23001

A Wargaming új MMO játéka
-
Furutakához kell a jobb ember....
Japán Kongot el is adtam, nem kell nekem BB ág.
Kezdtem amerikai cruisert és majd a carriert. Japánból meg megyek tovább a DD-n. Legalább is most így gondolkozok, lehet 2 hónap múlva meg csak a St. Louis-al megyek seal clubbolni :D -
Toweliee #8698 Mindig a nagyobb hajóban legyen a jobb legénység. -
Prof William #8697 Hamarosan meg lesz a Furutaka
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A Kumát pedig megtartom Free XP hajónak.
Vigyem át a Kuma parancsnokát a Furutaka-ra vagy kezdjek egy új parancsnokkal az új hajón és maradjon a Kuma-n a régi? -
seepheeerd #8696 Randomban is ugyanannyit kap. T6-osokkal összerakva még csak-csak, de T8-asokkal semmi esélye. -
aru #8695 Egyelőre prémnek jelzi a t6 Ognevoi rombolót, az egy más dolog, hogy a teszt után nem az lesz. Co-Op csatába bevittem, lett 20k sebzésem vele meg 1 kill és ennek ellenére mindenre nullásat kapott (0 ezüst, 0 xp, 0 free xp). Randomba be nem viszem ezt a nevetséges valamit...
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.17. 10:37:42 -
seepheeerd #8694 Helyesen: teszt t6 romboló :)
A Königsbergről jókat írtak, bár papír.
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.10.17. 10:21:55 -
Hja, se nem prém, se nem T6. "...nem Volvókat, hanem Volgákat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak", de amúgy stimmel. :) És igen, jenki oldalon T6-on is öt és fél illetve négy és fél torp hat.táv között választhatsz.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.10.17. 10:14:43 -
Toweliee #8692 Az oroszoknál nincs t6 prém romboló. -
aru #8691 Megvan az orosz prém t6 romboló... 4 km-es torp hatótávval kb annyit ér, mint a t2 ajándék prém hajó! :D A t6-os cirkálónak 10km-es lőtávja van legalább?
-
pajer_csaba #8690 Hali. A magam részéről japános vagyok, - több, játékon kívüli okból is, játékon belüli okból meg azért,- mert bármennyire is próbálkozott a WG kiegyenlíteni az USA-NIP vonalak erőviszonyait egy csipetnyi részrehajlás az amcsik felé még is csak becsúszott, emiatt némileg nehezebb a japán line. Szóval, ha kihívást keresel, japán BB, ha inkább a türelmes szamárlétrázás, akkor az amcsi. Ez persze nem azt jelenti, hogy az egyik csak szívás, a másik meg gumikacsa lövészet a fürdőkádban... Játszani tudni kell mind két oldalon, keményen. -
Prof William #8689 Most olvasom, hogy a következő nagy frissítésnél jönnek végre az éjszakai csatát, amit itt már valaki régebben hiányolt...
Kíváncsi leszek rá...
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.10.16. 21:17:54 -
"All US destroyers will receive a range boost to their torpedoes." - hehehe. A végén még megérte sz*pni velük. -
seepheeerd #8687 link -
Nimrod2 #8686 Hello!
Öt napja kezdtem el játszani és teljesen megfogott. Totál kezdő vagyok a Wargaming játékok terén, de ez mint egy vortex, beszippantott. USN cruiser line-t kezdtem el, jelenleg T5 Omaha van meg. Az eddigi tapasztalatok, látvány stb, ja és egyéni érdeklődés miatt a nagy terv hosszú távon T10 csatahajó lenne. Vágom, h az nagyon grind, de ebbe most szívesen szánok időt. Még csak tanulom a játékot, mi merre hány méter. A kérdésem az lenne mondjuk most melyik lenne (ha az egyáltalán bármelyik) noob barátabb, az USN v IJN bb line? -
Na, itt a hiba. Nem a süllyesztés az érdekes. :) Ez logikus is, ha belegondolsz, mert ha így lenne, lenne egy mártír, aki leamortizálja az ellenfelet 90-95%-ra, a tűzpárbajt meg körülállná további három, aki töltött csövekkel és passzívan várja, hogy bevigye az utolsó találatot, ezzel elcsaklizva a süllyesztést. Finoman szólva nem lenne igazságos, ha az utóbbi(ak valamelyike) kapná a nagy lét.
Azt viszont továbbra sem értem, miért a Free XP-t veszed alapul. -
Lokker #8684 Igazából nyomhatnál egy képet hogy mégis miről van szó mert az hogy 24 pont semmit nem mond. -
1kezdő #8683 Mondhatsz valamit, mert bár én süllyesztettem a legtöbbet, még sem én voltam az első, csak a harmadik. Na mind1. Morzsoljuk tovább. Nem hajt a tatár.:) -
1kezdő #8682 A 24 pont 24 free XP. :) Gondolom -de majd Te kijavítasz, ha nem- a találat egyben sebzés is. Amit leírtam, az utolsó szóig igaz. Azt nem értem, hogyha az ellen felét elsüllyesztem, miért ad ilyen keveset. Hogy a készülékem rossz? Lehet, már vennem kellene egy jobbat és akkor dől a free XP. :D -
Ezenkívül érdemes figyelembe venni azt is, hogy hiába gyújtasz fel valamit, ha azonnal ellövi rá a javítást, alig sebzed. Továbbmenve, észreveheted, hogy amikor először betakarod HE-vel a szűz majmot, akkor (pl. csatahajóval küldve meg) akár azonnal letakaríthat a fedélzetről légvédelmet, ágyút, vetőcsöveket, jacuzzit, két-három modult probléma nélkül ÉS gyújthat; viszont ahogy károsodik a hajó felépítménye (egy merő üszkös roncsnak néz ki az egész), úgy a HE hatása akár nullázódhat is, hiszen már gyakorlatilag nincs mit szétlőni.
Érdemes ezért minden ütközet után vetni egy pillantást a "detailed statistics" részre, azon belül is a leadott sebzésre, annak megoszlására. -
seepheeerd #8680 Iowa, 50% hp úgy ment el, hogy nem volt látható kik lőnek. A maradék meg úgy, hogy kétszer tudtam visszalőni, 19km-re 
Nagyszerű, élvezetes játék
-
DantesHUN #8679 Mi 24 pont? Mit csinálsz?
A játék nem találatra meg kimondottan kill-re hanem sebzésre ad Xp-t és kreditet.
Aztán, miért azt nézed, hogy mennyi free XP-t adott? Azt kell nézni, mennyi az összes. Nehogy már 24 xp-t adján 4 elsüllyesztett hajóra. Kizárt dolog, a hiba te készülékedben van. -
1kezdő #8678 IV. Phoenix és nem VIII-as tier.:) 110 találat 4 gyújtás 4 süllyesztés 24 pont. Kész röhej. -
seepheeerd #8677 A 120 találat a probléma. Elég lett volna 32 is :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
1kezdő #8676 Ezt hívják rideg tartásnak: több mint 120 találat, 1 citadella, 1 repülőgép, 2 kigyújtás, 3 süllyesztés. Ebből 1 csatahajó 1 cirkáló és 1 anyahajó. Torpedóval, lövésekkel. Győzelem, süllyedés nélkül. Mindösszesen: 17 átváltható pont. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy talán nekem kellett volna mindenkit elsüllyesztenem, akkor talán kaptam volna 30-40 pontot.:) -
Tessék, itt van.
Ez szerintem sokkal jobb. -
Prof William #8674 Ez még egy régebbi prémium hajó? Mert most a shopban a csak az Atago-van. -
Lokker #8673 prém hajó, 3500 Ft körül mozog -
úgy tűnik kár ellenállnom, a cruiser az én utam. kumával is első meccs, jó csapat, 4 kill, confederate...
ez a königsberg elsőre elég jó benyomást tett, szétlőttem mindent max távról, még torpedózni is sikerült. csak kár, hogy a HE annyival kevesebbet sebez.
egyébként volt egy WTF eset. az előbb phoenixel lőttem ezt a japán tier 4 bb-t, nincs a tech treeben, valami itsisuchi... HE-vel soroztam, erre felvillant egy citadel! bug, vagy behaluztam, már én se tudom.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.10.16. 01:43:20 -
Garakx #8671 Kérdés. Az Oboa meg az elődje. A 203asokkal mit csináltak? Mert már vagy 2 hete pattog pl egy Omaha oldaláról... Vagy 300 damage 5 hitnél... Előtte azért osztotta a damaget rendesen. -
Garakx #8670 Én úgy döntöttem nem szivatom magam tovább. 80-90k fdamages csata 0-1 kill. Oké. Nemsoká úgy is jönnek. Ingyen garázs hyel miatt kellett volna de azt meg megevszem aranyért vagy mi az :D -
kissssss #8669 "ez a ruszki dd elég vérszegénynek tűnik..."
szerintem meg a spectator mod kapott új értelmet
-
ma rögtön az első meccsen phoenixel sikerült a 4 kill, rendesen aprítottam, nem ám killsteal.
a német vasnak jobban örültem volna, ez a ruszki dd elég vérszegénynek tűnik... -
Prof William #8667 Ha már színek. Egy ideje sárgával írja ki nevemet amikor a csata előtt mutatja a hajókat. Ez csak megkülönböztetést vagy sikerült elérnem valamit? -
Garakx #8666 Ez a 4 killes dolog ez.. fúú de szar tipikus WG húzás. megy a lopás meg a 4 kill amúgy se egyszerű itt. Nem is nagyon látok embert 4 klillel/csata. -
DantesHUN #8665 Továbbra se értem, miért vergődsz folyton ezekkel a színekkel ,hogy vörös meg zöld meg lila.
Azt meg végképp nem értem, hogy a saját profilodat meg miért titkolod továbbra is...az úgy nem fair, hogy másokat leszólsz a statjaik alapján, de a tiédet meg nem látni.
-
seepheeerd #8664 Pedig milyen jó win rate-tel rendelkezik
-
Most ugyanezt magyarul? -
aru #8662 Vérvörös 400 WN-es tomato Atlantával és Tripitzel rohangál és rohan foglalni harc helyett...
Így sosem fog elérni egy átlagos zöld szintet, de legalább tejelt a WG-nek.
silvertrimm
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.15. 14:26:49 -
RODLEE #8661 Megvan Október 19!
-
RODLEE #8660 Német ág mikor várható tudja valaki véletlen?