Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Akkor javaslom játszd újra végig és figyelj arra, amit a kislány mond a játék végén! <#ravasz1>

A szülei eltûnése foglalkoztatja. A hajós mondja neki, hogy érdekelné mi történt a szigeten, de látja Larán a sérüléseket és inkább nem megy bele a beszélgetésbe. Ekkor mondja, hogy nemsokára "haza érünk". Lara mondja erre, hogy õ nem megy haza... Gondolom a következõ részben apuci és anyuci eltûnése után kutat a kiscsaj, mint a régi részekben.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

MerlinW
Nem is baj, most néztem, nem megy a multi szerver:)

[merlinw.org]

grebber
Basszus pont meccsem lesz és csak 7-re érek haza:-(

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Ahogy láttam van benne pár érdekes dolog, csapdaállítás, környezet rombolása, stb. De újonc játékosoknak esélytelen helytállnia.

[merlinw.org]

MerlinW
Közös multizás ma 2 órakor?
Teamspeak jelenlét szükséges, szerver van. 7 fõ fér el.

[merlinw.org]

Maxtreme
Még a szokásosnál is szokásosabb sablon.

tommygear
a multi milyen? szokásos sablon? vagy van vmi értelmes dolog is benne?
MerlinW
Public-on sz*r. Nem tudom milyen, mert esélyed sincs megismerni a rossz balansz miatt. Ezért akarom nyugisan kipróbálni "ismerõsökkel", megnézni mirõl is van szó.

[merlinw.org]

MerlinW
Második rész biztos hogy lesz, ezt a kiadó már leszögezte. Természetesen az eladásokon múlik minden.

[merlinw.org]

Klemice
a sztorit meg az újrajátszhatóságot ne mossuk már össze
az egy dolog, hogy végigjátszás után visszamehetsz gyûjtögetni, de szerintem egyértelmû, hogy az i'm not going home a folytatást feltételezi, tehát lesz második rész...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Vagy arra gondoltak ami a következõ részekben történik, hogy ezután majd mindenféle rejtélyt fog hajtani.

steam, origin: ACE_hun

Ah, köszi. Akkor nem vagyok teljesen idióta. :)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

MerlinW
Credits után írja, mikor visszarak a fõmenübe.

[merlinw.org]

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sir Quno Jedi
13óra volt némi gyûjtögetéssel

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
Baszki faszért spoilereztek. Normálisak vagytok??? Kapjátok be!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Van még egy csomó Unknow része a szigetnek, csak betesznek oda valami király dolgot.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

TBTPumpa
Ne tört verzióval játssz! Ez a hiba csak ott áll fönn, eredeti példányosoknak semmi probléma a játékkal!

Sziasztok!

Nekem kb 10 perc játék után villog a kép és egy idõ után kifagy van megoldás rá vagy várunk nvidia driverre? A gépem bõven megvan hozzá.
Shep
Nem csak téged, ezért sem tudtam komolyan venni a játékot, amolyan DH paródiának viszont tökéletes :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Az ötlet jó, de akkor mivel töltenék meg a folytatást?
Nem lehet mindent beletenni egy játékban, mert akkor a folytatás nem tartalmazna "újításokat"! <#idiota>

Kezdetnek nem rossz ez a játék. Ha jól teljesít a pénztáraknál, akkor talán lesz folytatás és azt sem cseszik majd el.

Maxtreme
Vagy álmodjuk nagyobbat, az anniversary-t átültetni erre a motorra. (ami ugye végül is az elsõ rész) <#taps>

Mondjuk az tuti hogy a forumok 99%a arról szólna hogy ki és hol akadt el. <#idiota>

Maxtreme
thx, bye.

Tatyla
én is valami ilyesmire gondolok,egy nagy objektum a régi elsõ rész szerû fejtörõkkel

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Saját: SPOILER lehet!!!!!
http://www.youtube.com/v/KSmXVF56tjg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Maxtreme
Azokat is meglehetne ám jól oldani.
Teszem azt valami kastély szerûséget tudnék elképzelni tele csapdákkal meg fejtörõkkel (a végén akár valami boss szerûvel)
Mindjárt visszajönne valamilyen szinten a régi TR hangulat. <#vigyor3>

De ez úgy is csak álom marad.

Fpocok
Úgye most nem egy hatalmas spoilert lõttél le?

Parasite Eve 2, best game EVER!

lucifer9393
Cry for help multiplayer mód: makes no sense at all!

kill3r21
A brutalitást amely ártalmas a gyerekeknek :D
Laza
Minek, hogy végig ugrálj rajta majd legyen a ládában egy marék 'gear'?
Fejben már végig is nyomtam 10 DLC-t :)

Már az 'ajándék' sem ér egy forintot sem, azon is látszik, hogy a végleges játékból kivágott darab ... de egyébként sem jó semmire.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

tommygear
itt mit kell nézni?
Laza
Még szerencse, hogy csak március van ... bajban is lennénk, ha ez lenne az év játéka :D

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

kill3r21
Fogd fel úgy hogy Õ John Mclane nõi megfelelõje :D
Majdnem én is a végére értem, de kicsit felhúzott a óriás szamuráj elleni harc...rég volt a gép újraindítva és elkezdett akadni a kicsike így a qte-es részeket sorra el misseltem...na majd holnap.

Egyébként csak engem zavarnak olyan dolgok, hogy Lara ,hogy a pi*** lehet még életben??? Se perzsia hercege se ezio nem esett ekkorákat mint ez a törékeny leányzó....kb a gerince 3 alkalommal tört ketté...bordákról ne is beszéljünk és ugyanúgy szalad/ugrik mintha mi sem történt volna...engem nagyon zavar na meg az ,hogy "rajta" mindig csak az aktuális nagy fegyver látható a többit mégis hova teszi???? tudom apróságok meg minden és tényleg ez a legnagyobb bajom a játékkal szavam se lehet ,de akkor is már zavaró egy picit :D amúgy bõven 9/10
lucifer9393
Ez egy tök jó rész benne, mutatja az elszántságát...<#idiota>

kill3r21
Ezek a készítõk betegek voltak szerintem.
Klemice
dehogy megy vissza a szigetre...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

lucifer9393
Milyen átbaszás lenne, ha az új TR is a Yamatain játszódna :DDD

Shep
Mert jól emlékszel :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lucifer9393
Nekem csak annyi rémlik h. azt mondja: Im not going home.

Shep
Az szerintem inkább célzás volt az új kalandokra.

tommygear
mee meõ
Klemice
igen, most toltam végig, eddig az év játéka

lucifer9393
de a sztori teljesítése után járkálhatsz szabadon a táborok közt.

Klemice
utolsó pálya elõtt kiírja, hogy point of no return

lucifer9393
Igen, a fast travel pontosan az általad leírt dolgokra való.

tommygear
a sztori végigjátszása után van lehetõség még összegyûjteni a maradék dolgokat? valamint vissza lehet menni a tombokba is? és a fast travel mûködik e?
Broafka
igen

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

lucifer9393
Pc-n játszottad?

Broafka
nah, kijátszva! 100%
jó játék, csak nekem kicsit a Prince of Persia 2008-ra emlékeztet, az is egy jó játék, csak nem Prince of Persia. Hanem valami csili-vili japán játékmenet szerû... izé... Ez is egy jó játék, de nem Tomb Raider. Túl sok benne a lövöldözés, és kevés a kreatív fejtörõ, azok is nagyon rövidek. De volt benne pár látványos rész, viszont ezek a gyûjtögetõs dolgok, huh, hát ezek nagyon idegörlõk

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...