Tomb Raider
-
Hoz_Hun #4262 Ahogy írtam korábban, az Laza személyes véleménye a játékról. Nincs mit megmagyarázni benne. Egy vélemény. Ahogy az enyém az, hogy a scriptek kiegyensúlyozottan vannak jelen a játékban. A megfelelő helyen, fokozva a hangulatot és a játék dinamikáját. Ugyan ez vonatkozik a többi felvetésre is. Szerintem nincs baj a játékmennettel és nekem átjött, amit a készítők be akartak mutatni Larával kapcsolatban. Az hogy ez másnak hiteltelen, egyéni probléma. Erre jön rá, hogy Lara egy kitalált figura, hogy adott helyzetben mit hogy él meg ez teljességel a fejlesztők fantáziáján múlik.
És így tovább. Komolyan magyarázatot vársz tőlem, hogy nekem miért tetszik a fejlődési rendszer? Mert egyszerű, könnyen áttekinthető. Tierekre van bontva és azon belül szabadon variálható, stb. NEKEM tetszik. Laza-nak nem (meg neked sem). End of story.
És tovább ismétlem magam a tárgyrendszerrel kapcsolatban is. A történet bemutatásához ez a tárgykezelés számomra kielégítő volt. Persze lehet egy Dead Space 3 fegyverépítés hozzáképzelni,... milyen jó lett volna HA.... de ez nem ilyen játék. A készítők így találták ki. Nekem megfelelő, Laza-nak meg nulla.
Ahogy írtam. Az egy szubjektív vélemény nyílvánítás, több helyen felsorolással, kiemelve egy két dolgot, ami neki nem tetszik. Én is írhatok értékelést, amiben felsorolok dolgokat és kimelek részeket, amik számomra nagyon jók voltak. És? Attól ez igaz vagy általános? Nem Ez egy vélemény. Amúgy - az úgy leszólt, lefizetett, stb, - gémer magazinokban mind mind fel van sorolva miért is jó a játék (ahogy hibák is). Ezek nagyjából takarják az én vélményemet.
Az idő majd megmondja mennyire is lett sikeres az új Tomb Raider. Ez eddigiek alapján én úgy látom igen. És ez független lesz attól, hogy te vagy én vagy Laza mit gondol a programmól.
A számok majd döntenek.