22410
A Wargaming új MMO játéka
-
#7744 https://twitter.com/worldoftanks/status/637341906230378504
van - volt ez is -
#7743 Említettem, hogy szeretlek?
Nem?
Most említem.
Mondjuk hullarészeg vagyok, úgyhogy ne vedd túl komolyan, de félig-meddig azért mégis. .:D -
Lokker #7742 port slot és 10 flag -
#7741 3 nap prémium ?
PAXBONUS2015 -
aru #7740 Röhely bakker, hogy egy t2-t3-as hajóval többet lehet sebezni, mint t5-el... Olyan baszott pontatlanok t4 fölött a hajók... egy pontra nem tudnak lőni, ökörhúgyozást müvelnek...
T2-es Chimu.-val átlag 40-50 ezres köröket megyek, egy t4-t5 csatahajóval meg örülök ha 20k megvan... Olyan érzés, mint amikor sörétessel lősz légyre. A légy röhög, mert az összes golyó elmegy mellette.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.08.28. 23:27:47 -
Scharnhorst #7739 Írd le máshol az email címet ctrl+c, ctrl+v segítségével rakd be, mert a login képernyő nem szereti a @ jelet. -
Jonika8 #7738 hogy lehet belépni a warshipbe? Mert letöltöttem és nem engedi beírni az email címet. -
#7737 Isten lássa lelkemet, nem akarlak megbántani, de amikor indult a játék, felfedeztem a youtube csatornádat, azt hittem, Te egy komolyabb játékos / ember vagy.
Amilyen panaszhullámokat el szoktál itt engedni, csak csóválom a fejemet, de most már nem tudtam elmenni a mostani mellett.
Nem rosszindulatból mondom, de szerintem kicsit szüneteltesd a játékot, és majd talán akkor más színben fogod látni -
Scharnhorst #7736 A Mogami pont, hogy a 155-ös löveggel a legnagyobb troll.
Újabban Strikefor helyett te kezded el a rinya hullámot. Szerintem rohadtul nem kíváncsi erre senki. Az meg, hogy neked nem tetszik egy-egy hajó attól még nem jelenti azt, hogy szar is. Játssz azzal amivel megy neked. -
PzPuma #7735 Már megmutattam ;) (sith7 helyett válaszolva, elnézést.) pl én is a 155mm-es ágyúkat használom a Mogamin és egyik hajóval sem haladtam úgy a fejlesztésében mint ennél.
A japán cirkálók nagyon is jók tier 6-7-8 ban.
Túl sokat tesztelsz, játssz inkább. :)
Nem teszteltem soha sem, az a igazi ha saját magam tapasztalom ki egy-egy hajó adottságait éles helyzetben.
Bár ez nem azt jelenti hogy nem érdemes tesztelni vagy épp utánaolvasni de ez csak előzetes felmérés. ;)
Utoljára szerkesztette: PzPuma, 2015.08.28. 19:12:26 -
Dewri #7734 Majd egyszer mutasd meg te melyik world of warships játékkal játszol, mert biztos nem azzal, ami nálam fönt van... -
#7733 Lehet, hogy sokkolni fog a dolog, de akinek megvan az a 155 mm - es ágyúval tolja, mert nagyobb a DPM - je ... 250 -350k -s nettó köröket megy vele.
Utoljára szerkesztette: sith7, 2015.08.28. 18:07:44 -
teputele #7732 Sziasztok ! Aki játszott a teszt szerverren , azoktól kérdezném , invert mouse opciót beletették ? -
Dewri #7731 Mint az amcsik. A Des Moinessel már lehet normálisan játszani, előtte meg 3 tier nem annyira élvezetes, milliós kredit és százezres xp költségekkel, hogy több száz csatát kelljen átkínlódni (már ha nem fizet be az ember némi zsét, hogy szabad tépéből átlapozza az ilyeneket ugye...). Japán tier8 alaphajó ágyúi 155 mm? Ezmiez? Tier8-ban mit keres 155 mm? Azzal az ágyúval kell összelőni egy új hajótestet és a fejlesztett ágyút, hát persze...
Szóval nekem nagyon nem tetszik, ami a tier7 után van mindkét cirkálóágon. De erre jó a tesztszerver, meg lehet nézni van e értelme játszani. Amivel a botok is 3 sorozatból szétcsapnak, azzal nyilvánvalóan nincs értelme... A tesztelés eddigi eredményei alapján nekem a japán csatahajó vonal jön be leginkább, aztán az amcsi csatahajók a futottak még kategória. Amcsi cirkálók tier6-ig, japán tier3-4.
A rombolókat nem tudom tesztelni, mert a gépi ellenfelek továbbra is úgy cikáznak, hogy képtelenség eltalálni őket (mivel már akkor tudja, hogy hova lövök, mikor megnyomom az egérgombot, így nem nehéz: tier5 hordozót nem bírtam eltalálni 4 db hatos sorozat torpedóval 5 km-ről egyszer se!! egy hordozót!!!), ember ellen meg nem rak be a gép, nem játszik senki úgy látom...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.28. 17:06:35 -
Dewri #7730 Ja, biztos van akinek bejön, nekem egyáltalán nem, utoljára a Kuma tetszett a japán cirkálókból...
Viszont elmennek a picsába, folyamatosan a jeges fos pályát adja. Már be se megyek, kilépek rögtön az elején, de legközelebb is kizárólag a jeges pályát adja tier9-10-re. Ez nem random, ez direkt beállítás, mert randomban már legalább 1x adott volna mást is, de nem... A beteg orosz pályatervező ül a gép előtt: na, milyen pályát csináljak egy olyan játékba, ahol a hajók ívben lőnek 20 km-re és döglassan manővereznek? Megvan! Legyen tele szigettel és heggyel!! Ott biztos fasza lesz az íves távolsági lődözés és nem akadnak fönt 10 méterenként...
A nyílt óceánt már nem is emlékszem mikor láttam utoljára akár a simában is, mert teszten még soha... -
#7729 Az, hogy neked nem megy vele a játék, attól az még egy jó hajó, ami meg utána jön, az még jobb -
Scharnhorst #7728 A Myoko szerintem nagyon jó hajó. Az, hogy papír az melyik cirkálóra nem igaz? A torpedó kiváló menekülésre, nem az a fő fegyverzete. Az, hogy neked nem fekszik a járgány nem jelenti azt, hogy szar is.
Az én statom éles szerveren a Myokoval.
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2015.08.28. 16:09:41 -
Jacktor #7727 Facebook információ (Mighty Jingles). Meglátjuk. Én már azt is olvastam, hogy a mai 10 MB-os micro patch épp a Tirpitz álcafestése. -
Dewri #7726 Újra a teszten. Japán hetes Myoko. Ez a hajó miből van összerakva, száraz rőzséből?????? Bármi eltalálja, ha csak mellélőnek és ráfröccsen a víz, ez már ég mint a máglya!!! Vicc... Torpedózni meg szintén teljesen esélytelen, mert a hajó hátsó harmadában vannak a csövek, így nem elég oldalt fordulni, hanem túl kell fordulni a lövéshez, mialatt végig soroznak természetesen, így mire a torpedó kezdi látni az ellenfelet, már rég nincs hajó, amiről elküldhetném... Japán cirkálóvonalnak itt a vége számomra, papírhajók, lassú tűzgyorsaság, használhatatlan torpedókkal. Meg se nézem a többit, mert minek, soha nem fogok végigvergődni a tier-5-6-7 szinten, nincs annyi nyugtató a világon... -
Scharnhorst #7725 Tirpitz
A fenti link szerint holnaptól megvásárolható lesz a Tirpitz. (nem tudom mennyire megerősített hír) -
Sendrov #7724 Basszus, nem semmi. Kicsit irigylem a tagot, hogy ennyi pénze és ideje van ilyesmire. Pláne, hogy a háttérben is akad nem egy "finomság". -
StrikeFor #7723
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3211458/Fisherman-51-spent-three-years-building-world-s-biggest-Lego-model-warship-USS-Missouri-beaten-just-inches-American-rival.html
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.28. 09:39:28 -
seepheeerd #7722 Bizony! -
#7721 Best of teamwork ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
nope:)
NewMexico-val DD-ket irtani, mert az arra van, Defeat.....
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.08.27. 22:12:58 -
Rue East #7720 Nem merték bevetni a csatahajót a válaszlepés miatt, de azért a B-52-esekből csak a Linebacker II ideje alatt szórtak 15 ezer tonna bombánál is többet Vietnámra. Azért minden blődséget nem kell elhinni. Főleg nem az ilyen egyértelműen politikai nagyotmondásokat.
A csatahajók tűzereje meg abszolút nem ér fel a repülőgép-hordozók fedélzetein lévő gépekével. A légi támogatás egyszerűen sokkal rugalmasabb. Partraszállásnál valóban a csatahajó praktikus tud lenni, de akkor sem feltétlen jobb. A csatahajó költséghatékonyságáról meg inkább ne is beszéljünk. Nem véletlenül tűntek el a haditengerészetekből. -
TiborTamas #7719 A linkelt képen látható adatok csak a Langley-re vonatkoznak. 135 csatát ment vele 833,71 átlag xp-vel. A New Mexico és a Colorado csak azért van ott, mert azokra is át lehet váltani a nézetet, és akkor azoknak a statjait írja ki. -
StrikeFor #7718 ó hogy szopjanak le! újabb TEST szerver................:( ennek a peccsnek lőttek 1-2 hétre -
aru #7717 Azzal tudod mi a gond? Az, hogy az átlagba a t7 hajó(i)d is benne vannak. Nekem viszont olyanom nincs így a 660-as átlagnak nagyon nem pirosnak kellene lennie. -
seepheeerd #7716 Még IV-essel is jobbnak kellene lenned (csak azért van hogy ne unatkozzam, míg úszni vagyok kénytelen csatahajóval :))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Desmodromic #7715 Omaha ma megint egy 215.000 kredites meccsel kezdte a napot, szerény 20 gyújtásal, 2143 alap XP-vel. Nem fogják nerfelni? -
Scharnhorst #7714 Véletlenül nem Co-op csatát játszol PVP helyett? Ott ad jóval kevesebb xp-t. Nekem átlagban 1389 az xp-m a T6 hordozón.
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2015.08.27. 10:12:08 -
aru #7713 Remélem a böngészős statisztikai kiegészitő javítva lesz, mert az durva ám, hogy az átlag 600 XP-t amit a játék ad t5-ig azt pirossal jelzi. Persze prémel ez 900 lenne, de nagyon nem úgy kellene ám nézni...
t5 hordozóval 700 xp-t kapok nyertes csatáért....
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.08.27. 08:59:07 -
Sendrov #7712 Pár napja megvettem a Furutakát, mert úgyis jön nem sokára az új patch. Persze azért kipróbáltam így is, stock állapotban. Most játszottam vele először, mert a CBT-ben még nem volt benne. Csak egy ütközetet mentem vele, de így alap állapotban sem volt annyira élhetetlenül rossz. Másként kell vele játszani, mint a sorozatlövő könnyűcirkálókkal az tény, de annyira azért nem hulladék, mint ahogy írták. Inkább azt mondanám, hogy nagyon erős stílus váltás a Kuma után. Persze azért a patch-el jövő Furutaka javítások biztos jót fognak tenni neki.
-
Jacktor #7711 Csúszik az új verzió, nincs még új időpont, gondolom valami nagyobb problémát találtak benne (a Furutakásoknak üzenet hogy türelem). -
Dewri #7710 Holnap jön az új verzió:
-
StrikeFor #7709 ha kilőnek mindenképp............és ha nem csinálsz decent kört -
#7708 Vagyis t8 felett ezis pénznyelő lesz?:) -
Rue East #7707 Szerintem inkább arra gondolt a topictárs, hogy nem a csatahajók döntötték el a csatákat, és itt talán inkább a hadműveletekre gondolt. Azaz a Földközi tenger feletti uralomért nem az ellenfelek csatahajói ütköztek meg egymással (mint például Jütland), hanem csak epizód szereplői voltak. Nyilvánvaló, hogy voltak összecsapások, amiket csak nehéztüzérséggel vívtak meg.
Már megint kezd egy kicsit felülkerekedni a romantika. Nem véletlenül nem építették komolyan át a csatahajókat, óriási költsége lenne. 4-5 cirkálónak a költségét váltja ki inkább, de a képességét biztosan nem. Eleve egy hajó egyszerre csak egy helyen tud lenni. -
Kronos79 #7706 Gondolom a WG nem változtat a bevett szokáson. Valószínű, hogy itt is a WoT gazdasági rendszere játszik. -
Desmodromic #7705 Omaha ma nagyon adja! Most adott 232.000 kreditet /~118.000 sebzés/, az előző meccsre 197.000 /itt csak 50.000, de volt 5 kill/.
Az 5-ös tier adja a legtöbb nettó nyereséget, vagy érdemesebb feljebb farm hajót bogarászni?