banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Prof William
    Szerintem ez jó módszer. Csatahajókkal kész öngyilkosság a szigetek közé bemenni, bár cirkálóval egy kicsit több esélyünk lehet.

Meglett a Tier 4 Kuma is. Nagyon jó. Oldalra már 7 ágyúval lehet egy időben lőni 12 kilométerre, úgy hogy 5-6mp az újratöltése idő. Nagyon komoly tűzgyorsasága van.

Amúgy sem olyan nagy ördöngösség a célzás. Egy kis gyakorlással nagyon szépen be lehet lőni az ellent. Legutóbb is 7-8 kilométerről lőttem szét úgy egy csatahajót, hogy szinte minden lövésem betalált, és mire az irányomba fordult már szétlőttem az ágyúit + mozgásképtelen lett. Aztán meg is kaptam hogy biztos valami célzós modot használok. :)
    A torpedók is jók. Ha úgy látom, hogy a tűzharc közben viszonylag közel kerültem egy célponthoz ,-és persze nincs a közöttünk saját hajó- akkor általában próba-szerencse alapon gyorsan ellövöm a torpedókat, majd folytatom a tűzharcot. Néha szerencsém van 1-2 betalál. Volt már hogy az döntötte el a küzdelmet. + akkor is jó még ha el akarsz tűnni. Amíg az ellen manőverezik te leléphetsz.

És ami szerintem a legfontosabb. Ha magadban akciózol halálra vagy ítélve. Semmi perc alatt szétlőnek. Mindig legalább egy min 2-3 hajóból álló flottilla tagjának kell lenned, mert így az ellenség tüze megoszlik rajtatok és a cirkálók jobb manőverezőképessége jobban érvényesül.
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.10.04. 18:47:29