccsem szorzóstól, mindenestől, mert egy retardált DD, meg a CA pajtása a map legalsó szélén a hordozót kutatta, hogy meglegyen neki a 4 kill, mi meg két tetűlassú csatahajóval 2 CA + 1 DD-t próbáltunk megakadályozni a foglalásban. és még a repülők is szarrá torpedóztak...
rohadjon meg az nagyanyjuk összes befőttje. -
Ezt a tesztes küldit nagyon hamar abba is hagytam mára ....
Botok ellen nem lehet megcsinálni? Döbbenetes csapattársak vannak ma. -
Jacktor #8641 Csak a prém és elit hajókét. -
Prof William #8640 Vagyis dublonért... Értem. eddig azt hittem hogy dublonért bármikor bármelyik hajónak átválthatjuk az XP-jét.
-
Jacktor #8639 Többet nem kap, csak a vele szerzett (és a hajón maradó) xp már átváltható free-be (aranyért). -
DantesHUN #8638 Nem. -
Prof William #8637 Úgy rémlett hogy az elit hajó többet kreditet és XP-t kap mint a nem elit hajó.
-
DantesHUN #8636 Mármint prémium hajó? Amit pénzért vehetsz? Azok valamennyivel több xp-t és creditet kapnak. A sima hajó, ami elit lett, az semmivel se kap többet, -
Prof William #8635 A kivételezett hajó mennyivel kap több XP-t?
Szerintem ha meglesz a Furutaka akkor a Kuma-t megtartom egy ideig pontszerző hajónak és abból szponzorálom majd hulladék Myogit hogy végre meglehessen a Kongo. + persze a többiek is kapnak majd XP-t. -
1kezdő #8634 Hát ez a lényeg! Szerezd meg. Mondjuk -ha nagyon szeretnéd- megveszed. :D -
"A hajókkal jár majd egy kikötőhely és egy 3 skill pontos kapitány is."
Miután eltűnt a hajó maradnak a kapitány és a kikötőhely ?
Kell a kikötőhely, úgyhogy ezt megcsinálom (japánt, mert amcsiból nincs semmim :D )
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.10.13. 12:37:49 -
Jacktor #8632 TEST DRIVE EVENT
Bárki megkaphatja tesztre a t5-ös orosz és német hajót, ha teljesíti a feltételeket. -
aru #8631 Keményen tolják! Utálom a nyomorult klikker fajtájukat! Köcsög buzi mind! -
mindent ki kell fejleszteni hozzá amit xpből lehet még a következő hajót is -
Prof William #8629 Egy régebbi hajónk, hogyan lesz kivételezett hajó, (koszorú a neve körül)? Csatákat kell nyerni hozzá? Vagy csak meg kell hogy legyen az új hajó? -
Ez a New York eleg gaz a Wyoming utan... Legalabbis amig meg nincs meg az osszes fejlesztese. Lassu, alig akar fordulni az agyu tornya es meg sokaig is tart ujratolteni. -
sose fog változni, viszlát örökre! -
Prof William #8626 Rombolóval (Tier 2 Umikaze) leni néha hálátlan feladat. Ott cikáztam és elértem hogy a fél flotta rombolófrászt kapjon és 3 csatahajó + 2 cikáló inkább engem lőtt, mint a mi egységeinket. aminek az lett a vége, hogy 3 hajó is a hullámsírba került de a 4-ik végül kilőtt. De utána telibe kapta a torpedóimat és neki is annyi lett.
Aztán kemény 200XP-t kaptam a végén. Kár hogy az ilyesmit nem honorálják. -
StrikeFor #8625 gondoltam fejlődött a játék.volt egy rakat patch......és naivan azt hittem a ranked meccseken több észjáték lesz -
nem voltál itt vagy 2 hétig, most megint vissza jössz és ugyan úgy folytatod? why ? -
StrikeFor #8623 és paszmekk ezek után 19->15
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.10.11. 17:46:53 -
1kezdő #8622 Jól látom, hogy mintha picit remegne a szád széle? :D -
seepheeerd #8621 Akkor kell a C? Kihagyom a B-t... Persze nem lehet, vagy igen?
(Ha nem az lenne a kedvenc hajó osztályom, maradnék NC-nél)
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.10.11. 15:37:00 -
DantesHUN #8620 Persze hogy mindig más a hibás. -
StrikeFor #8619 kötve hiszem
én nem fordulok vissza a szájbabaszott bázistól ami 1km-re van előttem........elhúztam 5 hajót most is C hez....egyet kilőttem kettőt megtorpedóztam és felgyújtottam...a mocskos balfasz csapattársak közül 4-en elindultak a kibaszott CV-re ,mert az nem lő vissza bazdmeg!!!!!!! 582-350 volt az állás mikor kilőttek.....és innen elvesztették a faszok,mert mentek a CV-re...........az ellenfél pedig szépen egyesével vissza szedte a bázisainkat! elmennek a picsába az agyatlan fogyatékos barmok!!!!!
ami a vicc,hogy kereken 50%-os az arány
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.10.11. 15:22:01