22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • aru
    Én ilyen skillt nem láttam és látok. Olyan van ami jelez a kilőtt lövedékek esetén illetve ami azt jelzi ha spotoltak. Ez utóbbi nem müködik amúgy valami fényesen... gondolom akkor az előbbi sem.

Nem csatahajó volt hanem cirkáló ami 10 másodpercenként fosta másra a HE-t és így nyilván spotolva is volt.
  • bootsector

Sziasztok! Igaz, hogy botok ellen, de még mondja valaki azt, hogy az Omaha ramaty hajó...
    Legalábbis a Cleveland előtti 2 hajót korábban nagyon szidtátok, szerintem mindkettő nagyon faja. (Lehet, buffoltak rajtuk, nem tudom).
    Utoljára szerkesztette: bootsector, 2015.09.08. 20:29:55
  • seepheeerd
    Nagyon sok dolgot :)
  • Garakx
    Már tárgytalan. Másik kérdés. A benne lévő OTM-et lehet vhogy konfigurálni? Pl játékos neve ne látszódjon.
  • Garakx
    Üdv emberek!

Elárulja nekem vki, hogy ez az itt olvasott aslain mod mit is csinál? :)
  • ximix #8019
    Buffing secondary gun fire rate and nerf accuracy
  • DantesHUN
    Mindegy, ez minden online játékban így van, a pénzért vehető dolgot megveszi, de tapasztalata, tudása nincs hozzá.
  • Endre
    a Wot-ot keveset játszottam áttértem nagyon hamar a W Thunderre.
  • DantesHUN
    Ez mindig is így volt. A Wot-ban is így volt.
  • Endre
    Észrevettétek, hogy a fizetős hajókat a legkönnyebb kikapni a sorból? A fószer még nincs olyan tapasztalt, hogy olyan osztályú hajója legyen, megveszi mindenki kedvencét a Tirpitzet és én, mivel DD vel nyomom egy ideje, a VII. osztályu Hatsuharuval már rájuk vadászom. Egy csata min. egy Tirpitz. Plusz aki még útba esik. Már érik a Fubuki Persze prémmel gyorsabban menne.
  • Caliph
    na most egy bbnél 30 sec a reload,addig azért lehet nézelődni nem ? mást úgyse tudsz csinálni :D Amúgy van skill ami kiirja ha észleltek,és van egy másik ami azt is ha rád lőttek. A lövés pillanatában.
  • Avenger93
    Van egy olyan skill ami ki írja neked, ha becéloznak. Én is szoktam olyat csinálni hogyha, látom hogy, jelez akkor elkezdek forgolódni kicsit, és kerültem már ki így lövéseket többször, gondolom más is alkalmazza ezt, csak egy tipp.
    Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2015.09.07. 17:22:48
  • aru
    És biztosan úgy lövöd az ellenfelet aminek nekikezdtél, mert az annyira életszerű! Én is ki fogom próbálni, hogy 90-180 fokkal másik irányba nézek és úgy lövöm az ellenfelet, olyan jó buli lehet, de úgy biztsan nem fogom eltalálni mint egyesek.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.07. 16:46:53
  • Caliph
    anélkül is lehet nézelődni hogy a tornyok egy centit is elfordulnának.
  • aru
    Mondjuk arra amerre lő? Majd amikor célzom elkezd tekeregni... elforsulok róla akkor egyenesen megy, majd újra tekereg amikor rá célzok... Tipikus, WoT-ban is így lehet észrevenni ki használja.
  • DantesHUN
    Honnan tudod hogy merre néz? A kamerát 360 fokban körbe lehet forgatni a hajó körül. Illetve, a cselesebbek, állandóan variálnak a sebességükkel, módosítják kicsit az irányt, ha célba vetted őket, ha nem.
  • aru
    Ez igez, de amikor 180 fokal másik irányba nézelődik akkor elég nehéz másképpen észlelni ha valaki ráfordítja a tornyokat.
  • DantesHUN
    Nem. és te is megteheted, ha célba vesznek, hogy változtass a sebességeden, és az irányon. Úgy nehezebben találnak el.
  • aru
    Pár hete észrevettem, hogy amint ráfordítom valakire a lövegjeimet az elkezd forogni sebességet vált, majd amikor nem az illetőre nézek egyenes vonalban halad. Ezt akkor is amikor más hajók lövésével van elfoglalva. Lehet már erre is van lézerpointer mod? Tipikus viselkedés, már WoT-ban is megfigyeltem.
  • StrikeFor
    basszus :( pedig ha már addig elszenvedted a BB ágat........valami fos a BB sebzéssel az BDSKRVSTN

és igen a Cruiserek nagyon ott vannak a szeren! T6-tól felfele.....japókat játszottam béta alatt T7-10-es cruserral szanaszét szopatod a BB-ket, jó a DD ellen is nagyon és a sebzése brutál! tettem be screenshotot 100k fölötti main löveg sebzéssel és 100k fölötti Torpedó sebzés!! ugyanabban a körben.......BB vel meg lövöd a bugos minimumokat......
  • JethroHUN
    Persze, majd azzal töltöm az időm, hogy a semmiért világítom az ellenfeleket. Olyan nagy teljesen nyitott területen nem sok értelme van torpedókat dobálni, még Isokazeval se, nem hogy clemsonnal.
  • Tono34
    Spottert kell játszani, csak itt arra nem fizet :) Max a győzelem :)

+ torpedó spam.
  • JethroHUN
    Fos Ocean map folyamatosan... mit lehet ott csinálni destroyer-rel, az kilépésen kívül...
  • Kotomicuki
    Gondolom, a cikk célja nem is a hajó, vagy annak állapotának bemutatása volt, hanem a riadalom keltés az arra fogékonyaknál!
  • Sendrov
    Ez tényleg elég pongyola cikk. Annál is inkább, mert a cikk írója még csak arra sem vette a fáradtságot, hogy utána járjon a Nagy Péternek, ami nem csatahajó, hanem egy Kirov osztályú nehéz nukleáris rakétás cirkáló. A cikkben szereplő képen ráadásul nem is a Nagy Péter van, hanem a jóval kisebb Slava osztályú Moszkva cirkáló (121-es). A Nagy Péter egész másképpen néz ki és az oldalán a 099-es szám van.
  • zsupeti
    Pár órája adtam el a NorthCarolina-t.
    Rendre 3-5 tirpitz van csatánként,ami 1-v1 ben kettéhugyoz,folyton menekülnöm kell és picsa sebzéssel pusztulok el,amire nincs se xp se ezüst.

Cirkáló ágon fele ennyi idegeskedéssel 3X több bevétel mellet játszom.
    Furutaka He sebzése 1080,NorCa Ap lövedéké 1380. Miről beszélünk? :)
    Aoba 1 torp sebzéssel 15K.
    Nettó bevétel 100K felett mindig,és mióta nem húzom a BB ágat,azt se tudom már mit vegyek abból a rengeteg ezüstből a maradék hajóimra.
  • aru
    Miért van az, hogy minél magasabb tierbe van egy hajó annál pontatlanabbak a rajta lévő ágyúk? Egy t2-t3 hajóval simán 50% fölött lehet lőni, t5-t6 25% alatt és mindezt álló célpontnál... Ökörhúgyozás amit művelnek a hajók... Egy toronyból kilőtt 2/3 lövedék körbelövi a hajót... :/
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.06. 21:19:06
  • DantesHUN
    Aha. Ez szerintem jó nagy baromság. A Nagy Péter nem csatahajó. Az összehasonlításnak sincs sok értelme, a nukleáris meghajtású, rakétás hajónak, a II. vh-s hagyományos csatahajókkal.
    A Iowa-kat meg nem fogják újra bevetni.
    Bár szerintem a cikk arra gondol, hogy annak idején, amikor az oroszok ezeket a hajókat építették/tervezték, akkor aktivizálták az Iowa-kat, ami igaz is, de azóta végleg nyugdíjban vannak, és maradnak is.
    Az orosz flotta meg: ugyan ugyan. Nincs nekik pénzük.

Hülye egy cikk.
  • Caliph
    hehe,oroszország aktiválja Nagy Péter Cár nevű BBjét,válaszul USA is az IOWÁt és testvérhajóit :D

cikk
  • DantesHUN
    Nem.
  • aru
    A hajóra rakott zászlók mennyisége és milyensége befolyásolja a csatába való sorolást? Rendszeresen akkor kapom a leg idiótább játékosokat magam mellé amikor rakok föl zászlókat. Amikor van fönt zászló akkor 100%, hogy bukta a csata.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.06. 17:33:12
  • Master91
    örülök hogy sikerült a lényeget kihámoznod :DDDD

Mester91
  • StrikeFor
    mutass már egy profilt megcsodálnám a statodat :)
  • Master91
    tudod én bemegyek egy csatába, a lehető legjobbat próbálom tenni minden szituban, és kijövök hogy top 3-4 xp-be vagyok az esetek 80%-ban, és élveztem a csatát

aztán feljövök ide sg-re, és beszarok a röhögéstől rajtad, hogy pancserkodsz meg kenegeted a randomra a bénaságod

mert az vagy, béna, ha beállsz foglalóba egyedül míg a CSAPATOD meg a környéken sincsen

vagy ezt lehet máshogy nevezni? rosszabb vagy mint a tomatók, első 3-4 percbe kifingasz, szégyen
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.09.06. 11:54:49
  • StrikeFor
    tapasztalom in game......,de jó látni,hogy nektek mindig minden a leírtak szerint működik :D
  • DantesHUN
    Az. Mert te aztán tudod, hogy nem úgy van.
  • Master91
    tök jó hogy téged nem vakítanak a paraszt vakítással, te nem eszed meg ezt a salátát amit a wg nyom
  • StrikeFor
    de ismerem Pityuka csak azt ecsetelem,hogy hiába szurkálsz ide hivatalos bullshit-et...a random miatt xart se érnek ezek............ez csak parasztvakítás......

olyan ez mint prémium nélkül játszani....bár ingyenes a játék,de 2 nap alatt -400.000 ezüstömbe került a játék..............
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.09.06. 11:27:34
  • DantesHUN
    Természetesen ismét kiderült, nem ismered a játék működését.
    Egy: a cirkálóknak, van olyan képessége amitől az AA-k sokkal hatékonyabban lőnek.
    Kettő : ismerhetnéd a rendszer működését.
  • StrikeFor
    jó kérdés ,mert az IOWA-n 60 db AA üteg van van rá +20% range és hatékonyság növelés és 30-40 sec alatt jó ha kettőt leszednek összesen úgy,hogy ki is van jelölve a raj.............