22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Lokker #8104 itt is megjelentek a stathuszárok? -
#8103 release trailer
a vége tipikus,két hajó egymással szemben,egy helyben állva puffog egymásra:D -
aru #8102 A marha sok megvan. Azokkal amik lilák körönként a minimum 2 kill és 2,5-3x saját hp sebzés megvan. -
DantesHUN #8101 Hagyd már ezt a ostoba mod-ot. Ki tudja mit mér, meg mit nem. XP-t az kap, aki jó sokat sebez, ilyen egyszerű. Ha annyira unikum lennél, te kapnád a legtöbbet, és marha sokat sebeznél, ez ilyen egyszerű. -
aru #8100 Nincs t6 hajóm még, de ha lesz akkor sem próbálom ki szerintem. Sokan mesélték, hogy ott még nagyobb ökrök vannak, mint randomban. Phoenixnél zöld és sárga WN mellett láttam másoknál 1500 körüli XP-t...
http://imgur.com/RorKLh3
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.18. 10:17:35 -
#8099 Úgy érzem itt is szépen le van sz....va az eu... -
#8098 Jóreggelt :) Tegnapi szerencsés kezdés! :)
Utoljára szerkesztette: Me0w, 2015.09.18. 09:16:42 -
kHares #8097 Prémium fiókot nem számolja bele? Ill. tudni kéne a WN formulát, miből és hogyan számolja. -
DantesHUN #8096 Na persze, az unikum. Ranked battle-be mennyire sorol be a játék? -
aru #8095 Miért van az, hogy ha egy hajóval unikum győzelmi arányom és WN-em van mégis fele annyi az átlag XP vele, mint annak aki zöldike vele vagy paradicsom? A rossz játékra több XP jár? o.O
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.17. 23:14:24 -
bootsector #8094 Köszi! Míg élek rá nem jöttem volna... -
#8093 2x balklikk gyorsan -
bootsector #8092 Bocs, tudom hülye kérdés, de hogyan lehet egyszerre tüzelni az összes ágyúval??
Ha az egérgombot nyomva tartom, sorban egymás után lövi el. Ha nyomkodom, akkor is csak annak megfelelően. -
Toweliee #8091 Szakasztársat keresek, T5-7. -
sodor_5 #8090 CloakingDonkey youtube feliratkozói közt mostanában elég sok mindent osztogat.
Ezen a héten Bounty Hount 2 megy 500 aranyat lehet nyerni. Minden nap EU-n 17:00 CEST- 19:00 CEST, NA-n 17:00 EDT-19:00 EDT tier 5ös hajóval játszik.
A feladat random csatában észrevenni és mindent megtenni azért, hogy az ő csapata nyerjen, ő pedig túlélje. Visszajátszást a játékosneveddel, szerverrel, youtube feliratkozói neveddel emailben lehet neki elküldeni ([email protected]).
Aki legtöbbet tesz a feladat érdekében +1000 aranyat kap.
Bounty Hunt 2
Utoljára szerkesztette: sodor_5, 2015.09.17. 13:57:07 -
herminamezo54 #8089 1. omaha 52 atutes 6 citadella 2 hajo sulyedt . persze lesz ez meg roszabb es tan jobb is. egesz mas a celkeresztel. koszi -
herminamezo54 #8088 koszi letoltottem. mint a tanknal . tok jooooooo koszi. tenyleg jobb a celkereszt. gyakorlok hogy szokjam meg 1x koszi -
Jacktor #8087 A linken láthatsz screenshotokat, illetve a cikkbe bele van írva, hogy pontosan mit tartalmaz a csomag. Már csak a célkereszt és a minimap miatt is érdemes használni. -
herminamezo54 #8086 koszi a segitseget. igyekszem. a jaktor modot erdemes felrakni? valaszt koszi -
kHares #8085 Szerintem bb-el a legnehezebb játszani, pláne az amcsi oldallal. Nagyon lomhák, 34 sec újratöltés és a randomnak leginkább kitéve a találati arány. Hiába méred be jól az enemy sebességét és irányát, amikor a két oldalán lecsobban az összes lövedék fölszisszen az ember. Lőttem már dupla citadellát a New York-al 18km-ről másik bb-nek aztán két teljes salvo is mellément a 7km-re partravetett cruisernek. RNG
Tanács? Prém fiók és fölrakni a zászlót ami +50% xp-t ad. Miután nagyon lomha kell neki a lőtáv még ha pontatlan is ezért a +16% lőtáv fölszerelés megvételét javaslom. Hogy mennyire kell elélőni valakinek arra ráérez az ember minél többet játszik. Javaslom az overtarget marker mod használatát, ez mindig mutatja kinek mennyi hp-ja van, milyen messze és mennyi idő míg a lövedék odaér.
Ha kigyulladsz és csak egy helyen nem kell feltétlen eloltani mert teljesen meg lehet gyógyítani. Heavy ill. citadell sérülést pl. nem nagyon, ez light. Szokásos tanács próbáld csak az oldalát mutató hajót lőni ap-val, ne mutatsd a sajátodat ami mondjuk roppant nehéz a new york-al. Térképen nagyon figyelni ha valahol dd bukkan föl már elkanyarodni.
Nekem így 30 csata volt átlépni, 40,6k átlagsebzéssel. Ja a T4 Myogi-val 41,2k a sebzésem, szomorú valahol.
Kedvenc pillanatom a New York-ban: torpedókat "kicselezve" elkanyarodok 2 repülő squadtól de pont 1 darab elérte a hajó leghátsó részét a lapátnál. Bumm, magazine detonation. Igen, ott tartjuk a lőszert, a víz alatt kell hűteni a lapátra fölszerelve, ezért olyan lomha a kanyarodás :) -
herminamezo54 #8084 hello koszi a tenyt. akkor tenyleg hulye vagyok hogy eszre se vettem. kerdesem mar csak az . jo-e hasznalhato-e erdemes felrakni? valaszt koszi -
Jacktor #8083 Hát pedig már WoWs-ba is készült Jacktor mod pack ;) -
DantesHUN #8082 És semmi jutalom a bétában való részvételért? Na szép. -
Avenger93 #8081 Én se vagyok annyira pro játékos, mostanában elég szar szériám is volt sajnos. 5-6 ezer xp-t én csak zárt bétába tudtam csinálni ahol több xp-t adott. -
Avenger93 #8080 Hát elindult a ranked battle season... kb ennyi amit észrevettem -
herminamezo54 #8079 hello minden amit a kapitany altal szerezheto aranyosan hasznalom. a modulokat is felraktam. itt olyan segitsegrol nem tudok mint a tanknal a jaktor mod pl. kinlodok es karomkodok. biztosan ugyetlen vagyok vagy hulye. en meg soha nem csinaltam 5-6 ezer xp-t. sajnos. mivel eleg oreg vagyok tudom lesz ez meg rosszabb. de azert koszi -
DantesHUN #8078 Aha, de változott is valami lényeges? -
Avenger93 #8077 Én ugyan nem csatahajózom, de azt már tudom innen a fórumról, meg havertól is hogy a New York nem valami pontos. Van egy olyan upgrade, ami növeli pontosságot 20%-al, esetleg rakd rá, úgy hátha pontosabb lesz. Cirkálók esetén van egy perk a Hydroaustic search, amit ha bekapcsolsz messzebbről meg látod a torpedókat és a rombolókat (talán +1 km). A magyarítás meg mivel gondolom módnak számít ezért verzióváltáskor ugrik, bár én nem használom szóval nem tudom pontosan. :)
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2015.09.17. 10:59:06 -
herminamezo54 #8076 hello. aki a newyorkot kitalalta az anyja nem csak barcas volt de fideszes is. kb 1 km a myogi felig kilog a szelen mindenhova lottem ossz 4 talalat. olni tudnek. asztan jottek a tavolrol lathatatlan torpedrok oszt annyi. mi a kurva anyamat csinaljak ezzel az atkozott szarral. tavolra nem is lovok mert csak lapatolom a penzt a kukaba. ha melle allnek sem talalna el ez a tragya. persze a az ellenfel ha nem lo akkor is talal. kongo hasonlo . elmegy a kedvem az egesztol. mas hajokkal meg talalok.nem ertem. bocs a panaszert de kurvara idegesit. meg meg torpedrozni kene jobban. tan kene 1 gyakorlo palya. a coop modban pl ugyan ezek a hajok tobb szoroset teljesitik. de az szart sem er. bocs a kitoresert pont ugye hivatalos lett a jatek. pedig szeretem a tengeri dolgokat. pl silent hunter. mindig nagyon erdekelt az atlanti csata es a csendes oceani is. jobban mit a moszkvai csata. a magyaritas minden pach utan ugrik? jo vadaszatot. valaszokat otleteket koszonom. -
Avenger93 #8075 Ma van a release date, gondolom azért volt. -
DantesHUN #8074 Megint volt ma patch. Változott valami? Nem most lett éles a játék? Ahogy belépetem nem láttam semmi különbséget. -
#8073 Én úgy szoktam lőni távolra, hogy folyamatosan nyomom a gombot és így egyenként sorban lövi el az összes löveget egymás után, és nem egyszerre. Ilyenkor a lövések közt kicsit lehet mozgatni a célkeresztet és lényegében "beteríteni a hajót" egy-két lövedék így csak talál alapon... Az is megoldás lehet, hogy először ellövök 1 löveget, megnézem hova csapódik be a lövedék, és utána korrigálok a többivel (ahogy Tono34 is írta). Aztán ezek után még simán lehet, hogy semmi nem talál, a csatahajók rettenetesen pontatlanok tudnak lenni (ahogy a valóságban is, ha jól tudom 20km felett már bőven több száz méteres szórása volt ugyanabból a lövegből kilőtt lövedékeknek de majd biztos kijavít valaki ha tévedek).
Utoljára szerkesztette: horika, 2015.09.17. 09:11:05 -
#8072 Gyakorolni kell velük. Sortüzet nem szoktam leadni, csak ha teljesen biztos vagyok benne vagy elég közeli a célpont.
Próbálj meg egyesével lőni, bemérni a távot. -
herminamezo54 #8071 koszonom a valaszodat. bizonyosan igy van. mire meglatom a torpedrokat altalaban mid 1. akkor mar csak fel repulni lehetne de azt nem tudjak ezek a hajok. meg 1 kerdes tudom gyerekes. mit csinaljak mert a kongo- newyork-al neha a mellettem allo hajot sem talalom el. a 10km-ernel meszebit mar meg sem kiserlem -sporolas-. mas hajokkal viszont egesz jol talalok a magam szinjen. vajon van megoldas? mar a kedvem is el megy ha az emlitet 2 vacakra sor kerul.segitseged elorre is koszi. mas hasonlo hajok engem barhonnan eltalalnak hello -
#8070 Csatahajókkal (de még cirkálókkal is, bár ők jobban manővereznek, több esélyük van kikerülni egy hirtelen feltűnő torpedórajt) ezért kell néha irányt váltani és/vagy sebességet csökkenteni/növelni (még ha nem is mindig a legegyszerűbb harc közben erre figyelni), különösen ha sejteni lehet, hogy romboló(k) lehetnek a közelben. -
#8069 Semmi extra dolog nem történik, csak annyi, hogy egy olyan romboló lőtt rád torpedót, amelyiknek a torpedóinak a hatótávja nagyobb, mint az a távolság ahonnan észleled a rombolót. Általában japán rombolók ezek, nekik van 7km majd később 10km-re lövő torpedójuk, míg te alaphelyzetben csak 6.2-6.5km-ről veszed észre magát a hajót. Ezért ha mondjuk 7km-ről kilövi a torpedókat, te őt még nem látod, de egyszer csak ott vannak a torpedók. Nem túl reális a láthatóság (mint minden WG játékban) de sajnos ez a helyzet.
Itt egy remek cikk a láthatósági rendszerről: link
Utoljára szerkesztette: horika, 2015.09.17. 06:19:25 -
herminamezo54 #8068 hello mindenkinek. sok fura dolgon kivul akkor mi van ha a semmibol -se repulo sem rombolo or cirkalo nincs. de megjelenik a semmibol altalaban sok torpedro jo kozel persze oszt annyi a hajonak. vajh ki lo? csak nem arogans anti ba intezi eszt is? szoval neha furi a jatek otleteket koszonom -
#8067 -bizonyos űrméretig a kapitányi skill
-bizonyos tier-től equipment
- egyes hajóknál fejlettebb hajótest
- egyes hajóknál fejlettebb modul (Gun Fire Control System) -
csaszix #8066 Valaki árulja már el hogy a fenébe lehet 10km fölé lőni? 12,3 km-nél rommá lőtt a gyerek én meg csak a közelébe sem bírtam lőni. -
Jacktor #8065 A sebzési rendszer működése