Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
most hogy 100%-os már nekem a single rész maradt 2 skill pont meg vagy 1600 salvage

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nem is azokat kell kivégezni akiket fejbelõtél, hanem azokat az pofátlan támadókat, akik közel merészkednek Larához. Mikor üt "B"-vel kitész és utánna az "Y"-nal kivégzed. Ilyenkor azt a fegvert használja kivégzésre, ami nála van. Ha nincs meg az adott fegyverhez a skill akkor csak fejbe b*ssza a csákánnyal, ahogy korábban is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

mindenikek köszönöm a válaszát most játszok és meglátjuk hogy mi lessz
CroftManor
Azt én nagyon jól tudom. De ha fejbe lövöm a kedves tagot nyillal, akkor igen nehezen tudom már utána kivégezni... xd

Nothing is True, Everything is Permitted

Tatyla
csiholással...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
kivégzést azt mindig az éppen beállított fegyver határozza meg

akkor a fákjámat mivel gyújtom meg?
Tatyla
nem,elõször a sima tûzgyújtás képességet kapja meg majd jóval késõbb az öngyújtót ami a tüzes nyílhoz kell...

CroftManor
De így mûködik boxon is. Nem lehet, hogy nem kaptad még meg az öngyújtót?

sajna nem
CroftManor
Nekem még nyillal nem sikerült nyakonszúrni õket, mert általában fejre célzok, aztán headshot lesz belõle xd persze nem mindig jön össze...De a pisztollyal már sikerült kivégeznem õket egy közeli fejlövéssel. Mondjuk az se gyenge mikor a csákánnyal pofán csapja õket xd

Különc
De igen, akkor amelyik gombbal elõveszed az íjat boxon, azt nyomd meg még egyszer és tüzes nyilat fogsz lõni (vagyis gondolom ott is így mûködik)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

köszi
köszi!!! de tudok már tüzet csinálni magamnak vagy az nem ugyanaz?
Sokoszor csak késöbb lesz meg az eszköze Larának, hogy egyes helyszíneket, vagy ládákat elérjen. Elképzelhetõ, hogy ezeket a ládákat most még nem éred el.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Különc
Késõbb, ha megkapod az öngyûjtót Shanyttownban, akkor tudsz tüzes nyilakat lõni

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

A csigás íjj nagyon jól néz ki, bár nekem a fa mintás is tetszett. Amit sajnálok, hogy nem lehet választani a csendes gyilkolások között, miután megtanulja a csákányos gyilkolásos skill-t. Én például szivesen folytogattam volna még az íjjal a jelentkezõket késöbb is (pl ha az íjj van a kezében, löfegyverrel meg mehetett volna a fejbe csákány).

Meg azt is sajnálom hogy a fegyveres kivégzõ mozdulatok is Tier III kategória, így viszonylag késõn tanulja meg Lara. Pedig milyen jó "point blank" használni a shotgunt, de a pisztolyt is. Bár a nyíllal fejbeszúrós is jó móka.

....de beteg vagyok... :)

sziasztok bocsi a zavarásért én boxon tolom tud valaki segíteni hogy lehet meggyújtani a magasan levõ lámpákat és leszedni a ládákat, van egy rész ahol feltudtam ugrálni a tartókra de nem csinál semmit elõre is köszönöm
The Protector
Hát ez meglepõ.de mindannyian mások vagyunk,van akinek a stabil 30fps is szar.
Én AMD x3 5200+ 2Gbram és 9800Gt-vel próbálnám.Emiatt kérdezem.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

CroftManor
Nem a tüzes. Egy sokkal speckóbb, csigás íj.

CroftManor
Aham :) Fura is volt, hogy köteles nyilat kitudok lõni arra a falra, de nem volt mihez hozzákötnöm. Na majd ma este megnézem.

Lacee86
A tüzes?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

lucifer9393
Miután kérdezted tegnap éjjel, megnéztem a bólyákat, és ott a part tetején, ill. ahol kezdõdik a pálya, csak azokon ugrálva tudsz felkapaszkodni a falra és felmászni hozzá az egyik collectiblehez. Egyébként az aknák idegesítõek... sok és nagy a pálya.

CroftManor
Én sem rohanok vele, meg én meló mellett csinálom esténként. Még nem értem a végére, de minden zugot bejárok egy kis ammo után. Nemrég lett meg a másik íj.

Helyes. Ki kell élvezni minden percét. :)

Lacee86
Köszi. Jó kis játék, rég nem kötött le játék ennyire. Bár nem rohanok vele, nem az a cél, h minél elõbb végigvigyem. Szép lassan. :)

Prince23
Lehet.

Azzal érsz el Challange cuccot és/vagy GPS-t. Bár az egyik ilyen használata kikerülhetõ, ha sikerül ügyesen ugrálnod a sziklákon és cölöpökön, amiken egyébként nem lehetne. De egyszerübb odatolni a bólyát.

Lacee86
Egyébként ha nem harapja le senki a fejem, akkor csak egy kérdés:
A sztori befejeztével lehet még mászkálni? (Kimaradt sírokat kifosztani, gyûjtögetni stb.)

Seth
Van 1-2 hely ahova azoknak a segítségével fel lehet jutni (többnyire gyûjtögetnivalók)

PSN ID.: Beegabor

Prince23
Lökdösni kell oda, ahová fel tudsz mászni a segítségével.

Lacee86
Mikor jött a behavazós rész, adtam szegényre kabátot, nehogy megfázzon egy szál topban. :D

CroftManor
Azok a piros bólyák a vízben (vagy mik) mire valók? Lehet õket lökdösni, de mi értelme?

Szolnokboy1
még nem sokat játszottam, de az már tuti, hogy nem lesz második rész. ha a sok esés/zuhanás/sérülés miatti belsõ vérzésbe/fertõzésbe nem is hal bele Lara, a krónikus tüdõgyulladás az fix.

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

Myselor
de az ne legyen,ne legyen rajta tressfxelni való <#idiota>
Solid Snake
<#hehe><#pias>
BoneDragon
Akkor már a muff lesz tress fx-es <#idiota>

Prince23
Csak a fõbb karakterekre gondoltam amúgy. akiket öldösni kell, azokra nem :)

Solid Snake
Kövi részben már kopasz lesz <#hehe>
TBTPumpa
Only Lara!
Csak rá van hatással a TressFX szerencsére... Ahhoz is bika VGA kell, hogy elbírja folyamatos 60FPS-sel. Hát, ha a többi karakter is TressFX-es lenne?! Új benchmarkot avathatnánk! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

HeadHunter86
Az a vicc hogy nem :D Gondolom mikor már 2-3 szereplõ jelent meg a képen, megette reggelire az effekt a VGA-t :D
Amúgy most hogy kijött a patch, nálam is szépen fut lara haja.

Prince23
A Tress FX ugye minden karakter hajára kiható effekt?

Lacee86
Nekem a laptopomon teljesen jól megy, pedig nem játékos gép. 1366x768, majdnem minden látványjavító maxon. A haj effekt, tesszeláció, post processing stb. persze kikapcsolva, de ezek még a legjobb gépeket is szívják.

Lacee86
Hát egy az, tudtommal nem túl prociigényes, másrészt a videokártyád meg elég jó. De persze kinek mi számít szarnak. Gondolom neked full HD, 8x AA és ultra beállítás kellene. :)

Jaa, azt nem tudom én XBoxon játszom.

grebber
Miért mit vártál egy 3 éves géptõl ? 2 magos cpu kb semmire nem elég ma már :(

Next PC upgrade: 2022

Lacee86
Azon a vason szarul megy?? :O

Myselor
de nem a ruha srácok,hanem pl a textúra és az arca,raktatok már itt be sokan képet,de azokon nem ilyen volt.ezért kérdezem:) a ruhákat tudom
Felsõ a Gerilla ruha DLC, az also a Hunter ruha DLC.
A Gerilla ruha szerintem jól néz ki, de a Aviatrix az még annál is jobb. Akkor egy ilyen bõrkabátban van Lara (elöl mély dekoltázsal... ööö nem mintha számítana :)).

grebber
Pl én azon tolom.És szarul is megy :D

Next PC upgrade: 2022