22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Beaver70 #17636 A személyes konfliktusokat kerülni szoktam, mert úgy gondolom, hogy tisztességes hangnemben, értelmes kommunikációval hamarabb lehet rendezni vitás kérdéseket, mint egymás anyázásával.
Továbbá ezt a helyet egy olyan információs központnak tartom, ahol a leendő és jelenlegi magyar World of Warships játékosok tájékozódnak.
Éppen ezért, a közel 2 éves múltra visszatekintő Steel Wolves klán végét jelentő történéseket - a tisztán látás érdekében - itt teszem közzé, tanúság gyanánt.
A klánvezetője Trucker39, a helyettesével történő konfliktust követően, a klán tagok mindenféle értesítése és mérlegelés nélkül egyszerűen minden tagot kirúgott a klánból. Kirúgott így olyanokat is, akik a kezdetektől építették a klánt, beletolva rengeteg munkát, energiát. Olyan embereket is, akik nagyon tisztességesen, tulajdonképpen átvették az ő szerepét és szervezték a szakasz csatákat, Operation és Clan War partikat, Naval Battle csatákra ösztönözték a tagokat. Nagyon sok jó embert ismerhettem meg köztük. Trucker39 valóban közzé tett a klán Facebook csoportjában elérhető kódokat, egy-egy alkalommal CV-kel kapcsolatos leírásokat, amiket a tagok egy része meg is köszönt. De tulajdonképpen ebben ki is merült részéről a klán vezetése. Soha nem játszott közösen velünk, csak egyedül tolta a játékot.
Miután tapasztaltam, hogy már nem vagyok klán tag, próbáltam a Facebook csoportban tájékozódni, de a kirúgásokkal egy időben zárolta a hozzászólásokat. Egyetlen esélyt láttam a történések megértésére és visszafordítására, ha egy privát üzenetben megpróbálok a józan eszére hatni.
Mindezek után döbbenten olvastam itt a fórumon, hogy játékosnevet és klán nevet változtatott és újból toboroz tagokat. Először olvasva ezt nem akartam elhinni. Döbbenten ülök most itt, mert a hír igaz. A saját nevét Sagiri05-re a klán nevét Silver Dragon-ra [SDR] változtatta.
Ezt az eljárást mérhetetlenül gusztustalannak és gerinctelennek tartom. Erre az egész történetre nincs épeszű magyarázat. És felmerül bennem a kérdés, hogy az új tagok mennyire vannak biztonságban? Trucker39-nek - bocsánat, Sagiri05 - ismét nem ért egyet valakivel, akkor újból kirúgja majd a tagokat?
Ide akartam még írni, hogy kíváncsi vagyok Trucker39 mondandójára, mert tulajdonképpen a mai napig nem tudjuk pontosan, hogy valójában miért került mindenki kirúgásra. De nem, nem vagyok kíváncsi rá, mert ennyire szarba, semmibe még sosem vettek. A tettére előttem nincs mentsége.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szia Sanyi!
Én nem tudom milyen afférotok volt. Sajnálom és megértelek, de légy szíves ne szüntesd meg a klánt. Személy szerint én örültem, hogy újra csatlakozhattam hozzátok, valamint annak is, hogy megismerhettem rendes srácokat, akikkel szívesen mentem együtt csatába.
Tisztelettel kérlek, hogy gondold át és vedd vissza azokat, akik normális kommunikáció mellett, normálisan és szívesen játszanak együtt. Megértésedet köszönöm.
Ha mégsem sikerülne jobb belátásra bírjalak, akkor legalább add meg az esélyt arra, hogy tudjunk egymással kommunikálni a csoportban és legyen alkalmunk egy új klánt alakítani. Bár én remélem, hogy újra felveszed az emberek zömét.
És a válasz:
Sajnálom. A klán megszűnt. A csoportot pedig zároltam.
https://wows-numbers.com/clan/500154572,STW-Steel-Wolves
https://wows-numbers.com/player/500666793,Trucker39/
Ne érje szó a ház elejét, hogy egy másik nicknév mögé bújok: Armoredwhale voltam. Over.
Utoljára szerkesztette: Beaver70, 2019.07.12. 06:21:45 -
Darun #17635 Ahogy azt előre lehetett sejteni: profil és klán nevet váltott és most újra tagokat toboroz. -
#17634 Nem tudok sokat az esetről. De ha valaki tényleg ilyen gerinctelen... nos akkor akik mellette maradnak, azoknak is érdekes lehet elszámolni a lelkiismeretükkel. -
#17633 Mit vártok attól a faszitól, aki bele van buzulva a cv-kbe és rajzolt kislányokra veri? -
Darun #17632 Hiába irna nekik bárki. Ő hozta létra a klánt, azt csinál vele, amit akar. Ebbe beletartozik az is, hogy mindenki mást kidob és egyedül élvezi a fullos klán nyújtotta előnyöket. Semmilyen szabályt nem sért vele, de akkor is gerinctelenség. Azért azt is tegyük hozzá, igaz hogy elemezgette a CV-ket, de ez meg az ő saját elfoglaltsága volt, eleinte senki nem kérte rá, később amikor kiderült hogy hasznos cikkeket csinál és páran kiváncsiak voltak a változtatásokra, a kisérő szöveg alapján inkább az jött le, hogy nagyvonalúan kegyeskedek véleményt irni róluk. Szóval semmi önzetlenség nem volt benne. Ez a klán kisajátitás meg feltette az i-re a pontot. De aki figyelt, korábban is ilyen volt, eszmecserére nem igazán volt nyitott, ő csak kinyilatkoztatni szokott, illetve a kritikát osztotta, de másét nem fogadta el, sőt! Még meg is volt sértődve, hogy mások hogy mernek saját véleményt leirni, ami nem egyezik az övével. -
carp3tm0nster #17631 Azt én adom,hogy valakinek nézeteltérése van valakivel klánon belül, de ezért bebüntetni a többi játékost arra szerintem tényleg nincs mentség... -
asolyom #17630 Igen van, viszont ahogy Darun lentebb írta, ilyen "akcióra" nincs mentség. -
asolyom #17629 Őszintén szólva ezek után nem sok kedvem lenne oda visszamenni, ahonnan ilyen módon kipenderítettek, és nem csak nekem ez a véleményem. Ha két hónap múlva megint elgurul a gyógyszere valakinek, akkor újra így járunk? -
#17628 én azért lehet ideges lennék ha egyedül élvezné mindazt az előnyt amit közösen szedtetek össze :) de mondom,kíváncsi vagyok Trucker szemszögére is,itt sokat segített a fórumban,szépen kielemzett cvket is,és az éremnek is két oldala van mindig :) -
carp3tm0nster #17627 Picit még várjunk szerintem hátha visszakapjuk munkánk gyümölcsét(kikötőjét) -
asolyom #17626 Van új gyülekező hely a volt STW tagoknak, akit érdekel. -
carp3tm0nster #17625 Ezt azért nem szeretnénk. -
#17624 irni kell a wg-nek aztán törlik a klánt mindenestől. -
Darun #17623 Ilyen gerinctelen húzásra nem lehet mentség. A tagok hosszú és fáradtságos munkával összedobtak egy majdnem teljesen kihúzott klánkikötőt, páran a kezdetektől ott voltak és most önkényesen kirakott mindenkit, függetlenül attól, hogy kivel értett egyet. Ez a viselkedés abszolút gyerekes. Persze mint mindent, ezt is megmagyarázza majd Soros tervvel, WG-vel, gold noobokkal és hasonlók. -
carp3tm0nster #17622 Kváncsian várom... -
Darun #17621 Dupla átütés. Azt jelenti, hogy a páncélvastagság nem volt elegendő ahhoz, hogy begyújtsa a töltetet, igy az a hajó túloldalán (ismét átütötte az ottani páncéllemezt is) távozik. Ez főleg akkor történik, ha kis páncélvastagságú hajót talál el a nagy kaliberű lőszer. Tehát ez van akkor is, ha pl csatahajó felépitményét találod el, de pl cirkálók igy megúszhatják a citedell-t is. -
#17620 látom Trucker maradt bent,ide is jár majd leírja az ő szemszögéből is biztos -
carp3tm0nster #17619 Valami nézeteltérés... De mondjuk ez nem alap arra, hogy mindekit kirakjanak a klánból... -
#17618 na meséljetek,jó szaftos pletykák mindig jól jönnek :D mi volt a balhé ? -
asolyom #17617 A durva az, hogy nem szűnt meg a klán, csak mindenki ki lett rúgva, akiknek pedig semmi közük nem volt az ominózus afférhoz, és akik nem kevés időt, energiát, olajat stb. tettek bele a klán fejlesztésébe, melynek kedvezményeit most egyetlen ember "élvezi".
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2019.07.11. 09:08:31 -
#17616 overpent úgy kell elképzelni a játék készítői szerint hogy nagy kaliberrel lősz vékony páncélra akkor az átmegy rajta mint forró kés a vajon.
és nem okoz számottevő sebzést
persze a valóságban egy nagy kaliberű ap lövedék akkora lyukat hagyna végig egy rombolón mint a fejem,és persze vinne mindent ami az útjába kerül,embert motort bármit.nem beszélve ha vízvonal alatt üt át akkor még flooding is lenne :D -
ToxiMaxi #17615 Az overpenetration-nek mi a jelentése, azt tudom, hogy mit csinál de van erre jó megfogalmazás?
Illetve a hajókon a High-explosive is repesz rombolónak számít vagy az csak sima robbanó lövedék?
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.07.11. 08:25:15 -
carp3tm0nster #17614 Azért ez az STW klán bezárása egy kicsit túl durva volt... -
Darun #17613 Sztem ő a kapitányi skillre gondolt. -
davidbog #17612 Az összes csatahajóra érdemes felrakni a 2 millió credites Concealment System Modification 1 upgradet a hajóra. Kivéve a Montanát ha meg van ehelyett a legendary upgrade. A másik upgrade 2 millióért (Target Acqusition System Modification 1) kb semmire nem jó, bármire felesleges azt felpakolni.
Kapitányi képességnél a Tier 8-10 szintű hajók esetén a német, francia, japán csatahajókat érdemes másodlagosra fejleszteni, ezért 11 pont (4+4+3) megy el erre és a kapitánynál nem marad pont a Concealment Expertre.
Az amerikai BB-knél csak a Georgia és a Massachussets hajókat érdemes másodlagosra pontozni, többit nem. A többire mehet a Concealment Expert mert:
- A Manual Fire Control for AA Armament szerintem jelenleg sokat nem ér. Néha használható, de jó CVs ellen igazából csak pár másodperig van hatása.
- A Fire Prevention csak parasztvakítás. El is lehet felejteni a létezését. Ez ugyanis csak annyit tesz hogy a maximális 4 tűz helyett 3 tűz lehet a hajódon. Ezt adják meg úgy hogy -10% fire risk, mert ha már 3 helyen ég a hajó akkor csak 10% az esélye hogy még egy 4. helyen is kigyulladhat, de ha nem tud már egy újabb helyen kigyulladni akkor az addigi potenciálishoz képest ez -10%. De háromnál már mindenképpen használja az ember a Damage Control Partyt...
- A Radio Location szintén elég haszontalan dolog. Amennyi radaros hajó és CV van mostanság sok haszna nincs annak hogy arra felé van a hozzád legközelebb lévő hajó. Ennél még az 1 pontos Priority Targetet is hasznosabbnak tartom, mert ha azt látom hogy eggyel több hajó célzott rám 2-3 másodpercen át és nem nem láttam hogy mi volt az, akkor valószínűleg a DD torpedózott rám.
A brit és orosz BB-kre pedig nagyon jó, szinte kötelező a Concealment Expert kapitányi skill. Mindkét nemzetnél eleve elég jó a hajók álcája, ezért érdemes erre rágyúrni. Az angoloknál a relatíve kevés HP miatt jó, ha nem folyamatosan téged lőnek. Illetve a néha pocsék kilövési szögek miatt jó ha van idő arra hogy oldalba állítsd a hajót a full broadsidehoz, úgy hogy közben nem látnak. Pláne a következő patch után, mert kapnak majd egy citadella nerfet is. (Már ideje volt, mert eddig némelyik citadellázhatatlan volt...)
Az orosz csatahajókra szintén nagyon fontos, mert eleve csak 5 Damage Control Party van a hajókon és az nem elég ha a hajó világít és folyamatosan kapja a HE spamet. Illetve a fordulásuk pocsék, ami a legmagasabb citadellával párosul. Ilyen kombinációnál jobb hogyha minél kisebb eséllyel látnak fordulás közben, mert BB-k közt különösen gyengén bírják a találatokat oldalról.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2019.07.07. 14:08:53 -
Darun #17611 A britekre is érdemes, Monarchra meg kb kötelező, mert a kis fing lőtávjával még az előtt leégetik a cirkálók, hogy lőhetnél. Am vicc, hogy jobb a concealmentje, mint a cirkálók felének. -
Kotomicuki #17610 A pálya széléről, "bekiabálás":
De amint lősz, elvész a hatása - nekem nem szokta a rendszer megengedni, hogy nagyobb károkat okozhassak az ellenfélben, így szinte mindegy is, hogy tudok-e először lőni, vagy sem. A csata kezdetén volna igazán értelme a "lopakodásnak", de onnantól egyre kevesebbszer.
A BB-nél nagyon nagy a láthatósági érték, ebből sokat tud elvenni az a skill, de nem eleget ahhoz, hogy hatásos legyen (a legnagyobb ellenfelek így is láthatatlanok fognak maradni, ill. előbb fedezik föl a BB-t, legfeljebb pár másodperccel később - DD, CL, CA, repülők) - DD-n viszont az a pár 100 méter is élet-halál kérdése (pláne, amikor a stock torpik nem is indíthatók ezen körön kívül lévő célpontra), ráadásul megvan hozzá a mozgékonysága, hogy ezzel élni tudjon.
Ha elég fedezéket tud adni a pálya, akkor - szvsz - fölösleges a BB-re a con', mert úgyis a sziklákat használja az egyén inkább (jóval biztonságosabb), ha meg meg kell indulni és folyamatosan lőni, akkor onnantól fölösleges is.
Viszont már a szigetek mögötti leselkedésnél is jól jön, hogy kevésbé tudják az embert meglepni, mert mindig "látja", hogy merre van a legközelebbi ellenfele -> több időt van használatban a csatákban a helyzetjelző, mint a lepel egy BB-nél (szvsz).
Ha van elég, 19 pontos kapitányod, akkor onnantól amelyikkel jobban megy - vagy mindkettő egyszerre: a lopakodó-felderítő BB-ért! ;) -
#17609 Yamatóra kell, különben midenki engem lő egyből:D -
#17608 vitaindító: BBre kell e a concealment? 10 százalék egy nagy dögön ér valamit? kipróbáltam a missourin a radio locatort és ki lettem nevetve hogy bbn használom,mindezt egy ellenséges ddtől aki nem tudott mit kezdeni a torpedóival mert folyamatosan láttam merre jár,és toltam az orrát felé...ilyen szitunak nem is nagyon kéne kialakulni,hogy bb vadászik ddre,de a csapattársak néha olyan ügyesek hogy rá van szorulva az ember és akkor viszont jobb ha tudod merre jár a dd mint az álca...
4 pontos skill,szal sokminden mehetne a helyére -
Kotomicuki #17607 Hihetetlen, mennyire nem engedte a kill-eket, most meg már "rohanhatok", ha annyi XP-t be akarok kasszírozni - úgy érzem mégsem Benson lesz a fuel-ből (arra meg végképp esélytelen voltam)...
Ezt a ...-t tényleg nem szabad komolyan venni, mert megőrjítene! -
#17606 Most is lehet szerezni egy premium hajót ingyen. Igaz csak T5. Javaslom mindenkinek megszerezni. Még annak is, akinek már a kikötőjében áll, hiszen akkor megkapja az ellenértékét goldban. Az ingyen gold meg mindig jó ha van.
Free Texas -
#17605 szovjet csatahajók azért erősek mert még ujak és bekell vonzani a népet. Meg orosz cég :D -
asolyom #17604 Német BB-ket közelről szinte lehetetlen citadellázni, de ez nem azt jelenti, hogy biztonságos "full broadside"-on hajózni velük, mert úgyanúgy hatalmas sebzéseket lehet benyelni velük. A különbség csak annyi, hogy a "sima" átütő találatok százalékosan jobban javíthatóak, mint a citadella találatok. -
Aquila2222 #17603 Köszönöm a részletes leírást!
Én eddig csak prémiumot vásároltam, mert prémium nélkül nagyon nehéz. Néztem az árakat és te jó ég, marha drága minden, én nem költenék erre 10-20 ezreket :O. Persze van 1-2 dolog, amik nem olyan vészesen drágák. Küldetéseket csinálom, tesztszerverről hallottam már, de látni nem láttam még. Eventeket is nyomatom, azaz ez az első (rogue wave) eventem úgymond. Bár rombolókkal eddig nem szerettem játszani, most ez az event eléggé meghozta a kedvemet hozzá. Igen tudom, ezek felboostolt hajók és marha furcsa lesz ezek után a többi.
A csatahajók tetszenek leginkább és a cirkálók. Csatahajókkal nagyjából tudok taktikázni már, de még mindig van hova fejlődnöm ,pronak soha nem nevezném magamat. Olvasgattam fórumokat, hogy melyik országot érdemes elkezdeni egy kezdőnek. Amcsit és japánokat ajánlják sokan. Én németeket kezdtem el, de mellette az usát is vittem (igen ezt már írtam). Cirkálóknál meg a japánokat, illetve az amcsikat. A győzelmi rátám 50% alatt van, szóval ja. Vannak jó pillanataim és vannak rosszak. Például a mostani eventben viszont úgy gondolom nem játszok rosszul: taktikázom, előre gondolkodok (random módban ez nem mindig sikerült, sőt..) és lehozom. Sikerült már egy döntetlent is kihoznom, sikerült 1 v 3-ban nyerni stb. De ezzel meg az a gond, hogy hozzászokom ehhez a gyors játékhoz, na mindegy, nem tudom mit akartam már ezzel leírni.
Amit írtál is, most azt csinálom, hogy próbálgatom az országokat, melyik jön be jobban. Például németeknél, mint írtam tier hetes csatahajónál tartok (Bismarck miatt választottam a németeket :P), de nem érzem azt, hogy ez jó lenne nekem. De szerintem maga a játék sincsen túlságosan a realitás oldalán. Mivel egy tier ötös csatahajó szarrá szedte a hetesemet úgy, hogy telibe találtam többször is és csak pár ezreket sebzett rajta vagy még annyit sem vagy szimplán lepattant róla. Engem pár lövéssel citáz és laza 5-6 ezreket ver belém. Pedig szerintem a németeknek elég erős páncélzata van. Meg szerintem a szovjet csatahajók túlságosan is erősek, bár nem lepődnék meg azon, ha azért mert maga a játék is orosz.
Más, mindig jönnek újhajók. A régiek is messze állnak tőlem, nem hogy az újak. Valódi pénzzel meg nem veszek új hajót, nem éri meg az árát szerintem, hiába új és erős. Nem szeretek úgy játszani, hogy mindig a legjobb van nekem. Nem tudom, én így hamar megunnám a játékot, inkább farmolok.
Az akciók: na, az a baj, hogy sosem tudom, hogy nekem megéri-e vagy sem. De ha nem haldja meg az 5 ezret, akkor elgondolkodok rajta.
(előre is elnézést kérek a fogalmazásért vagy az összevisszaságért)
Btw, regisztráltam a wows.hu oldalra, hogy tudjak kérdezni vagy beszélgetni, de süti elfogadást kér, ami felsem ugrik. Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra. Az oldalt már ismertem, de sosem gondoltam volna, hogy van téma erről a játékról itt.
-
#17602 Igen, idővel kell valami hajó, amivel tudsz megfelelő mennyiségben farmolni kreditet.
Ez viszont nem olyan könnyű kérdés.
Érdemes elgondolkodni, hogy akarsz-e, tudsz-e erre a játékra költeni valódi pénz eszközt.
Lehet nélküle is. Elég sokan vagyunk így vele. Igyekszem, igyekszünk minél inkább leszorítani az erre elköltött összeget.
Miért? kérdésre az a válaszom, hogy a megvásárolt termékek... nem jó szóval, de megromlanak idővel és ez baj. Én ezért nem szeretnék pénzt költeni a játékra.
A megromlást úgy értem, hogy kijön egy új hajó, csodálatos, fantasztikus, XP és kredit gyár....egy ideig. Egészen addig, míg meg nem jelenik egy másik, hasonló kategóriájú hajó. A fejlesztők azt szeretnék, hogy minél többet eltudjanak adni az új és még újabb hajókból, de ki a fene költene pénzt erre, ha a régiekkel teljesen meg van elégedve?
És itt van a kutya elásva...sajnos nem túl mélyre. Az új hajónak elég ...finoman szólva erősek a paraméterei, míg e közben a régebbinek szépen letekergetik a paramétereit, így az gyengébbnek fog tűnni csatákban. Kevesebbet sebez, kevesebb kreditet termel stb.
Ez azért baj szerintem, mert a vásárló kifizette a teljes vételárát egy csodás Mercedes autónak, ami elég hamar átváltozik egy sokkal kevésbé értékes autónak. Látszólag maradt a típus, stb, de nem megy már olyan gyorsan, a kanyarokat sem veszi be, nem működik a szervo kormány és még sokkal többet eszik is.
Én azt javasolnám minden játékosnak, hogy T5-T6 szintig próbáljon ki mindenféle hajótípust, majd a kedve és a statisztika alapján induljon el arra, ami a legkedvesebb neki és még jól is megy vele a játék.
Premium előfizetés nélkül ne fejlesszen 3-4 hajó osztályt, nemzetet egyszerre, mert anyagi csőd. Azt a célt próbálja elérni, amit kijelölt magának.
Mindig figyelje a különböző küldetéseket, feladatokat és igyekezzen idejének, türelmének megfelelően teljesíteni minél többet belőle.
Ez utóbbiból rengeteg mindent lehet beszerezni, amit bizony el lehet adni. Nem kell minden fogyóeszközből 50-100 db raktárban, sem zászló, stb. A nem használt modulokat is el lehet adni, ami nem kell, sőt a már nem használt hajó elemeket is.
Tesztszerver: Minden teszten vegyünk részt és az eredeti accountra átvihető nyereményeket gyűjtsük ott is össze. Nem sok, de így lehet haladni.
Csináljuk meg a küldetéseket és a kampányokat is. Lehet belőle rengeteg mindent szerezni. Ugye a japán T6 premium romboló még most is benn van, bárki megszerezheti. Máris van egy premium hajó. Ráadásul ingyen.
Ott vannak az olcsóbb szenes hajók. Már egész kis mennyiségért lehet venni, igaz alacsony tierben.
Ott vannak a Free XP-s hajók is. Szintén nem kerülnek pénzbe. Sok türelemmel és persze a gyűjtött FXP tartalékolásával sok hajót lehet onnan is beszerezni.
Végül akciók. Vannak időnként leárazások, akciók. Hajókra és ládákra is. Gondoljuk át, hogy ilyen akciók alkalmával megéri-e nekünk az adott láda, vagy hajó és azt vegyük meg. A ládáknál nagyon vigyázni kell. Úgy működik, mint régen a borítékos sorsjegy. Veszek 5-t, abból egyben volt valami értelmes. Na jó veszek még 10-t, hátha.... hú b+ , elköltöttem a kaja pénzemet is. Magyarra fordítva, előre döntsük el, hogy maximum mennyit kívánunk erre áldozni és azt a határt ne lépjük át.
Premium hajók. Sokan álmodoznak róla, sokan meg is veszik és... csalódnak többnyire.
Egy fontos szabály: Akármilyen premium hajót vásárolunk, az nem fog helyettünk játszani. Főleg nem jól játszani. Sokan esnek abba a hibába, hogy alacsony szintű hajóik vannak, nincs türelmük, idejük kifejleszteni egy magasabb szintűt, hanem inkább vesznek egyet. Utána jön a csalódás. Nem tudnak vele játszani és pénzt keresni. pedig csak kicsit el kellene gondolkodni. Ismeretlen hajó, sosem látott térképek és még kevésbé ismert ellenfelek. A játékos áll a csodálatos, új premium hajója hídján és... onnan nézheti, hogy elmerül már az első percekben. mert sem helyezkedni, sem taktikázni nem tud vele. Nem ismeri az erősségeit és a gyengeségeit sem. Ezt viszont a gyakorlottabb játékosok azonnal kiszúrják és elsődleges célpont lesz.
Alaposan gondoljuk meg, mire költünk. -
Aquila2222 #17601 Hát igazándiból nekem csak kredit kell még, mert nem rég kezdtem el aktívabban játszani (azt hiszem vmikor 2015-ben regeltem). Szenet gyűjtök még, de mire kitudom szedni a prémium hajókat vele, az még nagyon messze van. :D. Nézegettem fórumokat és ott írták, hogy kredit farmoláshoz kredit boost vagy prémium hajó. Nemrég szereztem meg a tier hetes német csatahajót amcsinál tier 5 van, meg japcsi és amcsi cirkálók tier 5. Meg el-el kezdek más lineokat is. Szóval így eléggé kredit szűkében vagyok, ezért is kérdeztem mire érdemes költeni. -
Kotomicuki #17600 Azt kéne megnézned, hogy a hajó "eredetijével" hogyan tudsz azonosulni, jól játszani.
Nekem túl szélsőséges eredményeim vannak vele, így nem kívántam meg prémium változatban sem, de ízlések és pofonok... (prémiumként egy kicsit jobb értékei vannak, ha minden igaz - de nekem nagyon nem tetszett, hogy nem tudok vele olyan irányt fölvenni, ahonnan össztüzet tudnék zúdítani, mindig csak pár ágyú működik az egész arzenálból)
...viszont a franciska tier 6-os CL-t kivenném, ha költenék a játékra, mert a nála alig gyengébb, kifejleszthető változatával, nekem viszonylag jól megy - még ha az eredmények ezt nem mindig támasztják is alá! ;) -
#17599 Jó kérdést tettél fel. Itt inkább az a kérdés, hogy az a bizonyos hajó - nem tértél ki a nevére -kell-e neked, vagy inkább ládából essen valami, amire szükséged van.
A másik kérdésedre meg ott a válasz a hírek részben a WoWs oldalán:
"When is this happening?
From: Fri. 28 Jun. 09:00 CEST (UTC+2) / your local time: Fri. 28 Jun. 09:00
To: Wed. 24 Jul. 01:59 CEST (UTC+2) / your local time: Wed. 24 Jul. 01:59" -
Aquila2222 #17598 Hali!
A rombuszban egy csillag tokenből szereztem 203-at, szerintetek megvegyem belőle a prémium hajót vagy inkább 5 ládát vegyek belőle? Mi éri meg jobban és lehet-e még ilyen tokent szerezni? Még arra lennék kíváncsi, hogy meddig lehet még twitch nézéssel ládát szerezni, meddig tart ez az event még (ha egyáltalán event ez)? -
#17597 Ez idővel várható volt.