22990

A Wargaming új MMO játéka
-
Kiléphetsz a csatából nyugodtan és mehetsz közben egy másik hajóddal, de az xp-t majd csak akkor kapod meg mikor vége a csatának ahonnan kiléptél.
Utoljára szerkesztette: horika, 2015.09.30. 15:36:13 -
Sziasztok,
Miutan kilottek a hajomat es visszaterek a kikotombe (kilepek a jatekbol) kapok xp-t, vagy meg kell varni a csata veget a jatekban?
Koszi -
Leradírozom a gépet némi egészségügyi reinstall érdekében, gondoltam, pár képet a kollekcióból felszúrok ide, legalább ennyi értelme legyen, hogy elkészítettem őket. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Kawa új MM-et kapott, így már jobb lesz vele. Engem elég sűrűn rakott T6-os csatába. -
Prof William #8360 Ez minden hajóra igaz. Ha már 2 -nél többen tüzelnek rád egyszerre, akkor már régen rossz...
Tegnap meglett a Tier III-as Kawachi. Csatahajóval tényleg más a helyzet. Nagyon lassan tölt és manőverezik de cserébe nagyon sok HP-ja van és durván sebez ha betalál. HA betalál szóval nagyon ki kell számítani azokat a lövéseket. + két sorozat között csak a páncélzatunkban bízhatunk.
A lótáv még csak 10 kilométer (Ennyi egy cirkáló is) de gondolom ez majd nőni fog.
Elsődlegesen a cirkáló vonalat viszem tovább és mellette a csatahajókat is amikor a cirkáló éppen "csatában van". :9 -
tutyimutyi2 #8359 van bármi külömbség pl. a diana és a diana lima között?
-
AlucardHuN #8358 A Chikuma nekem bejött, T 2-ben elég jó a lőtávja (kb 10,3 km), és oldalanként 5-6 löveget lehet használni. A Chesterhez képest klasszissal jobb.
Igazából a Tenryu se rossz, de nekem nagyon hibridnek tűnik, ha nem engem lő mindenki egész jó. -
Umm koszi, ezt nem tudtam :) -
Ragnaer #8356
Egy újabb LEAK videó -
seepheeerd #8355 Ne menj följebb! :) -
Prof William #8354 Nálam annak köszönhető az örömködés hogy eddig ez a Tier III -as cirkáló amin látszik hogy jobb mint a társai. Az elődjén is négy löveg volt de olyan szerencsétlenül elrendezve, hogy mindig 1 max 2-vel tudtam lőni + lassú is volt. Tenyru az első cirkáló, amin meg vagyok elégedve lövegekkel + a sebességgel és fordulékonysággal is. + ott vannak a torpedók, amikkel jó kis kavarodást lehet okozni.
Persze nem kizárt hogy majd az utána jövők sokkal jobbak lesznek, de egyelőre nálam ez hajó a favorit. Ráadásul vele most el tudom majd indítani a csatahajó vonalat is, bár úgy érzem hogy a cirkálók lesznek majd a szívem csücskei. :)
Tegnap este úgy kezdődött a csata, hogy a mögöttem haladó saját romboló belém eresztette a torpedóit, szóval alapból 1/4 életerővel indultam neki a mókának. Bírom amikor valaki csak úgy elereszt egy sorozat torpedót a vakvilágba. -
Ez az évtized vicce :DDDDDD
-
"a gold ugysem kompatibilis"
Kivéve ha a gold-ot prémium időre költöd, mert azt ha WoT-ban megveszed, akkor mindegyik játékra érvényes lesz. -
seepheeerd #8351 Ha ebben a mod pack - ben valaki kijelöli a "The Seeker's Extended Tech Tree" modot (legalul), az felfedi az összes adatbázisban lévő (de még nem játszható) hajó adatait, legyen az lengyel, orosz, német stb.
ui.: a "Clear vision"-t is rakjátok fel mellé. -
AlucardHuN #8350 Nekem fura az a hajó, inkább olyan mint egy hosszú romboló. Nekem túl törékeny, kevés a löveg és a torpedózást még nagyon gyakorolnom kell hosszútávra:/ -
SzocsA #8349 Akkor ide is bebiggyesztek egyet, jó éjt. ilyen a játék :)
Leakartam szorzózni de itt sem ment, ahogy a wotban sem, most este egymás után 5× defeath :)
Ha lett volna időm még lehoztam volna. :(
-
Prof William #8348 Tenryuu már lényegesen jobb cirkáló mint az elődjei. 4 mozgékony ágyú, gyorsaság és torpedővetőcsövek. Eddig nagyon tetszett.
A torpedót akkor használom, ha éppen megfelelő alkalom nyílik rá, vagy pedig az ellenség megzavarására . Addig sem engem lő. :) Nem törekedtem rá de pár szép torpedótalálatot így is sikerült behozni. Egyszer egy cirkáló orrára lőttem rá őket hogy leszálljon rólam. Ha tartja az irányt elmegy közöttük de elkezdett fordulni és bekapta az összeset az oldalába. :) A vadászból áldozat lett. :)
Már néhány Citadel hit -et is sikerült elérnem... -
a hivatalos alatt a telepítőt értettem.
tudom, hogy az is torrentezi, de az ilyen exe-s cuccok valamiért folyton megszakítják a gagyi netem, és lassú is szokott lenni...
kár, hogy steamről nem szedhető, mint a war thunder. -
Toweliee #8346 Meg is lepődtem mert az eredeti elgondolás szerint a Tirpitz és Bismarck közül csak az egyiket mondták prémnek. -
seepheeerd #8345 Torrentet használva jön le az install. Elvileg -főleg ha nem használod- mindegy hogy új accot kreálsz, vagy a régit használod (utóbbi esetben egy helyen kezelhetsz mindent)
17.5GB nálam -
seepheeerd #8344 Ez, ahogy látom. így is van, csak bosszantó, amikor egy V-ös ledarálja a IV-es századom. -
davidbog #8343 Nem lesz prémium. A szuper teszten minden hajónak prémium státusza van és nem is lehet őket fejleszteni. Nézd csak meg a képen, a komplett cirkálóág tier 1-től tier 10-ig prémium hajónak van jelőlve.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.09.28. 19:28:05 -
Toweliee #8342 Persze, fordított esetben én is ezt tenném (az adatai alapján gyengébb, mint a Tirpitz). -
- Barmelyik jo, a gold ugysem kompatibilis :)
- Nem erdemes, a telepito ugyis torrentezi a tobbi filet, szoval tok8.
- 16,532 Mb -
Azért valljuk meg, üzleti szempontból van benne okosság. Alighanem az lesz, ha nem durvábban, mint ami a Tirpitznél volt; amint kitalicskázzák, nem lehet majd elférni a vízen egy gumicsónakkal sem a k*rva sok Bismarck-tól, ugyanúgy, ahogy a WG vezetői értekezletet kültéren kell majd megtartani, mert az irodában fulladásveszély áll fenn a plafonig érő pénzkötegektől. -
Toweliee #8339 Nem kommentálom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!basszák meg -
tutyimutyi2 #8338 sajnos nagyon úgy tűnik ha felmész a wikire már ott is szerepel mint prém hajó -
egyre többet motoszkál a fejemben, hogy ki kéne próbálni a warships-et végre. pár kérdés:
van régi bétás wot accom, semmi lényeges nincs rajta. van bármi értelme azt használni itt is, vagy nyugodtan regisztrálhatok újabb mail címre?
a hivatalos exe-n kívül le lehet tölteni máshogy is a klienst?
telepítve hány gb a játék? -
Toweliee #8336 Kíváncsiak vagytok valamelyik hajóra az újak közül? -
Kiveve, mikor nem :) En mar jartam bogyoval ugy, hogy nem volt az ellen oldalon hordozo, es a 2 vadaszom setarepult-spotolt csak vegig, kaptam vagy 200 XP-t. -
Toweliee #8334 A Bismarck is prémium lesz?
-
DantesHUN #8333 Nem. A hordozókat elvileg csak magukkal egy szintűekkel osztja be, és minden oldalra ugyannyi hordozót tesz -
Sendrov #8332 Ezeknek a német cirkálóknak elég frankó lesz a tűzgyorsaságuk. 105mm-es főtüzérség soványkának tűnik, de ha 4 másodpercenként el lehet vele ereszteni egy sorozatot, az azért nem lesz olyan rossz. -
Ez azt mutatja, mekkora lehet a legmagasabb szintű hajó abban a csatában ahova bekerül. -
seepheeerd #8330 Kissé buta a rajz, hiszen pl. tier V anyahajó simán összekerül ter IV-gyel. Visszafelé is kellett volna a csík. Persze lehet, hogy nem :) -
tutyimutyi2 #8329 ha rákattolsz a nevedre akkor van ott olyan lehetőség hogy xp transfer oszt goldért tudod a hajón lévő xp-t free xp-vé váltani, a csatában szerzett xp 5%-át pluszban megkapod mint free xp. -
Nem, csak az elkövetkező peccsek egyikén lesznek elérhetők a most bekerülő hajók -
Prof William #8327 Ez a Free XP hogyan működik?
A jelenleg legelső Tier 1-es (kitüntetett) hajóval lehet elméletileg Free XP-t "farmolni" de eddig nem láttam, hogy lenne lehetőség az XP közössé tételére... -
tutyimutyi2 #8326 a prém hajóknál a diana illetve a marblehead azok mifélék?
-
Jacktor #8325 Új MM:
Gyakorlatilag beáll a WoT-os MM-re, annyi könnyítéssel, hogy alacsonyabb tierben néhány osztály kap tier könnyítést.