World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
(Mert az volt az első hajó, amivel élvezet volt játszani, na de addig még 70k kell a Colorado-hoz és meg sem merem nézni azt, hogy azzal mennyi a NC :))
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.07. 12:05:58
http://www.wows.hu/index.php/item/92-0-4-0-verziovaltas-penteken
Így könnyű! :)
A játék amúgy a maga módján szórakoztató, és mivel freemium (vagy Pay2Win, kinek hogy), így ingyenes időtöltésnek, kikapcsolódásnak nem rossz. Csak persze vannak hibái, és mivel elviekben béta státuszban van, amelynek a célja pont az, hogy a játék hibáit fedje fel, érthető okokból rá is mutatnak erre az emberek.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Persze itt is kell változtatni az MM-en és be kellene szabályozni, hogy ha egyik oldalon van CV, akkor a másikon is legyen és ne a többi hajóhoz, hanem egymáshoz igazítsa a szintet, bár CV-nél, akkora különbségek vannak szintenként, hogy egyforma setup esetén a kisebb szintű játékosnak egyszerűen nincs esélye, segítség nélkül.
A legjobb MM sem tud mit kezdeni azzal, ha nincs elég játékos. Ezzel nem védeni akarom őket. Gondolom itt a prioritás az MM-ben azon van, hogy minél hamarabb kerülj csatába nem azon, hogy egyforma legyen a 2 csapat szintje.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.07. 09:29:57
És az, hogy kötelező vele játszani, majd telehányni mindent?
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.07. 04:12:58
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Lokker #5082
A remény hal meg utoljára meg a CV
---------------------------------------------------------------------
IchBenQ #5071
Most mentem egy 1170-es kört Pheonix-el 104 találat (2kör óta fullos) így már oké, hasonlít a Lajcsira lőtávon belül van a cél akkor nyomva kell tartani a bal egérgombot és manőverezni.
Ez meg tegnapi és itt sem mi győztünk....

Utoljára szerkesztette:
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Mondjuk érdekelne hogy létezik, hogy minden egyes sorozat 810 sebzést produkál! Pont 810! Nem több, nem kevesebb! És csatahajóba is annyi, meg utána cirkálóba is annyi! Pedig más a szög, más a páncél, más a sebességük, más a távolságuk és akkor is 810! Nem kicsit tűnik úgy, hogy direkt beállított értékről van szó, mert hogy semmi köze nincs semmihez, az is biztos... Ilyen látványosan pofátlan szembeszélben meg nincs értelme hugyozni...
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
max azon gondolkoztam hogyan készítenék egy jobb célkeresztet mert ami van az használhatatlan mivel csak bal oldalt van egy kis fogzás
szóval csak horizontálisan lehet jól célozni ezzel a szarral
Ahogy nézegetem a képeket, olyan 1000 fölött is kaptok xp-t a hajóra, ezt hogy lehet elérni nekem max 200-300 jön össze
Egyébként csatahajósként végigzokogtam a meccset, annyira szörnyű ez a mészárlás. Még az Iowát is szétcsapta...:(
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.06. 21:54:58
Ezt elnézve magasabb szinten talán csak úgy van értelme, ha mindig hármas szakasz van, 2 brutál légvédelmes cirkáló és egy csatahajó kombinációban. Vagy egy hordozó+2 cirkáló. Mert a nagy dögöket védeni kell, egyedül esélytelen.
A videót megtekintve továbbra is azt mondom, hogy ez a játékstílus undorító, sokkal élvezetesebb a többi hajóval testközelből harcolni, mint ez a kattintgatás, nem értem minek játszanak így az emberek, erre ott vannak a stratégiák, mint a C&C Generals, meg ilyenek...
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.06. 21:49:58
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.06. 21:11:50
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.06. 20:56:43
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.06. 20:43:59