Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
A legdurvább, hogy képes volt EZÉRT ide regisztrálni (2013.03.10.)! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Kongy
<#taps><#taps><#taps> jajj de ügyes. igaz egy hete kinnvan, de köszönjük szépen.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

most hétvégén végre volt idõm kijátszani nekem is, 76% lett. összességében szinte pont erre számítottam, bár sztoriban erõsebbet vártam, az tény, viszont lara karaktere tényleg nagyon szimpatikusra és kellemesre sikerült, ebben pedig nagy szerepe volt pratchett kisasszonynak. negatívumként még annyit tudnék megemlíteni, hogy az elsõ fele szerintem jobbra sikerült, mint a második, valamint azt, hogy még hardon is könnyûre sikerült. a többi része viszont szerintem frenetikus. egy rendkívül dinamikus, élvezetes és szerethetõ játékot kaptunk, amit látszik, hogy olyan odafigyeléssel készítettek (ha nem is jön be mindenkinek ez az irány), ami ha gyakoribbnak számítana a játékvilágban, akkor nem kéne ilyen colonial marines-féle átverésektõl tartanunk. szép volt, crystal.

MerlinW
Spoiler íj 😊

[merlinw.org]

Krisztiam
ez milyen íj? nekem még nincs ilyenem 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Myselor
bye nyomorék
Néhány saját kép nem jó minõség hisz nincs erõmüvem de akár háttérnek is elmennek...

Fpocok
Éljenek a gamebreaking patchek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TBTPumpa

MerlinW
A patch óta ez van, péntek óta nem megy a multi...
Itt lehet anyázni a fejlesztõket 😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ma kocogtam el a DLC tomb-ig az aktuális töréssel, és ugyanúgy fut, mint az eredeti. Teljesen rendben volt minden.

[merlinw.org]

coolpet
Kb fel oraja jatszom a TR-el, de mar tudo Lara gyengejet 😊

Nem szamit neki az oldalabol kiallo vasrud, a 20 meteres zuhanas kosziklara, a medvecsapda, ha szettori a bokajat, de egy rozsabokor tuskeje halalra szurja 😄

Battletag: coolpet#2467

Törölt felhasználó
belépnék a multiplayerben de visszadob a fõnemübe azzal az üzenettel, hogy megszakadt a kapcsolat a steammel.
A másik kérdés: a fõmenüben a menüpontok alatt mindig azt irja, hogy a tomb raider szerverei pillanatnyilag nem elérhetõk látogasson el a tombraider honlapjára.
ez most mi?
TBTPumpa
Szerintem késõbb úgy is elérhetõek lesznek majd!

De legalább eredeti verzióval játszol, ami legalább naprakész, nem bugos és jobban fut, mint a wrz változat! <#ravasz1>

MerlinW
Én is a törést használtam, a DLC tomb-hoz.

[merlinw.org]

Nyugtasson a tudat, hogy legálisan nem játszol a DLC-vel. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

chase
Szóval az "így jártál!" esete forog fenn... egyelõre. 😊 Köszi.

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

TBTPumpa
Az a Tomb egy elõrendelõi DLC volt!
Azért is nem tartalmazza már a játék. Abban az esetben kaptad volna meg, ha március 5 elõtt elõrendelted volna...
Persze nincs kizárva, hogy késõbb elérhetõ lesz majd, ahogy a ruhák is, de elvileg exkluzív cuccokról van szó.

chase
Elõször a warez (SkidRow release) verzióval játszottam, de aztán hamar megvettem az 576-ban az eredetit. Most végre volt idõm és újrakezdtem elõlrõl, rögtön az elején a Coastal Forest pályán van egy tomb,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ahol a lezuhant repülõgép alól kell kiégetni a támasztékokat és így a gép farkáról fel lehet ugrani végül,

ez a warez verzióban simán elérhetõ volt, de az eredetiben sziklák állják el a bejáratot és nem teljesíthetõ ez a rész.
Hogyan lehetne ezt a tomb-ot (meg az egyéb dolgokat, amik a warez-ben megvoltak, pl.: ruhák) is hozzáférhetõvé tenni legálisan? Simán fizetnék érte, ha már egyszer megvettem az alapjátékot, akkor ezek a kis pluszok is beleférnek a büdzsébe.
Steam-en néztem, de semmi downloadable content nincs hozzá.

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Myselor
szexuális xd
Prince23
Meg Dead Island + Far Cry 3 coop karijának korcsaira

Dagi Vaasról nem is beszélve 😊

CroftManor
Egyébként ez a Reyes egy kicsit Anayára hasonlít a Legendbõl

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Hát most megnéztem. Hát az a Camilla nem nagy szám. Ez a csaj sokkal természetesebb.

MerlinW
Fogalmazzunk úgy, hogy természetesebb😊

[merlinw.org]

Prince23
Egyetértek

Myselor
kinek mi,nem mondom hogy rossz,de camilla szexuálisabb ^^
CroftManor
Jó bõr

Shep
Lara Croft Storms UK Charts06:47 am EDT @ March 11th, 2013Crysis 3 managed to stay on top of British sales charts for a couple of weeks, but now Tomb Raider and SimCity emerges as the most wanted games in the region. Check out the latest weekly sales chart for the UK:Tomb Raider (Square Enix)SimCity (EA)Naruto Ultimate Ninja Storm 3 (Namco)The Sims 3: University Life (EA)FIFA 13 (EA)Crysis 3 (EA)Call of Duty: Black Ops 2 (Activision)Far Cry 3 (Ubisoft)Metal Gear Rising: Revengeance (Konami)The Elder Scrolls V: Skyrim (Bethesda)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Különc
Finom anyag

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Hát õ szerintem tízszer jobb nõ mint Camilla.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

MerlinW
Hát igen, ezt nevezném preorder extra-nak😊

[merlinw.org]

Myselor
instant buy lenne szerintem xd
Myselor
hogy legyen mire OGC-zni mi?<#idiota>(fordítsd el a fejed és úgy nézd,kiváncsi leszek ki jön rá mit ábrázol ^^)
<#eljen>
Lacee86
Lehetne vmi Tomb Raider XXX Edition, ahol bónuszként 1 órát lehetne "játszani" ezzel a nénivel. 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Wow, thx. Ez már tényleg hasonlít. 😊

MerlinW
Megan Farquhar

[merlinw.org]

Különc
Fú, ha meglesz vagy ha valakinek megvan betehetné megint, kíváncsi lennék rá

MerlinW
A testét igen. Az arcát más. Volt már linkelve itt, most nem találom.

[merlinw.org]

Amúgy errõl a Camilla akárkiröl is mintázták Lara modeljét, vagy õ csak a hangját adta (mert nem nagyon hasonlít rá)?

"It's ain't Tomb Raider XXX" "film" bemutató. Legalább is úgy néz ki... minõségben. 😊

Különc
Nem lehet bárki Lara akinek barna haja van és nõnemû, ennyi erõvel én lehetnék a fan made Kratos

Ez de rossz..
Lacee86
Most miért? Azért, mert nem cicababa arca van?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Tatyla
azt hittem a TR XXX elõzetese,hogy néz ki az a nõ?pfejjj...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Még mindig nem mûködik filmen Tomb Raider, hiába fanmade...

a.carkey
Az a Demi Moore.

A medve nem játék.

Tudom. 😊
Amúgy ha a sisakosokat fejbeküldöd, akkor azok nem halnak meg csak leröpül a sisakjuk. haha

CroftManor
Lol hát én ezt poénak szántam :/ Ha fejbelövöm nyílván nem tudom kivégezni, mivel meghal <#rolleyes>