Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Vagy csak nem sikerült idõben megtalálnia a Halál ereklyéit! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

scomcomputers
<#hehe><#hehe><#eljen>

* Scomcomputers the future of computing!*

Játék közben aztán meg is nyomta a pólóján a gombot.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

scomcomputers
Hej, Harry P. mit keres a játékban...csak neeeem:

<#vigyor><#idiota>

* Scomcomputers the future of computing!*

Shep
El sem lehet akadni benne 😊 Azt a survivor instictet sem használtam egyszer sem, ill de mikor magától benyomta vagy 2x 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Az is rövid volt, ha ilyen dlc-kért fognak pénzt elkérni na az a pofátlanság lesz, mert gondolom nem 50cent lesz egy dlc, mert ezek a tombok kb annyit érnek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Az új Tomb Raiderbõl megtanultam, hogy ha nem tudod mit kell tenned, akkor gyújts fel mindent, amit lehet! <#idiota>

Hát azért remélem lesz hozzá valami hosszab Tomb. Ne már, hogy csak ilyen 15-20 perces Tombok legyenek. Ezért ment vissza Lara? A sziget nagy még felfedezetlen titkai mi...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Az. A repülõs, gyújtogatós.

TBTPumpa
Raknak bele DLC-ket, de azok is csak Tomb-ok lesznek. A játékidõt ki lehet tolni velük, de a történeti szálat nem viszik tovább.
Majd a folytatásban! <#ravasz1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tényleg az csak engem zavart, hogy a szemüveges haverja, amikor feláldozza magát érte õ meg visszamegy a csapathoz, akkor kb úgy zajlik le, "meghalt bazz,... na eszünk valamit". Két percel késöbb meg a néger csajjal már megint az öreg (Conrad Roth) miatt sirdogálnak. Nagyon jó barátjuk lehetett Alex, mit ne mondjak. Értem én hogy az öreg (Roth) mintha Lara faterja lett volna a néger csajnak meg a szeretõje (és gyereke apja), de akkor is.
Vagy csak nekem volt szimpatikus Alex. Õt sajnáltam a legjobban. Bár mikor a naplóbejegyzését elolvasta Lara és abban leírta hogy a kis régésznõnk után vágyakozik, már tudtam, hogy ki fog purcanni. A fejlesztõk sosem, hagyják, hogy udvarlója legyen. Singlin kapósabb Lara.

Shep
A repülõs?

Tatyla
a legelsõ pályán lévõ

más,remélem még raknak be dlc-ket és nem csak a multit fogják erõltetni

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TBTPumpa
Tomb of Last Adventurer

Shep
Melyik a DLC tomb?

chase
Hmmm... minden full 100%-on, mégis azt írja a végén, hogy 99% kész. <#fejvakaras>

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

TBTPumpa
Miért baj, ha örül? Legalább tud örülni valaminek! Vagy csak nõ a foga! Mivel 21 éves ez is elképzelhetõ! <#idiota>

Úgyis az ismerõsei elhullanak, legalább azoknak a nyamvadt ládáknak hadd örüljön!

Amúgy azt nem vágom, hogy Lara minek örül annyira mikor kinyitja ezeket a kincses ládákat. Többnyire törmelékeket vesz ki belõlle a fegyverei fejlesztgetéséhez.
Mondjuk ha a tulélés a tét, lehet én is jobban örülnék a fegyver fejlesztésnek, mint az aranynak. Lara meg amúgy is kõkazdag, minek neki arany. Számára a kaland (értsd XP) a lényeg. 😊

Valóban nagyon rövidek a Tombok. Az a vicces hogy a DLC Tomb a leghosszab az összes közül. Azzal akár 15 percig is el lehet játszani. 😊
Plusz van benn egy raktár tele cuccokkal.

Broafka
megvan, habár sajnálom, hogy az utolsóban segítettél, mert magam akartam megkeresni, de így megvagyok 100%-on 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Lacee86
Meg a Lara halálozások is eléggé naturálisak. Simán 18+ a játék ezek miatt.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Shep
Azért a fegyveres kivégzések elég brutálisak, már már DtR szintûek.

grebber
Azon a részen kettõ van.

Az egyiket még a roncsra kötélen valós átsiklás elõtt tudod lelõni a másikat meg már a túloldalról!

Next PC upgrade: 2022

Broafka
de ez amúgy nem ott ovlt ahol írtad, remélem ott amúgy csak 1 van, mert ott csak egyet találtam.
ez a belõhetetlen ez hátul volt a kis öbölnél, közel a parthoz ahonnan jössz

Broafka
hát nem tudom, de hidd el, hogy erre em lehetett rá lõni, úgy sikerült csak nagy nehezen, hogy belõttem a vízbe egy gránátot

grebber
Pedig mind a kettõre frankón rá lehet lõni!

Broafka
az hagyján! találtam egyet, de nem tudom lelõni, komolyan mondom, ilyet még nem szoptam! Ott lebeg a vízben, és egyik pontból sem lehet rálõni!!! vagy túl messze van, vagy nem lehet becélozni, mert kb fölötte állsz!!

grebber
Azokkal görcsöltem a legtöbbet én is.

A hajóroncs közelében ahova a küldetéskor át kellett menni a csörlöért vagy miért,na ott bõszen sasold a hullámokat kiguvadt szemekkel!

Broafka
jaja, most már csak 2 akna hiányzik, és be is fejezhetem a játékot! de már azokra sincs túl sok ötletem hogy hol lehetnek

Fpocok
A D

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Ha nem is most, de ma😊

[merlinw.org]

MerlinW
Daru?😊

[merlinw.org]

Carmang
Helló! Biztos hülye kérdés, de az ejtõernyõs résznél mivel kell irányítani Larát? Néha olyan, mintha az A, D-re nem kanyarodna. És szépen felnyársalódik. Már vagy 538.-ra futok neki ennek a résznek.

Hülye vagyok. Sálálálá. Rájöttem 😄 Rosszul emlékeztem. Azt írja, hogy weapon modification avaliable. Gondolom akkor, amikor elég salvage összegyûlt egy új fejlesztéshez. Okés. Ügyi vagyok. Taps-taps 😄
Fpocok
Na most jött ki patch. Megkaptuk a hiányzó effekteket végre.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lacee86
Egyre jobban tetszik ez a játék. Már lett géppityum is. 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Broafka
lol, ebben a pillanatban lett meg, hû de nagyon köcsög helyen volt!

Broafka
idõk közben meg lett, de igen, a szikla tetején lévõ hiányzott... most viszont azon a bunkeres pályán a "previous habitans" szarságon szenvedek, már megint csak egy hiányzik, pedig nem is nagy a terep, de még se találom. Szörnyûek ezek a keresgélések

elite
Patchhez van virágbolti verzió?

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

lucifer9393
Nem, az megvolt gond nélkül 😊 a legalacsonyabb híd alatti hiányzott.

Ja persze oké félre értettelek, nem az utolsó függõs challenget hívtad ghost hunternak hanem a ghost hunteres challenge utolsó darabjáról besztéltél 😊 . Akkor azt hiszem azt mondod ami miatt vissza kellett menni a sziklánál.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

lucifer9393
Nem, határozottan emlékszek, hogy Ghost hunter volt. Ó, hát az rengeteg idõ abban.

Annak nem Sun killer volt a neve? Az tényleg szopatós volt.
Engem ez a 3 prestige multi Shopaholic achievement borít ki. Annyira azért nem lett jó a multi, hogy 80-100 órát játszak vele.

lucifer9393
Az egyik függõ is pont a legkisebb híd alatt volt...jaj, meddig kerestem 😄 magamat idegesítem csak ilyenekkel...

Van egy a híd alatt is jól elbújva, nekem az hiányzott

lucifer9393
Én is elkezdtem a gyûjtögetõsdit, engem az utolsó ghost hunteres függõ idegesített fel, de nagyon -.-

Seth
Nem KELL, hanem te AKAROD , nem mindegy 😄

Amúgy sötétben, survival instinct-tel sokszor nagyon könnyû kiszúrni õket,mert világítanak

PSN ID.: Beegabor

MerlinW
Helikopter mögött, vagy a fent a sziklán nézted?😊

[merlinw.org]

Broafka
grrr, megõrülök, már csak 1 rohadt gomba kéne, és 1 órája körözök! Nem hiszem el hogy egy Tomb Raiderben egy gombát kell üldöznöm...