Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De. De van külön, aminél írja, hogy mire való, melyik fegyverhez, meg van olyan, amirõl nem írja, hogy mihez való, csak simán weapon parts. Az utóbbiról nem tudom, hogy mire jó, meg hogyan használható.
jarlaxxe
Weapon parts magyarul fegyver rész vagy nem?

Nem tartom magam nagyon bénának (lehet, hogy tévedek <#idiota>) és pofonegyszerû a játékban a craftolás, de valami akkor se világos. Van ugye a salvage, amivel fejleszteni lehet a fegyókat, vannak a fegyverrészek, amit ha összeszedünk, akkor másképp néz ki a fegyver és több dolgot lehet rá kifejleszteni. Azonban van még egy dolog. Weapon parts. Nem írja ki konkrétan, hogy milyen fegyverhez való, mint a többi fegyverrészeknél, csak simán weapon parts a nevük és azt írja, hogy fegyverek fejlesztésére használható. Ezek mik a fenék? Ezek a weapon partsok. Nem látom a fejlesztésnél sehol, hogy mennyi van belõlük, vagy hogy mire használhatóak.
Ezt a sztereoszkopik 3d-t müködésre lehet vhogy bírni?
Ati kártyám van.
Nekem nagyon tetszik egyébként a játék.

Asrock Fatal1ty,Intel i5-3570K,Corsair Vengeance 16GB,Corsair Force GT 120GB SSD,Sapphire HD7870 vga,Corsair TX650

Myselor
hát,igazad van,az már 1 reward mi xd
Shep
Nekem ez sem csinál semmit, szar ez a játék 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát most miért, 1%-al nõ tõle a teljesítettség 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Csapdákat nem hiányoltam, a fejtörõket annál inkább

Myselor
a legnagyobb vicc benne a reward😞 0 élvezet így
lucifer9393
Szerintem (és reménykedem is benne), hogy a fejlesztõk is észreveszik magukat, és ahogy nyilatkozták is, hogy nem felejtik el a TR múltját sem egészen, a következõ részben lesz egy csomó jó nehéz fejtörõ, és csapdákkal teli sírhely.

Shep
Kösz.

Shep
Most már elvileg én is. Az a baj ,hogy mind ilyen max 5 perc, igazából majdnem tovább tartott a tombokhoz való bekúszás, mint maga a sírhely megoldása, ami azért eléggé vicc kategória.

MerlinW
No, a Chatterbox-on kívül (ehhez újra végig kellene játszanom) minden SP acsit megszereztem, 100%-os gyûjtögetéssel.

[merlinw.org]

Myselor
jaja én is megcsináltam mindet😊
Maxtreme
http://mrhaandi.blogspot.hu/p/injectsmaa.html

Shep
Melyiket használod, mert kipróbálnám.

Shep
Most nézem 1 tombot kihagytam, na azt még megcsinálom, úgyis olyan 2 percesek ezek mind.

Maxtreme
Igen, én is így látom.
Érdekes hogy az smaa injector viszont tökéletesen müxik.

Myselor
én is így voltam vele.69%,egy érdekes szám az amúgyis xd
Shep
Na én is a végére értem 68%, ez így pont jó ami cuccot megtaláltam az pont elég volt nekem a gyûjtögetõsdibõl 😊

SFX meg szerintem nem kezeli rendesen az SMAA-t a játék alatt, kár.

Tatyla
nekem nem történik semmi

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

lucifer9393
Igen, szerintem is az a legkorrektebb, és elég hamar lehet benne fejlõdni. Egy éj alatt lettem 0-ból 19.

Myselor
egyik ismerösömnek ezt írja rá.játékon belül is😊 ilyenkor mivan?gyüjtöit vett
"There in no downloadable content available for this game."
grebber
LOL ez a rescue mod nagyon jó végre talált szervert.
A büdös életbe nem fogok én éleszteni mindig kinyírnak 😄

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Steam-ben. Játékok - Termék aktiválása menüpont!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Myselor
a dlc kódokat hol kell beírni?
lucifer9393
sõt, miket beszélek, muszáj neki, még a Legendét is, pedig az is nagy durranás volt anno.

wesker24
Igen csak késöbb mert most öcsém van gép elött !
lucifer9393
Remélhetõleg az Underworld rekordjait megdönti.

lucifer9393
Rendben, akkor sok sikert! <#idiota>

lucifer9393
PC-n nem tudhatom, tegnap, ill. ma hajnalban én egész sokat játszottam a rescue módot, és szinte mindig talált matchet. Az más, hogy CroftManor kollégával nem tudtunk közösen játszani, valamiért nem tett minket össze benne. Ami egyébként bugos a multiban, az a felélesztés. Mire elér a tudatukig, hogy fel kéne éleszteni a másikat, addigra lelövik mindkettõt.

grebber
Érdekes nekem soha nem adott még be mást csak a deatmachet.

Lenne most aki tolna multit? Jó lenne 5-6 ember aztán tolhatnánk minden félét úgy legalább talán olyan szervert nem csak köcsög deatmachet!

Így sosem lesz meg a minden multi modot toljam végig acsi😄

Empty
Kösz!

Empty
Persze, hogy igen! <#hamm>

wesker24
Én most voltam egy Rescue Serveren 3-an voltunk és persze mi nyertünk Survivorok ! 😄
lucifer9393
Én nem gúnyolódásból kérdezem, de biztos, hogy neked ezzel a játékkal kell játszanod?

grebber
Soha nem talált még rescue szervert egyet sem.Csak deatmach van állandóan!

Maxtreme
hehe, a patch jótékony hatása már a menüben is látszik. Végre megjöttek a hiányzó effektek 😊 (A monitoron lefolyó vízcseppek, stb)
A TressFX sem lassít már számottevõen. (NV-m van)

grebber
Picit használjátok az eszeteket!Ezek könnyû részek! (Nincs is nehéz rész)

Megtekered ablakot ahol a szél befúj kinyílik az alsó része.Utána kis idõ múlva magától kinyílik a felsõ része is.A rámpát meg idõben kell felemelni és ráugrani amikor kinyílik a felsõ ablak rész!
Az idõzítésen múlik minden!

Empty
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szintén fúj a szél és van egy hintázó rámpa. Na itt, hogy lehet feljebb jutni?

Myselor
a dlc kódokat hol lehet beváltani?
lucifer9393
Próbáld a rescuet, ha tudod, ott nem szednek le percek alatt. Capture the flag stílusú, de csak az egy csapat gyûjt, a másik megakadályozza.

TBTPumpa
Pöcs notesz:

Fixes include:

- Addressed some stability and startup issues on machines that have both Intel and NVIDIA graphics hardware.
- Fix for players being unable to progress related to the boat in the beach area.
- Some fixes for crashes on startup and when selecting Options.
- Some small improvements to TressFX hair rendering.
- Fixes for various graphics glitches, including certain effects not being visible in fullscreen mode.
- Fixed a problem that caused some users to not be able to use exclusive fullscreen.
- Added support for separate mouse/gamepad inversion for aiming, as well as support for x-axis inversion.
- Fixes related to the benchmark scene and benchmark mode.
- Various other small fixes.

wesker24
Egy 106 Mb-os patch jött ki de nálam semmi változás nincsen ugyan ugy maradt minden !
TBTPumpa

Prince23
Milyen patch jött ki most?

zzeN
Fasza fan art Lara-ról:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Seth
Jaj ne, a billentyûzet legfontosabb gombja 😄

PSN ID.: Beegabor

Empty
Scroll Lock-al ki be kapcsolható.